HomeViestejäJenny Schiltz7.8.2018 - Leijona-portti tulee karjuen!

7.8.2018 - Leijona-portti tulee karjuen!

LEIJONA-PORTTI TULEE KARJUEN!

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
7.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jestas, tämä on intensiivisin Leijona-portti, jonka olen kokenut tähän päivään mennessä! Kirjoitan lyhyen viestin, ennen kuin menen hiljaisuuteen. Monilla meistä tämä prosessi jatkuu, kunnes olemme ulkona pimennyskäytävästä, mikä tapahtuu muutama päivä auringonpimennyksen jälkeen 11.8.

Pyysin tiimiäni selittämään, mitä tapahtuu, ja minulle kerrottiin, että nämä energiat auttavat sielua ankkuroitumaan vielä enemmän kehoon. Kun tämä tapahtuu, kaikki mikä ei ole yhteensopivaa, tulee esiin selvitettäväksi. Tästä syystä monet tuntevat syvää pelkoa ja melkein toivottomuutta. Sinnittele mukana, kuuntele pelkojasi ja rakasta niitä. Muista, että voit tunnustaa pelon uskomatta sen luomaa todellisuutta.

Fyysisesti tämä prosessi on julma tällä hetkellä, ja monet ovat järkyttyneitä sen intensiivisyydestä.

Näitä asioita näen intensiivisten energioiden seurauksena:

– kutiava ja polttava iho eri paikoissa eri aikoina; sormeni ovat olleet erityisen kovilla
– kasvojen, jalkojen ja käsien turpoamista
– voimakasta kuumuutta eri keho-osissa, kuten keuhkot, maksa, vatsa, kohtu
– ruuansulatusongelmia – tuntuu, ettei ruoka sula hyvin, mutta samaan aikaan on nälkä
– paljon vatsahappoja
– kamalan hajuista virtsaa – omani haisee kuin palavilta kemikaaleilta; se on hyvin häiritsevää ja olen kiitollinen, että siihen liittyvät myrkyt lähtevät
– pahoinvointia ja ripulia
– on puhki tai stressaantunut, kun energiajärjestelmäämme rukataan
– uupumusta
– kehosärkyjä – tuntuu eräänlaiselta flunssan kehosäryltä
– päänsärkyä – paikka voi vaihdella; minulla sitä on ohimoilla
– ontelopainetta, joka ulottuu myös pään takaosan onteloihin
– vaikeuksia silmien fokusoimisessa

Saatat huomata joitain näistä oireista myös lemmikeillä ja lapsilla. Jos lapsesi ovat ärtyisiä, kokeile laittaa heidät Epsom-suolakylpyyn, eteerisen laventeliöljyn kera, hermoston rauhoittamiseksi. Myös istuminen maassa voi tehdä ihmeitä.

Soitin sisarelleni, joka on "lääkäri-assistentti" kiireisellä ensiapupolilla, ja kysyin, oliko hän nähnyt potilaita, jotka valittavat polttavaa ja kutiavaa ihoa ja voimakasta päänsärkyä, ja hän vahvisti, että melko monia sellaisia on tullut. Hän ei ole löytänyt lääketieteellisesti muuta vikaa, paitsi nestehukka.

Varmista, että saat paljon nestettä. Lisää ripaus kelttisuolaa tai Himalajan suolaa, jos juot paljon vettä, mutta sinua janottaa silti. Ota solusuoloja ja hivenaineita helpottamaan kehosi hivuttautumista tämän prosessin läpi. Yhdisty kehoon ja kuuntele, mitä se tarvitsee, ja sitten kunnioita sitä.

Mikä tärkeintä … ole luonnossa. Eilen illansuussa olin huonovointinen ja vatsani oli ollut kipeä. Menin luontoon kävelylle, ja oltuani 10 minuuttia puiden alla, energiajärjestelmäni rauhoittui. Olin vastustanut sinne menemistä, koska olin hyvin uupunut ja halusin levätä. Olen kiitollinen miehelleni, joka raahasi minut ulos, koska en usko, että torkut olisivat saaneet oloani yhtä hyväksi, kuin maadoittuminen luonnossa.

Pitäkää huolta itsestänne ja tietäkää, että myös ne, jotka ovat täysin tietämättömiä tästä prosessista, tuntevat sen jossain määrin. On aika olla kärsivällinen itsemme ja muiden kanssa. Lähetän teille paljon rakkautta.

Jenny Schiltz

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >