Päivän uffo

Ei kannata lähteä uffoa edemmäs kalaan
HomeViestejäJelelle Awen17.12.2018 - Voimakkaita rauhattomuuden yms. tunteita tulee esiin tunnettavaksi ja rakastettavaksi

17.12.2018 - Voimakkaita rauhattomuuden yms. tunteita tulee esiin tunnettavaksi ja rakastettavaksi

VOIMAKKAITA RAUHATTOMUUDEN YMS. TUNTEITA TULEE ESIIN TUNNETTAVAKSI JA RAKASTETTAVAKSI

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
17.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voimakkaita rauhattomuuden … levottomuuden ja ahdistuksen tunteita tulee esiin. Näitä katalysoi 12.12.–21.12. -päivänseisausportti, joka tuntuu olevan voimakas. Schumannin/Gaian resonanssi ja aurinkotuulet lisääntyvät jyrkästi tällä hetkellä, ja myös komeetta tuli erittäin lähelle Gaiaa eilen. Nämä energiat myötävaikuttavat niihin levottomuudentunteisiin, joita ehkä on jo tunnekehossasi. Ne ovat usein sisäinen suojelija, joka haluaa säilyttää kontrollin elämästä jollain tavalla ja joka kamppailee ylösnousemusprosessiin luottamisen kanssa. Kamppailee sieluun luottamisen kanssa. Kamppailee Sinuun luottamisen kanssa kasvavana 4D/5D-energiana.

Tämä voi mennä myös syvemmälle … ja menee monilla sieluilla. Syvemmät tunteet joita ilmestyy itsen ja sielun aiemmilta varjomailta, voivat olla itsetuhoisia, hulluksi tekeviä ja myös syvää epätoivoa. Näille voi olla hyvin haastavaa pitää tilaa, kun elämä tuntuu epäluotettavalta … olemassaolo ja jumala ja tähtiperhe tuntuvat erittäin kaukaisilta tai epätosilta.

Tunnen, että tämä päivänseisausportti työntää esiin myös tätä syvempää tunnekerrosta. Usein toistuva tunne, ettei halua olla täällä, 3D:ssä, tässä tiheydessä, kumpuaa tähtisiemenlapsestasi … joka ei ole koskaan tuntenut kuuluvansa tänne. Se tuntee yhteydettömyyttä tähtiperheeseen sen välttämättömän muistinmenetysverhon vuoksi, jottei se voi muistaa vierailuja perheen luona elämäsi aikana. Tai se "muistaa" ne traumaattisina ja pelottavina sieppauskokemuksina, jotka jäävät sulattamatta. Siihen saakka kunnes pystyt yhdistymään siihen suoraan (jos suojelijasi sallii sen), sen hylkäämis-, yksinäisyys-, arvottomuus- jne. tunteet voivat mennä hyvin syvälle.

Lisäksi suojelija/portinvartija voi tuntea olevansa "valmis" koko heräämisprosessin osalta … kun voi olla hetkittäin hyvin haastavaa siirtyä hyvin tiheästä ja polarisoituneesta 3D-todellisuudesta sielun "huokoisempiin" taajuuksiin. Tämän osasi epätoivon, turhautumisen ja uupumuksen tunteminen auttaa sitä tuntemaan, että se on tuettu, ja se alkaa tehdä yhteistyötä kanssasi, mikä tuo uutta energiaa ja fokusta "heräämismissioon". Täältä lisää näistä osista/metasieluaspekteista ja siitä, miten tunnemme ne prosessissamme.

Näihin energioihin yhdistyneenä voi olla ylifokusoitumista fyysisen kehon myrkynpoistoon … kuitenkin tunnen niiden toimivan tunnekehotasolla (yhdistyneenä myös sielukenttäämme). Keho-oireet ovat usein ilmentymiä näistä syvemmistä traumoista, jotka täytyy tuntea.

Hyvin paljon Äidin jumalaisten feminiinienergioiden rakkautta on ulottuvilla tämän portin aikana, mukaan luettuna täysikuu 22.12., mikä antaa tukea kaikelle tälle tuntemiselle. Pyydä apua ja saa voimaantumista tämän vaiheen aikana, jos tunnet vetoa siihen, mitä tarjoamme. Olemme käytettävissä henkilökohtaisiin sessioihin myös pyhinä. Tässä on meditaatio suojelijaasi yhdistymiseksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >