HomeViestejäSandra Walter31.10.2018 - Marraskuun kehityskaarimuutos - kosmisen Kristuksen polku

31.10.2018 - Marraskuun kehityskaarimuutos - kosmisen Kristuksen polku

MARRASKUUN KEHITYSKAARIMUUTOS – KOSMISEN KRISTUKSEN POLKU

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
31.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Ainutlaatuista aaltoa odotetaan tämän kuukauden loppua kohti. Avauduimme myöhään maanantaina, ja nämä alustavat taajuudet laajentavat jo verkkoja ja portteja.

Äärettömyysportin avautumisesta saakka elokuun lopussa, puhtaampi kokemus Lähde-itsenä-tietoisuudesta, puhtaasta ykseydestä, on ankkuroitunut kollektiiviin monien aktivoitujen sydänten kautta. Nuo sydämet aktivoivat vuorostaan jumalaisen ihmisen kristalli-DNA:ta, timantti-aurinko-valokehoa ja sateenkaarisiltoja uuden Maan todellisuuksiin.

Tässä nyt-hetkessä kristalli-DNA vastaanottaa ja välittää puhdasta, positiivista fotonivaloa. Kristalli-DNA-tapahtumamme näytti toteen tämän: voimme vihkiä toisia tähän kosmisen Kristus-tietoisuuden korkeampaan tilaan yhteisen DNA-aktivoinnin avulla. Se voimistaa ja aktivoi verkkoja, Gaiaa, Solarista, ihmiskuntaa, valtakuntia ja elementaaleja uuden Maan paljastumista varten.

Puhtaat valolisäykset ovat jatkuvia, ja kosmisten tähtiporttien yhdistymistä sydäntähtiportteihin tapahtuu tässä nyt-hetkessä. Tunnemme laajentumista ja henkilökohtaisia muutoksia kehityskaaressa, kun DNA vastaanottaa ja välittää puhdasta, positiivista fotonivaloa. Meditoi tätä usein – noita hyvin latautuneita hiukkasia täytyy ohjata tietoisella aikomuksella.

Valmistautuminen kollektiiviseen kehityskaarimuutokseen 21.–25.11.

Valmistaudumme nyt tulevaan sisäänvirtaukseen 21.–25.11. Sen odotetaan olevan voimakas kollektiivinen aikajana/kehityskaarimuutos. Yhdistymme tarjoamaan korkean värähtelyn todellisuutta kaikille halukkaille sydämille, sekä hyväksymään korkeamman vaihtoehdon – ruumiillistuminen ja täysi Lähde-itsenä-kokemus omana kehityskaarenamme – ja vahvistamaan sitä. Kutsu tätä esiin kaikkien toisiinsa yhdistyneiden tähtiporttien kautta, mukaan luettuna oma sydämesi ja Gaia.

Kuten jokainen portti tänä voimakkaana transformaatiovuotena, ne rakentavat ja laajentavat kosmisia virtauksia plasman lisätunkeutumiselle. Korkeavärähteisen heimon kokemukset muuttuvat jo mukautumaan tähän kollektiiviaikomukseen, ja minulle näytetään tämän ensisijaisen Kristus-aikajanan nostavan monet henkiinheräämiskokemukseen uuden vuoden alussa.

Tämä sallii lisää jumalaisia DNA-koodeja ja -säikeitä kaksoispaikantua kenttiimme, lisää timantti-aurinko-toroidikenttiä aktivoitua ja Gaian ytimen ja verkkojen mukautua. Se tuntuu jo erittäin pyhältä käytävältä ja tervetulleelta kokemukselta puhdistusvuoden jälkeen. Kunnioittakaamme pyhää palveluamme hyvin.

Korkeavärähteisellä heimolla tapahtuu ruumiillistumista nyt-hetkessä. Ruumiillistuminen muuttaa Gaian energiakenttiä. Informaatio paljastaa, että joulu-tammikuu ovat voimakas käytävä ensiruumiillistajille. Samalla kun se on kaunis, päivänselvä ja ainutlaatuinen kokemus, aikomuksemme on olla palveluksessa ja avata näitä siltoja uuteen Maahan kaikille halukkaille sydämille. Teemme tämän tietoisella aikomuksella, pyhillä mestaruuskäytännöillä ja yhdistymällä usein kollektiiviseen ihmissydänverkkoon.

Seuraa sisäistä opastusta tässä kuussa – se saattaa tuntua ennustamattomalta tai vieraalta. Nyt on hetki poistaa myrkkyä kaikilta tasoilta, jotta uusi aalto voi päästä sisään. Tue tätä valoaaltoa ajatuksissa, sanoissa, teoissa, luomisessa ja hengessä. Syvä itsetutkiskelu ja puhdistaminen ovat olleet tämän vuoden teema – nyt paljastuu syy. Kaikki tapahtuu jumalaisen täydellisesti.

Solaris astuu hyvin latautuneeseen fotonitaajuuskaistaan, ja Lähdekoodit aktivoivat sisällä ja ulkona täysin uuteen kokemukseen. Muutimme todellisuutta tänä vuonna, ja nyt käsillä on uusi kollektiivinen kehityskaarimuutos.

Moniulotteinen itse ottaa hallintaan tämän matkan, ja meidän täytyy olla uskollinen timantti-aurinko-sydämellemme. Ainoa tapa jolla ruumiillistumisesta tulee täysi, tämänhetkinen kokemus, on tietoinen aikomus ja harjoittelu. DNA:mme alkaa lähettää puhdasta, positiivista fotonivaloa – meistä tulee puhdas tähtiportti paljastamaan uutta.

Yhdistyminen 11-11-tapahtumaa varten

Seremonia ja yhtenäinen aikomus kunnioittaen 11-11-vuosipäivää, auttaa korkeimmissa lopputuloksissa. Portinvartijat ja verkkotyöläiset, teitä saatetaan kutsua matkustamaan muutamana tulevana viikkona verkkolinjausta, -valmistelua ja omaa aktivoitumistanne varten. Seuratkaa tuota jumalaista virtaa. Muistakaa, että tähtisiemen-DNA:nne puhuu Gaialle kaikkien maailmojen halki.

Viekää sydäntähtiporttinne sinne, missä sitä tarvitaan – usein nämä muinaiset kristallikerrostumat, akviferit tai rakenteet ovat piilossa oikeaan hetkeen saakka. Huomatkaa, että jumalainen ilmentäminen ottaa hallinnan, kun sydän ja missio ovat harmoniassa. Luottakaa matkaan, ja ottakaa kristallinne, jotta niille voidaan tehdä versioparannus.

Valoheimoyhdistymisiä

Sunnuntai 4.11.: Globaalit ykseysmeditaatiot, jumalaisen DNA-koodivahvistumisen kera klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PT.

Keskiviikko 7.11. klo 8.02 PT: Uusi kuu ja yhtenäinen porttiavautuminen 11-11-tapahtumaa varten.

Sunnuntai 11.11.: Globaali seremonia 11-11-tapahtumaa varten. Menkää ulos Gaian pinnalle. Globaalit ykseysmeditaatiot, jumalaisen DNA-koodivahvistumisen kera klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PT.

21.–25.11.: Portti, kosminen sisäänvirtaus ja kollektiivinen kehityskaari/aikajanamuutos.

Torstai 22.11. klo 9.41 PT: Täysikuu ja kollektiivinen fokus kehityskaarimuutoksessa. Kirjoittakaa yli ja kumotkaa vähäisempiä todellisuuksia, paljastaen ruumiillistumisaikajanat ja tullen niiksi. Myös kiitospäivä USA:ssa – täyttäkää kokoontumisenne kosmisella, ehdottomalla Kristus-rakkaudella.

Sunnuntai 25.11.: Globaalit ykseysmeditaatiot, jumalaisen DNA-koodivahvistumisen kera klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PT.

Marraskuu ei ole tavallista sisäänvirtausta

Tämä aalto on kosminen laukaisualusta, sydänten ja DNA:n syntymistä ja uuden Maan kokemusten paljastumista. Se avaa sillan joulu-tammikuun luomuksiin sisällä ja ulkona.

Meillä oli kollektiivinen kehityskaarimuutos toukokuun lopussa, mitä auttoivat monet palveluksessa. Työskennelkää tämän aallon kanssa, käyttäkää informaatiota nyt-hetkessä. Visualisoikaa ja luokaa korkeimpia lopputuloksia ja kaukovaikuttakaa noihin kollektiivisiin aikajanoihin "Uusi Maa nyt" -harjoituksilla ja DNA-aktivoinnilla. Alemmat aikajanat ja viivytystaktiikat (henkilökohtaiset tai kollektiiviset) häviävät ruumiillistumisen ja yhtenäisen aikomuksen myötä.

Muutama seuraava kuukausi ovat kollektiivinen käännekohta uusien todellisuuksien toteennäyttämisessä. Tämä vuosi opetti meitä karistamaan kaiken kiintymisen vanhoihin aikajanoihin, vanhentuneisiin tarinoihin ja vanhoihin itsen versioihin. Kun hyväksymme uuden ja tuntemattoman, se laajenee rajattomaksi mahdollisuudeksi, Lähdetietoisuudeksi. Anna itsellesi ja kollektiiville tämä kallisarvoinen lahja juuri nyt.

Siunausta kaikille korkeimpiin valintoihin ja lopputuloksiin tämän käytävän aikana. Olen pyhällä yksityisretriitillä ensi viikon valmistelemassa portteja ja itseäni tähän sisäänvirtaukseen.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >