HomeViestejäSandra Walter4.6.2020 - Globaali yhtenäisyys lisääntyy - pimennykset alkavat

4.6.2020 - Globaali yhtenäisyys lisääntyy - pimennykset alkavat

GLOBAALI YHTENÄISYYS LISÄÄNTYY – PIMENNYKSET ALKAVAT
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
4.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sisältö on valokoodattu auttamaan matkaasi.
 
Siunausta rakkaat.
 
Olen varma, että te kaikki näette purkautumista, kun energiat voimistuvat. Tässä sitä ollaan aikajanajakautumisen ennustetussa nopeutumiskohdassa, ja olen kiitollinen nähdessäni hyvin monien sielujen valitsevan rakkauden, itsensä voimaannuttamisen, ykseyden ja rauhan, kun kuljemme tämän siirtymän läpi yhdessä.
 
Vapauskoodit ovat tehokkaita aktivoijia, jotka auttavat käynnissä olevaa aikajanajakautumista. Jokainen orjuutuskerros tuodaan valoon tämän intensiivisen paljastuskäytävän aikana – pimeistä kätketyistä agendoista, ilmeisiin kontrollirakenteisiin ja syviin alitajuisiin ajatusmuotoihin saakka, joita on kollektiivissa.
 
Muunnamme paljon sitä USA:ssa, jossa vapauskoodiaktivointi on voimakkainta. Kumoamme vähäisempiä agendoja jatkuvalla yhtenäisyydellä, yksi shakkipelisiirto kerrallaan. Saattaa näyttää kaoottiselta – se ennustettiin ja se jatkuu, kun kollektiivi "fyysistää" nämä vapautukset. Olemme raiteilla ja pärjäämme upeasti, rakkaat sydämet. Paljastuksia, vapautusta, ykseyttä ja parannusta. Kollektiivi sopeutuu nopeasti jatkuvaan muutokseen.
 
Muista, että olemme aikajanajakautumisessa. Saattaa tuntua irralliselta korkeampien valintojen tekemiseksi tässä nyt-hetkessä, koska kuljet eri värähtelyssä kuin kaaos. Meillä on paljon harjoitusta palvelemisesta tuntiessamme samalla, että lähdemme tai olemme jo poissa. Sellainen on tähtisiemenen rooli, rakkaat. Ulottuvuusjakautuminen alkoi 9 vuotta sitten – näemme sen voimakasta "fyysistymistä" 2020. Ja koko vuosi on tällainen. Hengitä ja hymyile, kun tämä siirtymä on lopultakin fyysinen, selvä ja aistittava kaikille.
 
Ole kärsivällinen niiden kanssa, jotka kokevat edelleen tuomitsemista, kaksinaisia hyvä/paha-tilanteita tai myös muiden tähtisiementen ja valotyöntekijöiden tuomitsemista. Anna heidän kulkea omaa matkaansa.
 
Suurimmalla osalla kollektiivista ei ole tunnetyökaluja tai kokemusta tietää, miten käsitellään haastavat olosuhteet. On sotkuista, kuitenkin voimakasta nopeutumista. Kollektiivi oppii nopeasti yhtenäisyyden voiman. Väkeviä keskusteluja ja oivalluksia tapahtuu. Muista, että olemme täällä juuri tätä varten. Rakastamassa, ei tuomitsemassa.
 
Muista, että silmänkääntötemppuja tapahtuu tällä hetkellä – asiat näyttävät yhdeltä, sitten tarina kääntyy. On todella nerokasta, miten tämä kaikki kehittyy parhaaksi skenaarioksi. Lähetä rakkautta ja kultaista timanttivaloa koko ihmiskunnalle niin usein, kuin mahdollista.
 
Pimennysyhdistyminen – tässä sitä hehkutaan
 
Kolmoispimennyskäytävä on merkittävä kosminen tapahtuma 2020, vuotena joka on täynnä dramaattisia muutoksia ja ylösnousemuksen voimistumista.
 
Globaalit ykseysmeditaatiot
 
Perjantai 5.6. klo 12–12.44 PDT
Kuunpimennys klo 12.24 PDT (täysikuu klo 12.12 PDT)
 
VALMISTAUTUMINEN on avain – muutama muistutus viime kuukauden pimennysartikkelista
 
* Globaalit olosuhteet ovat häirinneet rutiineja. Harjoita uuden Maan virtausta ja läsnäoloa.
 
* Meditointi, meditointi, meditointi. Saat sen, mitä meditoit.
 
* TUNNE ja visualisoi korkein lopputulos kaikille. Hyvin monet heilautetaan negatiivisen lopputuloksen vahvistamiseen. Kiellä tuo ohjelma. Tarkkaile sanojasi, ajatuksia ja tunteitasi. Tunteet luovat kemiallisen reaktion, joka muuttaa DNA:ta, ja tämä muuttaa kokemuksiasi.
 
* Tunne tulevaisuutesi ja harjoita "uutta Maata nyt".
 
* Käytä kristalli-DNA-julistuksiasi. Ilmainen e-kirja täältä.
 
* Avaa sydämesi. Pysähdy ja hengitä, kun tunnet globaalin purkamisen stimuloivan.
 
* Tähtisiemenet, ylläpitkää tasapaino, vakaus ja rauhantekeminen sisällä ja ulkopuolella, kun alemmat ulottuvuuden ja vanhat järjestelmät purkautuvat.
 
* Kiitollisuus, rakkaus, arvostus, jumalainen neutraalius, anteeksianto ja armeliaisuus palvelevat meitä hyvin ja pitävät meidät korkeammilla aikajanoilla.
 
Liity meihin globaaliin pimennys- ja sunnuntain ykseysmeditaatioihin. Kutsu kaikki halukkaat sydämet osallistumaan – voimakkaita aktivointeja jaetaan tämän kentän kautta.
 
Yhdistymme näiden tapahtumien aikana jatkuvan korkeimman aikomuksen, palvelun ja kollektiivisten meditaatioiden myötä. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >