HomeViestejäSandra Walter22.7.2021 - Auringon laajentuminen - ennakkovaroitus, 23.-29.7.

22.7.2021 - Auringon laajentuminen - ennakkovaroitus, 23.-29.7.

AURINGON LAAJENTUMINEN – ENNAKKOVAROITUS, 23.–29.7.

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
22.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Solariksen hyvin aktiiviset alueet ovat linjassa tähtiporttikäytävämme kanssa 23.–29.7. Aurinko on vapauttanut massiivisia määriä materiaalia, mikä heijastaa aurinkokunnan koko kentän laajentumista.

Kuten jokaisessa tähtiporttiasetelmassa, meille annetaan Maata kohti olevia tilaisuuksia saada uusia energioita ja ylösnousemuskoodattua plasmaa.

Magnetismin huojumista ja auringon laajentumista

Pitäkää kvanttitietoisuus sydämessä, vaikka mitä tapahtuisi fyysisyydessä. Tämä on jumalainen hetki muodostaa yhteys auringon laajentumiseen, ulottuvuuksien avautumiseen joka toivottaa meidät tervetulleeksi takaisin orgaaniseen, kosmiseen naapurustoon.  

Magnetismin heilahtelu on jatkuvaa ja voimakkaampaa, mikä voi olla rankkaa keholle. Uupumus, tunnevapautukset ja loppuunsaattamisdynamiikat ovat yleisiä. Pidä erinomaista huolta fyysisestä puolesta, kun se vapauttaa vanhaa itseä.

Tyhjentämistä ja pakkaamista? Narratiivimuutokset fyysistyvät.

Jos olet pelkistänyt ja tyhjentänyt tilaasi jälleen, ikään kuin olisit pakkaamassa ja muuttamassa, ankkuroit vapauskoodeja ja loppuunsaattamisenergioita!

Katso aina yhtenäistä kvantti-ilmaisua; valmistautuen muuttamaan täällä, raivaten tietä uusille todellisuuksille 12 ulottuvuutta ylöspäin.

Jos et muuta fyysisesti, aikomus ja koodit valomaadoitetaan toimiesi kautta. Valmiina lähtemään, valmiina muuttamaan, valmiina uuteen ilmaisuun. Varmista, että puhdistat kehoa, mieltä ja tunteita samalla innolla.

Vanhojen kenttien hajoaminen näkyy

Vanhan ajattelutavan kontrollirakenteiden massiivisia "säiliöitä" hajoaa kirjaimellisesti ja palaa Lähteeseen. Vääristymäkerros toisensa jälkeen poistetaan kollektiivisista tietoisuuskentistä. Näin ollen ryntäys kontrollinarratiiveihin. Varmistakaa, etteivät nuo ahneet agendat tunkeudu liian syvälle, rakkaat sydämet. Kaunis käytävä vastuulliseen luomiseen; ei ole mitään tarvetta ilmentää mitään puhdasta aikomustanne loukkaavaa.

Maailmojen vapaus saattaa paljastaa uusia geometrioita, jotka eivät liity arkkityyppisiin järjestelmiin. Saattaa ilmaantua uusia ilmaisumuotoja pyhistä malleista, kuten Shri Yantra, jotka ovat laajentuneet vuosikymmeniä.

Uusi näyttäytyy kultana (nopeampaa kuin valonnopeus) tai kristalliplasmana. Elävää, puhdasta, täysin avointa. Kristalli-DNA ja puhtaat sydäntähtiportit tulkitsevat uutta valoa selkeästi; havaintomuutokset ovat edelleen tämän transformaatiovuoden fokus.

Kristallikonvergenssin arviointi- ja valokuvalinkit sulkeutuvat

Syvää kiitollisuutta suurenmoisesta palautteesta vuosittaiseen tapahtumaamme liittyen. Osallistujat, huomatkaa, että arviointilomake on suljettu ja valokuvalinkki osallistujille suljetaan nyt viikonloppuna.

Käyttäkää nauhoituksia aktivointiin, erityisesti sunnuntaisessioita Kristallikonvergenssi-sivulta.

Liity sunnuntaina 25.7. mukaan globaaleihin meditaatioihin

Kollektiivitietoisuutemme on uskomattoman voimakas, kun sydämen kristallitähtiportti on auki, harmoniassa ja osallistuu aktiivisesti elämänvoiman oikeaan käyttöön.

Harjoitus tekee mestarin. Liity mukaan viisi vuotta jatkuneeseen orgaaniseen, offline-yhdistymiseemme jumalaisen rakkauden kentässä. Globaalit ykseysmeditaatiot klo 5, 8 ja 11 PDT.

Jaa vapauskoodeja kaikille halukkaille sydämille. Pääse rauhan tunnetilaan ja syökse kollektiiviin tätä jumalaista harmoniaa.

Täysikuu perjantaina 23.7. klo 19.37 PDT.

Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >