HomeViestejäSandra Walter15.11.2018 - Uuteen kehityskaarimuutokseen valmistautuminen

15.11.2018 - Uuteen kehityskaarimuutokseen valmistautuminen

UUTEEN KEHITYSKAARIMUUTOKSEEN VALMISTAUTUMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
15.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

11-11-portaalin yhtenäinen kollektiiviaikomus ja -seremonia toivat kristalli-fotoni-valokoodien massiivisia sisäänvirtauksia. Porttimme ovat täysin auki, ja tehdään tarkistuksia kehityskaarimuutosta varten, jonka on määrä tapahtua 21.–25.11., marraskuun 22. päivän ollessa polttopisteemme. Olemme jo sen "imussa", ja tässä kuussa jatkuu näiden moniulotteisten ylösnousemuspolkujen harmonisointi. Fokuksemme on ruumiillistuminen, joka vaatii avointa ja puhdistettua sydäntä.

Valmistautuminen kollektiiviseen kehityskaarimuutokseen

Kehityskaarimuutoksia on tapahtunut jo kahdesti tänä vuonna: maaliskuun päiväntasauksessa ja toukokuun lopussa. Muistele, miten tämä muutti polkuasi – meidän polkuamme – kun puhdistavia, muuttavia ja korkeampia asetelmia tapahtui seuraavien kuukausien aikana.

Tämä on kollektiivinen valinta, kun kehityskaari/aikajanajakautumiset ovat heränneiden käsissä ja sydämissä. Se on tärkeä käytävä oman matkansa omistamiseen, erillisyys- tai tuomitsemisharhasta luopumiseen, ykseyteen rakastumiseen ja täyden tuen osoittamiseen korkeammille valinnoille ja korkeammille aikajanoille. Jumalainen tilaisuus, kuten aina. Käytä se hyvin.

Kosminen alkusysäyksemme seuraavaa kollektiivista muutosta varten tapahtuu 22.11. Portinvartijat ovat valmistelleet sekä muinaisia että uusia polkuja tulevalle sisäänvirtaukselle, jota odotetaan 21.–25.11. Valotyöntekijät, valmistelkaa sydämenne ja DNA:nne – tämä on kollektiivinen operaatio ja suodattimista tulee jalostuneempia jokaisen kehityskaarimuutoksen myötä. Galaktiset ovat olleet hyvin läsnä (tervetuloa elämään ilman verhoja), ja tässä käytävässä on voimakas mestaruuselementti, kun lähestymme joulu-tammikuun vahvistuneita energioita, jotka tukevat ruumiillistumista.

Tämä odotetaan olevan voimakas kollektiivinen aikajana/kehityskaarimuutos. Ennen viime sunnuntain 11-11-porttia näin sieluvirtoja kulkevan pois alemmista maailmoista. Kuten minkä tahansa voimakkaan portaalin avautuessa, sielut käyttävät sen hyödykseen ja lähtevät porttien ollessa auki. Näin myös tuhansia sateenkaari-kristalli-valokehossaan matkalla uuteen kokemukseen.

Henkilökohtaisesti astun käytävään, kun informaatio edessä olevasta vuodesta annetaan. Jatkuvat näyt kristallivalokentistä ja sateenkaarivalokehoista ovat sivuvaikutus DNA-aktivoinneista, joita virtaa aurinkotähtiporttien läpi. Välkkyminen ja värikkäät näytökset joita tapahtuu auringon kautta (rehellisesti … katso aurinkoa, ei kaavioita), heijastavat tätä vahvistunutta asetelmaa ja täysin avoimia kosmisia tähtiportteja.

Jokainen portti tänä voimakkaana transformaatiovuotena laajentaa kosmisia virtauksia lisäplasman tunkeutumiselle. Korkeavärähteisen heimon kokemus muuttuu jo ja mukautuu kollektiiviseen ruumiillistumisaikomukseen. Tämä muuttaa jo kollektiivia – DNA-aktivointeja ja Lähdekoodeja jaetaan jo ihmissydänverkon kautta kaikille halukkaille sydämille. Muista informaatio: ensin kristallitietoisuuden tai kosmisen aurinko-Kristus-tietoisuuden ruumiillistaminen, se muuttaa sitten kaiken.

Jumalaiset DNA-koodit kaksoispaikantuvat kenttäämme, mikä salli timantti-aurinko-toroidikenttämme aktivoitua ja Gaian ytimen ja verkkojen muuttua ja mukautua. Ruumiillistuminen muuttaa Gaian energiakenttiä ja avaa kristallisiltoja uuteen Maahan DNA:mme kautta.

Sinusta voi tulla tuo silta. Tue tätä valon sisäänvirtausta ajatuksissa, sanoissa, teoissa, luomisessa ja hengessä. Se tuntuu jo hyvin pyhältä käytävältä ja tervetulleelta kokemukselta puhdistavan vuoden jälkeen. Kunnioitetaanpa pyhää palveluamme hyvin.

Liity meihin sunnuntain globaaleissa meditaatioissa, kun jaamme kollektiivisesti kristalli-DNA-aktivointeja ja tuomme tämän "Lähde itsenä" -tilan kaikkien halukkaiden sydänten ulottuville.

Moniulotteinen itse ottaa matkan hallintaansa

Ruumiillistumisesta tulee täysi nykyhetken kokemus ainoastaan tietoisen aikomuksen ja harjoittelun avulla. Meidän täytyy olla uskollinen timantti-aurinko-sydämellemme. DNA:mme alkaa lähettää puhdasta positiivista fotonivaloa, meistä tulee puhdas tähtiportti paljastamaan uutta. Tämä on auringonnousuvertauskuva – henkiinherääminen, uusi aamunkoitto, Horuksen syntymä, aurinkovälähdys jne. Viisautta on annettu hyvin monin tavoin osoittamaan meitä samaan johtopäätökseen: tietoisuuden Luojatila palaa ja luo samanaikaisesti täysin uusia maailmoja kosmisen aurinko-Kristus-mallin avulla.

Uuden Maan kristallisiltoja avautuu Gaiassa ja ihmisissä, joista tulee tähtiportteja kosmisille virtauksille ja paljastusdynamiikoille. Tämä nostaa itse aiheutetut verhot paljastamaan 5D/7D/9D-todellisuudet. Moniulotteinen tietoisuus on valtavan erilainen kuin vanha todellisuus – se on paljon informaatiota kerralla. Aivojamme ja hermostoamme voidaan ohjata integroimaan helpommin. (Se ei ole helppoa aluksi, käytä parhaita harjoituksiasi rauhoittumiseen ja fokusoitumiseen.) Meditoi DNA-aktivointia usein – näitä hyvin latautuneita hiukkasvirtoja täytyy ohjata tietoisella aikomuksella.

12D-kerroksen odotetaan ankkuroituvan tämän vuoden loppuun mennessä. Tästä syystä ruumiillistumisfokus on lisääntynyt ja kehityskaarimuutos tapahtuu juuri ennen, kun astumme tuohon ennustettuun käytävään. Portinvartijat ovat mukana tässä, ja toivotamme tervetulleeksi kaikki verkko- ja valotyöntekijät tukemaan. 12D-kerroksen ankkuroiminen vaikuttaa maapallon magnetismiin – tasapainotamme kuitenkin sen tähtiporteilla. Emme ilmeisesti ole enää Gaia-keskeisiä. Lisää tästä pian.

Kristallit auttavat tässä kehityskaarimuutoksessa. Muista korkeammat taitosi, aseta/istuta ja sytytä ne. Kuten aina, yhdisty moniulotteisiin kristalleihin ja tietoisuuden kristalliulottuvuuksiin. Monet planeetan ulkopuoliset kristallit aktivoidaan omiksi tähtiporteikseen. Aivan kuten moniulotteinen sydänkeskuksesi.

Meillä on myös täysikuu 22.11. Muista, että täysikuuta edeltävät päivät ovat parhaita vanhojen ohjelmien ja kontrollirakenteiden purkamiseen. Jos se on osa tehtävääsi, anna palaa.

Ykseys – tässä sitä loistetaan

Sunnuntai 18.11. Globaalit ykseysmeditaatiot ja avautuminen marraskuun sisäänvirtaukselle. Meditaatiot jumalaisen DNA-koodivahvistuksen kera klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. Kutsukaa kaikki, lähestykää järjestöjä tai ryhmiä.

25.–25.11. Portti, kosminen sisäänvirtaus ja kollektiivinen kehityskaari/aikajanamuutos

Torstai 22.11. Kosminen alkusysäys ja täysikuu klo 21.41 PT. Koko päivän kollektiivinen fokus kehityskaarimuutoksessa. Kirjoittakaa uudelleen ja kumotkaa vähäisemmät todellisuudet, paljastaen ruumiillistumisaikajanat ja tullen niiksi. Myös kiitospäivä USA:ssa, täyttäkää kokoontumisenne ehdottomalla rakkaudella. Kokeilkaa jotain uutta ja positiivista harmonisoitumiseksi korkeampiin aikajanoihin; rikkokaa perinteisten ohjelmien silmukkamekanismi.

Sunnuntai 25.11. Globaalit sunnuntain ykseysmeditaatiot jumalaisen DNA-koodivahvistuksen kera klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. Meillä on paljon integroitavaa ja jaettavaa, kun korkeampi kehityskaari nostaa monet ruumiillistumiskäytävään.

Marraskuu ei ole tavallista sisäänvirtausta

Tämä aalto on kosminen laukaisualusta. Visualisoi ja luo korkeimpia lopputuloksia. Kaukovaikuta kollektiivisiin aikajanoihin "Uusi Maa nyt" -harjoituksilla ja DNA-aktivoinnilla. Alemmat aikajanat ja viivytystaktiikat (henkilökohtaiset tai kollektiiviset) häviävät ruumiillistumisen ja yhtenäisen aikomuksen myötä. Hyväksy Luojatilasi ja kumoa viivyttely- tai silmukkaohjelmat. Katkaise riippuvuutesi vanhan itsen tapoihin tai pelkoihin – se ei ole turvallinen paikka asua.

Tämä vuosi opetti meidät luopumaan kaikesta kiintymisestä vanhoihin aikajanoihin, vanhentuneisiin tarinoihin ja itsen vanhoihin versioihin. Kun otamme vastaan uuden ja tuntemattoman, se laajentuu rajattomiin mahdollisuuksiin, Lähdetietoisuuteen. Anna itsellesi ja kollektiiville tämä kallisarvoinen lahja, juuri nyt.

Siunausta kaikille korkeimpiin lopputuloksiin tämän käytävän aikana. Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >