HomeViestejäSandra Walter12.8.2021 - Mahdollisesti tunteellinen vaihe

12.8.2021 - Mahdollisesti tunteellinen vaihe

MAHDOLLISESTI TUNTEELLINEN VAIHE

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
12.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta Mount Shastalta.

Ylösnousemuskokemuksemme käy läpi transformaation seuraavan kahden kuukauden kuluessa. On odotettavissa nopeaa tason nostamista. Viime kuun puhdistamis- ja pakkaamisenergiat olivat sen fyysistymistä, mitä tapahtuu energeettisesti: valmistautuminen uuteen kokemukseen.

Kristallivalokehon laajentuminen vaatii sydänkeskuksen laajentumista. Magneettikentän laajentumista Solariksessa, Gaiassa ja omassa kehossamme tapahtuu tällä hetkellä tukemaan tätä.

Saattaa olla tunteellinen ja kaunis vaihe monilla.

Magneettikentän laajentuminen irrottaa kaksinaisuuden otetta tietoisuudestamme. Säilytä "minä olen" -tason kvanttiperspektiivi kaikkeen tähän: se mitä tapahtuu galaksille, aurinkokunnalle ja planeetoille, tapahtuu meille, meidän kauttamme ja meinä.

Pidä sydämesi avoimena ja jumalaisen neutraalina ja pidä huolta keho-mieli-tunne-ego-identiteettirakenteista, kun valoa suunnataan suoraan niihin transformoimaan.

Anna anteeksi niille osillesi, jotka vastustavat anteeksiantoa. Ota avosylin vastaan jokainen tilaisuus muutokseen, myötätuntoon, anteeksiantoon ja täysivaltaisuuteen. Älä roiku siinä, mitä oli. Anna sen kehittyä.

Karista pelko muiden valinnoista. Anna heidän saada oma matkansa. Löydä tapa rakastaa heitä vielä enemmän. Siirry kosmiseen perspektiiviin. Kaikki on YHTÄ.

Video Vesimiehen dynamiikoista

Opimme monia opetuksia polulla ylösnousemukseen. Ykseystietoisuus on radikaalin erilainen olemistila. Käytä Vesimiehen tietoisuutta nyt helppouteen ja vaivattomuuteen.

Pysymme askeleen edellä tiennäyttäjinä, ankkuroiden uusia dynamiikkoja ja energioita, jotka heijastavat, mitä olemme kollektiivisesti luoneet korkeampiin maailmoihin.

Tämän viikon videoklippi tarkastelee Vesimiehen ajan energioita, joita voimme ilmaista nyt. Saat videon tästä. Koko nauhoitukset Konvergenssista täältä.

Sunnuntain ykseysmeditaatiot

Liity mukaan viisi vuotta jatkuneeseen viikoittaiseen harjoitukseemme yhdistyneessä kentässä! Joka sunnuntai klo 5, 8 ja 11 PDT. Yksityiskohtia täältä.

Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >