HomeViestejäCelia Fenn15.9.2022 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

15.9.2022 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

UUDEN MAAN VAROITUKSIA JA INFORMAATIOTA

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Syyskuu 2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

15. päivä

WhaleCalf
            Charles Booysen

Eilen tämä kaunis pari etelänmustavalaita, emä ja poikanen, menivät meressä ohi lähellä kotiani.

En nähnyt niitä – tämä kuva otettiin ilmasta – mutta tosiaankin tunsin niiden läsnäolon. Aina kun olen valaiden lähellä, tunnen valtavaa tietoisuuden laajentumista. Tunsin niiden yhteyden ja sen viestin, että valaat ja delfiinit ja muut meriolennot liittyvät meihin luomaan ja ilmentämään korkeamman ulottuvuuden uutta Maata.

Valailla on galaktinen tietoisuus, ja kun yhdistymme niihin, oma tietoisuutemme harmonisoituu tämän valo- ja olemistason kanssa.

Lähestymme myös pyhän vuoden toista valopistettä, syyskuun päiväntasausta 23.9. Tuona päivänä myös Aurinko siirtyy Vaakaan, harmonian ja tasapainon merkkiin.

Luulen, että tasapaino on avainenergia näinä päiväntasaukseen johtavina päivinä. Kun on hyvin paljon kaaosta, jakautumista ja tasapainottomuutta häiritsemässä meitä, on oleellista, että fokusoidumme sydäntilaan ja sisäiseen rauhaan ja harmoniaan. Olemme täällä pitämässä ja ankkuroimassa uusia taajuuksia ja olemassa tietoinen kaikkina aikoina siitä, missä energiamme on.

Valaat ja delfiinit auttavat meitä pysymään yhteydessä korkeampiin taajuuksiin, jos vain yhdistymme niihin sydämestä ja pyydämme niiden apua, kun kurkotamme harmoniaan korkeamman tietoisuuden kanssa maan päällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >