HomeViestejäJenny Schiltz29.8.2018 - Viesti Kohtalottarilta

29.8.2018 - Viesti Kohtalottarilta

VIESTI KOHTALOTTARILTA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
29.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen työskennellyt muutaman viime kuukauden tiiviisti Merlinin, Druidien (kelttiläinen shamanismi) ja lohikäärmeiden energian kanssa. Tänään menin matkalle yhdistyäkseni Merliniin ja löysin itseni polulta, joka vei syvälle metsään. Kun seurasin sitä, saatoin haistaa syvän metsän ja tuntea rauhan, joka laskeutui ylleni, kun yhdistyin parantavaan luontoon.

Näin edessä luolan ja tiesin vaistomaisesti, että minun piti astua sisään. Kun tein sen, näin nuotion toisella puolella kolme vanhaa naista, joilla oli pitkät, harmaat hiukset, ja Merlin oli toisella puolella. Minut kutsuttiin istumaan Merlinin viereen. Kun olin istuutunut ja katsoin kunnolla noita naisia, järkytyin nähdessäni Kohtalottaret. Kreikan mytologiassa he ovat kolme kutovaa jumalatarta, joiden sanotaan määräävän ihmisten kohtalon, kun nämä syntyvät. Keskellä oleva ojensi kätensä ja kehotti minua laittamaan omani hänen käsiinsä. Kun tein sen, hänen sisarensa koskettivat käsieni sivuja. He alkoivat puhua minulle ja antoivat minun esittää kysymyksiä. Kun kysyin siitä, minkä tunnen taian ja maagisten olentojen paluuksi omaan ulottuvuuteemme, he antoivat viestin. Kun he aloittivat, Merlin katsoi minuun ja sanoi: "Sinun täytyy muistaa tämä." Kohtalottaret olivat tarpeeksi suosiollisia salliakseen minun nauhoittaa puhelimeeni sen, mitä vastaanotin.

He vuorottelivat antaessaan minulle tämän viestin:

Se mitä oli, ON
Ja tulee aina olemaan
Pura valheet, petos
Palaat takaisin ydintotuuksiin
Kerta toisensa jälkeen.

Ei ole enää kutomisen aika
Vaan purkamisen
Kaiken sen näkemiseksi, mikä jää taakse.

Katso tähtiä
Katso puita
Katso sydäntäsi
Ne kaikki sisältävät vastaukset, joita etsit.

Polkusi on pitkä
Mutta se on suora
Vain mielesi
Saa sinut luulemaan, että sinulla on vaihtoehto.

Ei ole muuta vaihtoehtoa
Kuin olla, kuka olet.
On paljon opittavaa ja poisopittavaa.

Tämän jälkeen he irrottivat käsistäni ja nousivat ylös lähteäkseen. Kiitin heitä ajasta ja viesteistä, jotka he jakoivat, ja kysyin, voisinko jakaa tuon viestin. He vastasivat:

Se on meille ilo.
Jokainen tulkitsee itse.
Lähdemme luotasi yhden sanan kera
RAKKAUS
Siitä löydät aina polkusi
ja seuraavan askeleesi.

Se oli uskomaton viesti, kun meni todella perille, että mieli tekee tästä matkasta monimutkaisen tai kiemurtelevan, kun polku on itse asiassa suora. Se on sydämen polku. Oikeasti ei ole vaihtoehtoja. Sitten kun heräämisen (tai purkamisen) katkaisinta on käännetty, voimme vain selvittää, kuka olemme ytimeltämme, ja toimia sen mukaisesti.

Ensimmäinen lause "se mitä oli, ON" oli myös hyvin kiehtova. Näin oli taian ja niiden olentojen suhteen, joita olemme pitäneet pitkään myyttisinä. Kun he puhuivat, mieleeni välähti Brigit, Danu ja Morgana ja monia muita. Kyse ei ole siitä, että nämä olennot palaavat, vaan että verhot nostetaan, jotta näemme sen, mitä on aina ollut.

On todella uskomatonta aikaa! Lähetän teille paljon rakkautta. <3
Jenny Schiltz

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >