HomeViestejäSandra Walter26.6.2020 - Historian uudelleenkirjoittaminen - täysin uusi todellisuus

26.6.2020 - Historian uudelleenkirjoittaminen - täysin uusi todellisuus

HISTORIAN* UUDELLEENKIRJOITTAMINEN – TÄYSIN UUSI TODELLISUUS
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
26.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Voitteko tuntea sen? On haastavaa kuvata tämä uusi ruumiillistumis- ja paljastumistaso. Tarvitsen uusia sanoja, kuvia, ääniä tai kenties suoran telepaattisen, valokoodatun säteen ilmaisemaan, mitä tällä viikolla on tapahtunut. Gaia oli hyvin suorasanainen maanantaina: "Synnytys/syntymä tapahtuu NYT."
 
Tiistaiaamuna heräsin täysin uuteen tietoisuustasoon – jalostunutta, uutta energiaa joka on sanoinkuvaamatonta. Ensimmäinen viesti tuolla hetkellä: uusi ulottuvuus on täällä. Se näyttää ja tuntuu täysin uudelta. Sydämeni on kevyempi kuin höyhen. Kristallitodellisuuksien uusi taso on laskeutunut.
 
Seuraavan itsen version "vaikeaselkoinen" ruumiillistuma on harmoniassa uuden Maan ulottuvuuksien kanssa. Tämä on tulosta orgaanisista tähtiporttivirtauksista, tietoisuutta muuttavasta valosta.
 
Kaikki nopeutuu jälleen. Lisää sen fyysistymistä mikä on jo luotu eetteriin. Monet teistä ovat vahvistaneet tämän täysin uuden aistimuksen. Monet tuntevat helpotusta ja kiitollisuutta siitä, mitä Gaia jakoi viime joulukuussa: "Paljastan uuden Maan vuonna 2020." Ja niin se on ja tapahtuu suoraan kauttamme, kun Lähde yhdistää itsensä taas ykseystietoisuudeksi. Tunne jumaluudesta on voimakkaampi kuin koskaan.
 
Kesäkuun 23. oli yksi tähtiporttimerkki, joka annettiin tälle vuodelle. Käännekohta, nopeutumiskohta, valintakohta antamaan kokemuksen. Täysin uusi kokemus alkaa, kun vanha kokemus purkautuu näkyvästi.
 
Magneettimuutoksia ja magneettipoikkeamia ennustettiin heinäkuulle. Meillä tapahtui (tieteellisesti) ennustamaton globaali magneettipoikkeama 23.6., joten magneettipurkausten seuraava vaihe on alkanut.
 
Magneettimuutokset ovat nyt
 
Hajoamisen voimistuminen on vääjäämätöntä korkeammalla värähtelevän valon myötä. Kokemusten/aikajanojen pirstoutuminen ei ole kuitenkaan kaksinaista. Se on moniulotteista, ja meidän täytyy vain muistaa karistaa vanhojen järjestelmien polariteetit: hyvä-huono, oikea-väärä, vasen-oikea. Tuo tiheä, "kiinteä" magnetismi ei sovellu uuteen Maahan tai ylösnousemukseen. Kollektiivinen tahto ei pysty (lopulta) roikkumaan tuomitsemisessa tai puolen valitsemisessa, kun tämä uusi ulottuvuus on täynnä korkean taajuuden harmonioita, jotka vaativat jumalaista neutraaliutta.
 
Tämä on eetterin fyysistymisen vuosi, ja magnetismin avautuminen alkaa tukea sitä. Avataan uusia ulottuvuuksia, seuraava vaihe pyhässä "kevyt kuin höyhen" -sydämessä, aivoissa, maaperässä jolla kuljemme, sekä orgaanisia tähtiportteja antamaan kaiken, mitä tarvitsemme kanssaluodaksemme uusia todellisuuksia fyysisyyden kautta.
 
Saatat kokea magnetismimuutokset ja tiheyden häviämisen painottomuutena, levitointitunteina, plasman virtaamisena, aalto- tai järistysmäisinä tunteina. Huomattavasti voimakkaampaa pari viime viikkoa, kun aallot tunkeutuvat verkkoihin. Tuo superaalto virtaa.
 
Tunne nämä uudet orgaaniset virtaukset – ne leviävät kaikkeen. Näyissä ne ovat pastellisateenkaari-kristalli-plasmaa. Silmät avattuna ne näyttävät vetisiltä aalloilta, kuin katsoisi ikuisuuteen uima-altaan läpi. Tuo kerros voi ilmestyä mikä tahansa päälle, erityisesti luonnossa. Useimmiten tunnet sen kehossa ja sydämessä. Tähtisiemen- ja "puhdas kanava" -kokemukset voivat olla voimakkaita – varmista, että maadoitut ja lepäät usein.
 
Kristalliaktivoinnit – vierailut
 
Ne kristalli-plasma-timantti-olennot jotka ovat vierailleet luonamme tämän käytävän aikana DNA-aktivointeja varten, ovat ainutlaatuisia matkan tälle osalle. He opettavat meille, millaisia nämä uudet ulottuvuudet ovat. Miten täydellistä, että he ilmaantuivat päivänseisausta edeltävällä viikolla. Heihin ei liity rotua tai uskomusjärjestelmää. He ovat puhdasta tietoisuutta palveluksessa. Ykseydessä he ovat kehittyneitä versioita itsestämme, jotka sytyttävät taas DNA:mme.
 
Jos olemme oppineet jotain moniulotteisuudesta ja yhdistyneistä/Kristus/kristallitiloista, tiedämme, että oman itsemme fraktaalit ovat jatkuvasti vuorovaikutuksessa kanssamme siinä muodossa, jonka pystymme käsittelemään tuolla hetkellä. Ilmeisesti olemme nostaneet riittävästi tasoa saadaksemme näitä selviä kokemuksia ilman pelkoa, epäilyä tai mentaalisia haasteita. Monet teistä sallivat tämän unitilassa. Se toimii samanaikaisesti kristalli-aurinko-aktivointien kanssa.
 
Korkeammat taajuudet nopeammat värähtelyt nostavat aina uusien todellisuuksien verhoja, ja tämä sateenkaari-kristalli-plasmaulottuvuus on nyt jatkuva. Eläviä timantti-kulta-kuvia ja sateenkaariplasmanäkyjä on runsaasti.
 
DNA reagoi, kun nämä olennot tulevat kenttääni – säkenöivät kulta-timantti-säikeeni hohtavat ja värähtelevät. Heidän läsnäolonsa stimuloi ja aktivoi DNA:ta. Minulle näytetään, että tätä meistä on tulossa – kävelevä tähtiportti, minkä olemme pyrkineet saavuttamaan mestaruudella. Puhtaina kanavina meistä voi tulla näiden uuden Maan ulottuvuuksien käveleviä aktivoijia, jotka kumoavat tässä ja nyt tiheämpiä kollektiivisia luomuksia. Näin mestarit ja galaktiset tekevät sen, mitä tekevät – tietäen täydellisesti sen kattavan rakkaustilan, joka on Lähde.
 
Paljastuminen tulee nopeasti – kestävät muutokset vaativat ponnistelua
 
Tämän uuden ulottuvuuden voimakas läsnäolo muuttaa meitä. Leiki sillä, mitä voidaan luoda, valomaadoittaa, tässä nyt-hetkessä. Joillakin tämä uusi ulottuvuus muuttaa polkua. Vanhan itsen jäänteet täytyy puhdistaa, kirjoittaa uudelleen ja hylätä. Kietoutuminen alempiin ohjelmiin on valmis. Otetaan vastaan uusi tuntematon elämä. Korkeampia valintoja hetkestä toiseen.
 
Hyväksy uudelleenmuotoilu uuteen olemiseen "uusi Maa nyt" -valinnoilla. Luojatila aktivoituu puhtaissa sydämissä. Tällä planeetalla on seitsemän miljardia versiota totuudesta – mitä omasi ilmaisee ajatuksina, sanoina ja tekoina?
 
Loppupeli on rakkaus
 
Lempeä muistutus. Jumalaisen ihmisen ja ykseystietoisuuden henkinen paljastuminen on loppupeli. Ylösnousemus ei ole jotain, mitä toivot, pidät silmällä tai odotat. Olemme jatkuvien aaltojen, aurinkovälähdysten ja tähtiporttivirtausten vaiheessa tukemaan kokemusta. Kuten Gaia sanoi, kaikki tapahtuu NYT.
 
Monet ovat horjahtaneet puolen tai pelastajan valitsemiseen, koska se antaa heille lohtua siinä värikkäässä tuntemattomassa, joka vuosi 2020 on. Antaa noiden aspektien saada kokemuksensa, ja yritä olla antamatta hajoamisen lannistaa (edes omasi). Muista, että sinun ei tarvitse katsella sen palamista. Sinulla on vapaan tahdon jumalainen syntymäoikeus kanssaluoda ja saada uusi kokemus.
 
Tämä käytävä on vaikea mentaali- ja tunnetasolla, minkä vuoksi fokusoidumme sisäiseen tasapainoon ja vakauteen, auttamaan ulkoista tasapainoa ja vakautta. Pidä huolta, että kytkeydyt usein irti tarinoiden hässäkästä. Se häiritsee kirjaimellisesti yhtenäisyyttäsi, mikä vaikuttaa DNA:si kykyyn tehdä jotain uutta, mikä vaikuttaa todellisuuteesi.
 
Käytä epätavallista järkeä (suom. huom. suomen kielen "maalaisjärjen" vastine on englannin kielessä "yleinen/tavallinen järki"). Kaksinaisuudella ja tuomitsemisella on erittäin lyhyt käyttöaika. Muista, että tämä vuosi on täynnä silmänkääntötemppuja ja monet todellisuudet tarvitsevat suostumuksesi tai verbaalisen vahvistuksesi ilmentyäkseen (eli "he" tekevät tätä tai tuota). Valitkaa viisaasti, rakkaat sydämet. Opettelemme kaikki ykseystietoisuutta globaalin pakon alla. Voimaannuta ainoastaan niitä ajatuksia, sanoja, tekoja ja tunteita, joiden haluat nähdä ilmentyvän. Anna anteeksi niille, jotka eivät kunnioita elämää, ja käytä erottelukykyä, kun fokusoidut rauhaan. Älä anna sosiaalisesta etäisyydestä tulla sydämien etäisyyttä, tai muuten sinulta menee ohi se suurempi asia, joka tapahtuu tässä nyt-hetkessä.
 
Vapauskoodeja monissa muodoissa
 
Kun järjestäydymme uudelleen olemaan jumalaisesti Lähde, jolla on tämä kokemus, tunnemme puhdasta vapautta. Siitä on vuosi, kun vapauskoodit aktivoitiin USA:ssa. Jatketaan koodien vetämistä uuden Maan kristalliverkkojen, uusien orgaanisten tähtiporttien ja oman sydämen läpi.
 
Fokusoidu vapauskoodeihin tämän viimeisen pimennyksen ajan lauantaina 4.7. klo 21.29 PDT. Laita kätesi maahan, yhdisty Gaiaan ja sano sana "vapaus". Sen vaikutukset mitä tapahtuu 4.7. (Amerikan syntymäpäivä), paljastuu seuraavalla viikolla, joten pidämme fokuksen 14.7. saakka. Auttakaamme sen sallimisessa, että korkein hyvä tulee näkyviin mahdollisimman helposti ja armollisesti.
 
Lähde muuttaa todellisuutta uuden sydämen kautta
 
Sydäntoruksemme muuttuu jälleen ja pyörittää uusia harmonioita, taajuuksia, geometrioita ja kulta-timantti-valoa, mikä tuntuu erilaiselta. Puhtaampi ykseyden tunne, virkistynyt ja jalostunut sydän. Se on valitsemamme ylösnousemuspolun kauneutta – ääretön laajentuminen kokemusten kautta.
 
Globaalit meditaatiot
 
Liity meihin sunnuntain ykseysmeditaatioissa klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PDT.
 
Merkkaa kalenteriisi globaali erityismeditaatio lauantaina 4.7. klo 21–21.44 PDT (UT-7). Yksityiskohdat ja aikamuuntimet em. meditaatiosivulta.
 
Siirry hetki hetkeltä äärettömän Itsen moodin. Seuraavat kolme viikkoa heijastaa tätä uutta ulottuvuutta, joka kirjoittaa fyysisen tiheyden yli. Uskomme jumalaiseen rakkauteen ja toisiimme on enemmän kuin riittävästi. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
*Suom. huom. kirjoitettu keksittyyn muotoon (HUstory), joka voisi merkitä "historiaa" tai "ihmistarinaa".
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >