HomeViestejäSandra Walter1.7.2021 - Vapauskoodit - miten niitä käytetään tässä nyt-hetkessä

1.7.2021 - Vapauskoodit - miten niitä käytetään tässä nyt-hetkessä

VAPAUSKOODIT – MITEN NIITÄ KÄYTETÄÄN TÄSSÄ NYT-HETKESSÄ

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
1.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Fokuksemme koko heinäkuun on vapauskoodeissa.

Heinäkuun porttikäytäviä ovat 1.–9.7. 12.7. ja 23.–29.7. Solaris on jo aktiivinen, ja nämä tähtiporttiavautumiset tuovat tehokkaita vahvistuksia ylösnousemukseemme.

Kuten aina, korkeammat taajuudet joita on upotettu näihin plasman sisäänvirtauksiin, lisäävät paljastumista, jumalaista totuutta ja elämänvoiman oikeaa käyttöä. Kristallikonvergenssin fokus oli valmistaa meitä työskentelemään ykseyskentässä, yhdistyneenä sydäntemme kristallitähtiportteihin. Tämä on ehdottomasti kuukausi kaiken sen käyttöönottamiseen, mitä olemme oppineet, suuren annoksen kera jumalaista neutraaliutta, kun vääristymien paljastuminen lisääntyy ja niitä puhdistetaan tai poistetaan todellisuudestamme. Nämä taajuudet tukevat kokemusvalintaa (maailman jakautuminen).

Vapauskoodit – mitä, miksi ja miten

Vapauskoodit joita on ollut ulottuvilla heinäkuusta 2019 saakka, tukevat tätä ylösnousemuksemme paljastusvaihetta.

Koodit ovat taajuussarjoja, joita toimitetaan harmonioina kristalliplasman ja fotonivälähtelyjen avulla, tähtiporttien kautta. Ne muuttavat ja aktivoivat DNA:ta, jos astia on valmisteltu siihen. Globaalisti ne muuttavat magnetismia ja kollektiivista havaintotapaa ja harmonisoivat maailmoja jumalaiseen järjestykseen.

Avaudu kosmiseen perspektiiviin ja todista globaalien agendojen – positiivisten ja vääristyneiden – kiihtymistä muutaman seuraavan vuoden. Vapaan tahdon kvanttivalinta on saapunut; valinnat jotka ovat harmoniassa energian oikean käytön ja positiivisten, elämää laajentavien "pätevien" valosäteilyjen kanssa. Lyhyesti sanottuna, siinä on täysi tuki ylösnousemuksellesi puhtaaksi Luojaolennoksi, käyttäen kultaisen rodun DNA:ta jumalaisen järjestyksen ja ylösnousemuksen instrumenttina.

Vapauskoodit purkavat vääristymiä:

* Vapaus vanhoista uskomusjärjestelmistä, miten toimimme näissä maailmoissa.
* Vapaus vanhoista stereotypioista ja Kristus-itseä koskevista odotuksista.
* Vapaus pelastaja-marttyyri-leimoista.
* Vapaus vääristymistä, kontrollirakenteista, manipuloinnista ja luomisvoiman väärinkäytöstä.
* Vapaus rajoittavista uskomuksista, jotka koskevat yltäkylläisyyttä, henkisyyttä, arvokkuutta/arvoisuutta.

Vapauskoodit aktivoivat:

* Vapaus toteuttaa oma ylösnousemuksesi.
* Vapaus oivaltaa "Lähde itsenä" fyysisyydessä.
* Tukee paluuta henkilökohtaisen matkamme ja kollektiivisten matkojemme täysin heränneeseen ja tietoiseen luomiseen jatkuvasti.
* Vapaus ruumiillistaa ja ilmaista harmonista ja puhdasta aitoa sydäntä, mieltä, tunteita, puhetta, ajatuksia ja luomuksia.
* Auttaa siirtymistä kultaiseen rotuun.
* Jumalainen täydellisyys elämänvoimaenergian oikeana käyttönä.
* Vesimiehen ajan dynamiikat Itsen ainutlaatuisesta ja yhtenäisestä ilmaisemisesta.
* Yksilöllinen arvo palvelemassa kollektiivista arvoa; puhtaan Kristuksen/ykseyden pätevöimät luomukset.
* Itserakkaus ja ykseystietoisuus loppupelinä, ylittäen sillan uuteen Maahan.

Vapauskoodit täytyy aktivoida vapaan tahdon valinnalla.

Vapauskoodit vahvistavat energiamalleja kentissäsi. Paljastuminen on KÄYNNISSÄ, jotta voimme tehdä itsekorjauksia tässä nyt-hetkessä ja luoda korkeampia lopputuloksia kaikille. Tämä vaatii kaiken sen tietoista itsekorjausta, mitä laitamme kenttään: ajatukset, sanat, teot ja tunteet. Hyvästä tulee parempaa, jumalaisesta tulee autuasta ja epäharmoniasta tulee intensiivisempää.

Mestaruudessa ei ole kyse ihmisten tai todellisuuksien kontrolloimisesta. Mestaruus on jatkuvaa tiedostamista, mikä panoksesi kokonaisuuteen, ainutlaatuisten taitojesi löytämistä ja valinta ilmaista joka hetki jumaluuden kanavana.

Tässä mestaruusvaiheessa ne joilla on kyky sisältää näitä koodeja ja käyttää niitä kunnolla/oikein, luovat siltaa korkeampiin maailmoihin. Koko fokus haluttuun kokemukseen, korkeimpien lopputulosten puolesta.

Vanhat järjestelmät jotka ruokkivat itseään ulkoisilla energialähteillä (valitukset, kontrollointi, tuomitseminen jne.), tuhoavat astian. Ne ovat kestämättömiä lähteitä, joita ei ole uusissa maailmoissa. Uusi valokeho ei voi ilmestyä esiin noissa alemmissa taajuuksissa.

Kristallisydän on itsegeneroiva. Se on yhteydessä luomisen/luomakunnan ikuiseen ja äärettömään lähteeseen, jumaluuden itsegeneroivana lähteenä.

Miten näiden korkean taajuuden vapauskoodien kanssa ollaan vuorovaikutuksessa ja miten ne otetaan käyttöön:

* Tiedä, että ne ovat elävää valoa ja tietoisia taajuuksia (kuten kaikki on – syleile mestaruuttasi).
* Kutsu niitä ja vaadi ne aktivoimaan korkeimpiin lopputuloksiin matkallasi.
* Meditoi korkeimpia lopputuloksia. Mitä on vapaus fraktaalillesi tässä nyt-hetkessä?
* Visualisoi korkeimmat lopputulokset, ratkaisut ja luovuuden laajentuminen.
* Mikä tärkeintä: käytä tuota sydämen tähtiporttia ja TUNNE vapaus.
* TOIMINTA: ota luovuushyppy, valomaadoita jokin aktiviteetti, joka tuntuu vapauttavalta. Päätä poistaa se, mikä rajoittaa.
* Ole vastuullinen kvanttiluoja ja tiedä, että kaikki mitä teet, vaikuttaa kokonaisuuteen. Yksi askel voi inspiroida monia askelia.
* Puhu vapautta, käännä keskustelut ympäri ja näytä tietä. Säteile vapauskoodeja!

Tämän tähtiporttiavautumisen aikana, erityisesti 4.7. jolloin vapauskoodeja virtaa mestari/pääkristallikerrostumista USA:n alla, toteuta jokin fyysinen aktiviteetti, joka ilmaisee vapautta sinulle – mikä tahansa riski, luottamushyppy tai vapauttava aktiviteetti, joka ohittaa pelon ja piristää/keventää sydäntäsi.

Liity meihin sunnuntaina 4.7. ykseysmeditaatioissa klo 5, 8 ja 11 PDT. Fokusoidumme jakamaan näitä koodeja kaikille halukkaille sydämille. Avaudu, pääse vapauden tunnetilaan ja lisää kollektiiviin dramaattisesti tätä jumalaista harmoniaa.

Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >