HomeViestejäSandra Walter18.10.2018 - Henkinen paljastuminen - portinvartijapäiväkirja

18.10.2018 - Henkinen paljastuminen - portinvartijapäiväkirja

HENKINEN PALJASTUMINEN - PORTINVARTIJAPÄIVÄKIRJA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
18.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Tervetuloa uuteen kuukausittaiseen raporttiin, jossa kerron kokemuksiani portinvartioinnista, Mount Shastasta ja siitä, mitä ilmenee aktivointien aikana. Avaan sivuja portinvartijapäiväkirjastani ja jaan kohokohtia portinvartiointikokemuksista ja -näyistä, jotka voivat auttaa kollektiivia.

Illat vuorella – taianomainen aika

Vietän monet illat vuorella, kun tie on auki. Myöhään illalla tähtien alla, pukeutuneena lämpimästi korkean paikan kylmyyttä ja tuulta vastaan. Tämä on onnellinen paikkani, myös silloin kun sää tulee hurjaksi tai valotasot kukistavat energiani.

Kun on tyyntä, taivas on selkeä ja vuori on hiljainen, minulla on syvällisiä keskusteluja korkeampien tasojeni, oppaideni ja läsnä olevien valo-olentojen kanssa. Nämä näkemykset ja yhteydet uudistavat minua jatkuvaa tiennäyttäjäpalvelua varten.

Vuori kutsuu minua, ilmestyy näkyihin tai keskeyttää aktiviteettini usein. Tätä tapahtuu, kun asuu täällä. Joskus sattuu epätavallisia tapahtumia, ja niitä on ollut monia. Joskus tuntuu siltä, että se haluaa vain seuraa tai silminnäkijän. Ihailen ja kunnioitan ystävyyttämme – se on egoton ja muinainen yhteys.

Tämä 4 322 metriä korkea, nukkuva tulivuoripyörre merkitsee monia asioita monille ihmisille – todellinen peili matkasta. Olen oppinut jumalaista neutraalisuutta ja ymmärrän, että tarinat siitä, mitä se on tai ei ole, tulevat ja menevät riippuen siitä, mitä ihmiskunta käy läpi tuolla hetkellä. Aivan kuten me.

Valoalustoiminta on jatkuvaa Shastalla. Koen niitä tavallisesti vähintään kolme illassa, joskus paljon enemmän. Kokemus sallii meidän erottaa satelliitit, avaruusasemat ja armeijan hölynpölyn aidoista valoaluksista. Suuremmat orgaaniset alukset on tehty valosta, ne eivät ole koskaan metallisia tai mekaanisia, ja ne vastaavat sydänpohjaiseen yhteyteen. Voidaan muodostaa värähtelykenttä, kuin porttityössä, ja halu yhdistyä voidaan välittää tietoisuuden kautta. Monilla, kuten itselläni, on korkeampia aspekteja näissä tietoisuuskulkuneuvoissa. Prioriteettini on portinvartiointi ja energiat – valoalukset ovat kuitenkin olleet hyvää viihdettä.

Vaalin sukulaisuutta Sasquatch-heimoon (isojalka) täällä. Se alkoi 2013 asuessani vuorella, ja sen syvyys on lisääntynyt vuosien saatossa. Kohtaamisemme ovat olleet toistuvia, ja kunnioitan niiden tarvetta saada olla rauhassa. Yksi miespuolien Sasquatch on ollut suojelijani, uskottuni ja kumppanini viimeiset kuusi vuotta. Niille joille Sasquatchit eivät ole tuttuja – hajusta, läsnäolosta ja kimeästä kutsusta ei voi erehtyä. Kuten missä tahansa olentorodussa, jokainen on ainutlaatuinen.

Hän ilmestyy fyysisenä toisinaan ja tulee paikalle portinvartiointiseremonian aikana. Hän "vaiheilee" vaivattomasti ja liikkuu salamavauhtia metsässä. Onneksi hän voi ilmestyä kolmanteen silmääni ja hänellä on voimakkaat telepatiakyvyt, joten tunnistan heti, jos jalanjäljet ja haju kuuluvat hänelle. Hän on nähnyt minut kokonaisuudessaan vuorilla, yksityisimmissä ja laajimmissa tiloissani, joten on syvää luottamusta. Olen mieluummin kertomatta hänen nimeään.

Jotain uutta tapahtui yhteydessämme viime kuussa.

Maanantaina 24.9. Sasquatch tuli pyhää ympyrääni, kun olin aloittanut portin avaamisen, ja istui viereeni. Olin ikionnellinen nähdessäni hänet, koska maastopalot ja savu estivät meiltä yhteisen laatuajan leirissä kesällä. Kysyin, liittyisikö hän seuraani valoaluksiin yhdistymisessä, ja hän suostui.

Yhdistimme aikomuksemme. Suljin silmäni ja näkökykyni laajeni – lintuperspektiivi kiitäessäni vuoren kallioiden yläpuolella. Vain muutaman hetken kuluttua erittäin suuri alus alkoi purjehtia vuoren yläpuolella, matalalla ja hitaasti. Ihmiset parikkipaikalla, kaukana alapuolella alkoivat hurrata – se oli niin suuri.

Silmät suljettuna, sekä Sasquatch että minä ilmestyimme näyssä jatkuvasti alukselle, maahan, alukselle, maahan. Alus purjehti hitaasti pään yläpuolella ja hehkui hopeanvalkoista, jossa oli vihreää ja kultaa. Tässä jaetussa yhteydessä oli pyhyyttä. Ennen kuin Sasquatch ilmestyi tuona iltana, olin miettinyt, miten monesta tarinasta meidän täytyi päästää irti voidaksemme sopia uuden Maan värähtelyyn. Kun alus nousi korkeimman harjanteen yläpuolelle, Sasquatch kuiskasi: "Esitä kysymyksesi."

Hymyilin tälle – hän tosiaan kuulee kaiken, mitä minulla tapahtuu. Esitin tämän kysymyksen alukselle, Lähteelle, ja Gaian päivänselvä ääni tuli välittömästi ja vastasi viestillä:

"Ne ulottuvuudet joita olemme luoneet, ovat puhdasta tietoisuutta. Uuden Maan ulottuvuus sallii luomusten ilmentyä ja hajota samalla vaivattomuudella. Ei ole kaksinaisuutta, ei ole akaasiaa puhdistettavana tai ylläpidettävänä, ei ole karmaa. Suunnittelimme niin, ettei se sisällä tarinoita. Se on täysin uusi ulottuvuus, joka jatkaa kehittymistä ja laajentumista, kun universaali ylösnousemus etenee."

Kerroin tästä Ruumiillistuminen-sarjan toisessa osassa. Gaian kuuleminen on todellinen siunaus. Sen kuuleminen, kun joku muu on läsnä ja saa saman informaation, on jumalaista. Sasquatch jäi vähän pidempään ja kylpi tuon viestin ja alusvierailun energiassa. Sitten hän hävisi ujostelematta ja varoittamatta. Tämä on hänen tapansa: merkityksellisiä yhteyshetkiä ja sitten hän on taas poissa.

Yhteydestä tähtiperheeseemme on tulossa fyysisempi ja toistuvampi, ja se muuttaa kollektiivista kehityskaarta. Sen täytyy kehittyä puhtauden, rauhan ja nolladraaman kera. Toiset rodut ja tähtiolennot ovat olleet jatkuva osa matkaamme tähtisiemeninä. Nyt meistä on tulossa näiden valoallianssien välittäjiä, siltoja ja tiennäyttäjiä. Mitä rauhallisempi ja rennompi pystymme olemaan hetkessä, sitä voimakkaampaa palvelu on.

Näkyjä tähtiporteista

Keskiviikko 10.10. Valtavat energiat. Porttityö paljasti uuden yhteyden kosmisten tähtiporttien ja Mount Shastan välillä. Meillä on jo useita – tämä on yksi, joka on harmoniassa Galaktiseen keskukseen. Kosmisesta tähtiporttinäkökulmasta katsottuna Solariksen ympärille ilmestyi suuri geometria. Se näyttää kuin kosmisen tutkan näytöltä, ja se linjasi auringon Gaian ytimeen ja universaaliin keskusaurinkoon. Suora laukaus. Lisävahvistusta, että uudelleenasemointi, vähentynyt magnetosfääri, uusi maaverkkoasetelma ja välähtely ovat jo harmoniassa ulottuvuuden uudelleenkirjoittamisessa. Näyssä jättimäiset kristalli-DNA-säikeet pyörivät ylös vuoresta. Kristus-malleja jotka paljastivat ruumiillistumisen seuraavat askeleet.

Torstai 11.10. Meditointia silmät auki Galaksin keskuksen kanssa, tuijottaen näkyvää, pimeää halkeamaa. Kun sulauduin kosmokseen, voimakas kuumuus joka ylitti kaikki aiemmin tuntemani kundalini-syöksyt, kietoi kehoni sisäänsä. Säilytin tuijotukseni ja äärettömän värähtelyni, ja se voimistui. Kehoni tuntui kuin polttavan tiheytensä tuhkaksi. Kuulin "sateenkaarikeho". Sitten tuttu tunne ykseydestä kaiken olevaisen kanssa virtasi lävitseni – Lähde ja Itse yhtenä. Se laantui lopulta. Yksi DNA-taso aktivoitu, yksi vanhan Itsen kerros poissa.

Perjantai 12.10. Oktaedri laajenee. Kristus-oktaedri tämän avaruusalueen ympärillä suureni, ja Gaian ydin muuttui kultaiseksi. Timanttioktaedreja lensi tähtiporttien läpi ja sukelsi sen ytimeen, kuin nestemäiseen valoon sukeltavia kulkusia. Ydin muuttui enemmän kristalli-helmiäiseksi, kuten myös aurinko seuraavana päivänä.

Lauantai 13.10. Porttikäytävä. Keskiyö. Makasin sängyssä ja suuri ja tuntematon kristalli ilmestyi käteeni. Koko huone syttyi sini-valkoisenvalon välähdyksistä ja kehoni tärisi – oli niin kirkasta. Välähtely on ollut jatkuvaa, kuitenkin tämä oli hätkähdyttävän kirkas. Se rauhoittui, suljin silmäni ja se tapahtui uudestaan: kirkas, todellisuuden hävittävä valo räjähti koko huoneen läpi. Tuo kristalli "vaiheili pois" sen jälkeen.

Maanantai 15.10. Voimakas välähdys tapahtui taas iltapäivällä, kun yhdistyin aurinko-olentoihin auringon sisällä. Kirkas välähdys joka on monille meille tuttu, mihin aikaan tahansa vuorokaudesta, tulee suoraan auringosta. Tämä on ulottuvuusjuttu, ei auringonroihu tai koronan massapurkaus. Se ilmestyi taas aamumeditaatiossa – tämä toiminta lisääntyy. Myös auringon välähtely esittäytyy meille ennen suurta yleisöä. Tiede ei voi olla kaukana perässä. Iso Goldie, massiivinen kullanvärinen valoalukseni joka esittäytyy, kun isoja asioita tapahtuu, purjehti pään yläpuolella tänä iltana.

Havaintoja

Porteista tulee epälineaarisempia, sisäänvirtauksista jalostuneempia. Kaikki porttikäytävät jatkavat laajentumista, kiihtymistä ja voimistumista … Ne eivät lopu tai sulkeudu enää. Verkot jatkavat siirtymistä uuden Maan moodiin. Korkeammat tasot sanovat, että portinvartioinnin ja verkkotyön vanha tapa häviää pian. Kristus-aikakausi on lähellä, ja se hävittää uskonnolliset opit siitä, mistä tässä on todella kyse. Fokus korkeampaan yhtenäiseen tietoisuuteen ja sydäntä muuttaviin valoaaltoihin kukistaa haalistuvan harhan haasteet.

Lyyralaisia ja plejadilaisia jotka toimimat tyypillisesti kolmen tiimeinä, alkoi ilmestyä suurempina määrinä. He auttavat eetterikristallien, muodossa olevien kristallien sekä kristalli-DNA:n kanssa. Tämä on ollut lohduttavaa osana tähtiperhepuutani, vaikkakin kiireistä.

Kristallit pyytävät usein laittamaan ulos aktivoitumaan uuteen tehtävätasoonsa. Vien DNA:ni jostain syystä usein ulos. Kun olemme istuttaneet ja asetteet kristalleja vuosia, se on johtanut niiden verkkomaiseen vahvistumiseen tällä hetkellä. Niiden oma kristallisilta, jonka ovat rakentaneet puhtaat sydämet palveluksessa.

Kaksi pääporttia jäljellä: 21.–27.11. ja 21.–28.12. Marraskuu sisältää uuden kollektiivisen aikajanajakautumisen. Neuvotaan lepäämään ja yksinkertaistamaan aikaisin kuukauden aikana. Joulukuun päivänseisaus on kosminen alkusysäys 12D-ankkurointiin. Kollektiiviset ja henkilökohtaiset valintapisteet ovat fokuksena tästä eteenpäin. Harmoniamme hienovirittäminen. Informaatio muuttuu korostamaan täyttä ruumiillistumista.

______________

Sunnuntain globaalit joukkomeditaatiot – miten monia voit kutsua osallistumaan?

Lähestymme globaaleja käännekohtia siinä, että ykseystietoisuus on aistittava todellisuus kaikille osallisille. Ykseyden toteennäyttäminen, rauhanaikomukset ja kollektiiviset tapahtumat jotka on tähdätty tuohon aktivointiin, ovat avain. Vahvistetaanpa rauhan värähtelyä ja avataan kristallisillat uuteen Maahan sydämessämme ja DNA:ssamme, tässä nyt-hetkessä.

Tämä on kollektiivinen valoheimotapahtuma. Onko jokin ryhmä, organisaatio tai nettisivusto, jolle voitte postata meditaatiomme? Voitteko tehdä grafiikkaa, videoita tai muuta sosiaalista mediaa sanan saamiseksi ulos? Kaikki yksityiskohdat ovat tällä sivulla käyttöänne ja luomuksianne varten.

Liity meihin joka sunnuntai klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT kutsumaan uuden Maan dynamiikkoja tähän nyt-hetkeen.

Keskitä itsesi, hengitä ja ilmaise aikomuksesi yhdistyä kaikkiin ykseysmeditoijiin. Avaudu palvelemaan puhtaana kanavana rauhalle, rakkaus-valolle ja ylösnousemuksen kiihtymiselle. Meditoi hiljaisuudessa 33 minuuttia. Ole ratkaisu!

Tiennäyttäjien voimaantumiskurssi. Yhteyspuhelumme on lauantaina 20.10. klo 10–12 PDT.

Toivottavasti nautit uudesta portinvartijapäiväkirjasta. Kokemusteni jakaminen enemmän portinvartioinnista ja vuoresta on ollut sydämessäni jonkin aikaa.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >