HomeViestejäSuzanne Ward3.10.2022 - Viesti Matthewilta

3.10.2022 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
3.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Viimeisestä näytöksestä "valonvoimat vastaan pimeydenvoimat" -draamassa, jota esitetään maan päällä, on tuossa ennen verhon laskeutumista aina vain aktiivisempi.

Tähän sisältyy Illuminatin viimeisten tukikohtien kitkeminen, kansainväliset allianssit elämän kohottamiseksi maailmanlaajuisesti, pimeiden mielien ja sydämien poistaminen lisääntyvässä määrin planeetalta, heidän kaksoisolentojensa paljastuminen ja muut totuudet, joita alkaa tulla esiin. Ja kansat edesauttavat sen pirullisen globaalin verkoston kaatumista, jota he eivät tienneet olevankaan. Vaatimalla hallituksia palvelemaan kansalaisten tarpeita, ruohonjuuriliikkeiden kasvava voima/valta auttaa kansainvälisen ryhmän ponnisteluja vapauttaa maat kaikista yksilöistä, jotka palvelevat tuota pahaa verkostoa.

Illuminatilla on edelleen puolellaan globaali talous, valtavirtamedia, sosiaalisen median sensurointi ja muutama kansallinen johtaja, mutta järjestelmät jotka ovat oleellisia heidän kontrollinsa säilyttämisessä, hajoavat nopeasti. Älkää kuitenkaan odottako heidän lähtevän lempeästi. Vuosituhansia pimeiden voimien sätkynuket ovat onnistuneet massojen sortamisessa ja pettämisessä, ja niillä jotka ovat edelleen keskuudessanne, on harhainen ajattelutapa jatkaa sitkeästi eteenpäin kohti maailman hallitsemista. Vaikka se on äärimmäisen turhaa, niin kauan kun he voivat aiheuttaa kaaosta, pelkoa ja hämmennystä, he tekevät sen. Siksi on käytännöllistä olla vähän käteistä ja ruokaa muutamaksi viikoksi perheellenne ja eläinkumppaneillenne, sekä muita varastoja jotka ovat hyödyllisiä perushätätilanteissa.

Taas kerran, Illuminati kierrättää sitä uhkaavaa varoitusta, että millä hetkellä hyvänsä planeetan akseli kääntyy ja hävittää kaiken elämän. Ei käänny! Siitä lähtien kuin kaukaiset sivilisaatiot täyttivät Maata massiivisilla valomäärillä noin 80 vuotta sitten, Maan akseli on vähitellen palannut oikeaan suuntaansa. Pimeät voimat odottavat väärän informaation, kuten "akselin kääntyminen", saavan aikaan matalia pelkovärähtelyjä, joita ne tarvitsevat selviytyäkseen.

Jos olette kuulleet, että jokin epätavallisen voimakas auringonpurkaus tai jokin muu maailmanlaajuinen tapahtuma tulee pian, tiedostakaa, että pimeät voimat esittävät sen jonain pelontäyteisenä. Ikionnellisena kerromme teille, että se mitä pian tulee, on rakkaus-valoenergian virtaamista sisään siinä määrin, että se on ennenkuulumatonta tässä universumissa! Tämän Jumalan, Gaian, Solin ja valovoiminen – planeetalla ja sen ulkopuolella – yhteisluomuksen päivänselvät vaikutukset eroavat sen mukaisesti, miten yksilöt ovat halukkaita hyväksymään tämän voimakkaan valon ja mitä heidän henkilökohtaiset uskomuksensa ovat. Siis sanomme, että se on Kristus-valoa, mutta ei "Kristuksen toinen tuleminen", eikä se ole ehdottomasti merkki tuomiopäivän profeettojen "lopunajoista".

Kun odotatte tätä upea jumalaista tapahtumaa, tietäkää, että olette erityisen valmistautuneita käsittelemään tämän tulevan rajuilman, jonka Illuminatin viimeiset henkäykset aiheuttavat. Monista elämistä kerätty kokemuksenne sivilisaatioiden auttamisesta samanlaisissa olosuhteissa on se syy, miksi halusitte olla siellä, missä olette, ja miksi teidät valittiin. Tätä olette kärsivällisesti odottaneet tänä jännittävimpänä aikakautena Maan historiassa! Se luottamuksenne, että maailmanne vapautuminen pimeydestä on lähellä, auttaa muita olemaan rauhallinen ja optimistinen, pelon ja pessimismin sijasta. Tämä on mentoriroolinne edessä olevina viikkoina.

Kun monilla ihmisillä on pitkittyneitä vastoinkäymisiä, tiedämme, ettei ole helppoa ajatella, että he käyttävät hyödyksi tämän ainutlaatuisen tilaisuuden saattaa loppuun kaikki karmaoppitunnit yhdessä elämässä, useiden elämien sijasta. Heillä ei ole aavistustakaan, että he päättivät saavuttaa sen tasapainon, jota he tarvitsevat siirtyäkseen kolmannesta tiheydestä neljänteen sielukehitysstatuksessaan. Kuitenkin sitten kun he siirtyvät Nirvanaan, niillä jotka onnistuvat siinä, on suuret juhlat, ne jotka huomaavat, että on vielä matkaa jäljellä, kunnioittavat omaa edistymistään ja ovat iloisia ollessaan taas henkimaailmassa, ja ne sielut jotka kestivät ei-valitun kovan elämän, riemuitsevat, kun he havaitsevat tehneensä hyppyjä eteenpäin kehityksessään.

Takaisin Maahan, myötätuntonne, välittämisenne ja empatianne korkeat värähtelyt säteilevät toivoa ihmisille, jotka elävät kamalissa olosuhteissa. Toiveikkuus on valontäyteistä, ja tämäkin auttaa heitä käsittelemään helpommin kodittomuus- tai köyhtymistaakkansa.

Rakkaat sisaret ja veljet, älkää luulko, ettemme huomaa, että teilläkin on vakavia haasteita, takaiskuja ja surua! Erona on, että te tiedätte, mitä useimmat muut eivät tiedä: jokaisella sielulla on aina Jumalan lähettiläiden apua – enkelit, henkioppaat ja rakkaat ihmiset henkimaailmoissa. Vaikka he eivät voi puuttua sielusopimuksen ehtoihin, heidän sallitaan antaa lohduttavia merkkejä läheisyydestään, auttaa helpottamaan ei-valittua karmaa ja tönäistä tavoilla, jotka pitävät ihmiset raiteilla sopimusvalinnoissaan. Osaatte käyttää universaalia vetovoimanlakia hyödyksenne, kun taas useimmat muut käyttävät sitä tahattomasti vahingokseen, ja tiedätte, että valtavien ja voimakkaiden sivilisaatioiden lukemattomat jäsenet auttavat Maata ja sen asukkaita myriadein tavoin.

Tartutaanpa nyt toiseen ajankohtaiseen ja merkittävään asiaan. "Matthew ja muut valon viestintuojat puhuvat anteeksiannon tärkeydestä. Miten kukaan voi antaa anteeksi ihmisille, jotka tekevät sanoinkuvaamattomia julmuuksia, kuten satanistit? Jos he ovat Matelijoita, jotka teeskentelevät olevansa ihmisiä, päteekö anteeksianto silti?" Sanotaanpa ensinnäkin, että anteeksianto, kuten rakkaus, alkaa itsestä. Vain rakastamalla itseä ja antamalla anteeksi itselle mielletyt tai todelliset väärät teot, voi ulottaa nuo tunteet muihin. Ja sitä rakkautta joka sisältää anteeksiannon, ei ymmärretä.

Rakkaus on paljon, paljon enemmän kuin se tunne, joka sen ajatellaan olevan! Se on samaa energiaa kuin valo, suurin voima kosmoksessa ja kaiken olemassa olevan alkuperä. Se on sielun koostumus/olemus, kaiken elämän jumalaitse tässä universumissa. Kyky tuntea ja vastaanottaa rakkautta on rajaton, ja samoin ne tavat, joilla sitä voidaan ilmaista. Äiti, laita tähän sen viestimme päivämäärä, joka sisältää joitain "jokapäiväisiä" tapoja, joilla kaikki voivat lähettää rakkausenergiaa virtaamaan ympäri planeettaa, ja sen tehdessään säteillä rakkauden suurenmoisuutta muihin maailmoihin. Se on hyödyllinen muistutus pitkäaikaisille lukijoille ja arvokasta informaatiota herääville sielunetsijöille. [13.12.2018]

Kiitos. Nyt sitten, anteeksianto on sielun luontainen kyky erottaa ihmisen teot sieluitsestä tai jumalaitsestä tai "minä olen" -itsestä ja olla tuomitsematta sielua. Se ei ole välitön reaktio, kuten tunteet – esimerkiksi äidin hurmio pitäessään sylissä vastasyntynyttä lastaan, patikoijan helpotus tullessaan esiin metsästä oltuaan eksyksissä kolme pelottavaa päivää, tai kiitollisuus avuntarjouksesta työlään tehtävän saamiseksi loppuun. Anteeksianto jonka osia ovat myötätunto ja ymmärrys, tulee todennäköisemmin vähitellen, eikä se merkitse koskaan kenenkään haitallisen käyttäytymisen, vielä vähemmän kohtuuttomien tekojen, sietämistä tai suvaitsemista.

Ihmiset jotka tekevät katalia tekoja, tulevat maailmaan Luojan puhtaana rakkaus-valo-olemuksena. Se on energialähde, jota sielut käyttävät ilmentääkseen kehon ihmisenä, Matelijana tai minä tahansa muuna lajina tässä universumissa. Jokaiselle ainutlaatuisista syistä, jotkut yksilöt alkavat antautua vallan viehätykselle ja seuraavat tuota houkutusta ilkeydellä, petollisuudella ja valehtelemalla.  

Kun tuosta käyttäytymisestä tulee laajempaa ja julmempaa, noiden yksilöiden valo himmenee jatkuvasti, kunnes sydäntila on pimeä tyhjiö, jolloin ei ole omatuntoa tai muuta opastusta sielulta tietoisuuteen. Sitten kun heillä on vain se valonkipinä, joka on kehon elämänvoima, heistä tulee pimeiden voimien vankeja ja he toimivat niiden sätkynukkeina. Tämä tapahtui universaalin perheen heikoimmille sieluille, satanisteille. Heistä tuli kykeneviä tekemään mielellään sellaisia tekoja, jotka muille, kaikkien sivilisaatioiden kaikissa lajeissa, ovat sanoinkuvaamattomia, mahdottomia.

Ei ole todennäköistä, että kukaan voi tuntea aidosti rakkautta noita yksilöjä kohtaan tai olla edes neutraali/puolueeton heidän suhteen, mutta on mahdollista vihata heitä. Viha ei ole rakkauden vastakohta – se on rakkauden poissaoloa, syvälle sisäistetty tunne, joka kumpuaa egosta, ja sen matalat värähtelyt muodostavat esteen sielun ja tietoisuuden välille. Se johtaa sairauteen, ja kun vihaavat yksilöt kuolevat fyysisesti, tämän universumin fysiikka vetää heidät automaattisesti monikerroksisen Nirvanan hyvin matalalle tasolle, jossa kaikki on sopusoinnussa noiden yksilöiden värähtelyjen kanssa. He elävät noissa ankeissa oloissa, kunnes he ovat valmiita hyväksymään rakkaus-valoenergian, joka voi korvata kaikki vihan häivähdykset, ja jotkut kieltäytyvät vuosisatojen ajan teidän aikakäsityksellänne. Niin tuhoisaa viha on!

Anteeksianto tulee sielun jumaluudesta, jumalaitsestä, aivan kuten rakkaus. Se säteilee korkeita värähtelyjä, jotka kohottavat anteeksiantajan sydäntä ja mieltä, ja hän lähettää runsaasti valoa maailmaan ja kasvaa sieluevoluutiossa. Siirtyessään pois fyysisestä elämästä, ne ihmiset jotka antavat anteeksi, astuvat johonkin Nirvanan yläkerroksista, jossa he elävät aktiivisesti ja harmonisesti tuon upean henkimaailman uskomattomassa monimuotoisuudessa, kunnes he ovat valmiita inkarnoitumaan johonkin kehittyneeseen maailmaan, joka on sopusoinnussa heidän kehittyneen statuksensa ja valintansa kanssa. Niin voimakasta anteeksianto on!

Kyllä, anteeksianto pätee Matelijoihin, joiden kanssa olette sielutasolla energeettisesti yhteydessä, aivan kuten olette kaikkien muiden elämien kanssa, kaikissa muissa roduissa koko tässä universumissa. Ja korjataanpa se harhaluulo, että Matelijat ovat jumalaton laji. Paljon enemmän niistä sieluista jotka inkarnoituvat Matelijoiksi, on hyväntahtoisia, kuin pahantahtoisia, ja kummankin sortin yksilöitä on ollut tai on edelleen keskuudessanne. Jotkut tekevät puhtaasti pahoja tekoja, ja toiset elävät valossa. Monet jäsenet niissä jatkuvasti valppaissa maanulkopuolisissa erikoisjoukoissa, jotka ovat planeetan tehokkaimpien valotyöntekijöiden joukossa, koska he voivat käyttää kaikkia luontaisia kykyjään, ovat Matelijoita. [Viestissä 3.3.2022 on selitys noista joukoista, niiden kyvyistä ja vaikutusvaltaisista asemapaikoista.]

Nyt käsittelemme lukuisia kysymyksiä ja kommentteja kuningatar Elisabet II:sta. On totta, että hän kuoli jokin aika sitten, ja erikoisjoukkojen jäsenten mukaan, siitä ilmoittamisen viivyttäminen johtui osittain Lontoon Cityn – joka on Illuminatin Euroopan rahoituskeskus globaalien lonkeroiden kera – toimihenkilöistä, jotka halusivat pitää rahan virtaamassa maailman pisimpään hallinneen ja kansainvälisesti arvostetun monarkin kirstuihin.

Euroopan kuninkaalliset ovat yksi erilaisista ryhmistä, joita toimii Illuminatin ns. "sateenvarjon" alla, ja kaikki mitä tuo salaseura tekee, on strateginen osa suurempaa kuvaa. Siis hyvin todennäköisesti päätös lopulta ilmoittaa kuningatar Elisabetin kuolemasta on tärkeä heille, muttemme tiedä sen merkitystä. Kenties se on pelkästään huomion kääntämistä pois heidän epätoivoisesta ahdingostaan, koska hyvin vähän heidän agendastaan onnistuu.

Kuningatar oli Matelija, kuten myös hänen puolisonsa prinssi Phillip. Lopulta tuo vuosisatoja vanha aikomus pitää Matelijasukulinja puhtaana kuninkaallisissa perheissä avioliitojen kautta, aiheutti heikentyneitä ominaisuuksia. Se tasapainottamiseksi useimmat prinssi Charlesin sukupolven ja heidän jälkeläistensä puolisot valittiin ihmissukulinjasta. Kuningatar Elisabetin yksityiselämä erosi huomattavasti siitä loisteliaasta monarkista, joka nähtiin julkisuudessa, ja vaikka hän oli sen puolesta, että elitistit hallitsevat massoja, hän ei ollut sen puolesta, että valtaosa väestöstä tapettaisiin maailman hallinnan saavuttamiseksi.

Emme tiedä, miten kauan Iso-Britannian kansa haluaa jatkaa seremoniallista monarkiaansa – he eivät ole vielä löytäneet, että melko pitkään kaksoisolennot ovat toimineet perheenjäseninä – mutta voimme kertoa teille, ettei Maa kultaisessa ajassa ole monarkkeja.

Rakas perhe, kun tämä aioneita kestänyt näytelmä tulee loppuunsa, vankkumattomuutenne valontotuudessa on edelleen korvaamatonta Maan sivilisaation auttamisessa ilmentämään planeetan kultaisen ajan. Kaikki valo-olennot tässä universumissa kunnioittavat teitä ja tukevat teitä ehdottomalla rakkaudella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >