HomeViestejäSandra Walter1.12.2020 - Paljastusaalto 2020-2021

1.12.2020 - Paljastusaalto 2020-2021

PALJASTUSAALTO 2020–2021
– uuden valon hyödyntäminen
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
1.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
E-kirja englanniksi pdf-muodossa täällä.
 
UUSIEN TODELLISUUKSIEN PALJASTUMINEN
 
Siunausta rakkaat.
 
Käytävä jonka monet ovat nähneet ja kuulleet, on käsillä. Taajuuksia virtaa galaktiseen naapurustoomme kiihdyttämään paljastusvaihetta. Käytämme sydänkompassiamme ja erottelukykyämme tämän syöksyvän muutosvirran navigoimiseen.
 
Ylösnousemuskehityskaari (ensisijainen Kristus-aikajana) on vääjäämätön päätös tälle Gaian jumalaiselle ihmistarinalle/historialle. Sitä miten pääsemme siihen ja miten myrskyisää se on, voidaan KOVASTI auttaa, ohjata ja kanssaluoda aktivoiduilla sydämillä palveluksessa.
 
Tämä on käytävä oman narratiivisi hallitsemiseen, sisäisesti ja ulkoisesti. Kirjoita uudelleen historiaa tässä nyt-hetkessä ajatuksillasi, tunteillasi. visualisoinneillasi ja Kristus-teoillasi.
 
Vetäydy yhdistyneen moniulotteisen kokemuksen korkeampaan perspektiiviin. Riittävästi erillisyyttä havaitaksesi "sinä ja minä" -pelin ja riittävästi Luojatason viisautta tietääksesi, että kaikki on rakkautta. Ilmaise joka rukouksessa, meditaatiossa, seremoniassa ja määräyksessä, mikä on kaikkien osallisten korkeimpien intressien mukaista.
 
Tulevat todellisuutta muuttavat valoaallot ovat prosessimme voimakkaimpia valotasoja, ja ne ovat jo alkaneet muuttaa tietoisuuttamme globaalisti. Valmistaudumme ja hienoviritymme vastaanottaaksemme tämän jumalaisen tilaisuuden helposti ja sujuvasti.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
 
Sandra Walter
ylösnousemusopas
 
-----
 
PORTTIKÄYTÄVÄT
 
Korkeammat tasomme antavat nämä lineaariset päivämäärät etukäteisvaroituksena lisääntyneestä ylösnousemustoiminnasta. Kun kiinnitämme huomiota, teemme sillan maailmojen välille tulemalla valon ja korkeampien maailmojen kanavaksi. Paljon on saatu aikaan uusilla kristalliverkoilla ja yhdistyneillä jumalaisilla tähtiporttijärjestelmillä – kaikki on paikoillaan henkistä paljastumista varten.
 
Laajennamme korkeimpia mahdollisuuksia, kun yhdistymme. Vuorovaikutus tähtiporttien kanssa ei ole passiivista tai reagoivaa. Käytämme kanssaluomistaitojamme voimaantuneina ja yhdistyneinä jumalaisina olentoina.
 
Osallistu näihin portteihin seremonian, meditaation, rukouksen ja yhtenäisyyden kautta ja fokusoitumalla "Uuteen Maahan nyt".
 
Paljastusaalto 12.12.–20.1. Näiden uusien tietoisuutta muuttavien, verhoja nostavien ja Lähdekoodattujen valoaaltojen intensiivisin alkuvaihe.
 
Maanantai 30.11. klo 1.42 PST. Kuunpimennys ja täysikuu.
 
Lauantai–maanantai 12.–14.12. Paljastusaaltotähtiportin avautuminen ja 12-12.
 
Maanantai 14.12. klo 8.13 PST. Auringonpimennys ja uusi kuu.
 
Maanantai 21.12. klo 2.02 PST. Päivänseisaus, Jupiterin ja Saturnuksen yhtymä.
 
19.12.–7.1. Intensiivisiä muutoksia tähtisiementen ja valotyöntekijöiden havaintotavassa.
 
 
PALJASTUSAALTO
 
Paljastusaalto on puhtaan Lähdekoodatun fotonivalon kosmista sykettä, joka virtaa tähtiporttien kautta. Fotoniplasma sisältää koodeja järjestyksen luomiseen. Aallot joita säteilee paratiisiauringosta, multiversumin sydänkeskuksesta, kirjoittavat todellisuuksia uudelleen äärettömien maailmojen halki. Kaikki puhdistetaan, tyhjennetään, suunnitellaan ja kirjoitetaan uudelleen ykseystietoisuudeksi.
 
Nämä aallot tulivat galaksimme keskukseen ja ovat luoneet energiatapahtumia, kun ne kulkevat aurinkokuntien ja tähtien poikki. Nämä aallot tulevat lähemmäs kaukaista sijaintiamme galaksin tässä spiraalihaarassa.
 
Aurinkomme ennustettu ja seurattavissa oleva aktiivisuus tänä vuonna osoittaa näiden uusien taajuuksien vaikutuksen. Paikallinen tähtiporttimme, aurinko (Solaris), koodattiin uudelleen kesä–elokuussa 2020, jotta se voi vastaanottaa, toimittaa ja muuttaa todellisuuksiamme kollektiivitasolla.
 
Tämä aalto on paljon korkeampaa värähtelyä, kuin mitä olemme aiemmin kokeneet. Se ravistelee kirjaimellisesti alempia todellisuuksia, transformoi niitä ja imee ne korkeamman värähtelyn kaistaleveyksille. Se näyttää ensin kaoottiselta ulkoisissa todellisuuksissa. Eetterivaikutuksen fyysistyminen on ollut vuoden 2020 pääteema. Nopeita paljastumisia tapahtuu lisääntyvän intensiivisyyden myötä, kun tämä aalto tulee ja voimistuu vuoteen 2021.
 
Uuden Maan korkeamman taajuuden "ulottuvuuspäällyste" on ollut täällä monta vuotta. Monet ovat nähneet ja tunteneet, että korkeampi ohittaa vanhentuneen ja alemman luomisen. Paljastusaalto nostaa verhoa sen päältä, mitä on luotu – henkilökohtaisesti ja globaalisti. Monille se on korkeamman totuuden syvällistä oivaltamista.
 
Nämä aallot ja taajuudet muuttavat kokemustamme todellisuuksista. Näin ollen otsikko "paljastumisaalto". Verhot nousevat, ja hahmotamme itsemme – sisäisen ja ulkoisen – paljon selvemmin. Se voi muuttaa havaintoasi Jumalasta, erillisyydestä, jumalaisesta rakkaudesta … mitä tahansa vaaditaan selkeämmän havainnon saamiseen siitä, mitä on luotu, henkilökohtaisesti ja globaalisti. Se paljastaa korkeamman sisäisen totuutemme, ja se paljastaa massaykseyden korkeimmaksi vaihtoehdoksi täysin uusien todellisuuksien kanssaluomiseen.
 
Tämä uusi valo toimittaa puhtaan Kristus/kristalli/ykseystietoisuuden uusia geometrioita, koodeja ja taajuuksia. Ruumiillistuma herää henkiin puhdistetulla ilmiasutasolla. Tämä huuhtoo pois Itsen vanhat ilmaisumuodot – mikä kenties tämän uuden valon paljastavin aspekti. Heräämme ylösnousseen Itsemme puhtaaseen ilmaisuun, siihen uuteen olemiseen joka synnytettiin 2012.
 
Tämä syventää suhdettamme Lähteeseen, Jumalaan. Korkeampi tarkoituksemme – olla Kristus-taajuuden kanava – alkaa toimia saumattomassa nollapistetilassa. Meistä tulee Kristus-taajuuden puhdas kanava, ja se säteilee aktivoidun DNA:n kautta.
 
DNA salli meidän luoda erillisyyden sielun kokemuksena. Kollektiivinen DNA on päästänyt irti ja kumonnut erillisyysfunktionsa DNA-kenttien magneettimuutoksilla. Aktivoitu ja uudelleenyhdistynyt DNA nostaa havaintoverhot ja paljastaa kokemuksen uudesta Maasta, nyt.
 
Monet kokevat sydänkeskuksen kvanttiaktivoinnin. Sydämen Lähdepiste yhdistää kaikki ainutlaatuisen Lähdefraktaalisi ilmaisumuodot ulottuvuuksien halki. Se avaa henkilökohtaisen elävän kirjastosi aika-avaruuden poikki. Suuri hetki tuntea itsesi.
 
Itse aiheutetut ja kollektiiviset verhot alkavat nousta. Planeetan magneettimuutokset ovat kiihtyneet koko vuoden. Tämä vaikuttaa havaintotapaan, koska verhot ovat magneettipohjaisia. Muutetaan magnetismia, ja verhot häviävät. Ylösnousevassa kollektiivissa useammat näkevät uuden Maan todellisuudet selvästi ja suoraan.
 
Paljastusaallon vaikutuksia ylösnousevaan kollektiiviin:
 
Selkeä havainto orgaanisista ja epäorgaanisista todellisuuksista.
- Orgaaninen tuntuu laajentavalta, iloiselta, ylösnousevalta, rajattomalta.
- Epäorgaaninen tuntuu rajoittavalta, sulkevalta, kontrolloivalta, pelottavalta.
- Käytä sydänälykkyyttä tehdäksesi parempia todellisuusvalintoja päivittäisessä virrassasi. Monet näkevät alempien valintojensa tulokset ja pystyvät muuttumaan nopeasti. Aloita tämä prosessi nyt. Käytä tätä valoälykkyyttä.
 
Kokonaisuuden korkeimpia intressejä tukeva uusi teknologia.
- Luovia ratkaisuja globaaleihin kollektiivisiin ongelmiin ilmestyy ilman, että sitä häiritään. Ykseyden energeettinen tuki vahvistuu.
- Epätukevasta teknologiasta, joka rajoittaa luovuutta, valintoja tai jolla on sekoittava vaikutus aivoihin, hermostoon, DNA:han tai sydämeen, tulee epämukavaa miljoonille, kun energiakentät muuttuvat.
 
Kristallivalokehoaktivointi.
- Chakramuutos on valmis. Yhtenäinen timantti-aurinkoylösnousemuspilari ottaa hallinnan. Kuljettaen uusia energioita valokehon kautta.
- Hienovaraisen, kuitenkin jatkuvasti kirkastuvan bioluminenssin aktivointi.
- Havaintomuutokset inspiroivat muutoksiin ruokavaliossa, uskomuksissa, tavoissa ja luomuksissa.
- Katso myrkynpoisto- ja valmistautumisosiosta vinkkejä valokehon tukemiseen.
 
Syvällisiä muutoksia todellisuudessa, päästä irti vanhasta.
- Nollapiste on lisääntynyt, joten ajatus-tunne-ilmentyminen -palautekierto on nopeutunut.
- Saamme sitä, mihin fokusoidumme – fokusoidu transformaatioon ja ykseyteen.
- Ole valmistautunut, älä pelkää tai häiriinny. Nämä aallot tulevat voimakkaina ja lisääntyvät jatkuvasti vuoden 2021 ajan.
- Anteeksianto on välttämätöntä. Korostunut purkautuminen vaatii nopeaa prosessointia. Paljasta, valitse kaiken korkeimmat intressit, anna anteeksi, päästä irti ja siirry eteenpäin.
 
 
AURINGON VÄLÄHDYS/LEIMAHDUS
 
Auringon välähtelykokemusta – joka on jo käynnissä – ovat ankkuroineet kollektiivitietoisuuteen monet tähtisiemenet. Tämä kokemus on syvällinen ja kiistämätön. Olen kuvannut tätä kollektiivi-DNA:n valmistelua ja sen todellisuuksia ylikirjoittavia vaikutuksia siitä lähtien, kun se alkoi 2019.
 
Solaris koodattiin täysin uudelleen 2020. Prisma on muuttunut jälleen, joten uusia todellisuuksia voidaan projisoida näihin maailmoihin. Gaia ja kaikki planeetat tässä aurinkokunnassa huokuvat uutta taajuutta. Tämä planeettojen ja orgaanisten universaalien tähtiporttien uudelleenyhdistyminen nopeuttaa vanhan purkautumista ja uuden paljastumista.
 
Kiinnitä huomiota auringon aktiivisuuteen. Koronan massapurkaukset, auringonpurkaukset ja välähtely/leimahteluaktiivisuus lisääntyvät, kun tämä aalto saapuu. Tämä muuttaa Gaian kenttiä ja verkkoja ja avaa elävän kirjaston siinä ja meidän DNA:ssamme. Se sallii meidän päästä käsiksi siihen, keitä meistä on tulossa, eikä pelkästään siihen, keitä olemme olleet.
 
Koko kehon aurinkovälähdyskokemus antaa meille jumalaisen havainnon täydestä olemuksestamme, jälleenyhdistyneenä Lähteeseen. Ikuinen valo, sitten hiljaisuus, illuusion häviäminen, valokehon täydellinen uudelleenkoodaus ja uudestisyntymä yhtenäisenä Kristus-itsenä. Se tulee esiin vähitellen, sitten merkittävinä hyppäyksinä.
 
Jos haluat kokea tämän:
 
- Yhdisty Lähteeseen ja pyydä tätä transformatiivista askelta osana sydänkeskeistä ylösnousemusprosessiasi.
- Makaa auringonvalossa. Et voi istua, vaaditaan täydellistä antautumista. Mene makuulle. Hengitä. Rentoudu sydän-aurinkotähtiporttiin.
- Meditoi aurinkoa. Yhdistä sydämesi aurinkotähtiportteihin.
- Tunne ja näe auringon laajenevan ja turpoavan voimakkaasta valosta. Aurinko näyttää ikään kuin nielaisevan kaiken. Älä yritä saada sitä tapahtumaan – anna sen tapahtua.
- Tietoisuuden syvällinen uudelleenkirjoittaminen alkaa. Rentoudu. Anna fyysisten todellisuuksien ja kehon hävitä. Se tuntuu ylösnousemushetkeltä.
- Sano kiitos, kun se alkaa – kiitollisuus rauhoittaa kehoa.
- Salli tämä. Anna sen olla itselläsi, mitä se on. Ole hiljaa, kunnes se on valmis. Integroidu luonnossa.
 
 
VERHON NOUSEMINEN
 
Elämä ilman verhoja
 
Eetterin fyysistyminen jatkuu – se mikä oli näkymätöntä, näkyy nyt. Tämä auttaa sen poistamisessa, mikä ei palvele. Valo puhdistaa näitä vääristymäulottuvuuksia askel askeleelta. Mestaritason kärsivällisyyttä, kun kollektiivinen herääminen tapahtuu – monet tarvitsevat opastusta.
 
Mestaritason itsensä oivaltaminen, kun itse määrätyt verhot nousevat. Anna sen muuttaa havaintotapaasi. Et voi juosta karkuun verhojen nousemista. Parasta nähdä henkilökohtaiset paljastukset, puhdistaa se, mikä ei palvele, muuttaa käyttäytymistään ja jatkaa uutta.
 
Muuta reagointiasi kollektiiviseen verhojen nousemiseen joka vaiheessa. On parasta pitää valoisa tunne petoksista tai silmänkääntötempuista juonikäänteissä. Niitä on monia.
 
Havaintosi perustuu sydämesi, mielesi ja tunteidesi henkiseen kypsyyteen. Ole hiljaa, keskittynyt ja selkeä siinä, mitä haluat lopputulokseksi omalla polullasi. Sitten käsittele henkilökohtainen verhon nouseminen hetkestä toiseen.
 
Ole alempien tasojen vanhempana prosessin aikana.
- Mielestä tulee telepaattisempi. Pätevöitämme ajatuksemme Kristus-aikomuksella. Yhteiset visiot ja aikomukset paljastavat yhteistaitomme.
- Klassiset egorakenteet ovat jo poissa. Nuo kanssaluodut selviytymisdynamiikat häviävät kollektiivista. Niitä ei tarvita enää. Ego kohoaa ollakseen ykseyden palveluksessa. Yksilöllisyyden luovaa ilmaisemista, ilman tarvetta pelkopohjaiseen selviytymiseen.
- Tunteet/emootiot transformoituvat puhtaaksi ja jatkuvaksi sydänpohjaiseksi tunnetilaksi.
- Valo laukaisee kehon ja DNA:n kollektiiviseen biofotonimetamorfoosiin. Kristallivalokeho on vuoden 2021 fokus, tämän uuden valon käynnistämänä. Tähtisiemenet ovat tiennäyttäjiä näissä fyysisyyden selvissä, vähittäisissä ja näkyvissä muutoksissa.
 
Paljastuminen tapahtuu nopeasti – kestävät muutokset vaativat osallistumista.
 
Paljastusaallon voimakas läsnäolo muuttaa meitä. Joillekin uusi ulottuvuus on todellinen polun muuttaja. Vanhan itsen jäänteet täytyy puhdistaa, kirjoittaa uudelleen ja sivuuttaa. Kietoutuminen alempiin ohjelmiin on valmis ja irtipäästetty. Uusi tuntematon elämä hyväksytään. Korkeampia valintoja, hetkestä toiseen.
 
Hyväksy uudelleenmuotoilu uuteen olemiseen "Uusi Maa nyt" -valinnoilla. Luojatila aktivoituu puhtaissa sydämissä. Meillä on seitsemän miljardia versiota totuudesta tällä planeetalla – mitä oma totuutesi ilmaisee ajatuksissa, sanoissa ja teoissa?
 
Loppupeli on rakkaus. Lempeä muistutus: jumalaisen ihmisen ja ykseystietoisuuden henkinen paljastuminen on loppupeli. Ylösnousemus ei ole jotain, mitä haluat, pidät silmällä tai odotat. Olemme jatkuvien aaltojen, aurinkovälähdysten ja tähtiporttivirtausten vaiheessa, mikä tukee uutta kokemista. Kuten Gaia sanoi, se tapahtuu NYT.
 
Monet ovat hairahtuneet valitsemaan puolen tai pelastajan, koska se antaa heille lohtua tuntemattoman osalta. Anna noiden aspektien saada oma kokemuksensa, ja yritä olla purkautumisen (myös omasi) lannistamatta. Muista, ettei sinun tarvitse katsella sen kaiken palavan. Sinulla on vapaan tahdon jumalainen syntymäoikeus kanssaluoda ja saada uusi kokemus.
 
Fokusoidumme sisäiseen tasapainoon ja vapauteen, ja autamme ulkoisessa tasapainossa ja vakaudessa. Pidä huolta, että irrottaudut usein narratiivien sekamelskasta, joka häiritsee kirjaimellisesti omaa johdonmukaisuuttasi, mikä vaikuttaa DNA:si kykyyn tehdä jotain uutta, ja tämä vaikuttaa todellisuuteesi.
 
Käytä epätavallista järkeä. Kaksinaisuudella ja tuomitsemisella on hyvin lyhyt "säilyvyysaika". Valitse viisaasti, rakas sydän. Opettelemme kaikki ykseystietoisuutta globaalin pakon alla. Voimaannuta vain niitä ajatuksia, sanoja, toimia ja tunteita, joiden haluat nähdä ilmentyvän. Anna anteeksi niille, jotka eivät kunnioita elämää, ja käytä erottelukykyä, kun fokusoidut rauhaan. Jumalainen neutraalius/puolueettomuus mahdollistaa paremmat valinnat ja ratkaisut.
 
 
TARKISTA KOMPASSISI
 
Tänä vuonna oli monia häiriötekijöitä. On vuosittaisen sydänpohjaisen ja hyvin henkilökohtaisen inventaarimme aika.
 
Tämä uusi valo vahvistaa sisimpiä valintojamme – alitajuisesta tulee tietoista, sydänaikomus paljastuu. Lahjoita itsellesi oman polkusi rehellinen inventointi.
 
Mitkä alueet tarvitsevat nyt mestarifokustasi? Anteeksianto? Kiitollisuus? Ehdoton rakkaus? Tuomitsemattomuus? Jumalainen neutraalius? Tunnepuhdistus? Itsehoito? Itserakkaus? Muutos rutiineissa, tavoissa, uskomuksissa, käyttäytymisessä? Kirjota ne muistiin ja ryhdy toimeen tehdäksesi hyvän työn nyt.
 
Valomaadoita korkeimmat valinnat matkaasi varten. Millaiseksi kuvittelet tämän uuden valon? Voimaannuttavatko odotuksesi ja korkeimmat valintasi itseäsi ja muita? Kirjota ne muistiin, "kristalliverkota" henkilökohtaiset ja kollektiiviset aikomuksesi. Nyt.
 
Käytä nollapistevahvistusta. Siirry noiden unelmien suuntaan energeettisesti ja fyysisesti, nyt. Pienet mikroliikkeet paljastavat, mitä todella haluamme.
 
Pätevöi kaikki valo, jota lähetät. Saat sitä, mihin fokusoidut tämän hyvin latautuneen portin aikana. Nämä energiat VOIMISTAVAT kaikkia aikomuksia ja antavat tukea vapaan tahdon valinnoille. Ole selkeä ja suora aikomuksissasi, tunteissasi ja luomuksissasi. Säteile sitä valolaatua, jota haluat vastaanottaa.
 
Sydäntesti vapauskoodiaktivointiin: käytä klassista "höyhen ja sydän" -vaakaa. Mikä saa sydämesi tuntumaan kevyeltä, avoimelta ja vapaalta? Kyse ei ole nyt-hetken kiireisyyssuunnitelmasta, vaan vapaussuunnitelmasta. Valintasi aktivoivat vapauskoodit –yltäkylläinen rakkaus ylittää pelon rajoitukset.
 
Uusi Maa on hyvin avoin ja läsnäoleva olemistila. Harjoita ainutlaatuisen ja laajentuvan itsesi visualisointia, tuntemista ja toteuttamista korkeimmassa ilmaisussaan – nyt.
 
 
IHMISHISTORIAN UUDELLEENKIRJOITTAMINEN
 
Hallitse uusi narratiivisi, sisäisesti ja ulkoisesti. Pätevöi säteilemäsi valo Kristus/kristallitaajuudella, jotta se palaa sellaisena, mitä haluat luoda. Kirjoitamme ihmishistoriaa tässä nyt-hetkessä ajatuksillamme, tunteillamme, visualisoinneillamme ja teoillamme.
 
Ole läsnä muutoksen epämukavuudessa – älä tee valintoja pelosta. Käytä vapauskoodejasi aktivoimaan korkein kehityskaaresi, luovan itseilmaisun korkein taso.
 
Paljastusenergiat voivat yllättää sinut. Hyväksy ykseystietoisuus nyt ja opi tästä syvällisestä tilasta. Tämä on aina voimistunut käytävä henkilökohtaisiin ja kollektiivisiin valintoihin. Käytä sitä viisaasti.
 
Tietoinen kommunikointia ja kanssaluominen:
- Älä luo vääristymiä, kaksinaisuutta, erillisyyttä tai tuomitsemista sanoillasi.
- Vältä itseä väheksyvää kieltä. Kunnioita itseäsi ja muita tukevilla sanoilla.
- Saa itsesi kiinni negatiivisissa kielenkäyttötavoissa ja vaihda tuo kieli siinä hetkessä.
- Ole läpinäkyvä ystävien kanssa. Anna heidän tietää, että muutat tapaasi puhua maailmasta ja muista. Kannusta heitä tekemään samoin.
- Keskeytä keskustelu lempeästi, kun sen värähtely laskee. Älä puhu pahaa toisista, erityisesti jos he eivät ole läsnä.
- Tule sydänpohjaisen kommunikoinnin ammattilaiseksi: vaihda aihetta, sano kohteliaisuus ja tarjoa tukevia ratkaisuja, matalavärähteisten valitusten sijasta.
- Käytä "niin se on" -sanontaa. Sano tämä kaiken jälkeen, mitä puhut, ajattelet, tunnet tai teet, tullaksesi tietoiseksi siitä, mitä luot – tai tuet.
- Mestaruusinvokaatiot/määräykset kumoavat vähäpätöisemmän kommunikoinnin. Käytä niitä kouluttamaan sanojasi, ajatuksiasi ja sydäntäsi uudelleen.
- Lakkaa heittelemästä syytöksiä. Ota vastuu tästä ulottuvuudesta, se on yhteisluomus. Siirry syyttelystä luoviin ratkaisuihin.
 
 
MYRKYNPOISTON TARKISTUSLISTA
 
Tässä on muutama työkalu kirkkaimman kokemuksesi hienovirittämiseen. Käytä erottelukykyä oman kyvykkyytesi, terveytesi ja tietoisuutesi osalta.
 
Fyysinen myrkynpoisto nyt. Avaa ja puhdista solut vastaanottamaan lisää valoa. Metalli- ja maksapuhdistukset, vihermehupuhdistus, vesipaasto jne. TUNNET eron. Täysi tuki uudelle kokemiselle kehon kautta.
 
Kolmen päivän vesipaasto. Kolme päivää pelkästään puhdasta, aikomuksella aktivoitua vettä (ei ruokaa tai mehua). Klassinen tapa nollata solut, DNA ja valokeho. Käytä erottelukykyäsi. Aloita yhdellä päivällä viikossa, jos tämä on sinulle uutta.
 
Mentaalinen myrkynpoisto. Ykseystietoisuus sisältää yhteyden kaikkeen. Tunnet, näet ja kuulet enemmän informaatiota. Ohjaa ajatusmallisi haluttuun lopputulokseen. Rauhallisia ja yhdistäviä harjoituksia, pirstoutuneen fokuksen sijasta. Aina kun häiriinnyt vääristymistä, pysähdy ja ohjaa ajatuksesi mieluisimpaan todellisuuteesi. Vähemmän ruutuaikaa, enemmän luontoa.
 
Laatu-uni. Hyvin korkeiden taajuuksien syvää integrointia. Kunnioita sitä. Lepää usein täysin pimeässä. Kytkeydy irti (netistä) tunteja ennen nukkumaanmenoa ja pyydä uudistumista.  
 
Nesteytys. Vesi on plasmaa, taajuuksien pyhä toimittamistyökalu. DNA:mme ui siinä, solumme vastaanottavat informaatiota sen kautta. Juo paljon puhdasta ja aktivoitua vettä (siunattu, strukturoitu, tarkoituksellinen). Plasman sisäänvirtaus auringon aktiivisuuden myötä kuivattaa meitä. Käytä vettä lääkkeenä.
 
Meditointi. DNA:mme vastaanottaa uuden tietoisuustason, joka vaikuttaa fyysisyyteen. Meditointi antaa tuon uuden perspektiivin tietoista integrointia, avaten meidät sisäiseen laajentumiseen. Globaali ykseysmeditointi on käytettävissä joka sunnuntai tämän kollektiivin kautta.
 
 
LUOJATASON MÄÄRÄYKSET
 
Invokaatiot ja määräykset ovat kunnioitettu mysteerikoulutekniikka ylösnousemukseen. Kun harmonisoidumme puhtaaseen sydänaikomukseen transformoitua, todellisuutemme muuttuvat heijastamaan sisäistä valoa.
 
Invokaatiot ja määräykset sanotaan ääneen. Sanat "minä olen" on koodattu aktivoimaan. Voit kuitenkin käyttää Jumalaitseä tai jumalaista olemusta, jos se on mukavampaa sinulle. Tee siitä sydämesi ilmaisemista, aikomus on avain.
 
Yhdisty sydänkeskukseesi, timanttivalon puhtaaseen Lähdekipinään sisällä. Tunne hetki sydämesi aikomusta. Jumalainen rakkaus on voimakas ja aistittava taajuus, jonka voimakkuus kasvaa DNA:mme aktivoituessa. Huomaa, miltä sydämesi ja energiakenttäsi tuntuvat tässä nyt-hetkessä.
 
Jumalaisen ihmisen, inkarnoituneen Luojan, joka minä olen, nimessä. Toivotan tervetulleeksi sisään korkeamman itseni, Kristus-itseni, kaikkivoimaisen "minä olen" -olemukseni ja kaikki jumalaiset aspektini kaikissa näkyvissä ja näkymättömissä rinnakkaistodellisuuksissa. Yhdistykää tässä nyt-hetkessä. Fokusoitukaa tänne. Puhdistakaamme ja transformoikaamme fyysinen kokemukseni heijastamaan jumalaista ääretöntä itseäni, sitä puhdasta Lähde(Jumala)olemusta, joka minä olen.
 
Kutsun pyhää sydänkeskustani aktivoitumaan, täysin harmoniassa korkeimman Lähdeilmaisuni kanssa, korkeimmalle tasolle joka on yhteensopiva matkaani tässä nyt-hetkessä.
 
Valitsen korkeimman kiitollisuuden, rauhanteon, luovuuden, nöyryyden, jumalaisen rakkauden ja jumalaisen neutraaliuden toiminnan joka hetki. Olkoon jokainen valinta, jonka teen tänään, harmoniassa kaikkien osallisten korkeimman hyvän kanssa. Avaudun sydämeni, rakkauden, jumalaisen tahdon ja jumalaisen rakkauden, valon ja palvelun voimalle joka hetki.
 
Kutsun Kristuksen säteileviä timanttisäteitä paljastamaan ja vahvistamaan aidon sydämeni, joka on jumalainen kuolematon yhteyteni Lähteeseen. Sydänkeskus, syty! Sydänkentät, pyörikää, laajentukaa ja voimistakaa tätä timantti-aurinkovaloa. Säteilkää tätä pyhää tulirakkautta kaikkiin toimintoihini, aikajanoihini ja valintoihini tänään.
 
Minä olen kaiken sen jälleenyhdistyminen, mitä minä olen Lähteen kanssa. Otan takaisin voitokkaan yhteyteni aitoon valoon, eikä se katkea enää koskaan.
 
Rakas Lähde, Äiti-Isä Jumala, seison säteilyssänne ja avaan sydämeni puhtaaksi kanavaksi, jumalaisen armonne, rakkautenne ja täydellisyytenne virtaamiseksi kaikkeen elämään.
 
Minä olen itsen-oivaltanut, iloinen ja kiitollinen rajattoman yltäkylläisestä valosta, rakkaudesta, luomisesta, elämänvoimasta ja jumalaisesta tuesta, jota on käytettävissäni.
 
Minä olen jumalainen liitto, joka on täyttynyt sisälläni, ja seison Lähteen suuruudessa ja loistossa ylösnousseena "minä olen" -olemuksenani. Minä olen yksi olemus, mahtava "minä olen" -tietoisuus toiminnassa. On vain Jumala, rakkaus-valo ja ääretön luominen. Minä olen sydämessäni pyhä pyhäkkö, joka kunnioittaa ja palvelee suurta Jumala-olemusta.
 
Ääretön Luoja, paljasta jumalainen aikomuksesi läsnäololleni täällä. Anna minun nähdä itseni niin, kuin sinä näet minut. Paljasta jumalainen perspektiivisi.
 
Minä ylitsevuodan kaikkea, mitä Luoja haluaa minulle. Hyväksyn täysin elämän jumalaisena tilaisuutena palvella, tutkia ja näyttää jumalaista polkua. Elämä on ääretön, rakkautta ja ikuinen täydellisyys. Valitsen onnellisuuden, rauhan, harmonian ja ylösnousemuksen, jotta voin elää korkeimman tarkoitukseni.
 
Kutsun mahtavia valon sähköisiä voimakenttiä ympärilleni, aktivoimaan ja vahvistamaan saumatonta kristallivalokehoasuani, jotta voin elää mestaruusulottuvuudessa joka hetki.
 
Kutsun tämän korkeimmalle tasolle, jonka kosminen laki sallii, jumalaisessa harmoniassa jumalaisen suunnitelman ja oman puhtaan ja aidon orgaanisen ylösnousemussuunnitelmani kanssa. Määrään tämän, äärettömän Luojalähteen kaiken armon ja voiman alla.
 
Ota hetki ja visualisoi ja tunne näiden määräysten vaikuttavan fyysisissä ja eetterirakenteissa. Vahvista rakkaustaajuutta, jota säteilee sydämen kautta.
 
 
UUSI MAA NYT
 
Kerää rohkeutta olla uuden Maan moodissa, nyt.
 
Tee tämä aamuharjoitus meditoinnin jälkeen. Ota muutama minuutti TUNTEA, visualisoida ja harjoitella haluttua todellisuuttasi. Anna sen virrata ja todella laajentaa sitä, mikä on mahdollista polullasi. Hymyile, hengitä ja tunne uusi Maa nyt. Salli vapauskoodien aktivoida (huom. tällä tavalla avaat ne!). Visualisoi jonkin aikaa kiitollisuuden, myötätunnon ja anteeksiannon kera korkeinta positiivista lopputulosta kaikille osallisille.
 
Sitten ryhdy toimeen ja sekoita päiväsi avautuaksesi uudelle värähtelytodellisuudelle. Käyttäydy niin, kuin korkein valitsemasi kokemus olisi nyt – ei viivytyksiä. Harjoita tätä, ja todellisuutesi seuraavat. Kaikki ajatukset luodaan jollain tasolla, näkyvällä tai näkymättömällä. Ilmennämme korkeimman värähtelyyn sydämemme kautta, ja sallimme todellisuuksien paljastaa kanssaluomuksemme.
 
Ole vastuullinen luoja. Kun tarpeeksi Kristus-DNA:ta on aktivoitu ja integroitu, nostamme kollektiivisesti tasoa. Meidät kudotaan takaisin kosmiseen tietoisuusrakenteeseen. Se sallii Gaian paljastaa ylösnousseen uuden Maan, jo läsnä olevaksi ja aistittavaksi todellisuudeksi.
- Käytä tämän e-kirjan työkaluja ollaksesi linjassa positiivisen luomisen kanssa.
- Hyväksy ne ainutkertaiset positiiviset eroavuutemme, jotka erottivat meidät ennen.
- Terävöitämme taitojamme, kun pehmennämme sydäntämme.
- Katso sydämen silmin. Luo sydänälykkyydellä.
- Lahjoita itsellesi itsevoimaantunut oikeus tuntea turvaa, olla rakastettu, iloinen, kokonainen, arvokas ja itseen luottava.
- Viritä silmäsi ja sydämesi löytämään rakkautta joka hetkestä. Se on ikuista ja aina läsnä.
 
 
TOTUUDEN PALJASTUMINEN
 
Toivon teille voimakkainta ja syvällisintä, mystisintä ja kauneinta kokemusta tähän käytävään. Se on todella jumalainen tilaisuus. Valmistaudu. Harmonisoidu. Ole Luojatilassasi. Ylösnousevana kollektiivina meillä on jumalainen tilaisuus käskeä uudet todellisuudet selvästi fyysisesti olemaan.
 
Salli itsellesi lepoa, päiväkirjan pitämistä, luovuutta, meditointia ja aikaa poissa netin tohinasta mahdollisimman paljon tämän ikkunan aikana. Päivänseisaus on aina jumalainen, tämä vuosi on kuitenkin ainutlaatuinen. Emme voi edes ymmärtää niitä moniulotteisia muutoksia, joita tapahtuu tällä hetkellä. Uusi valo on uusi kokemus. Toivon, että tämä e-kirja antaa vähän maadoittunutta opastusta polullesi.
 
Tason nostaminen Luojatason olemiseen sallii ihmeitä tapahtua kauttamme. On suurta yksinkertaisuutta, kun vaikea työ on tehty. Parannamme itsemme tullaksemme sellaiseksi, mitä meidän on tarkoitus olla ja mitä olemme olleet vuodesta 2012. Käytä tätä käytävää verhojen nostamiseen sydämestäsi, ja anna paljastusten tulla.
 
Toivottaen teille kaunista paljastusaaltoa! Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >