HomeViestejäSandra Walter10.12.2020 - Ihmishistorian uudelleenkirjoittaminen - paljastusaalto alkaa

10.12.2020 - Ihmishistorian uudelleenkirjoittaminen - paljastusaalto alkaa

IHMISHISTORIAN UUDELLEENKIRJOITTAMINEN – PALJASTUSAALTO ALKAA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
10.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta rakkaat.
 
Voitteko tuntea aallonharjan alkavan nousta? Tulevat todellisuutta muuttavat valoaallot ovat prosessimme voimakkainta valoa tähän mennessä. Tämä käytävä on ihmishistorian uudelleenkirjoittamista varten: hallitse omaa uutta narratiiviasi sisäisesti ja ulkoisesti. Saatat tuntea kireyttä, ahdistusta, autuutta, puhdistumista, vapautta, kaikkea tätä … me transformoidumme. Korkeampi värähtely joka tunkeutuu näihin ulottuvuuksiin, ravistelee vanhoja todellisuuksia.
 
On odotettavissa käännöksiä kollektiivisessa narratiivissa, paljastuksia ja positiivisia silmänkääntötemppuja juonikäänteissä. Selväjärkiset unet ja näyt voivat heijastaa kollektiivisen alitajunnan puhdistumista, vääristymien ylikirjoittamista ja orgaanisten todellisuuksien paljastumista. Tämä on erittäin stimuloivaa valoa. Käytä Paljastusaalto-ekirjan (suomennettu "Paljastusaalto 2020–2021" 1.12.20) työkaluja, kun tunnet pakahtuvasi tai ahdistuvasi.
 
Koronan massapurkausten, auringonpurkausten ja -välähdysten voimakkuus lisääntyy. Fyysisellä tasolla se ilmenee auringon purkautumisena ja plasmana. Eetteritasolla nämä ovat valokoodien ja -taajuuksien sisäänvirtauksia – informaatiota muuttamaan DNA:tamme ja tietoisuuttamme, jotta voimme saada täysin uusia kokemuksia. Salli itsesi pitää tauko, tuntea, päästää irti ja harmonisoitua. Tämä on jumaluutesi palaamista aktiiviseen läsnäolotilaan.
 
Tämä aalto muuttaa havaintotapaamme ja kutsuu meitä nostamaan itse aiheutetut verhot. Uusia todellisuuksia tulee esiin. Autuustilat ovat korostuneita, kun avoin sydän tuntee totuuden jumalaisesta rakkaudesta ja myötätunnosta. Itsensä oivaltaminen kumoaa vanhojen todellisuuksien erillisyyden.
 
Nollapistetilat sallivat meidän päästä käsiksi siihen, kuka meistä on tulossa, pelkästään sen sijasta, kuka olemme olleet. Meditoi nollapistettä sydämessä usein. Odota nopeita henkilökohtaisia muutoksia tämän otollisen ja pyhän käytävän aikana. Kuten aina, tähtisiemenet ruumiillistavat ja ankkuroivat uuden ja näyttävät ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä.
 
Globaali seremonia – valon toivottaminen tervetulleeksi yhtenä
 
Pidämme yhteisseremonian tämän käytävän aikana. Liity mukaan siellä, missä olet tällä kauniilla planeetalla, ja auta voimistamaan ylösnousemuksen kollektiivista paljastumista tässä nyt-hetkessä.
 
Paljastusaaltoportti 12.12.–20.1.
Kosminen toiminta korostunutta, valokeho- ja DNA-aktiovinteja, sydämen avautumisia, todellisuutta muuttavia kokemuksia, paljastumista monilla tasoilla.
 
Globaali verkko- ja porttiavautuminen 12.–14.12.
Kaikki tämän sisäänvirtauksen alkukohdan jälkeen on transformoivaa monilla. Pelkistä aikataulusi, salli valon muuttaa sinua. Suunnittele olla ulkona – tai ainakin poissa netistä – mahdollisimman paljon näiden kolmen päivän aikana.
 
Ykseys Sedona-kollektiivimme kanssa 12.–14.12. Erityisfokus joka päivä klo 8–9 PST, offline, kuten sunnuntain ykseysmeditaatiot.
Lauantai 12.12. 12-12-porttiaktvointi ja meditointi.
Sunnuntai 13.12. Sunnuntain ykseysmeditaatiot.
Maanantai 14.12. Auringonpimennysseremonia/paljastuskoodiaktivointi.
 
Auringonpimennys ja uusi kuu: maanantai 14.12. pimennyshuippu klo 8.13 PST
 
Päivänseisaushuippu: maanantai 21.12 klo 2.02 PST
Kirkas Jupiterin ja Saturnuksen yhtymä yötaivaalla.
 
Paljastusaallon voimistuminen jaksolla 29.12. (täysikuu) – 20.1.
 
Paljasta aito sydämesi – valitse kokemuksesi viisaasti.
 
Poistu tietokoneelta ja käänny sisäänpäin. Tämä valo vaikuttaa jo verkkoihin, sydämeen, DNA:han ja tietoisuuteen. Kenties olet huomannut intensiivisyyden lisääntyvän kuluneella viikolla. Mentaalinen, tunnepuolen ja fyysinen myrkynpoisto on käynnissä. Vinkkejä ja suosituksia e-kirjassa.
 
Nämä tietoisuutta muuttavat valokoodit käynnistävät kristalli-DNA:mme ja -todellisuushavaintomme. Se vaatii tietoista fokustamme. Integroi, lepää, nesteytä, poistu netistä usein, yhdisty auringon välähtely- ja purkaustoimintaan ja anna itsellesi ylösnousemuksen lahja – nyt.
 
Vuosittainen yksityisaikani
 
Joulukuun puolivälistä tammikuun puoliväliin on korostunut henkinen käytävä useimmilla. Itselläni silloin tapahtuu syvää transformoitumista ja vastaanotan sen, mikä tulee esiin seuraavana vuotena. Tämä aalto tuo voimakkaimpia transformaatiotaajuuksia, joita olemme nähneet – todellinen muutos havaintotavassa ja siinä, mitä merkitsee olla ruumiillistunut henki muodossa.
 
Uuden valon ja ruumiillistuman integrointi vaatii huomiomme. On ollut kiireinen vuosi, ja ansaitsemme kaikki nauttia, juhlia ja vastaanottaa tämän uuden valon helposti ja sujuvasti.
 
Vetäydyn nettitoiminnasta muutamaksi viikoksi, kun 12-12-pimennystapahtumat ovat valmiita. Uutiskirje on viikoittainen kontaktimme, ja odotan innolla kokemusten jakamista kanssanne siinä.  
 
Jumalaisesta rakkaus- ja ykseyskentästä, näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >