HomeViestejäSandra Walter15.7.2021 - Magnetismin vaihtelua ja tunteita

15.7.2021 - Magnetismin vaihtelua ja tunteita

MAGNETISMIN VAIHTELUA JA TUNTEITA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
15.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Jos olitte uupuneita tai tunteellisia magneettivaihteluiden aikana maanantain tähtiporttiavautumisessa, ette olleet yksin. Se jatkuu, koska magneettikenttävaihtelut ovat olleet voimakkaita ja jatkuvia.

Tämä vaikuttaa tunnekenttäämme, joka perustuu magnetismiin. Gaia reagoi muutamalla voimakkaalla Schumann-purkauksella. Kaaviot ovat hauskoja, mutta ne dokumentoivat vain lineaarisia korrelaatioita.

Muistakaa, että tämä tapahtuu maailmojen poikki – fyysiset kokemukset ovat aina heijastusta siitä, mitä tapahtuu monissa ulottuvuuksissa ja tiheyksissä. Käyttäkää kvanttiviisautta ja -tietoisuutta kaikkeen!

Haluaisin palata erääseen asiaan, joka mainittiin aiemmin tänä vuonna:

Sen voi tuntea häiriötekijöiden läpi: jotain nerokasta tapahtuu. Jotain odottamatonta. Eikä se liity mitenkään vanhoihin agendoihin tai lopputuloksiin.

Tilaisuudet siihen, miten maailmojen/todellisuuksien jakautuminen ja ylösnousemus tapahtuvat, ovat laajentuneet. On hyvä hetki fokusoitua kollektiivitietoisuudellamme korkeamman asian tapahtumiseen. Kristalli-valokehopäivitykset ja DNA:n jälleenyhdistyminen kuluneiden kahden vuoden aikana ovat kanssaluoneet uusia siltoja Gaian/uuden Maan moniin maailmoihin.

Lyhyesti sanottuna, tämä ylösnousemus voi kehittyä uusilla ja odottamattomilla tavoilla. Uusia kokemuksia syntyy jumalaisen valon, nollapistekoodattujen taajuuksien myötä, jotka määräävät lisää säteilyä, lisää laajentumista, lisää mahdollisuuksia. Magneettimuutokset paikallisessa tähtijärjestelmässämme ja planeetallamme tukevat korkeinta kanssaluomistamme. Tämä itsessään on aktiivinen vapauskoodi – odota odottamatonta.

Kollektiivinen tietoisuutemme on uskomattoman tehokas, kun sydämen kristallitähtiportti on auki, harmoniassa ja osallistuu aktiivisesti elämänvoiman oikeaan käyttöön.

Harjoita tätä joka ajatuksella, sanalla, teolla ja luomuksella. Vahvistava aikomus on tehokas työkalu – vahvista todellisuuksia, joita sydämesi haluaa. Vapaus, negatiivisten lopputulosten energisoimisen sijasta, kiitos.

Jos olet osallistunut Kristallikonvergenssiin tai Level Up -mestaruuskurssiin, tämä on kriittistä aikaa panna käytäntöön Kristus-taajuus. Käytä tuota tietoa ja taitoa. Toimi todellisuutta/maailmaa muuttavan rakkaus-valon puhtaana generaattorina. Anna tuon taajuuden muuntaa kaikki vääristymät – sisäiset ja ulkoiset – jumalaista neutraaliutta sydämessäsi.

Tämä on avain maailmojen jakautumiseen – elämänvoiman vääristyneen käytön pirstominen ja hajottaminen. Kun teemme tämän kollektiivisesti voimistamalla valoa, prosessi nopeutuu.

Tuleva avainkäytävä – 23.–29.7.

Täysikuu, tähtiporttiavautuminen, ajan ulkopuolinen päivä, Mayojen uusi vuosi ja odotetut muutokset. Tuntuu siltä, että olemme jo siinä.

Koodattu kristalliplasma on voimakasta. Sitä virtaa suurella voimalla tässä nyt-hetkessä. Pane merkille magnetismin muutokset ja auringon laajentuminen. Valmistaudumme seuraavaan porttiin 23.–29.7., joka tuo voimakkaita paljastusenergioita.

Sovella paljastumista omalla matkallasi nyt, palvellen kokonaisuutta. Mikä POSITIIVINEN agenda voi paljastua tässä nyt-hetkessä kauttasi?

Liity meihin sunnuntaina 18.7. käynnistämään tämä käytävä jumalaisella aikomuksella.

Globaalit ykseysmeditaatiot klo 5, 8, 11 PDT. Jaa vapauskoodeja kaikille halukkaille sydämille. Avaudu, tunne vapaustila ja syökse jumalaista harmoniaa kollektiiviin.

Vapauskoodit – mitä ne ovat, miksi ne ovat täällä ja miten niitä käytetään, lue siitä tämän kuukauden yksityiskohtaisesta artikkelista (1.7.21).

Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >