HomeViestejäJelelle Awen27.12.2018 - Loppuvuoden voimakas kuoleman ja uudestisyntymän portti valmisteli meidät uuteen vuoteen

27.12.2018 - Loppuvuoden voimakas kuoleman ja uudestisyntymän portti valmisteli meidät uuteen vuoteen

LOPPUVUODEN VOIMAKAS KUOLEMAN JA UUDESTISYNTYMÄN PORTTI VALMISTELI MEIDÄT UUTEEN VUOTEEN
 
Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
27.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen kuullut hyvin monilta sielulta sen portin intensiivisyydestä, jonka läpi juuri matkasimme … alkaen 12.12., avautuen päivänseisauksen, täysikuun ja joulun läpi ja lopulta tuntuen taas asettuvan eilen rauhoittavammiksi, lohduttavammiksi ja maadoittuneemmiksi taajuuksiksi. Tämä oli kuoleman ja uudestisyntymän megaportti, jonka tarkoitus oli valaista se, mikä täytyi saattaa loppuun ja mistä päästää irti, jotta voisimme nousta uuteen muotoomme uutena vuotena.
 
Aikajanoja tuntui purkautuvan hetkessä tämän portin aikana, mikä toi järkytyksen, kunnioituksen ja syvän surun tunteita. Jotkut sielut päättivät myös lähteä kehostaan tämän portin aikana, kun verhot maailmojen väliltä nostettiin eikä heidän fyysisen ja tunnekehonsa kärsimistä voinut enää kestää tietoisesti. Meediotaidot vahvistuivat myös tämän portin aikana, jotta sielukenttäsi rakkaat voisivat yhdistyä sinuun syvästi, mikä johti lisäsuremiseen ja irtipäästämiseen kummallakin puolella.  
 
Erityisesti suhteet eivät tuntuneet löytävän pitoa vanhalla maaperällä, kun niiden kulkureitin yhteydettömiä ja myrkyllisiä taajuuksia korostettiin. Koin itse tämän Raphaelin kanssa, minkä myös hän jakoi. Kymmenvuotisen liittomme kulkureittiä valaistiin niin paljon, ettemme voineet enää sivuuttaa, suunnata toisaalle tai peittää sitä hyvin aidolla rakkausliiketoiminnalla, jota meillä on yhdessä. Meidän täytyi kohdata se, päästää irti aiemmasta siteestämme erottamalla siitä jokapäiväinen elämämme ja katsoa, mitä (jos mitään) jäi sen jälkeen tuosta siteestä.
 
Tämä oli yksi intensiivisimmistä tulikokeista, jonka olen käynyt läpi ja tietysti jonka olemme käyneet läpi parina. Vuodatin hyvin monia surun ja sovituksen ja myös loukkaantumisen ja oman osuuteni omistamisen kyyneliä, kun päästin irti tuosta vanhasta maaperästä, joka ylläpiti sekä johtamis- että seuraamisenergioita. Tunsin kuitenkin itseäni kannateltavan rakkaudella ja luottamuksella tämän prosessin aikana … tämän uskomattoman yhteisön (erityisesti Kalayna) tuella, yhteydellä jumalaiseen äitiin ja jumalaiseen isään ja yhdistymällä omiin osiini hyvin syvällä tavalla. Omien feminiini- ja maskuliiniaspektieni pyhän liiton tunteminen ja priorisointi, kääntäen niiden huomion takaisin toisiinsa, oli hyvin koskettavaa minulle ja tuki niitä opetuksiani, että pyhän sisäisen liittomme täytyy ylitsevuotaa pyhiin liittoihimme toisten kanssa.
 
Raphael ja minä laskeuduimme taas sisäisen maailmamme autuaaseen sekamelskaan ja teimme sovinnon varjon ja valon kanssa. Huomaamme nyt, että antautuminen tähän prosessiin tuo uusia rakkaustaajuuksia pyhän liittomme seuraavan vaiheen mahdollisuuteen yhdessä … ja se on ehdottomasti erilainen kuin vanha liittomme. Vanhalla maaperällä ei voi enää asua tai antaa sille energiaa, kun sille ei tunnu enää olevan yhtään tukea.
 
Tällaisia kuoleman ja uudestisyntymän syklejä on voidaksemme valmistautua uuteen … uuteen Gaiaan, uusiin pyhiin liittoihin jotka perustuvat terveeseen itserakkauteen eikä läheisriippuvuuteen … uuteen kaikkeen. Korkeimmat aikajanamme värähtelevät voimakkaasti nyt ja jumaluus vie meidät läpi siitä, mitä tarvitaan, jotta meidät saadaan meidät valmiiksi tullaksemme niiksi 2019.
 
Tunnen jumaluuden tunnustavan, että tämä oli rankka ja haastava portti – suuren arvostuksen ja ihailun kera kaikesta rohkeudestamme ja urheudestamme parantaa sydämemme/sielumme, valita korkeammat aikajanat ja jatkaa tulemista rakkaudeksi ihmiskehossamme.
 
Olen kiitollinen, että olen tämän portin "toisella puolella", ja nautin uudesta, avautuvasta sydän- ja sielutilasta, luottaen siihen, mihin rakkaus haluaa viedä minut seuraavaksi …
 
Paljon rakkautta teille!
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >