HomeViestejäSandra Walter8.1.2021 - Paljastuminen ja globaali tasapaino

8.1.2021 - Paljastuminen ja globaali tasapaino

PALJASTUMINEN JA GLOBAALI TASAPAINO

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
8.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Lähetän kaikille jumalaista rakkaus-valoa ja vahvuutta, kun pidämme tasapainoa nopeatempoisten muutosten aikana tässä nyt-hetkessä. Näiden korkeampien taajuuksien ruumiillistaminen muuttaa kaiken – tämä on jumalaista palveluamme tässä nyt-hetkessä. (Joksikin) tuleminen/muuttuminen.

Paljastusaallot ovat yhtenäisiä Lähdekoodattuja plasma-aaltoja, jotka työntävät korkeampia agendoja paljastamaan, vapauttamaan ja voimaannuttamaan ihmiskuntaa. Ne ovat voimakkaita seuraavien kahden viikon aikana, kun viimeistelemme tämän portin. Paljastuminen on teema koko vuoden 2021.

Todellisuusvalinnasta tulee selvempi ja jalostuneempi, kun astumme uuden Maan seitsemään maailmaan/ulottuvuuteen.

Tietysti paljon tapahtuu kosmisesti. Purkautumista, paljastumista ja silmänkääntötemppuja. Todellinen testi luottamuksessa toisiinsa sekä Lähteeseen. Luota jumalaiseen rakkauteen.

Vastusta häiriötekijöitä: enemmän aikaa Gaian kanssa, enemmän aikaa Luojatilassa, vähemmän aikaa siinä nettioletusten tohinassa, mikä on ja mikä ei ole totta.

Vääristymien purkaminen vaikuttaa kaikkiin maailmoihin. Anna paljastusten mennä syvälle. Syvemmälle kuin mikään julkitulo/virallinen paljastaminen, syvemmälle kuin mikään uskomus. Tämä on käytävä ydinmuutosta varten. Todellisuuksia hajoaa tänä vuonna. Pysy joustavana, selkeänä, mukautuvaisena kaikissa ilmaisuissa – fyysisissä ja ei-fyysisissä.

Tähän transformaatiokäytävään sisältyy uuden samanaikaista luomista. Kaikki valinnat voimistuvat – käyttäkäämme tätä energiaa. Kuten aina, älä katsele vanhan palamista, vaan jatka uuden luomista.

Kun hyväksymme voimaantuneen Luojatilamme, heijastamme sitä, mitä tapahtuu kosmisella tasolla. Puhdistamme ja raivaamme vääristymiä ja suunnittelemme matkamme uudelleen heijastamaan korkeinta kehityskaartamme, korkeinta palvelutasoamme. Muutumme samanaikaisesti sisäistä ja ilmaisemme sitä ulkoisesti.

Yksi ensimmäisistä askelistani oli uusi logo ja "High Vibe Tribe" (= korkeavärähteinen heimo) -uutiskirjeen nimeäminen uudelleen. Tunne valokoodeja ja aikomuksia, kun on noustu "Crystalline Collective" (= kristallikollektiivi) -tasolle.

Uutiskirjeen tilaajat: annan teille nopean kurkistuksen uusiin palveluihin ja päivityksiin ensi viikolla. Muistakaa, että sellaiset avainsanat kuin "tietoisuus" ja "meditointi" lisättiin viime vuonna "suoraan spämmiin" -suodattimiin. Tarkista spämmi- ja roskapostisuodattimesi ja lisää uutiskirje turvallisen postin listallesi. Se saatetaan silti suodattaa, joten tarkista roskapostisi jatkuvasti, jos et ole kuullut suosikeistasi vähään aikaan.

Sunnuntain ykseysmeditaatiot

Juhlimme globaalien massameditaatioidemme viidettä vuosipäivää tänä vuonna.

Ykseyttämme tarvitaan nyt ENEMMÄN KUIN KOSKAAN, ja se todella vaikuttaa kollektiivisiin lopputuloksiin.

Korkeampien olentojen läsnäolo on lisääntynyt dramaattisesti meditaatioissamme. Keiden kanssa tahansa resonoittekin – enkelit, mestarit, galaktiset, jumaläiti, taivaallinen isä, paratiisiauringot ja -tyttäret – kutsukaa heitä kanssaluomaan jumalainen rakkausvalolisäys kaikille halukkaille sydämille ja DNA:han sessioidemme aikana.

Kutsukaa seuraamme kaikki, jotka tarvitsevat tukea, sydämen aktivointia tai valomäärän lisäystä.

Yhdistymme joka sunnuntai. Meditoi rauhaa, paljastumista, vapautta ja ylösnousemusta 33 minuuttia klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PST.

Paljastusaalto -e-kirja. Hanki tai jaa tämä ilmainen e-kirja, joka on tehty tätä ylösnousemuksemme todellisuutta muuttavaa vaihetta varten. (Suomennettu "Paljastusaalto 2020–2021" 1.12.2020)

Minulle on kunnia jakaa tämä matka kanssanne, ja olen ikuisesti kiitollinen siitä.

Jumalaisesta rakkaus- ja ykseyskentästä, näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >