HomeViestejäSandra Walter20.2.2017 - Tähtiportti aktivoitu - portit auki ruumiillistumiseen

20.2.2017 - Tähtiportti aktivoitu - portit auki ruumiillistumiseen

TÄHTIPORTTI AKTIVOITU – PORTIT AUKI RUUMIILLISTUMISEEN
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.2.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Porttiviikkomme on käsillä. Portinvartijat avasivat sisäänvirtauksen sunnuntaina, ja energiat lisääntyivät välittömästi. Tämä on voimallinen siirtymätähtiportti ihmiskunnalle ja se vaikuttaa kovasti niihin, jotka osallistuvat kosmiseen aurinko-Kristus-ruumiillistumiseen. Tämä massiivinen tähtiportti-portaali Suuresta keskusauringosta on hyvin koodattu geometrinen malli. Tämän viikon portti – alkaen 222 (22.2.) – laukaisee aspekteja uudessa ihmismallissa ja myös monet teistä voimakkaampaan kokemukseen kosmisesta Kristuksesta.
 
Joulukuussa saimme näyn aikajanajakautumisesta tänä vuonna, joka näyttäytyi DNA-jakautumisena korkeampien ja alempien todellisuuksien välillä. 222 esiintyi myös käännekohtana – yhdistelmälukon kosmisena loksahduksena – ja ensimmäisenä laukaisijanamme, joka harmonisoisi ja valmistelisi meidät maaliskuun päiväntasaussiirtymään. Jakautuminen näyttäytyy DNA:na, koska aktivoitu DNA:mme on avain ulottuvuuksien vaihtamiseen henkilökohtaisella ja globaalilla tasolla. Tämän portin aikana nykyisen aikajananasi kehityskaaresta tulee selvä. Ruumiillistajat voivat kokea dramaattisen autuaan tietoisuustilan, kun uudet kristalliset ihmismallit aktivoituvat uudelle tasolle.
 
Massiivinen tähtiportti joka lähestyy (se näyttää kuin monikerroksiselta geometrialta, jossa palaa pyhä tuli), on jo alkanut laukaista DNA-koodeja ja uusia kristallimalleja. Tee pyhiä ylösnousemusharjoituksiasi ja saa yhteys nollapistehiljaisuuteen tämän ikkunan aikana. Ole valmis luopumaan täysin vanhasta kehityskaaresta, vanhoista ajatusmuodoista, uskomuksista ja tavoista, jos haluat ruumiillistumista. Hengitä voimakkaampien aktivointien läpi, meditoi usein ja mene ulos vastaanottamaan voimakkaampaa valoa, jota säteilee Gaian läpi. Myös Gaia sopeutuu lähestyvään tähtiporttiin. Kuitenkin fokusoituminen verkkojen aurinkoaspektien aktivoimiseen sallii tämän kehittyä mahdollisimman helposti ja sujuvasti. Eteeriset valonauhat ovat linjassa päiväntasaajan kanssa – yksi merkki, että päiväntasaus antaa nopeutuneita tietoisuusmuutoksia. Tiennäyttäjät, avautukaa vastaanottamaan nämä taajuudet ja ruumiillistumiskokemukset nyt-hetkessä. Ankkuroimme tämän ihmissydänverkkoon luomaan tasaisemman kokemuksen kaikille.
 
Tähtisiemenillä, portinvartijoilla ja verkkotyöläisillä on ainutlaatuisia koodauksia DNA:ssaan, jotka aktivoituvat tietyissä ylösnousemusprosessin vaiheissa. Nämä koodaukset käynnistävät myös Gaian tähtiporttien, portaalien ja aurinkoaspektien avautumisen. Tästä syystä on hyvin tärkeää seurata intuitiota, kun opastetaan matkustamaan tietyille alueille tai osallistumaan verkkotyöhön. DNA:si harmonisoituu kristallikerrostumiin, pyhiin paikkoihin tai muinaisiin paikkoihin maan alla siellä, minne te tai jumalainen tiiminne olette jättäneet erityiskoodeja aktivoitumaan siirtymän aikana. Aurinkosydänkeskuksestanne tulee mekanismi, joka palvelee puhtaana kanavana ja aktivoi nuo DNA:nne pyhät aspektit porttityön tai verkkotyön aikana.
 
Kun jumalaisen neutraaliuden tilassa kutsut korkeinta mahdollista valoa, korkeimpia aktivointeja ja korkeinta Kristus-aikajananopeutumista ylösnousemuksen korkeimpien intressien mukaan, sinusta tulee Lähteen puhdas kanava moniulotteisen Itsen kautta. Tapahtuu tietoisuuden yhteensulautuminen ja tämä jatkuva harjoittelu on valmistellut meidät siihen, mitä kohta tapahtuu. Niillä jotka jatkavat ylösnousemuspolkua, aikomus puhtaaseen palveluun ja tyyni ja selkeä värähtely kosmisen aurinko-Kristus-sydänkeskuksen kautta ovat avain sen saamiseen, mikä on aktivoitu tällä planeetalla. Värähtelyn yhteensopivuus puhtaan aikomuksen kanssa.
 
Aurinkofokus – sisäinen aurinkoportti
 
Kristus-ruumiillistumisen aikaansaamiseksi, sydänkeskustoruksestamme tulee aurinkogeneraattori ylösnousemusprosessimme aikana. Näin kommunikoimme auringon kanssa, rakkaat. Sisäinen aurinkoaspekti yhdistyy DNA:han, joka on tallennettuna aurinkoon (ja Suureen keskusaurinkoon mestariportinvartijoita varten), ja sallii pääsyn suureen galaktiseen ylösnousemusprosessiin. Tässä prosessissa on kyse pääsemisestä käsiksi Luojaitseemme ja sen ruumiillistamisesta. Monet teistä ovat jälleenyhdistymässä Itsen paljon korkeampiin aspekteihin, jotka ovat hyvin mukana tämän planeetan ja aurinkokunnan kosmisessa kehityskaaressa. Tämä on upea kanssaluomisprosessi tietoisuuden paljon korkeampien tietoisuusulottuvuuksien kanssa, mistä syystä vastuullista luomista korostetaan. Näiden porttien magneettimuutokset tukevat ilmentämistä kristallitasolla – puhtaus, jumaluus ja laserintarkkuus uuden maakokemuksen luomisessa kaikille. Kaikki mikä väistää aurinkosydänkeskuksen, luo epäharmoniaa tuolle luojalle tässä uudessa taajuudessa. Tämä pätee yksilöihin sekä kollektiivisiin luomuksiin – aikomuksen vahvistuminen on tällä hetkellä paljastuva ennuste.  
 
Aurinkoaspekteja joihin tämä portti vaikuttaa
 
– Ihmissydämen aurinkoaspektit. Älä sekoita aktivointia (asioihin) puuttumiseen. Avaudu uudelle tasolle.
 
– Aurinkomallit planeetan sisällä ja yläpuolella. Muistot näistä rakenteista annetaan tähtiperheen tai suojelijatasojen kautta.
 
– Aurinkokristalliaspektit kristallikerrostumissa. Ohjelmoi kristallisi sisältämään ja aktivoimaan tämä aikomus. Laita ne maahan ja luo verkkoja tilaasi tätä erityisporttia varten.
 
– Veden aurinkoaspektit. Vesielementaalit kykenevät välittämään aurinkoaspekteja välittömästi sekä kehossa että Gaiassa.
 
– Kosmisen Kristuksen aurinkoaspektit. Käytä DNA:tasi näiden aspektien kaksoispaikantamiseksi kehoosi ja kenttiisi. Aktivoi mestari-itsesi. Monet teistä osaavat tehdä tämän ja aktivoivat toisia ihmissydänverkkojen kautta Jumalan aurinkoina.
 
Mestarit, yhtenäisyys tässä jumalaisessa jaksossa
 
Helmikuun 22.-25. päivä aktivoi meidät auringonpimennyslaukaisijaa varten. Ulottuvillamme on paljon, kun yhdistymme palvelemaan. Muista, että tämän palapelin viimeinen pala täytyy laittaa yhdessä yhtenä. Emme voi pakottaa Jumalan kättä. Kuitenkin ykseysmeditaatiomme ja sydänpohjaiset ponnistelumme kanssaluoda uutta, ovat kutsuneet tähtiportin, joka laukaisee korkeammat aikajanakehityskaaret koko ihmiskunnalle. Anna tämän jumalaisen tahtotason virrata lävitsesi, kun työskentelet verkkojen kanssa. Tämä on sydänkeskuksen tunnemekanismi, ja saatat tuntea enemmän auringon, kun tämä aktivoituu ihmissydänverkon kautta. On aika karkottaa henkilökohtainen ja kollektiivinen pimeys vanhasta roolistaan ylösnousemuksessamme. Keskity henkiseen paljastumiseen ja näe totuus siitä, mitä tapahtuu: lasi on ollut ja on aina täysi. Muuta tunteesi kaikesta rakkauteen, anteeksiantoon, kiitollisuuteen ja tämän valtavan ylösnousemushankkeen juhlimiseen.
 
Tiennäyttäjät pitävät valtavaa tilaa, johon ihmiskunta voi astua. Nopeutuminen tapahtuu yhteisaikomuksella ja korkeampien kokemusten kanssaluomisella. Osallistu sunnuntaisin ykseysmeditaatioihin. Pimennysenergiat tukevat ruumiillistumiskokemusten integrointia tämän viikon portin aikana. Kutsutaanpa korkeampaa ylösnousemuskokemustamme yhtenä ja yhtenäisenä Lähdevoimana.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >