HomeViestejäSandra Walter8.7.2021 - Surrealistista laajentumista - päätös uuden kuun perjantaina

8.7.2021 - Surrealistista laajentumista - päätös uuden kuun perjantaina

SURREALISTISTA LAAJENTUMISTA – PÄÄTÖS UUDEN KUUN PERJANTAINA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
8.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Energiamuutokset, mukaan luettuna magneettikentän säädöt, ovat olleet voimakkaita tämän avoimen tähtiportin aikana. Heinäkuun ensimmäiseen viikkoon viitataan perinteisesti "mestaruusviikkona", kun mestaruuteen omistautuneiden maailmojen ja ilmaisumuotojen yhtyminen vahvistaa ylösnousemuspolkua kaikilla halukkailla sydämillä.

Tätä viikkoa voimistaa pimennys-päivänseisaus-käytävän päättyminen, kun se loppuu uuteen kuuhun tänä perjantaina (klo 18.17 PDT). Tämä on myös päätös heinäkuun ensimmäiselle tähtiporttiavautumiselle.

Saatat tuntea auringon laajentumisen tässä nyt-hetkessä. Tiimini pani merkille, että magneettisäätöjä tapahtuu koko aurinkokunnalle tässä nyt-hetkessä. Tämä totuttaa Gaian ja oman kristallisydämemme vastaanottamaan enemmän valoa, enemmän totuutta, enemmän ylösnousemusta, enemmän vapauskoodeja.

Tämä on aistittavaa fyysisesti, kun meistä tulee fyysisyyden uusi ilmaisumuoto. Pyörimistuntemukset, huimaus ja tietoisuuden suuri laajentuminen voivat saada todellisuutemme näyttämään surrealistisemmalta. Magneettikenttien löystyminen avaa meidät korkeammille kokemuksille, useammille sisäänvirtauksille. Pidä huolta fyysisestä puolesta – se on transformaatiokulkuneuvomme.

Fokuksemme koko heinäkuun ovat vapauskoodit.

Heinäkuun portteja ovat 1.–9.7., 12.7. ja 23.–29.7. Nämä tähtiporttiavautumiset tuovat voimakasta laajentumista ylösnousemukseemme.

Kuten aina, näiden plasmasisäänvirtausten korkeammat taajuudet lisäävät paljastumista, jumalaista totuutta ja elämänvoiman oikeaa käyttöä. Kristallikonvergenssin fokus (kahden päivän nauhoitukset edelleen saatavana) valmisteli meitä työskentelemään yhtenäisessä kentässä uudella tavalla, yhdistyneenä sydäntemme kristallitähtiportteihin.

Vapauskoodit – mitä ne ovat, miksi ne ovat täällä ja miten niitä käytetään, lue siitä tämän kuukauden yksityiskohtaisesta artikkelista (1.7.21).

Liity viikoittaisiin sunnuntain ykseysmeditaatioihimme klo 5, 8 ja 11 PDT.

Keskitymme vapauskoodien toimittamiseen kaikille halukkaille sydämille. Avaudu, pääse vapaustilan tuntemiseen ja syökse kollektiiviin tätä jumalaista harmoniaa.

Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >