HomeViestejäSandra Walter24.9.2020 - Sen tuntee - tasapainottavat taajuudet tässä nyt-hetkessä

24.9.2020 - Sen tuntee - tasapainottavat taajuudet tässä nyt-hetkessä

SEN TUNTEE – TASAPAINOTTAVAT TAAJUUDET TÄSSÄ NYT-HETKESSÄ
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
24.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Kaikki on muuttunut – jälleen. Täysin uusia taajuuksia on virrannut kaikista porteista päiväntasauksesta saakka, mukaan luettuna sisäinen portti – oma yhtenäinen ja avoin sydämesi!
 
Voimakkaan päiväntasausaktivoinnin tasapainottavat energiat virtaavat täysillä tässä nyt-hetkessä.
 
Ne jotka ovat avoimia kanavia tälle valtavalle rakkausvalotulvalle ja virtaamiselle Gaian kristallimallien läpi, tuntevat autuutta ja jumalaisen läsnäolon – voimakkaasti. Täysin uusi taso. Pitäkää tätä arvostettuna lahjana, rakkaat sydämet. Tämä on se tasapaino, jota on pyydetty vuoden 2020 viimeiselle voimistuneelle neljännekselle.
 
On helppo ennustaa vääristymien kaoottista purkautumista.
 
Alempien todellisuuksien purkautuminen ja kaoottinen romahtaminen on ollut selviö vuodesta 1987 saakka. On myös helppoa irrottautua tuosta todellisuudesta ja antaa sen "pelata loppuun", katsellen tuomitsematta ja kutsuen kaikkien osallisten korkeimpia intressejä.
 
Jumalainen tahto ylittää henkilökohtaisen havainnon. Jotkut pitävät tilaa tyynnyttämään ahdistusta. Jotkut siirtyvät eteenpäin paljastamaan jumalaisen ihmisen fyysisessä muodossa.
 
Valtava osa kollektiivista valitsi uuden aikajanan päiväntasauksen aikana ja ylitti sillan ykseystietoisuuteen tässä nyt-hetkessä. Kyky kulkea uudessa Maassa nyt jumalaisena valona on muuttanut kaiken ylisielutasolla. Tämä ankkuroituu kollektiiviseen kristalli-DNA:han tässä nyt-hetkessä.
 
Odota kirkkaita ykseystietoisuuden paljastumisia, kun yhdistymme kollektiivisesti joulu–tammikuun porttien kristallinollaukseen tässä nyt-hetkessä. Ja kaikkien tähden, lakkaa vahvistamasta vanhan illuusion loitsuja sanoillasi, huomiollasi, ajatuksillasi ja erityisesti tunteillasi. Olemme viisaampia tässä heimossa. Kiitos, että tulet siksi uusien todellisuuksien jumalaiseksi luojaksi, joka olet.
 
Monet teistä saattavat tuntea ensimmäistä kertaa todellisen Itsensä ja sisäisen Jumalan järkähtämättömän korkeamman taajuuden. Nollatuomitseminen tai nollakaksinaisuus – kaikki on yhtä. Se merkitsee, että sinulla on sama ehdoton sydänpohjainen ja jumalaisen neutraali reaktio kaikkeen, mitä pidetään positiivisena tai negatiivisena, koska aikajanavalintasi ei anna mitään, mitä et halua sydämessäsi. Sydänyhtenäisyys muuttaa DNA:ta, ja saat rauhallisen (kauniin, kuitenkin kummallisen) kokemuksen kulkemisesta kaikissa maailmoissa rakkausvalon kanavana, helposti ja sujuvasti.
 
Toivon tätä uutta jumalaista kokemusta kaikille halukkaille sydämille. Meditoi nollapistesydänkeskuksesi hiljaisuudessa (sinua opastetaan yhdistymään tähän usein). Horjumaton, koskematon, ehdoton läsnäolo.
 
Liity omistautuneihin kanssaluojiimme globaaleissa sunnuntaimeditaatioissa klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PDT (UT-7).
 
Pidämme jumalaista aikomusta vahvistaa jumalaisen ihmisen ominaisuuksia – rauha, rakkaus ja ykseystietoisuus. Kumoa ja ylikirjoita kaikki vääristymät lisäämällä jumalaisen rakkausvalon totuutta tässä uudessa Maassa nyt! Yksityiskohtia täältä.
 
KIITOLLISUUTTA kaikille, jotka liittyivät mukaan päiväntasausmeditaatioihimme! Meillä oli 50 ihmistä Sedonan auringonnousumeditaatiossamme, ja tunsimme tukenne ja läsnäolonne, kun aktivoimme tämän seuraavan valotason Gaian, muinaisihmisten ja tulevien ylösnousseiden todellisuuksiemme kanssa. Hyvin tehty!
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >