HomeViestejäSandra Walter6.2.2021 - Vapauskoodeja ja kvanttimuutosta magneettimyrskyjen välityksellä

6.2.2021 - Vapauskoodeja ja kvanttimuutosta magneettimyrskyjen välityksellä

VAPAUSKOODEJA JA KVANTTIMUUTOSTA MAGNEETTIMYRSKYJEN VÄLITYKSELLÄ

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
6.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Oli intensiivisten taajuuksien viikko. Geomagneettimyrskyjä. Schumann-piikkejä magneettimuutosten jälkeen. Kenties tunsit kvanttiulottuvuuksien muuttavan todellisuuksiamme – jälleen.

Tämä on avaruuden alue, jonka läpi parhaillaan kuljemme – puhtaan Lähdekoodatun kristalliplasman pommitusta. Se peittää alleen aurinkokuntamme, virtaa Auringon kautta ja koodaa todellisuuksiamme uudelleen.

Kvanttiulottuvuuskoodeja jotka antavat todellisen kokemuksen ykseystietoisuudesta, alkoi tulla aurinkokuntaamme viime kesäkuussa. Aurinko koodattiin ja linjattiin uudelleen, jotta orgaaniset ylösnousseet ulottuvuudet saattoivat alkaa fyysistyä. Alkoi taajuustason suuri kohoaminen, ja sen tavan jolla olemme kehossa (valokehoon meneminen). Tämä todellisuuksien uudelleenkoodaaminen ja uusien upeiden taajuuksien virtaaminen lisääntyi joulukuun puolivälissä. Nämä ainutlaatuiset koodit joita virtaa sisään kristalliplasmana, tuovat kvanttitietoisuuden helposti saataville. Kvanttinen uudelleenkoodaus vaikuttaa moniin ulottuvuuksiin samanaikaisesti. Orgaanisten ulottuvuuksien ja kristallivalintojemme jälleenyhdistyminen.

Kuten aina, tämä kokemus ankkuroituu monien tähtisiementen kautta, joilla on biomaisema- ja tietoisuusresonassia integroida nämä kristallitietoisuuslisäykset.

Monille on paljastettu, että kvanttiolemisen uusi taso on jo ankkuroitu kollektiiviseen DNA-kenttään.

Kun vuoden 2020 häiriötekijät häviävät, useammat oivaltavat tämän voimakkaan muutoksen, joka saavuttaa pysäyttämättömän vauhdin. Ylösnousemus on vääjäämätön. Tämä on kvanttilopputulos – riippumatta siitä, miten monia mahdollisuuksia laitetaan tähän kaavaan, lopputulos on aina ylösnousemus.

Tästä syystä tapahtui viime tarttuminen kollektiivitietoisuuteen viime vuonna. Pane merkille ne voimat, jotka vaativat erillisyyden olemassaoloa, anna niille anteeksi ja harjoita ykseyttä joka käänteessä.

Purkaminen tapahtuu meidän kaikkien kautta – se ei tapahdu jollekin valitulle ryhmälle. Tämä on ykseyden viisautta: näe, luo ratkaisut ja transformoi, kun epäharmoniaa ilmenee.

Purkautumista ja kuolemaa ulottuvuuksien halki

Tunnet, että alentavat ja epäorgaaniset todellisuudet putoavat pois. Kun tätä tapahtuu, on murehtimisen, surun tai menetyksen hetki. Sitten aivan yhtä äkkiä tuntuu siltä, ettei niitä koskaan ollutkaan.

Fotoniplasman (Lähdekoodatun) uusi taso voimistuu joka päivä. Jotkut kuulevat uusia harmonioita. Jotkut kuulevat, mitä harmoniset taajuudet tekevät heidän keholleen ja valokeholleen. Kristallirakenteet aktivoituvat ja vastaanottavat enemmän informaatiota, enemmän sointuja, koodeja, valoa. Ihmishistorian uudelleenkirjoittaminen harmoniaan, rauhaan ja ykseyteen vaatii näitä koodeja. Ne valtaavat ja ylikirjoittavat sen, mitä oli – universaalilla kvanttitasolla.

Tällä hetkellä kokonaisia ylisieluryhmiä – satojatuhansia inkarnoituneita (sieluja jotka ilmaisevat kehon kautta) – lähtee uusien Maa-ulottuvuuksien kollektiiviselta kehityskaarelta. Jotkut lähtevät muodosta (kuolema) ja toiset lopettavat epäorgaanisen vaikutuksensa kollektiiviin.

Empaatit tuntevat nämä ylisieluryhmät, kun ne irrottautuvat kollektiivista. Ei tuomitsemista – se on, mitä on. Olemme kulkeneet rinta rinnan tällä muodon matkalla. Vääristyneiden epäorgaanisten todellisuuksien energiatuki on vähentynyt monta vuotta. Tämä uusi plasmataso nopeuttaa tuota prosessia, joka vaikuttaa moniin sieluryhmiin. Se voi tuntua suruna, huimauksena (magnetismi purkautuu aktiivisesti tällä hetkellä) tai kvanttimuutoksina (tietäen sydämessä, että jotain merkittävää tapahtuu universaalilla tasolla).

Mitä enemmän tiedostamme ykseyden, sitä enemmän koemme Lähdekokemuksen täytetyttä. Kaksinainen hyvät/pahat-skenaario häviää, ja tunnemme valtavia osia kokonaisorganismista purkautuvan, kirjoitettavan uudelleen, koodattavan uudelleen tai niiden ilmaisun ja vaikutuksen vähenevän.

Jotkut saattavat yllättyä siitä, miltä tämä tuntuu – siinä on suurta syvyyttä. Tiedämme, että se on kollektiivista, ja saatamme tuntea kollektiivista surua, kollektiivista menetystä tai monien ilmaisumuotojen lähestyvää kuolemaa. Saatamme itkeä ilman lineaarista syytä tai kiintymystä. Saatamme tuntea sen syvällä ytimessämme, kun ihmishistoria linjataan orgaanisten ylösnousseiden ulottuvuuksien mukaiseksi. Se tuntuu tosiaankin kosmiselta menetykseltä. Siinä on kuitenkin myös tunne tarkoituksesta, laajentumisesta, tyhjentämisestä ja merkittävistä kvanttimuutoksista – se kaikuu kollektiivisten todellisuusmuutosten halki.

Vastaavasti autuustiloista tulee puhtaampia ja syvempiä. Tasapaino. Kumpiakin tuntemuksia samanaikaisesti. Ykseys.

Nämä kvanttimuutokset, hypyt ja magneettiset todellisuutta muuttavat tapahtumat ovat jatkuvia tänä vuonna. Niille jotka ovat fokusoituneita luomiseen häiriötekijöiden sijasta, tämä on kiehtova vaihe transformoitumisessamme kristalli/Kristus/ykseystietoisuuteen.

Positiiviset muutokset magneettikentissä, kollektiivisissa narratiiveissa ja vapauskoodeissa ovat kietoutuneet yhteen. Magneettiset polariteettimuutokset nostavat verhoja. Käyttäkää tämä perspektiivinne laajentamiseen. Monet kokevat uuden kontaktitason. Ylläpitäkää henkilökohtaisia ylösnousemusharjoituksianne, optimoiden tämän tilaisuuden oppia, laajentua ja mennä valokehoon. Soveltakaa henkilökohtaiseen elämänvirtaanne se, mitä tapahtuu kollektiivissa.

Vapauskoodeja virtaa

Pysykää tietoisena virrassanne, rakkaat sydämet. Tunnistakaa ja ohittakaa alentavat ulkoiset narratiivit.

Miten teistä voi tuntua 10 % vapaammalta tässä nyt-hetkessä? Valomaadoittakaa nuo ajatukset, tunteet ja unelmat fyysisellä toiminnalla.

Olkaa itsenäinen todellisuusvalinnoissanne – tämä on paljastuskäytävä Lähteen jokaiselle ilmaisulle.

Sunnuntain ykseysmeditaatiot – superKULHOsunnuntai

(Suom. huom. "superkulho" = "super bowl", eli amerikkalaisen jalkapallon loppuottelu, joka pelataan samana päivänä.)

Juhlimme neljättä laulavien kulhojemme supersunnuntaita sunnuntain ykseysmeditaatioissa 7.2. Soittakaa laulavia kulhojanne, käyttäkää äänityökalujanne, harmonisoitukaa valokieleen – käyttäkää mitä tahansa ÄÄNTÄ meditaatioidemme aikana klo 5, 8 ja 11 PST. Pitäkää hauskaa sen kanssa! Postatkaa valokuva tai video ja "tägätkää" se #sundayunitymeditations jakaaksenne oman luomuksenne kristallikollektiivin kanssa.

Yhdistyneenä pysyminen

Globaalit meditaatiot, nettikurssit, neljännesvuosittaiset webinaarit, live-tapahtumat ja viikoittainen opastus uusilla nettisivuilla AscensionPath.com.

Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >