HomeViestejäSandra Walter18.3.2017 - Päiväntasauskäytävä - siirtyminen korkeammille aikajanoille

18.3.2017 - Päiväntasauskäytävä - siirtyminen korkeammille aikajanoille

PÄIVÄNTASAUSKÄYTÄVÄ – SIIRTYMINEN KORKEAMMILLE AIKAJANOILLE
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
18.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Aikajanamuutoksemme on käsillä. Se etenee jo ja tapahtuu muutaman viikon kuluessa (portin avainlaukaisijat päiväntasauksessa 20.3. klo 3.28 PT, 23.–27.3. ja taas 3.–7.4.). Se on syvällinen kokemus, yhdistelmä lähtemistä, kohoamista, hurmiota, paljastumista, uusia aistimuksia ja ruumiillistamista samanaikaisesti.
 
Näkyjen jälkeen valon eetterinauhojen harmonisoitumisesta päiväntasausta varten, auringon vahvistumisesta ja siitä, mitä tapahtuu valoheimon tietoisuudessa, saavumme kohtaan, jolloin alemmat todellisuudet leikataan energeettisesti irti. Meillä on kriittinen massa paljastamaan vapauden, rauhan ja jumalaisen rakkauden vaihtoehtoisen todellisuuden. Tämä on jumalainen tilaisuus ylösnousemukseen, mestarit.
 
On välttämätöntä, että autamme Gaiaa paljastamaan sen, mikä on jo luotu – rauhan ja ykseystietoisuuden Kristus-planeetta. Ruumiillistakaamme Itsen uuden mallit nyt. Keskittykäämme globaaliin ruumiillistamiseen ja taajuuksien ja ulottuvuuden muuttavien koodien kutsumiseen massiivisesta kosmisesta tähtiporttimallista. Tämä siirtymäportti voi tuoda gravitaatiopoikkeamia, magneettimuutoksia, säätilamuutoksia ja maanjäristyksiä, koska kyse on isosta taajuushypystä. Ruumiillistaminen muuttaa noosfääriä, ihmissydänverkkoa ja avaa kirjaimellisesti portteja uuden todellisuuden paljastumiseksi ihmisten kautta. Olemme hyvin voimakkaita olentoja. Muista, että ilmentäminen voimistuu porttien aikana. Ohjataanpa valoa yhtenä, tämän luomisen kutsumiseksi esiin helposti ja sujuvasti.
 
Jos palvelet puhtaana kanavana tälle toiminnalle, tässä on muutamia ehdotuksia:
 
Meditointi: Sinun täytyy sallia ylösnousemuspilarisi asettua hiljaisuudessa, jotta korkeampi itse voi ottaa hallinnan. Lepää, pysy nesteytettynä, ole hiljaa ja mene ulos Gaian pinnalle vastaanottamaan maksimivalotulva, erityisesti laukaisijakohtien aikana. Pysy selkeänä ja avoimena tälle kokemukselle.
 
Antaudu ruumiillistumiselle: Tiennäyttäjän täytyy ruumiillistaa puhdas kristallitietoisuus aikajanajakautumista varten. Tämä on jo käynnissä, ja meillä on riittävästi halukkaita osallistujia sallimaan tämän tapahtua. Tällä on tapahtuessaan kvanttivaikutus Gaiaan, luonnon valtakuntiin, elementaaleihin ja kollektiivitietoisuuteen. Tarkoituksemme on kohottaa kaikki halukkaat olennot ykseystietoisuuteen, kun jakautuminen tapahtuu.
 
Visualisoi 5D ja kutsu sitä, erityisesti päiväntasaushuipussa ja seuraavien kahden viikon aikana. Tunne vapaus, näe uusi Maa, visualisoi globaali ylösnousemus ja korkein ja kirkkain värähtely, jonka pystyt pitämään. Piirrä, kirjoita, tanssi ja luo se ja meditoi sitä nyt. Tunne tämän muutoksen jumalainen puoli ja anna kaikkien ylösnousemuspelkojen hävitä.
 
Muuntajat: Käske ja määrää lopullinen ja vaivaton poistuminen kaikille alemmille aikajanoille, ohjelmille, olennoille, jumalolennoille, ajatusmuodoille ja olennoille, jotka kontrolloivat ja manipuloivat ihmiskuntaa, Gaiaa, luonnon valtakuntia ja elementaaleja negatiivisella tavalla. Käske kaikkea mikä puuttuu ylösnousemukseen ja kaikkea mikä estää ihmiskunnan etenemisen, loppumaan kaikilla aikajanoilla ja kaikissa todellisuuksissa. Sido kaikki epäsopivat luomukset takaisin Lähteeseen, täyden siirtymän tekemiseksi, palaamatta koskaan.
 
Portinvartijat ja verkkotyöntekijät: Olemme jo avoimia tälle siirtymälle. Ole luova verkkojesi, geometrioidesi ja kristallisijoitustesi kanssa. Ohjaa tätä valoa mestaruudessasi. Yhdisty jumalaiseen aikomukseen paljastaa täysin 5D-aikajanat konkreettiseksi ilmentymäksi kaikille. Kutsu kosmista Kristus-aurinkoruumiillistumaa todellisuudeksi kaikille ruumiillistamiseen halukkaille ja kykeneville. Sytytä uudet ja vanhat verkkojärjestelmät, pyhät paikat, mallit, kristallikerrostumat, akviferit ja vesi, kaikki valotyöntekijöiden sijoittamat kristallit sekä ihmissydänverkko Gaian kristalliytimestä aurinkoon, galaktiseen keskukseen, suureen keskusaurinkoon ja puhtaaseen Lähdetietoisuuteen. Toivota tervetulleeksi korkeimmat fotonivalotasot ja ulottuvuustaajuudet, joita voimme vastaanottaa, puhtaan ja todellisen ylösnousemuksen korkeimmaksi eduksi. Tunne yhdistyminen. Tämä on loistava siirtymä meille kaikille.
 
Mestariportinvartijat, pyydän teitä liittymään minuun yhdistymisessä niihin korkeampiin taajuusmalleihin, joita tulee aurinkokuntaamme. Kokeilemme niitä, kun tämä kehittyy. Olemme valmiita uuden nopeaan ilmentymiseen. Kutsutaanpa tätä korkeimpana yhtenäisenä luomuksenamme nyt.
 
Ykseysmeditaatiot sunnuntaisin – voimakkain vahvistuminen tähän mennessä
 
Ykseysmeditaatioitamme on ollut kesäkuusta 2015 saakka. Kun saavutamme ylösnousemuksen kriittisen massan, tämän puhtaan valon yhteiskenttä vahvistuu. Kyllä, aktivoinnit ja kolmannen silmän näyt vahvistuvat tämän toiminnan aikana. Keskitymme kuitenkin synnyttämään aikajanajakautumisen helposti, sujuvasti ja voimakkaimman mahdollisen rakkaus-valon kera.
 
Kutsun kaikkia, jotka ovat hereillä, ja ryhmiänne ja rakkaitanne, liittymään valoheimoon näiden kolmen puolen tunnin ikkunan aikana sunnuntaisin: klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT, tai meditoimaan koska tahansa sunnuntaisin näiden vaikutusten tuntemiseksi ja energianne lisäämiseksi tähän kollektiiviseen palvelutarkoitukseen.
 
Yhdistykää ihmissydänverkkoon, Gaian kristalliytimeen, kristalliverkkoon, uusiin verkkojärjestelmiin, Solarikseen (aurinko), suureen keskusaurinkoon ja Lähteeseen. Meditoikaa puhtaan Lähteen ruumiillistamista ja kristallitietoisuuden paljastumista. Käyttäkää ohjattua Kristus-valoaktivointimeditaatiota, jos nautitte ohjatuista meditaatioista. Se on uskomattoman voimakas, kun se tehdään yhtenä. Kaikki meditointimuodot ja -menetelmät ovat tervetulleita.
 
Äärettömästi siunauksia kaikille, kun koemme tätä merkittävää siirtymää ihmiskunnan ja Gaian kannalta. Kiitollisuutta jumalaisesta palvelustasi ja kestävyydestäsi – ponnistelumme palkitaan tuhatkertaisesti. Hengitä (Luojahengitys) ja anna valon auttaa meitä näiden todellisuuksien transformoimisessa.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >