HomeViestejäJelelle Awen29.12.2018 - Energiapäivitys - kovat aurinkotuulet aiheuttavat vuodenlopun myrkynpoistoa

29.12.2018 - Energiapäivitys - kovat aurinkotuulet aiheuttavat vuodenlopun myrkynpoistoa

ENERGIAPÄIVITYS – KOVAT AURINKOTUULET AIHEUTTAVAT VUODENLOPUN MYRKYNPOISTOA
 
Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
29.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kovat aurinkotuulet ovat puhaltaneet pari päivää … yltyen kohtalaisesta kovaan 500 km/s (tavanomaista on 250 km/s) ja ne puhaltavat edelleen. Kenties olet tuntenut sen? Ne voivat saada tuntemaan levottomuutta ja kuitenkin myös suurta uneliaisuutta … kiusallinen yhdistelmä toisinaan. Kuin yrittäisi juoda paljon kahvia tasapainottamaan luissa ja ytimissä saakka tuntuvan uupumuksen. Liitän myös pää/niska/hartiakivun näihin tuuliin, vaikka myös kohonnut Schumannin/Gaian resonanssi voi aiheuttaa sitä.
 
"G1-luokan geomagneettimyrsky puhkesi 28.12., säihkyen kirkkaita revontulia pohjoisella napapiirillä. Tätä myrskyä eivät ole aiheuttaneet auringonpilkut, joita ei ole ollut suurimman osan vuotta 2018, vaan reikä auringon ilmakehässä" spaceweather.comin mukaan.
 
Sinulla on ehkä ollut myös kehon myrkynpoisto-oireita voimakkaan ja katalyyttisen päivänseisausportin jälkeen. Tämä portti ravisteli hyvin monia rakenteita, asetelmia ja elämäntapoja. Tämän ravistelu voi vaikuttaa kaikkiin kehoihin – tunne, fyysinen, chakra/energeettinen, sosiaalinen, mentaalinen. Jaoin edellisessä viestissä, mitä koin henkilökohtaisesti ("Loppuvuoden voimakas kuoleman ja uudestisyntymän portti valmisteli meidät uuteen vuoteen" 27.12.18).
 
Kehon myrkynpoisto voi ilmetä vilustumisena, flunssana, kipuina/särkyinä ja kuumeena, kun vanhoja energioita huuhdotaan pois tekemään tilaa korkeamman värähtelyn energioille. Minulla on ollut sitä ja olen havainnut, että suolakylvyt (Himalajan ja Epsom-suola), eteeriset öljyt, oreganoöljy ja muut homeopaattiset immuunijärjestelmän vahvistajat auttavat energiahuuhtelussa, jottei se ilmene täysimittaisena flunssana.
 
Toinen superhyödyllinen harjoitus näiden energia-aaltojen aikana on jooga ja kevyt venyttely. Rakastan YouTubessa "Yoga With Adriene" – ilmaisia joogaharjoituksia, jotka johtaa suloinen sydän ja sielu, joka tuntuu aidosti haluavan kaikkien kokevan joogan hyödyt. Hän aloittaa 1.1. uuden 30 päivän videosarjan, jonka voit katsoa täältä.
 
Pidä huolta itsestäsi ja kaikista osistasi tässä siirtymässä vanhasta uuteen, tiheämmästä korkeampaan ja pelosta rakkauteen. Aloitan itse 1.1. oman päivittäisen Deepen-videosarjani, jonka postaan Facebookiin. Voit katsella päivittäisiä opetuksiani/opastettuja meditaatioitani/energiapäivityksiäni 33 päivää koska tahansa, ja emännöin myös kaksi ryhmäsessiota sulatteluun. Lisäinfoa täältä.
 
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >