HomeViestejäSandra Walter15.10.2020 - Historian uudelleenkirjoittaminen - paljastusvaiheeseen

15.10.2020 - Historian uudelleenkirjoittaminen - paljastusvaiheeseen

HISTORIAN UUDELLEENKIRJOITTAMINEN – PALJASTUSVAIHEESEEN
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
15.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Käytävä jonka olemme kaikki nähneet ja tunteneet, on paljastamaisillaan uuden kerroksen. Taajuuksia virtaa tukemaan paljastusvaiheemme kiihtymistä. Käytämme sydänkompassiamme ja erottelukykyämme tämän syöksyvän muutosjoen navigoimiseen.
 
Ylösnousemuskehityskaari (ensisijainen Kristus-aikajana) on jo vääjäämätön päätös tälle Gaian jumalaiselle historialle (suom. huom. "historia" kirjoitettu muotoon, jonka voisi tulkita myös "ihmistarinaksi"). Sitä miten pääsemme siihen ja miten myrskyisää se on, voidaan KOVASTI auttaa ja ohjata aktivoiduilla sydämillä, jotka ovat palveluksessa.
 
Aktivoidut sydämet pitävät tasapainoa, rauhaa ja korkeimpia lopputuloksia kaikkien osallisten kannalta. Muista: joka hetki kun vuoden 2020 purkaminen voimistuu ja paljastuksia tulee esiin, henkilökohtaisesti tai kollektiivisesti, voit pysähtyä, irrottautua reaktioaalloista, harmonisoitua Kristus-sydämesi kanssa ja käskeä rauhaa, armoa ja vakautta yhtenäiseen kenttään.
 
Teemme tätä joka sunnuntai ykseysmeditaatioissamme. Kaikki sydämet jotka ovat orgaanisen ylösnousemuksen palveluksessa, ovat tervetulleita osallistumaan. Se on harjoituskenttä rauhantekijöille ja vastuullisille luojille.
 
Seuraavat viikot tuovat kasvua vanhaa todellisuutta ravisteleviin, uudelleenkoodaaviin energioihin.
 
Aurinko (Solaris) koodattiin täysin uudelleen muutama kuukausi sitten. Prisma (viesti 2.3.2017) on muuttunut taas, joten suurempi olemuksemme voi projisoida uusia todellisuuksia. Todellisuutta muuttavat koodit tykittävät tässä nyt-hetkessä. Tämä liittyy niihin auringonvälähtelykokemuksiin ja selvänäköisiin kuviin, joita monilla on ollut viime joulukuusta saakka. Uudelleenkoodaus antaa instrumentin havaintotapaamme muuttavalle lopulle vuonna 2020.
 
Tämä on käytävä oman kerrontasi hallitsemiseen, sisäisesti ja ulkoisesti. Kirjoita historiaa uudelleen tässä nyt-hetkessä ajatuksillasi, tunteillasi, visualisoinneillasi ja Kristus-teoillasi.
 
Purkaminen ylikierroksilla
 
Taajuudet tekevät hypyn. Energioiden äänet, harmoniat, värit, syke ja monimutkaisuus lisääntyvät. Hyvin äänekkäitä, jos kuulet korkeampia taajuuksia, ja kirkkaita jos näet niitä. Ne soittavat myös kehoa ja DNA:ta.
 
Nämä taajuushypyt voimistavat purkautumista, kuten on ennustettu. On jännittävä ja haastava viimeinen neljännes, kun fotonivalokoodit paljastavat, paljastavat ja paljastavat. Vanhojen järjestelmien järkyttyminen on selvää – niillä on tilaisuus paljastaa itsensä. Hienovaraisesta sensuroinnista tulee räikeää vallan väärinkäyttöä (näemme tätä jo; pidä kenttää avoimelle kommunikoinnille omista uskomuksistasi huolimatta, kiitos).
 
Kaikki esitellään heränneelle kollektiiville, jotta voimme päättää yhdistyä. On parasta hyväksyä ykseystietoisuus nyt, kun joitain viipyileviä kaoottisia aikajanoja on vielä vapautumatta. Positiiviset silmänkääntötemppuagendat sisältävät rauhanomaisia korkeimpia vaihtoehtoja kaikille ja kunnioittavat vapaata tahtoa, positiivisten ratkaisujen kera jotka kunnioittavat korkeimpia lopputuloksia. Anna sen mennä perille: jotkut paljastukset ovat väliaikainen korkein vaihtoehto, joka palvelee loppupeliä – ylösnousemusta.
 
Vetäydy yhtenäisen moniulotteisen kokemuksen korkeampaan perspektiiviin. Juuri riittävästi erillisyyttä havaitaksesi "sinä ja minä" -pelin ja riittävästi Luojatason viisautta tietääksesi, että kaikki on rakkautta. Ilmaise sitä, mikä on kaikkien osallisten korkein intressi, joka rukouksessa, meditaatiossa, seremoniassa ja julistuksessa.
 
Vastuullisen luomisen periaate
 
Olemme astumassa tämän uuden valon kuumalle alueelle, edelleen määrätty 12.12.–14.1.-porttiin. Tunnet sen ravistelevan, uudelleenkoodaavan ja ylikirjoittavan vanhoja todellisuuksia. Se saattaa kuulostaa kuin hälinältä kaukaisessa huoneessa, romahtavalta todellisuudelta joka tapahtuu rinnakkaisulottuvuudessa.
 
Muista, että aikajanojen jakautumisen pointti on yhteensopimattomista maailmoista eroaminen: niiden kollektiivisten kokemusten kuoriminen pois, jotka eivät ole harmoniassa ykseyden ja uuden Maan tietoisuuden kanssa. Tavoitteemme on saada suurin osa kollektiivista korkeammille aikajanoille, jotta vain hyvin harvoja olisi alemmilla aikajanoilla, kun ne romahtavat. Massaherääminen kiihdyttää tätä, ja seuraavien kuukausien tapahtumat näyttävät toteen tämän nopeutumisen.
 
Fotonivalotaajuudet voimistavat kaikkea ja nostavat itse määrättyjä verhoja, jotta voi tutkia, päästää irti ja puhdistaa sellaisen, mikä ei palvele. Älä fokusoidu yhtään sellaiseen, mitä et halua. Voimista valoa, ja se räjäyttää vääristymät hämäräksi muistoksi.
 
Käytä mestaruudessasi vastuullista luomisperiaatetta. Luo ehdottoman rakkauden korkeimmalta alustalta, jonka olet saavuttanut, vakiinnuttanut ja jonka pystyt toteuttamaan. Tinkimättömyys, kunnioitus, "tee toisille niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan" ja palvelu ovat kokonaisuuden korkeimpia intressejä.
 
Elämä ilman verhoja
 
Eetterin fyysistyminen jatkuu: se nähdään nyt, mikä oli näkymätöntä. Tämä auttaa poistamaan sen, mikä ei palvele. Valo puhdistaa nämä vääristymäulottuvuudet, askel askeleelta. Mestaritason kärsivällisyyttä, kun kollektiivin herääminen tapahtuu – mestaritason itsensä oivaltamista/toteuttamista, kun itse määrätyt verhot nousevat.
 
Et voi paeta verhojen nousemista. Parasta nähdä henkilökohtaiset paljastukset, puhdistaa se, mikä ei palvele, muuttaa käyttäytymistä ja edistyä uudessa.
 
Reaktiosi muuttaminen kollektiivisen verhon nousemiseen on mahdollista koska tahansa. Parasta pitää keveys petosten tai silmänkääntötemppujen osalta tarinajuonissa. Havaintosi perustuu sydämen, mielen ja tunteiden henkiseen kypsyyteen. Ole hiljaa, keskittynyt ja selkeä siinä, mitä haluat oman polkusi lopputuloksena. Sitten käsittele henkilökohtaisen verhon nouseminen hetkestä toiseen.
 
Viimeisin verhon nouseminen tässä (hyvin) mielenkiintoisessa käytävässä tuli esiin tällä viikolla. Huomasin spontaanin kaukokatselutyylisen näyn kulissien takaisista tapaamisista. Värikäs yksityiskohdiltaan. En voi jakaa sitä tällä hetkellä.
 
Korkeampiin maailmoihin tulee sykettä. Jokainen meditaatio alkaa nyt Krishna-ulottuvuuksilla. Kirkkaampaa, selvempää … tätä tapahtuu, kun opetan (teen uutta kurssia tällä hetkellä), joka tapauksessa intensiteetti on merkittävä. Ruumiillistuminen näkyy Itsen prisman läpi, ilman jakavia verhoja.
 
Kontaktikokemukset ovat eläviä, selkeitä, suoria ja hyvin aktiivisia, valokeho- ja DNA-muutosten myötä. Kutsu sitä terveiden rajojen kera (jotka määrittelet), jos haluat "silmät avoimena" -kokemuksia. Se opettaa rentoutta muiden maailmojen osalta ja kykyä erottaa aito vuorovaikutus epäorgaanisesta manipuloinnista.
 
Tunnen havaintotapani muuttuvan ja sydänkeskuksen vahvistuvan. Porttikristallini – ja kehoni – tuntui sähköistyneeltä porttityön jälkeen tällä viikolla.
 
Energinen käytävä purkamiseen ja valintakohtiin
 
Ehkä päätät olla hiljaa ja Gaian kanssa tämän käytävän aikana. Jotkut meistä valmistelevat aktiivisesti kristalliverkkoja ja portteja uutta valoa varten. Ilmaiskaa aistillisia, iloisia ja luovia kristallienergioita, ja todellisuutenne seuraavat.  
 
Jos voitte, auttakaa niitä, jotka paljastukset heittävät pois tasapainosta. Tätä jatkuu koko vuoden, rakkaat sydämet. Samaan aikaan kun on voimakkaampia purkautumisvaikutuksia USA:n vaalien vuoksi, mikä tekee ensi kuusta myrskyisän, muistakaa tuntea usein voitokkaita lopputuloksia. Se auttaa henkilökohtaisella matkallanne – ja mikä tärkeintä, korkeinta kehityskaarta kaikille osallisille.
 
Sunnuntain ykseysmeditaatiot – voimakkaampia kuin koskaan
 
Liittykää sunnuntain globaaleihin ykseysmeditaatioihimme klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PDT (UTC-7).
 
Pidämme jumalaista aikomusta vahvistaa jumalaisen ihmisen ominaisuuksia – rauha, rakkaus ja ykseystietoisuus. Kumotkaa ja ylikirjoittakaa kaikki vääristymät lisäämällä jumalaisen rakkaus-valon totuutta tässä uudessa Maassa nyt. Yksityiskohtia täältä.  
 
Aiheeseen liittyviä artikkeleita:
* Lokakuun paljastukset – korkeampi perspektiivi, 2.10.2020
* Historian uudelleenkirjoittaminen – täysin uusi todellisuus, 26.6.2020
* Aurinkoprismailmiön muuttaminen, 2.3.2017
 
Tulevat nettitapahtumat täältä.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >