HomeViestejäSandra Walter19.2.2021 - Autuus ja transformaation kokeminen - nyt!

19.2.2021 - Autuus ja transformaation kokeminen - nyt!

AUTUUS JA TRANSFORMAATION KOKEMINEN – NYT!

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
19.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

https://mcusercontent.com/3ab536d3544c908f7d663ca60/images/e93b3a37-e97e-4453-8e92-e844a5e47a7b.png
Kuva: Schumann-piikki torstaina Gaialla

Ennenkuulumattomia taajuuksia on levinnyt verkkojen kautta voimakkaan magneettimuutoksen jälkeen viime maanantaina.

Ollakseen täysin läpinäkyvä tässä nyt-hetkessä: minä olen autuuden, transformaation ja moniulotteisen uudelleenkalibroinnin tilassa. Luoden tätä, kun ruumiillistan näitä uusia taajuuksia. Minua opastetaan jakamaan muistiinpanoni – tässä sitä hehkutaan:

Muistiinpanoja tästä viikosta

Portin alkuvirtaus sunnuntaina ja maanantaina oli voimakkain, jonka olen tuntenut joulukuun jälkeen. Porttityö paljasti sielujen ja olentojen massapoistumisen. Sellaista on purkaminen.

Korkeampia energioita, aktivointeja ja irtipäästämisiä tapahtuu samanaikaisesti: työskentelemme monissa ulottuvuuksissa, kun meistä tulee Kristus/kristalli/ykseystietoisuuden puhtaita kanavia.

Kenttien, perspektiivin ja DNA:n kirjaimellista uudelleenkalibrointia. Selviä aistimuksia sydänkeskuksen ja toruskenttien muuttumisesta. Tason nousemista monilla ylisieluryhmillä. Kristallivalokehon massiivista laajentumista, kun magneettinen sydän muuttuu. Sydämentykytystä, värinää, "poksahtelua" ja ahdistusta kulkee läpi kiitollisuuden kera.

Luomisvauhdin nopeutumista tämän verkkoviikon myötä. Luova KYLLÄ koetaan ilona tässä nyt-hetkessä, tulevaisuuden muutoksista huolimatta. Nyt-ilo on avain – fokus on siinä, mitä ilmenee kohottamaan, laajentamaan sydäntä ja palvelua juuri nyt. Ei huolta siitä, jos asiat muuttuvat huomenna. Pysy tämänhetkisessä iloisessa ja laajentavassa nyt-hetkessä tason nousemiseksi. Miten tahansa pystyt luomaan sen itsellesi, tee se.

Sydän-, valokeho-, autuusaktivointia. Kuten aina, täydellinen fokusoituminen valoon, uuden luomiseen ja jumalaiseen neutraaliuteen saa aikaan taajuusyhteensopivuuden uuden Maan/korkeammalla värähtelevien maailmojen kanssa.

Tämän sydänkeskuksen ja valokehon uudelleenkalibroinnin vuoksi aktivoituu autuuskoodeja, joita ei ole tunnettu aiemmin. Tämä kanssaluodaan niiden magneettimuutosten ja poikkeavuuksien kautta, joita tapahtuu koko vuoden.

Kristallisydän ja valokeho ovat täällä! Valoaallot, Schumann-piikit ja magneettimyrskyt (edelleen käynnissä) ovat olleet hyvin fyysisiä tällä viikolla. TUNNE perspektiivisi ja tietoisuutesi muuttuvan uusiin todellisuuksiin. Tuijotan kirjaimellisesti huoneen poikki ja TUNNEN perspektiivini, aivojeni, sydämeni, kehoni ja tietoisuuteni muuttuvan juuri nyt. Nollapistetaajuuksien ajattomuus ohittaa lineaarisen ja palauttaa orgaanisen perspektiivimme. Katsele ja tunne, miten se muuttuu päivän aikana. Mukautuvainen, joustava läsnäolo.

Vierailuja ja verhon nousemista. Siirtyminen yhdestä todellisuudesta yhdistyneisiin maailmoihin. Vanhojen maailmojen purkautuminen (ilmenee jakautumisena) voimistuu, kun lähdemme tästä ainutlaatuisesta portista. Ei yllätyksiä – omituinen paljastuminen on, mitä on.

SUURI autuuden tunne on erityisen voimakasta tämän transformoivan portin aikana. Meditoi, mene luontoon ja yhdisty orgaaniseen todellisuuteen tätä kokemusta ja aktivoitumista varten. Autuus on hyvin elävästi nollapiste – salli hiljainen paikallaanolo transformoitumiseksi. Luovan toiminnan ja hiljaisen paikallaanolon hienovarainen tasapaino toimii hyvin integroinnissa.

Uuden todellisuuden vastaanottaminen vaatii vanhasta irtipäästämistä. Vähän kerrassaan, hyppy kerrassaan. Korkeimpia valintoja joka hetki. Suhteiden, sielusopimusten, palvelujen, fyysisyyden – kaiken – muodonmuutosta. Palaa irtipäästämis-, uudelleenkoodaus- ja paljastamismenetelmään tammikuun webinaarissa.  

Enemmän luomista kuin häiriötekijöitä. Ole läsnä nyt-energioissa, ja pysy sen nollapistevirrassa, mikä on korkein intressi, korkein ilo ja tukee uutta autuustaajuutta.

Ei energiaa negatiivisille tai draamanarratiiveille. Magneettikenttämuutokset sulkevat näännytysohjelmia ja vahvistavat kristalliverkkoa. Fyysisyydessä se ilmenee Schumann-aaltoina, auringon aktiivisuutena ja geomagneettimyrskyinä. Odotettua joka kerta, kun meillä on jokin portti. Kaikki fokus aitoon valoon ja uuden luomiseen. Henkilökohtaiset ja kollektiiviset ristiriitaisuudet ratkaistaan jumalaisen neutraaliuden avulla ja lähettämällä puhdasta "yhdistynyt Lähde itsen kautta" -kristallitaajuutta. Taianomaisia ratkaisuja nollapisteen kautta.

Moniulotteinen sydänkeskus ja autuuskoodit: lyhyitä jaksoja huimausta, pyörrytystä, pyörimistunnetta, joita seuraa voimakas selkeys ja rauha. Pysy virittyneenä päivityksiisi. Tunne perspektiivisi muuttuvan, tunne tietoisuutesi laajentuvan. Käytä aamu sen silmäilemiseen, mikä todellisuus on tärkein tällä hetkellä, mikä on muuttunut, mikä on korkein kehityskaaresi. Käytä iltaunta nollaamiseen ja integroitumiseen. Pysy nesteytettynä. Sano määräyksesi ja TUNNE se.

Nämä kvanttimuutokset, hypyt ja todellisuutta muuttavat magneettitapahtumat ovat jatkuvia tänä vuonna. Tämä ainutlaatuinen tähtiportti paljastaa jumalaisen ihmisen – nyt-todellisuuksiemme todellisen narratiivin. Katso artikkelista "Vapauskoodeja ja kvanttimuutosta magneettimyrskyjen välityksellä" (6.2.2021) selitys syylle, joka on kollektiivimenetyksen, pyörrytyksen ja "väsynyt mutta levoton" -tunteen taustalla.

Liity meihin sunnuntain ykseysmeditaatioissa. Portti- ja verkkotyöhön kannustetaan koko viikonlopun. Vavista jumalaista rakkautta, ykseyttä ja rauhaa ulottuvuuksien halki.

Yhteydessä pysyminen: globaalit meditaatiot, nettikurssit, neljännesvuosittaiset webinaarit, live-tapahtumat ja opastusta viikoittain.

Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >