HomeViestejäSandra Walter21.11.2020 - Marraskuun Soulogy

21.11.2020 - Marraskuun Soulogy

MARRASKUUN SOULOGY
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
21.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Pohjavirtaus voimistuu, kun lähestymme paljastusaallon sisäänvirtauksia. Kenties olet tuntenut tämän todellisuutta muuttavan mekanismin virtaavan pintatodellisuuksien alla.
 
Hyvin paljon tapahtuu tässä nyt-hetkessä. Nollapiste missä kaikki on samanaikaisesti, alkaa vuotaa läpi valve-elämänvirtaamme enemmän kuin koskaan.
 
Tutki tämän jumalaisen käytävän moniulotteista toimintaa. Häiriötekijät ja polariteetit ovat tarkoituksellisia ja niistä tulee voimakkaampia, kun näitä energioita virtaa sisään.
 
Jumalaisessa sydämessäsi kaikki on ikuista, ääretöntä ja rajatointa luomista. "Sydämistä" usein kenttäsi, ajatuksesi, visiosi ja fokuksesi uudelleen. Nollapiste tuo voimistumista – kuten myös fotonijärjestys.
 
Mestaruudessamme sydän säteilee aitoa itseä, olemisen luojatilaa, kaikkiin näihin ulottuvuuksiin. Ole siunaus nyt-hetkelle. Jumalaisessa palveluksessa tartumme tilaisuuksiin olla ystävällinen, hetkestä toiseen.
 
Soulogy-nauhoitus
 
Todd Medina ja minä jaoimme tällä viikolla näkemyksiä jumalaisesta neutraaliudesta, toisten valintojen kunnioittamisesta, vastuullisesta luomisesta ja joulukuun paljastusaallosta. Koodattu sydämen avaamiseen ja ykseyteen. Video täällä.
 
Marraskuun webinaari-nauhoitus on nyt saatavilla
 
Opastusta tähän nyt-hetkeen ja valmistelua joulukuun paljastusaaltoon. Saat video- ja audionauhoitukset täältä.
 
Portti- ja verkkofokus 12.–14.12.
 
12-12 on aina lanseerannut täysin uusia energioita. Paljastusaalto on jumalainen ja voimallinen muutoskohta kollektiivitodellisuuksille.
 
Korkeammat maailmat kannustavat kaikkia, jotka työskentelevät orgaanisten tähtiporttien ja kristalliverkkojen kanssa, olemaan ulkona, maan kamaralla, kolmena aamuna peräkkäin. Avaudumme näille tietoisuutta muuttaville koodeille, aalloille ja fotonivirtauksille hyödyntääksemme orgaanisia tähtiportteja paremmin kuin koskaan. Tämän kunnioittamiseksi kokoonnumme tuon viikonlopun kolmena aamuna Sedonaan seuraavasti.
 
Lauantai 12.12. klo 9 MST
12-12-portti- ja verkkoaktivointi
Yksityinen ryhmä portinvartijoille ja verkonpitäjille – ota Sandraan yhteyttä yksityiskohdissa
 
Sunnuntai 13.12. klo 9 MST
Sunnuntain ykseysmeditaatio livenä Cathedral Rockissa
 
Maanantai 14.12. klo 9 MST
Auringonpimennysmeditaatio/koodiaktivointi Cathedral Rockissa
 
Kiitollisuutta kaikille, jotka pitävät jatkuvasti jumalaisen rakkauden vakautta, kun USA:ssa koetaan "vaalikuukautta". Käyttäkäämme vastuullisen luomisen työkalujamme ja sallikaamme korkeimpien lopputulosten kehittyä mahdollisimman helposti ja sujuvasti.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >