HomeViestejäMaria Chambers30.4.2017 - Kehen voimme luottaa?

30.4.2017 - Kehen voimme luottaa?

KEHEN VOIMME LUOTTAA?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
30.4.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos olet ollut ylösnousemuspolulla jo jonkin aikaa, tiedät, että ajan kuluessa et ainoastaan käytä erottelukykyä siinä, kenet päästät elämääsi, vaan et myöskään ota mitään informaatiota täydestä, erityisesti kun se liittyy valaistumiseen.

Perimmiltään haluamme luottaa omaan opastukseemme, ja se on tapahtumassa. Mutta matkan varrella olemme sielutasolla laittaneet polullemme muita sieluja, jotka ovat auttaneet meitä muistamaan, kuka olemme.

Olet ehkä huomannut, että kun laajennat tietoisuuttasi, tietty informaatio ei enää päde sinuun. Olet ehkä myös huomannut, että informaatio henkisessä yhteisössä näyttää olevan ristiriitaista, toisinaan jopa samasta lähteestä tuleva. Miksi näin on?

Se ei välttämättä merkitse, että lähde on epäluotettava.

Lähteestä riippumatta tärkein tekijä sen määrittelyssä, onko jokin informaatio oma totuutesi, on, miltä se saa olosi tuntumaan. Se voi haastaa sinut ja työntää mukavuusalueesi yli, ja toisinaan se saattaa jopa herättää vihaa. Mutta jos yleistunne on kohottava … ja voimaannuttava – voimaannuttavalla tarkoitan, että se auttaa ja kannustaa sinua luottamaan omaan itseesi – niin se on totuutesi.

Jos informaatio auttaa sinua tuntemaan oman sielusi suurenmoisuuden ja viisauden ja kannustaa sinua rakastamaan itseäsi ehdottomasti, niin voit olla vakuuttunut, että se on totuutesi.

Usein informaatio pelkästään heijastaa sinulle takaisin sitä, minkä jo tiedät, muttet välttämättä tietoisella tasolla. Se on sielusi viisautta.

Eivätkä niinkään edes sanat, jotka kirjoitetaan tai puhutaan, vaan se energia joka jaetaan, resonoi kanssasi sydän- ja sielutasolla. Mitä enemmän informaatio resonoi kanssasi sielutasolla, sitä enemmän luultavasti luotat siihen.

Olemme kaikki kamppailleet yrittäessämme sovittaa yhteen kaksi erilaiselta näyttävää johtopäätöstä asiasta, joka tuntuu tärkeältä meistä. Ja jos on kaksi erilaista perspektiiviä samalta luotettavalta lähteeltä, voimme huolestua, että lähteemme ei kenties olekaan luotettava. Jos se on muuttanut perspektiiviään jostain asiasta täysin, miten voin luottaa mihinkään muuhunkaan, mitä se kertoo minulle?

Kannattaa pitää mielessä, ettei kenties puhuta sinulle henkilökohtaisesti. Koska olemme kaikki eri paikassa tässä prosessissa, emme resonoi samalla tavalla johonkin informaatioon. Ja koska liikumme nopeasti sisätasolla, oma totuutemmekin voi muuttua. Tässä ei ole mitään kohtaloa. Ei ole ennalta määrättyä tulevaisuutta – asiat liikkuvat ja muuttuvat koko ajan ja me liikumme ja laajenemme koko ajan.

Mielessämme tämä voi aiheuttaa paljon levottomuutta. Mieli haluaa tietää, kuka, missä, mitä, miten, miksi ja milloin.

Tulevaisuuttamme ei siis voi ennustaa, mutta kehittynyt lähde pystyy näkemään todennäköisimmät mahdollisuutemme. Säteilemme koko ajan ja nyt enemmän kuin koskaan. Koska vedämme puoleemme samaa, mitä säteilemme, mahdollisuutemme ovat tulossa enemmän ja enemmän ilontäyteisiksi, vaikkei niitä olekaan kirjoitettu kiveen.

YLÖSNOUSEMUS – ILMAN MAJONEESIA

Jokin lähde voi kertoa, että tehdäksesi ylösnousemuksesta helpompaa fyysiselle kehollesi, sinun pitäisi syödä vain kasviksia, vain kevyesti. Ei sokeria. Ei tupakkaa eikä viiniä. Jos tämä resonoi kanssasi, jos se täyttää ajatuksesi ilolla ja innostuksella, niin se on totuutesi. Mutta jos se saa sinut sanomaan itsellesi: "No, ei ole mitään itua olla täällä enää, jos minun täytyy luopua _____ (täytä tyhjä kohta)", niin se ei ole totuutesi.

Tämä ei merkitse, ettet matkan varrella tunne vetoa tuollaiseen ruokavalioon, mutta jos et tunne, se ei merkitse, että olet väärillä raiteilla. Itse asiassa kun integroimme valokehon, emme ehkä tarvitse yhtä paljon ruokaa, mutta saatamme myös haluta nauttia ruuasta monipuolisesti, myös ns. ei-hyvä-sinulle-ruuista.

Mikään fyysisessä ympäristössä ei voi pilata valokehoa, toisin kuin hiilipohjaisen kehon.

Jos meille annetaan luotettavana pitämästämme lähteestä informaatiota, joka huolestuttaa meitä, se johtuu joskus siitä, ettemme ole aivan valmis menemään jostain läpi. Eikä sitä pitäisi tuomita. Teemme kaikki parhaamme ja opimme, että suurempi tekemättömyys nopeuttaa tätä prosessia.

Jos tunnemme olevamme jumissa joissain kohtaa elämässämme, se on oikeasti ok. Tässä ei ole kyse yrityksestä todistaa, että olemme jokin superihminen, joka on noussut kaikkien ongelmiensa yläpuolelle. Koko tämä ajatus valaistuneesta ihmisestä sellaisena, joka on hehkuva valopallo, liukuu paikasta toiseen huokuen kaikkia totuuksia ja viisautta, puhuu pehmeästi, on kärsivällinen, parantaa sairaita ja … no, suurin osa tätä lukevista on jo kauan sitten ohittanut tuon naurettavan käsityksen.

Me jotka olemme tämän transformaation eturintamassa, emme ole päässeet näin pitkälle, koska meihin voi vaikuttaa helposti. Emme ole päässeet läpi – ja edelleen käy läpi – vaikeimpia ihmishaasteita, koska olemme myöntyväisiä ja seuraamme laumaa. Olemme aika hemmetin epäkunnioittavia. Olemme jääräpäisiä. Sielutasolla olemme kyvykkäitä.

Emme pidä kotitehtävien tekemisestä tai sääntöjen noudattamisesta. Haluamme ryhtyä töihin.

Siis kehen voimme luottaa? No, tiedämme vastauksen siihen. Ja se on tämän hullun kokeilun koko pointti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >