HomeViestejäSandra Walter2.10.2020 - Lokakuun paljastukset - korkeampi perspektiivi

2.10.2020 - Lokakuun paljastukset - korkeampi perspektiivi

LOKAKUUN PALJASTUKSET – KORKEAMPI PERSPEKTIIVI
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
2.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Syyskuun magneettimuutokset toivat intensiivisen magneettimyrskyviikon, joka valmisti tietä vuoden 2020 viimeisen neljänneksen kiihtymiselle. Ennustettu loka–marraskuun nopeutuminen on nyt käsillä.
 
Se on purkautumista ja paljastuksia. Kollektiivi haastetaan tapahtumilla, paljastuksilla ja voimistuneilla tunnetiloilla tämän vaiheen aikana.
 
Tämä lyhyt käytävä valmistelee meidät joulu–tammikuun valoaaltoihin, jotka muuttavat todellisuuksiamme. Ehdottoman rakkauden paljastuminen sisällä on avain polulla oleville. Vuosien sisäisen työn jälkeen saavutetaan tasapaino, ja valo voi paljastaa jumalaisen ihmisen puhtaiden kanavien kautta.
 
Lokakuu esittää monia juonikäänteitä kollektiivisessa kerronnassa. Se alkoi yhtäkkiä ja voimakkaasti täysikuun myötä. Mikään näistä negatiivisista vanhoista tarinoista tai aikajanoista ei pyöri eteenpäin, joten ne välähtävät valokeilassa ja poistuvat nopeasti.
 
Muista tämän käytävän silmänkääntötemppuaspekti. Asiat näyttävät yhdeltä, sitten paljastuvat toiseksi. Se on tarkoituksellista. Kiinnitä huomiota siihen, missä tietoisuuttasi ohjataan vahvistamaan tarinoita, jotka eivät ehkä ole kaikkien osallisten korkeimman intressin mukaisia. Korkeammat taajuudet fyysistävät sen, mikä oli ennen eetterissä (piilossa). Paljastuminen avaa meidät vapaalle tahdolle: kun ylösnouset, valheelliset tarinat eivät voi enää hillitä, kontrolloida tai vakuuttaa sinua.
 
Pitäen sydämessäsi, että olemme kaikki yhtä olemusta, jolla on jokin kokemus, ole ystävällinen kaikelle elämälle. Polarisoitumisen voimistuminen on tarkoituksellista, mikä johtaa kaksinaisuuden tuhoutumiseen. Ole tietoinen tuomitsevista poliittista, yhteiskunnallisista ja henkisistä kertomuksista tämän vaiheen aikana. Monet horjutetaan luomaan tarpeetonta negatiivisuutta. Itseilmaisu on vapaa tahto, ja sitä kunnioitetaan. Vapauta sydämesi osoittamaan tietoisuustasosi. Henkinen kypsyys tietää, että viisaus, kärsivällisyys ja ehdoton rakkaus ovat avain kaikkien vääristymien parantamiseen.
 
Tasapainottavia energioita saapui juuri aikataulun mukaisesti vakauttamaan meitä ja valmistelemaan verkot kiihtyvälle purkautumiselle. Nämä vapauskoodit vapauttavat tuomitsemisdynamiikat ja antavat halukkaille sydämille aidon erottelukyvyn. Tämä merkitsee, että kollektiivisilla 3D/4D-rakenteilla on hyvin vähän vaikutusta 5D-virtaukseesi.
 
Magnetismi ja joulukuun portin vetovoima
 
Uuden Maan korkeamman alustan magnetismi voimistuu. Tuo päällyste jonka monet teistä näkevät ja tuntevat, on kuin voimakkaampi magneetti, jota pidetään heikomman magneetin päällä. Voimakkaampi magneetti muuttaa heikomman magneetin luonnetta ja lopulta imee sen täysin. Sama tapahtuu kvanttifysiikassa: korkeampi värähtelykerros ravistaa tiheämmät/matalammalla värähtelevät hiukkaset erilleen, nostaen ja imien ne korkeammalle värähtelytasolle.
 
2020 on selvä esimerkki korkeammalla värähtelevästä, valokoodatusta, puhtaasta fotonivalosta, joka ravistaa erilleen tiheyttä. Jumalan, Lähteen, rakkaus-valon, värähtely joka tulee näiden ulottuvuuksien läpi, on pysäyttämätön voima. Sen kanavaksi tuleminen vapauttaa meidät lineaarisen ajan romahtamisen ja alempien ulottuvuuksien loppumisen jatkuvasti lisääntyvästä intensiivisyydestä. Mielenkiintoista katsella ja kulkea näissä ulottuvuuksissa. Palvelumme muuttuu kuitenkin sen näyttämiseksi ihmiskunnalle, mikä on mahdollista ylösnousemuksen, ruumiillistumisen, kristalli-DNA:n ja niiden jumalaisen ihmisen myriadien ominaisuuksien myötä, joita paljastuu tehdessämme hyvän työn.
 
Kolminaisuuden valitseminen
 
Lempeä muistutus: Jumalan näkeminen kaikissa olennoissa ja niiden kohteleminen sellaisina on avain ylösnousemukseen sekä maailmanrauhaan. Tee toisille, mitä haluaisit tehtävän itsellesi, on hyvä ylösnousemusneuvo, rakkaat sydämet. Portit ovat auki täysin uuteen kokemukseen – kaikki muu on vääristymien romahtamista. Älkää katselko, kun se palaa, vaan jatkakaa korkeamman itsenne agendoja.
 
Paine valita puoli, paljastaa uskomusjärjestelmänsä tai liittyä "me vastaan he" -leireihin voimistuu. Todistamme kaksinaisuusjärjestelmien romahtamista sekä sisällä että ulkopuolella. Olkaa kärsivällisiä, kun ihmiskunta karistaa vääristymäloitsuja. Nämä ulottuvuudet puhdistetaan suhteellisen nopeasti. Muista Gaian viesti korkeampien ulottuvuuksien paljastumisesta tänä vuonna. Vuoden 2020 viimeinen neljännes on NYT. Odottakaa nopeita muutoksia ja pysykää fokusoituneena rauhaan ja jumaluuden paljastumiseen. Jos et koe näitä tasapainottavia energioita, lähde pois netistä, mene ulos, hiljenny ja tutustu korkeampaan itseesi.
 
Henkilökohtaisesti en kanna menneisyyden pelastaja- tai marttyyriskenaarioita. En tunne yhtään miestä, naista, ryhmää, poliittista puoluetta, allianssia tai tapahtumaa, joka luo paljastuksen tai ratkaisun ihmiskunnan vääristymiin. Myös laajan altistumiseni kera kulissien takaisille operaatioille, pysyn neutraalina yksilöllisten ja kollektiivisten valintojen osalta. Erottelukykyä ja ykseyden tavoittelua riippumatta siitä, kuka väittää, syyttää tai häpäisee. Kehota ihmisiä tekemään parempia valintoja, tuntemaan itsensä rakkaus-valona, opasta heitä uuteen kokemukseen, jos he suostuvat yrittämään, ja kunnioita vapaata tahtoa.
 
Minua vahvistaa sen tietäminen, että ylösnousemus on ollut vääjäämätön vuodesta 2011 saakka ja uuden Maan tai 5D–9D-tietoisuuden kokeminen on valinta tässä nyt-hetkessä.
 
Hyväksy ehdottoman rakkauden totuus ja sovella sitä kaikkeen, kun kuljemme tämän purkautumisen läpi. Siunaa kaikkia kosmisella perspektiivillä, erityisesti kun ystävät tai rakkaat kysyvät, miten säilytetään tasapaino.
 
Paljastuminen on paljastumista. Kuitenkaan suurin osa siitä, mitä paljastuu, ei liity mitenkään sinun matkaasi tai ehdottoman rakkauden ja ykseystietoisuuden loppupeliin. Joskus ihmiset polulla tarvitsevat tämän yksinkertaisen muistutuksen siitä, keitä he todella ovat. Kysy: "Mitä tekemistä sillä on sinun matkasi kanssa?" ja auta heitä vapautumisessa alempien agendojen loitsuista ja vääristymistä.
 
Gepardilääke ja luominen
 
Monia teistä huvittaa pelkästään olla tämän vuoden 2020 todellisuushässäkän aikana. Kunnioitan sitä. Niille jotka tuntevat leikkisät ja luovat energiat tai halun jatkaa uuden Maan luomuksia nyt, tässä on ison kissaeläimen lääkettä.
 
Gepardi vieraili luonani viime viikolla näyssä. Se kertoi oman olemistapansa lääkkeeksi työskentelemiseen sen jojomaisen luomisvirran kanssa, jossa olemme olleet tänä vuonna. Gepardi juoksee metsästäessään reilut 100 km/h, mutta vain lyhyinä pyrähdyksinä. Sitten sen täytyy levätä 15 minuuttia, ennen kuin se juoksee jälleen. "Katso minua", gepardi sanoi. "Juoksen huippuvauhtia täysin fokusoituneena, kun MENE-hetki koittaa. Sitten hidastan, kun täytyy, ja nollaan täysin. Kun lepään, en turhaudu siitä, etten pystynyt juoksemaan pidemmälle, tai että minun täytyy olla paikallaan. Silmäni ovat edelleen saaliissa, ja tiedän, että olen valmis muutamassa hetkessä. Jos saalis lähtee näkyvistäni, homma on valmis. En hermoile uudelle alueelle siirtymistä. Olen kärsivällinen itseni kanssa, koska tunnen taitoni ja haluni ja pysyn läsnä nyt-hetkessä."
 
Tämä oli ihana muistutus, kun teen seuraavaa mestarikurssiani. Juoksen nopeasti ja vapaasti, kun MENE-ikkuna tulee esiin, ja sallin itseni vain OLLA, kun energiat vaativat lepoa tai fyysistä, tunnepuolen tai mentaalista nollausta. Ja tunnen sen vuoksi enemmän iloa ja luovuutta tässä prosessissa.
 
Kiitos Sedona
 
Syvää kiitollisuutta kaikille, jotka ovat tukeneet läsnäoloani Sedonassa. Nautin todella kokoontumisista, seremonioista, patikoinneista, ykseysmeditaatioista ja keskusteluista tämän yhteisön kanssa. Sedona on ollut toinen kotini monta vuotta, ja on ihanaa olla tervetullut moniin piireihin.
 
Level up -kurssi käynnistyy ensi viikonloppuna. Tämä seitsemänosainen mestarikurssi julkaistaan nyt valmistelemaan meitä joulukuun uuteen valoon, joka sinkoaa meidät uudelle olemistasolle 2021. Tutkimme uusia lahjomamme nyt ja opimme käyttämään Luojatilaa jatkuvana todellisuutenamme.
 
Sisältö julkaistaan seitsemän viikon kuluessa, ja se on käytössä kokonaisen vuoden. On tiettyjä perusedellytyksiä. Yksityiskohtia täältä. Erikoistarjous: koodilla LEVELUP hinta on 111 dollaria 30.11. saakka.
 
Sunnuntain ykseysmeditaatiot – voimakkaampia kuin koskaan
 
Liity mukaan globaaleihin ykseysmeditaatioihin klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PDT (UTC-7). Pidämme jumalaista aikomusta vahvistaa jumalaisia ihmisominaisuuksia – rauha, rakkaus ja ykseystietoisuus. Kumoa ja korvaa kaikki vääristymät lisäämällä jumalaisen rakkaus-valon totuutta tässä Uudessa Maassa nyt! Yksityiskohtia täältä.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >