HomeViestejäSandra Walter10.7.2020 - Aaltoilua - magneettimuutoksia vuoden 2020 seuraavassa vaiheessa

10.7.2020 - Aaltoilua - magneettimuutoksia vuoden 2020 seuraavassa vaiheessa

AALTOILUA – MAGNEETTIMUUTOKSIA VUODEN 2020 SEURAAVASSA VAIHEESSA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
10.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Heinäkuu vahvistaa purkamisen rinnakkaistoimintaa: uutta luomista korkeampien aikajanojen myötä.
 
Siirryimme nopeiden magneettimuutosten vaiheeseen galaktisesti, ja Gaia-keskeiset vaikutukset ovat alkaneet.
 
Aallot magneettimuutoksen aikana aiheuttavat dramaattista aaltoilua. Tämä voi uuvuttaa energiakenttämme, kun henkilökohtainen toruskenttämme laajenee ja supistuu harmonisoituakseen ympäristömme kanssa sisällä ja ulkona. Maattuminen ja maadoittuminen auttavat. Ja lepääminen. Paljon lepoa.
 
Viime vuonna oli monia muistutuksia käyttää "MENE-ikkunoita" – hetkiä, tunteja ja päiviä, jolloin luominen virtaa helposti ja sujuvasti.
 
Tartu virtaan sydänpohjaisilla uuden Maan luomuksillasi hetki hetkeltä. Kaikki suunnitellaan ja kirjoitetaan uudelleen harmonisoitumaan uuden Itsemme kanssa. Seuraa intuitiivisia ideoitasi, äläkä kiinnity lopputuloksiin. Tilanteet, projektit ja suhteet muuttuvat nopeasti, erityisesti magneettimuutosten aikana. Onneksi ihmiset ovat hyvin sopeutuvia.
 
Tämä on vapauskoodeja toiminnassa: uusi valo kouluttaa meitä olemaan vapaa Luojatilassa. Sopeutumaan ja kehittymään jatkuvan "aina nyt-hetkessä" -virtauksen uusiin valodynamiikkoihin.
 
Mikroliikkeet auttavat valomaadoittamisessa. Kyse voi olla hetkestä, minuutista, tunnista, päivästä tai kahdesta … pieniä sydänliikkeitä. Se tasapainottaa magneettisen laajentumisen ja supistumisen aiheuttamaa uupumusta.
 
Luovuus tekee siltaa maailmojen välille. Uusia palveluideoita ja -ilmaismuotoja. Mitä sellaista tulee esiin, minkä kanssa voit leikkiä, kun energiat antavat uuden kohottavia MENE-ikkunoita?
 
Seuraava sisäänvirtausporttimme on 11.–18.7. Tämä paljastaa kolmoispimennyskäytävämme selvät vaikutukset. Kiitollisuutta kaikille, jotka osallistuivat, vastaanottivat ja muuttuivat pysyäkseen ajan tasalla ruumiillistumisaktivoinneissa.
 
Vuoden 2020 toinen puolisko on merkillepantava. Harmonisoidu sydänvalintojesi kanssa ja ole ystävällinen, kärsivällinen ja myötätuntoinen koko luomakunnalle. "Uusi Maa nyt" -värähtely rakentuu, ja kuten Gaia sanoi joulukuussa, paljastan kaiken tänä vuonna.
 
Valomaadoita jotain uutta tällä viikolla tukemaan korkeimpia kehityskaariasi. Yksinkertaiset askeleet lasketaan yhteen. Älä kiinnity ilmentymiin – uusi valo opettaa meitä harmonisoitumaan Luojatilaan ja olemaan tässä ja nyt Lähteen rakkauden, valon ja palvelun puhtaita kanavia.
 
Globaalit meditaatiot
 
Sunnuntain ykseysmeditaatiot klo 5.11, 8.11 ja 11.11 PDT (UTC-7). Yksityiskohtia täältä.  
 
Siirry hetki hetkeltä äärettömän Itsen moodiin. Luottamuksemme jumalaiseen rakkauteen ja toisiimme on enemmän kuin riittävästi tätä transformaatiokäytävää varten.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >