HomeViestejäCelia Fenn21.9.2022 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

21.9.2022 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

UUDEN MAAN VAROITUKSIA JA INFORMAATIOTA

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Syyskuu 2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

19. päivä

Olemme vain muutaman päivän päässä syyskuun päiväntasausportaalista. Maailmassamme tapahtuu hyvin paljon. Tänään oli Englannin kuningatar Elisabetin hautajaiset – tapahtuma joka kosketti miljoonien elämää. "Tuolla ulkona" virtaa monenlaisia tunteita, ja tänä voimallisena päiväntasaukseen johtavana aikana olen päättänyt valita viattomuuden ja myötätunnon polun ja katsoa tapahtumia rakkauden, kauneuden ja myötätunnon silmin.

Ihmisinä kasvamme ja kehitymme sekä yksilöinä että lajina. Venyttelemme ja avaamme edelleen siipiämme vastikään kehittyneinä ihmisenkeleinä, jotka astuvat uuteen Maahan. Meidän täytyy pitää korkeamman tietoisuuden energioita tänä aikana.

Päiväntasauksessa on kyse tasapainosta ja harmoniasta, ja sitä seuraa kahta päivää myöhemmin uusi kuun Vaa'assa.

Tämä vuorostaan fokusoi meidät pimennyskauteen, joka ulottuu lokakuun lopulta marraskuulle, jolloin energia siirtyy Skorpioniin ja Härkään. Tämä fokusoi meidät jälleen syvään kollektiivimuutokseen elämässämme, (raha)taloudessamme ja kodissamme.

Täällä Etelä-Afrikassa olemme energiakriisin kourissa, jatkuvien sähkökatkosten kera, mikä tekee ihmiset levottomiksi ja ärsyyntyneiksi, ja sen tuloksena he alkavat pelätä. Huomaan, että kun fokusoituu rakkauteen ja viattomuuteen sekä tasapainoon ja harmoniaan, ei ole sijaa pelolle. Sen sijaan näkee niitä mahdollisuuksia ja ratkaisuja, joita uusi Maa tuo.

Ennen kaikkea näkee sen rakkauden, joka ympäröi meitä kaikkina aikoina.

21. päivä

Vau, paljon innostusta Celian elämässä tänään, kun näin ensimmäiset valaani … suoraan kotini parvekkeelta!

Ilokseni pystyin katselemaan niitä noin 15 minuuttia, kun ne uivat lahden poikki. No okei, minun täytyi käyttää kiikareita nähdäkseni ne selvästi, mutta tunsin olevani hyvin siunattu, kun pystyi kotina nauttimaan valaiden katselemisesta.

Arkkienkeli Mikael kertoo minulle, että valaat ja delfiinit tulevat esiin auttamaan meitä tässä päiväntasauksessa, uuden Maan 6. ja 7. ulottuvuuden vihkimisessä/aloittamisessa ihmisenkelien/luminosa-lajin asuttavaksi.

Tämä on valtava asia.

Se sallii meidän päästä tietoisuus- ja ilmentämistasoille, joita ei ole käytetty sitten Lemurian päivien. "Valtameritietoisuus" palaa vuorovesiensä ja spiraaliensa kera. Harmonisoidumme täydemmin galaktisten virtausten ja galaktisten ilmentämistekniikkojen kanssa.

Mutta kuten arkkienkeli Mikael vahvistaa, täytyy olla päästänyt irti 3D-kaksinaisuustietoisuudesta, ennen kuin voi asua näissä galaktisissa ykseysvirtauksissa ja "kutoa aika/paikkaa" näiltä tasoilta.

Valaat toivottavat sinut tervetulleeksi tänä päiväntasaushetkenä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >