HomeViestejäSandra Walter5.6.2021 - Paljastuminen, totuus ja havaintotapa - valmistautuminen pimennys-päivänseisaukseen

5.6.2021 - Paljastuminen, totuus ja havaintotapa - valmistautuminen pimennys-päivänseisaukseen

PALJASTUMINEN, TOTUUS JA HAVAINTOTAPA – VALMISTAUTUMINEN PIMENNYS-PÄIVÄNSEISAUKSEEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
5.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Teemamme vuodelle 2021 voimistuvat tässä kuussa. Osallistuaksemme täysin tähän paljastumisen, jumalaisen totuuden ja kosmisen perspektiivin lisääntymiseen, sovellamme ylösnousemuksen ydinperiaatteita. Tämä pitää meidät avoimena ja notkeana jumalaisessa neutraaliudessa ja harmoniassa uuden kanssa, kun sitä tulee esiin nyt-hetkessä.

Kenties olet päättänyt (ja se on vapaan tahdon valinta), että mikään ei estä sinulta itsesi oivaltamista tässä elämänvirrassa. Kenties koet jumalaisen itsen uusia tasoja ruumiillistumisen kautta, ollen samalla silminnäkijä vääristymien paljastumiselle.

Sovellamme kvanttiykseyttä kaikkeen, tietäen, että sisäisen maailman paljastuminen auttaa paljastumista ulkoisessa.

Tämä pimennys-päivänseisauskäytävä vaatii tehokasta itsearvointia. Kun sydän on yhtenäinen/johdonmukainen (neutraalius), voimme nähdä itsemme selvemmin. Sydämestä tulee paljastumistaajuuksien kanava.

Lähteen vääristyneimpien fraktaalien anteeksiantaminen, sisällä ja ulkona. Viha, pelko ja kosto ovat taajuuksia, jotka vääristävät yhtenäistä valoa. Kaikki parantuu ajan kanssa. Ole kvanttinen. Vedä nyt-hetkeen se hetki ja tunne, että kaikki vääristymät ovat hävinneet. Anna anteeksi kaikki illuusio. Se sallii sinun mennä eteenpäin ratkaisujen kera, tuomitsemisen sijasta.

Sovella jumalaisen neutraaliuden viisautta sydämeen harmonisoituneina valintoina hetkessä.

Palaaminen ylösnousevan sielun kysymyksiin valmisteluna korkeampaan totuuteen

Mestaruuskysymykset ovat hyvin henkilökohtainen kokemus. Meditoi niitä, tunne niitä ja ole läpinäkyvä oman sydämesi ja matkasi osalta. Henkilökohtaisesta paljastumisesta tulee kollektiivinen kokemus, kun teemme tämän. Muuta sisällä, muuta ulkopuolella.

Rakastatko ja kunnioitatko Lähdettä/Luojaa/Jumalaa oivaltaen, että aito itserakkaus ja Lähteen rakkaus ovat yksi ja sama? Ilmaistaanko tätä ajatustesi, sanojesi, luomustesi ja tekojesi kautta?

Luojan tunnustaminen ja itsesi tunnustaminen sen fraktaaliksi lopettaa erillisyyden. Jälleenyhdistymisen kokeminen on syvä ja upea aistimus/tuntemus – tämä ei ole mentaaliharjoitus. Itsen paljastuminen on Lähteen paljastuminen – täydellinen ykseys joka tuo syvää rauhaa.

Kunnioitatko koko luomakuntaa heijastuksena Lähteestä? Tämä sisältää koko Gaian, ihmiskunnan, muut olennot, rodut, maailmat, positiiviset ja negatiiviset kokemukset … kaiken.

Näetkö suuren perspektiivin ja kunnioitat kaikkia kokemuksia ja luomuksia riippumatta siitä, miltä ne näyttävät näissä ulottuvuuksissa? Tämä parantaa kaiken, mitä täällä on tapahtunut, sekä yksilö- että kollektiivimatkoilla.

Oletko hyväksynyt ehdottoman rakkauden jatkuvaksi tavoitteeksi?

Koko luomakunnan ehdoton rakastaminen on loppupeli. Aloita itserakkaudesta ja virtaa ulospäin.

Oletko luopunut kiinnikkeistä kaksinaisuuteen – negatiivisuuteen, pelkoihin, epäilyihin, uskomusjärjestelmiin?
Saata se loppuun, jotta voit käsitellä paljastukset. Elämänvirtasi on energiaa – valvo, minne tuo energia virtaa. Virtaavatko ajatukseksi, toimesi, ostoksesi, keskustelusi, suhteesi uuden luomiseen, vanhan sijasta?

Ole joustava ja neutraali, kun sisäisiä ja ulkoisia paljastuksia tulee.

Vapauta itsesi tuomitsemisesta. Ole notkea, kun nämä intensiivisemmät taajuudet muuttavat havaintotapaamme ja paljastavat jumalaisen totuuden. Joustavuus tulee yhtenäisestä, neutraalista sydämestä, joka on valmis tekemään korkeampia valintoja jumalaisen tahdon puolesta.

Kuuntele. Tunne ennen reagointia. Meditoi valintoja. Pätevöi kaikki valintasi Kristus-taajuuksilla, jotta ne ovat harmoniassa uuden kanssa, eivätkä perustu entisiin kaavoihin.

Auringonpimennys, torstaina 10.6. klo 3.41 PDT
Uusi kuu klo 3.54 PDT
- Aistittavat uudet taajuudet nostavat monien ylisieluryhmien tasoa.
- Vanhan itsen tuki heikentyy ruumiillistujilla; nopeaa itsensä oivaltamista.
- Auringonvälähdyskokemukset (transsendenssiaktivoinnit) lisääntyvät.
- Kristallisillat uuden Maan maailmoihin avautuvat sydämen kautta.

Päivänseisaus, sunnuntaina 20.6. klo 20.31 PDT
- Orgaaninen tähtiporttiasetelma; uskomattoman voimakkaita nollapiste-energioita.
- Yhdistyneet kultaisen rodun koodit aktivoituvat puhtaan tietoisuuden kanavina.
- Valtavaa tukea yhtenäisille/johdonmukaisille sydämille ylösnousemuksen palveluksessa.
- Harmonisoituminen tuntemaan ja hyödyntämään uusia taajuuksia sydäntähtiportti-, Kristallikonvergenssi-viikonlopun kautta, yhdisty yhtenäisten sydänten kollektiivikenttään.

Sunnuntain ykseysmeditaatiot

Liity mukaan yhtenäiseen aikomukseen. Kvanttituki, DNA- ja valokeholaajentuminen ovat läsnä tässä yhtenäisessä kentässä. Sunnuntain ykseysmeditaatiot klo 5, 8 ja 11 PDT, 30 minuutin sessiot.

Kristallikonvergenssi-päivitys

Henkilökohtaiset osallistumispaikat Kristallikonvergenssiin ovat loppu. Reaaliaikainen suoratoisto on vielä saatavilla.

Ääretöntä RakkausValoa kaikille tämän syvällisen käytävän aikana. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
Lisäys uutiskirjeestä 15.6.

Tässä sitä hehkutaan päivänseisausporttiin …

Onko tuntunut kuin uudelta olennolta pimennyksestä saakka? Anna sen integroitua tässä kuussa. On paljon olemuksen uusien tasojen jatkuvaa paljastumista, kun menemme tästä tähtiporttiasetelmasta läpi.

Päivänseisaus tuo meille täysosumana nollapistekoodatut virrat.

Useimmat meistä tunsivat vanhojen narratiivien energiatuen häviävän pimennysten aikana, kuin maailmojen romahtaminen. Aika fokusoitua ja yhdistyä viimeistä porttia varten tässä pimennys-pimennys-päivänseisauskäytävässä.

Nämä ainutlaatuiset taajuudet ovat voimakkaita ensi viikonloppuna. Tietoisuuden ja valokehon laajentuminen on jo selvää. Paljastumisaalto joka alkoi joulukuussa 2020, voimistuu. Vaikutukset ovat merkittäviä ja maailmaa muuttavia asetelmia. Visiossa tähtiportit on pinottu maailmojen yli. Porttipäivät ovat 18.–22.6., ja se tuntuu suurelta sisäänvirtaukselta.   

Odota totuuden lisäfyysistymistä, havaintotapaviritysten kera useimmilla. Vanhan havaintotavan kerroksia putoaa, mikä paljastaa sisäisen Lähteen. Ykseydestä/yhtenäisyydestä tulee välttämättömyys, sisällä ja ulkona.

Tässä on viesti kosmisen lain käyttöönotosta. Nämä ovat taajuuksia, plasmavirtauksia ja tähtiporttiasetelmia, jotka muuttavat kollektiivisia todellisuuksia.

Kenties tunnet uudet taajuudet, jotka muuttavat narratiiveja korkeamman ulottuvuuden lopputuloksiksi. Tämä vanhojen todellisuuksien romahtaminen tekee selväksi, että tämä on Luojataitojemme "akuutin" käyttämisen hetki, korkeampien maailmojen ilmentäjinä. Tunne sydämesi ja sen puhdas aikomus.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >