HomeViestejäSuzanne Ward1.9.2022 - Viesti Matthewilta

1.9.2022 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
1.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Kaikki olemassaoleva on energiaa, joka värähtelee tietyllä nopeudella, jollain lukemattomista taajuuksista tietoisuusasteen mukaisesti. Tiedämme kokemuksestamme teidän kaltaisinanne vapaaehtoisina, että on vaikea ajatella sillä tavalla itsestänne ja siitä, mitä maan päällä tapahtuu, mutta niin universaalit fysiikanlait toimivat, joten puhutaanpa siitä, miten tämä vaikuttaa maailmaanne.

Korkeat värähtelyt – itseluottamus, optimismi ja vapaus – voittavat matalat taajuudet – kontrolli, ahneus ja petos – kun useammat ja useammat Maan ihmisistä "imevät" valoa. Valo, samaa energiaa kuin rakkaus, on Luoja, kaiken olevaisen Lähde, joka te olette ja jota jokainen sielu kosmoksessa on, ja se valo jota säteilette, auttaa Maan ihmisiä heräämään tähän todellisuuteen. Tarkkailemalla tämän prosessin jatkuvaa draamaa, mutta tulematta vedetyksi siihen, voimaannutatte lisää itseänne, muita ihmisiä ja kaikkia muita valo-olentoja tässä universumissa.

Kaikki mitä Maassa tapahtuu, on seurausta siitä, miten kukin asukas käyttää Luojan energiaa. Valovoimien ponnistelut kaiken pimeyden poistamiseksi tapahtuvat edelleen enimmäkseen ns. kulissien takana, ja olkaa vakuuttuneita, että kaikki etenee nopeasti ja transformoi elämää koko maailmassanne. Rakkaat sisaremme ja veljemme, panoksenne ovat tällä hetkellä yhtä elintärkeitä, kuin ne ovat olleet koko ajan.

Kerrotaanpa, miten Sol – sielu joka on ruumiillistunut aurinkokuntanne aurinkotähdeksi – osallistuu. Voitte oikeutetusti ajatella Solia, Jumalaa ja Gaiaa kolminaisuutena, joka käytti Luojan energiaa laittaakseen liikkeelle ideansa, jotka ilmensivät sen suurenmoisen planeetan, jota nyt kutsutaan Maaksi. Sol antaa valoa, joka tekee elämän mahdolliseksi maailmassanne, ja auringonpurkaukset ovat sen voima-aaltoja, jotka lisäävät liikevoimaa Maan ylösnousemuskurssiin, vapauttaen ihmiskunnaan massamielenkontrolloinnin kahleista ja vahvistaen kaikkia elämänmuotoja, jotka imevät valoa.

On räikeää hölynpölyä, että teidän täytyy olla suojassa auringonsäteiltä! Vaikka on epäviisasta maata tuntitolkulla "ruskettamassa" kehoa, jolle on levitetty myrkyllistä auringonsuojavoidetta, on valtavan hyödyllistä keholle, mielelle ja hengelle tehdä jotain ulkona – viljellä maata, tehdä piha- tai rakennustöitä, hoitaa kukkia, kävellä, uida, pelata jotain joukolla, ratsastaa hevosella, leikkiä eläinkavereiden kanssa – on se sitten nautinto tai tuottavaa. Jos haluatte suojata ihoanne, tehtää se aloe vera geelillä.

Lisäämme tämän: pimeät sydämet ja mielet jotka loivat "pandemian", tietävät sen todeksi, mitä juuri sanoimme. Siksi he määräsivät strategisesti ihmiset pysymään sisätiloissa. Nyt käsittelemme lyhyesti aiheita, joita kohtaan olette ilmaisseet kiinnostuksenne tai joista olette huolissanne.

Tilanne Ukrainassa ei johda NATO-maiden sotaan Venäjän kanssa, vielä vähemmän se aiheuttaa kolmannen maailman(ydin)sodan. Venäjän joukot eivät tuhoa Ukrainaa – se laajuus jolla ne ovat tuhonneet pimeyttä, on sokeeraava, sitten kun tuo informaatio tulee julki. Ja Illuminatin tai syvävaltion, jos niin haluatte, agentit ja heidän värväämänsä palkkasoturit tekevät niitä julmuuksia ja mielivaltaisia tuhoja, joita pidetään venäläisten tekeminä.

Dokumenttien poistaminen USA:n presidentti Trumpin kotoa on osa sitä suunnitelmaa, jonka hän ja muut kansainvälisessä ryhmässä tekivät paljastamaan ja poistamaan laajan korruption maan hallinnosta. Tuohon ryhmään sisältyy vierailevia maanulkopuolisia ja maanulkopuolisten erikoisjoukkojen jäseniä.

Kemikaali(suihku)vanat ovat loppuneet joillain alueilla, koska Illuminati on siirtänyt varoja lentäjistä ja sumutteesta lahjontaan ja lisämullistuksiin. Emme tiedä, milloin kaikki suihkutus loppuu tai milloin sääkontrollointi loppuu. Pimeät sielut sitoivat jälkimmäisen (sähkö)voimaverkkoihin ympäri maapalloa, joten sääteknologian purkaminen voisi hajottaa nuo verkot. Koska kaikki pimeyteen perustuvat aikeet heikentyvät, kun värähtelyt kohoavat jatkuvasti, ei kestä kuitenkaan enää paljon pidempään, ennen kuin taivas on selkeä maailmanlaajuisesti ja säätila on takaisin Luontoäidin käsissä.

On hyväksyttävää tuhota elämänmuotoja, jotka ovat haitallisia terveydelle tai tuhoavat ravintokasveja. Kun tuholaisten elämä loppuu, nuo sielut tulevat takaisin muotoon seuraavaksi ylemmän tietoisuustason kera. Korkeamman tiheyden maailmoissa ei ole esimerkiksi moskiittoja, kirppuja, kärpäsiä, punkkeja, torakoita, kirvoja, kovakuoriaisia, koiperhosia ja heinäsirkkoja.

Joukot taivaallanne tekevät avaruusaluksensa päivänselviksi ja osoittavat näin ihmisille, että ottaen huomioon heidän läheisyytensä, he voisivat hyökätä, mutta he eivät tee sitä, joten heidän täytyy olla rauhaa rakastavia avaruusolentoja.

"Olemme tyttöystäväni kanssa eläneet viisi upeaa vuotta yhdessä. Rakastan häntä syvästi, en voi kuvitella elämää ilman häntä, enkä voi ymmärtää, miksi olen niin haluton sitoutumaan pysyvään suhteeseen. Hän luulee sen olevan siirtymä jostain entisestä elämästä. Onko se mahdollista?" Kyllä, se on tosiaankin mahdollista, jopa todennäköistä. Syvä ja voimakas tunnekokemus säilyy solumuistissa useiden ruumiillistumien ajan, ja samanlaiset olosuhteet voivat laukaista sen peräkkäisissä elämissä. "Siirtymät" jotka ovat hyvin yleisiä, voivat vaikuttaa yksilön valintoihin ja toimiin tällä kertaa.

Haluttomuutesi sitoutua pysyvään suhteeseen johtuu hyvin todennäköisesti romanttisen suhteen loppumisesta, mikä aiheutti suurta tuskaa yhdessä tai useammassa inkarnaatiossa. Sillä ei ole merkitystä, särjettiinkö sinun sydämesi vai olitko sydämensärkijä – vain suruaspekti säilytetään ja alitajuiset muistot tuosta kokemuksesta voivat herättää pelon samanlaisesta lopputuloksesta.

Sielusopimukset liittyvät tähän. Kumulatiivinen sielu tietää, onko valitut oppitunnit opittu, ovatko ne osittain toteutuneet, vai onko niille annettu vain vähän huomiota, ja koska sopimukset on suunniteltu sielun kasvua varten, samat oppitunnit valitaan, kunnes ne on saatettu loppuun. Sielut jotka jakoivat tuollaisen traumaattisen kokemuksen, tekivät syntymää edeltävän sopimuksen, johon sisältyy samojen roolien esittäminen, kunnes se mitä on tapahtunut, voidaan välttää täysin tai selvittää/ratkaista onnellisesti.

Vallitsevat värähtelyt edistävät yhdistymistä sielutason tietoon muista elämistä sekä sen löytämistä, että tämän päivän voimakas vastenmielisyys jotain kohtaan johtuu siitä, mitä tapahtui kauan, kenties vuosisatoja, sitten. Tuon ymmärryksen myötä yksilöt voivat lakata antamasta menneisyyden vaikuttaa nykyisyyteen, ja sama pätee epärationaaliseen pelkoon, joka aiheuttaa heikentävän fobian. Hyvin koulutetut terapeutit jotka ovat henkisesti ja tietoisesti kehittyneitä, voivat käyttää hypnoosia tai muita keinoja auttamaan ihmisiä vapautumaan muistojen vankilasta.

"Raamatussa sanotaan: "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi", ja kanavoidut viestit kehottavat meitä olemaan tuomitsematta muita. Jos siinä on jonkin ero, tuomitseeko vai on negatiivinen mielipide siitä, mitä joku tekee, niin mikä se on?" Tuo ero on tarkoitus. Mielipiteet jotka perustuvat tarkkailijan henkilökohtaisiin arvoihin ja periaatteisiin, ovat välitön reaktio jonkun ihmisen käyttäytymiseen. Tuomitsemisen tarkoitus on leimata tuo ihminen väheksyvästi.

"Onko totta, että "kaksoisolennot" teeskentelevät olevansa ihmisiä, jotka ovat kuolleet. Miksi kukaan tekisi niin, ja miten he onnistuvat siinä?" Illuminati palkkaa kaksoisolentoja korvaamaan ihmisiä, joilla oli merkittävää vaikutusvaltaa, jotta suuri yleisö luulee, että nuo todelliset ihmiset toimivat edelleen noissa asemissa.

Jotkut kaksoisolennot, joista joillakin on erittäin ohut ja joustava muovinen kasvonaamio, tekevät kovasti työtä matkiakseen noiden todellisten ihmisten puhetapaa ja maneereita. Toiset epäonnistuvat, mutta koska suuri yleisö ei tiedä kaksoisolennoista, he eivät kyseenlaista, onko heidän näkemänsä ihminen todella tuo henkilö. Lisäksi tietokoneella tuotettuja realistisia valokuvia ja filmejä esitetään televisiossa näyttämään, että nuo yksilöt ovat hengissä ja aktiivisia. Aivan kuten muita totuuksia tulee esiin, nuo harhautusjärjestelyt paljastuvat myös.

Ainoa kaksoisolento joka ei noudata määräyksiä, on mies, joka toimii Vladimir Putinina. Hän teki, mitä käskettiin, ottaessaan tuon roolin yli kaksi vuotta sitten, kun Illuminati oli onnistunut lopultakin salamurhaamaan Putinin, joka oli jatkuvasti kieltäytynyt yhteistyöstä heidän kanssaan. Useita kuukausia myöhemmin tämä kaksoisolento reagoi positiivisesti korkeisiin värähtelyihin ja on siitä lähtien työskennellyt valovoimien kanssa.

"Luin hiljattain, että olemme nyt fotonivyössä. Kauan sitten kuulin, että olisi kolmen päivän pimeys, mutten muista, oliko siirryttäessä siihen vai pian sen jälkeen. Estikö voimakas valo nuo päivät, vai ovatko ne edessämme?" Maa ei ole fotonivyössä, joka on voimakas munanmuotoinen vyöhyke superlatautuneita ioneja ja atomihiukkasia räjähtäneestä supernovasta. Yksi vanhoista teorioista oli, että planeetta menisi tuon vyön "nolla-alueelle" ja seurauksena olisi kolmen päivän pimeys. Toinen teoria oli, että planeetta tuhoutuisi, kun se törmäisi tuohon vyöhön. Ja vielä yksi oli, että kaikki elämä hävitettäisiin, kun planeetan kiertorata lähestyisi sitä.

Jos edes lähenisitte tuota vyötä, seurauksena olisi massiivinen tuhoutuminen, ja jos olisitte siirtyneet siihen turvallisesti, sähkö- ja elektroniikkalaitteenne eivät toimisi, koska fotonien värähtelynopeus on paljon korkeampi kuin elektronien. Kun Maa on ylösnoussut aina vain kevyemmille/valoisammille astraalitasoille, fotonien lukumäärä on lisääntynyt ja lisääntynyt. Tämä jatkuu, kunnes se saavuttaa määränpäänsä korkeassa viidennessä tiheydessä, jossa vapaa fotonienergia on energialähde/voimanlähde.

"Toivon, että Matthew puhuu joskus deevoista, joita täällä elää. Kukaan ei usko minua, kun sanon niiden olevan totta." Vahvistamme mielellämme, että ollessaan kaukana pelkistä kuvitteellisista kansantaruhahmoista, tonttuja, haltioita, keijuja ja ilkikurisia haltioita elää keskuudessanne ja hoitaa ahkerasti luontoa. Nämä sielujen pienet muodot joita ei voi nähdä 3D-näkökyvyllä – joskin hyvin pienet lapset usein näkevät niitä – suunnitteli muinaisaikoina niiden hyvin keittyneiden sivilisaatioiden jäsenet, joita asui Jupiterilla. Siellä ei luotu ainoastaan deevojen kehoja, vaan kanssaluotiin myös Maan eläin- ja kasvikunnan useimmat lajit Jumalan, Gaian ja Solin toiveiden mukaisesti.

Vähitellen esiteltiin"pikkuväen" – käytämme tätä termiä kunnioittavasti ja rakkaudella – eri ryhmiä aikana, jolloin ihmiset, eläimet ja kasvit kommunikoivat telepaattisesti, ja kaikki tiesivät olevansa erottamaton osa kaiken elämän ykseyttä. Sen jälkeen kun kumuloitunut negatiivisuus oli tuhonut kaiken elämän planeetalta, nuo sielut palasivat viimeisenä.

Jotkut teoriat deevoista laittavat ne saman kategoriaan, kuin ilma, tuli, vesi ja maa – luultavasti siksi, että ne ovat jatkuvasti vuorovaikutuksessa näiden neljän elementin kanssa, palvellen Maan ja sen asukkaiden tarpeita. Mutta nämä älykkäät, ystävälliset, herkät ja viisaat sielut ovat selvästi erilaisia. Niillä on perheet, ne elävät yhteisöissä, nauttivat ryhmätapahtumista ja liikkuvat ympäriinsä, kun niiden palveluja tarvitaan.  Niiden elinkaari voi olla puoli vuosisataa tai pidempi, ja vaikka niiden evoluutiostatus pätevöi ne inkarnoitumaan ihmisinä, ne eivät halua tehdä sitä.

Niillä on aina ollut symbioottinen ja synerginen suhde kasvi-, eläin- ja kivikuntaan, ja useita vuosikymmeniä sitten ne ottivat tehtäväkseen lähettää valonsäteitä inspiroimaan ihmiskuntaa elämään jälleen kerran armonisesti koko luonnon kanssa. Kun värähtelyt nousevat jatkuvasti, alatte nähdä niiden auroja maassa, pensaissa ja puissa tai lepattavan ilmassa, ja lopulta teistä ja näistä rakastavista pikkuolennoista tulee ystäviä.

Peikot ja jättiläiset ovat myös enemmän kuin tarinoiden hahmoja. Nämä sielut joiden keho on tyypillisesti suurempi kuin deevojen, mutta jotka ovat myös näkymättömiä 3D-näkökyvyllä, ovat taipuvaisia aiheuttamaan epämukavuutta tai myös vastoinkäymisiä muille elämänmuodoille. Kun planeetan ylösnousemusmatka jatkuu, ne imevät valoa tai lähtevät ja löytävät jokin kolmannen tiheyden maailman kodikseen.

Rakas perhe, jokainen teistä on oleellinen osa Maan myriadeja ihmeitä, ja monet odottavat, että löydätte ne, kuten deevat. Valo-olennot ympäri tätä universumia kannustavat teitä jatkuvasti eteenpäin ja tukevat teitä ehdottomalla rakkaudella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >