HomeViestejäSuzanne Ward3.2.2022 - Viesti Matthewilta

3.2.2022 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
3.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Aloitetaanpa siteeraamalla osittain erästä sähköpostia, jonka äitini sai hiljattain: "Luulin, että olisin riemuissani, koska Maa on kiihdytysmoodissa, mutta olen vielä ahdistuneempi kuin ennen." Se rakas sielu joka kirjoitti näin, mainitsi myös, mikä saa hänet tuntemaan noin. Haluamme puhua noista asioista, koska monet muut tuntevat jokseenkin samalla tavalla. He eivät ehkä tiedä nopeutuneesta energiasta tai varsinaisista syistä, mutta he ovat huolissaan samoista maailman asioista.

Ensin sanomme, että tämä on ensimmäinen kerta aioneihin, kun Maa on upotettu näin runsaaseen valoon, ja tämä lisääntynyt intensiteetti suurentaa kaikkia tunteita – positiivisia ja negatiivisia – ja nopeuttaa kaikkien hankkeiden tahtia.

Ne monet, monet miljoonat ihmiset jotka elävät ja kuolevat vaikeissa olosuhteissa, saattavat loppuun kolmannen tiheyden karmavalintojaan paljon nopeammin, kuin olisi ollut mahdollista ilman nopeutumista. Kun he siirtyvät henkielämään, he tietävät tämän ja tuntevat kiitollisuutta tästä nopeudesta.

Niiden tuhoisien myrskyjen ja tulipalojen vaikutukset, joita teknologia aiheuttaa, ovat samoja kuin Äiti Maan aikaansaamien – ne puhdistavat planeetasta negatiivisuutta, jottei voi kumuloitua. Mitä pikemmin teknologiaa käytetään suotuisasti – ei pahansuovasti – sitä nopeammin laajamittaiselle puhdistamiselle ei ole enää tarvetta.

Kolmatta maailmansotaa ei tule. Valtavirtamedian toimittajat julkaisevat pelottavalta kuulostavaa informaatiota, jota heille annetaan, eivätkä sitä, mitä oikeasti tapahtuu. Valtiojohtajia jotka ovat Illuminatia tai sen sätkynukkeja, syöstään vallasta, ja kansoja jotka jaettiin väkivalloin toisen maailmansodan jälkeen, yhdistetään.

Vaikka valtavirtamediaa kontrolloidaan edelleen, muut ponnistelut pimeyden poistamiseksi maailmastanne etenevät nopeammin kuin aiemmin.

"Pandemia" jatkuu, koska miljardien ajatusten ja tunteiden energia "syöttää" tuota sairautta ja "antaa lisää polttoainetta" yksilöille, jotka tahallaan valehtelevat siitä. Vastaisku fyysisesti, psyykkisesti ja taloudellisesti tuhoisille vaatimuksille lisääntyy kovasti, ja sitä tuetaan uudella energiatasolla, mikä jouduttaa "pandemian" loppua.

Muutaman kuukauden aikana tämän kiihtymismoodin aloittamisen jälkeen, toimet maailmanne vapautumiseksi Illuminatista ovat onnistuneet aina vain paremmin. Joitain jotka tämän pyramidin huipulta menivät piiloon, löydetään, ja muita on loikannut ja he tekevät yhteistyötä päätekijöiden kanssa, köyhtymisen, korruption ja sotimisen lopettamiseksi ja ympäristön palauttamiseksi. Intensiivinen energia kutsuu nukkuvia ihmisiä heräämään ja tuntemaan innostusta osallistua maailmansa transformoimiseen.

Rakkaat ystävät, kun pelottavat ajatukset muuttuvat optimistisiksi, luottavaisiksi ja rauhallisiksi, vastaavia tunteita tulee perässä. Tehkää tämä itsellenne, kiitos! Ja muistakaa, että rauha maailmassa alkaa rauhasta jokaisessa sydämessä.

Tämä on myös ihanteellista aikaa tutkia itseä ja varmistaa, että ominaisuutenne, käyttäytymistapanne ja havaintonne palvelevat parhaita intressejänne. Esimerkiksi, pelkäättekö, että tulevat muutokset vaikuttavat negatiivisesti työhönne, taloudelliseen varallisuuteenne tai muihin resursseihinne? Annatteko muiden ihmisten odotusten määrittää päätöksenne? Tunnetteko katkeruutta ihmisiä kohtaan, joiden tunnette kohdelleen teitä epäoikeudenmukaisesti, tai syyllisyyttä stressin aiheuttamisesta muille?

Arvoitteko muiden ideat arvottomiksi, kun ne eroavat omistanne? Annatteko energiaanne triviaaleille asioille ja unohdatte käyttää vetovoimanlakia hyödyksenne? Annatteko vetää itsenne maailmantapahtumien draamaan, sen sijaan että olisitte tarkkailija? Tarkkaileminen ei estä myötätuntoa, empatiaa ja välittävää apua tavalla, jolla voitte tarjota sitä – se sisältää ne, koska ne ovat "rakkautta toiminnassa".

Jos tunnistatte itsessänne jotain noista asenteista ja lähestymistavoista tilanteisiin ja haluatte tehdä u-käännöksen, nopeasti lisääntyvät värähtelyt ovat vahva liittolaisenne sen tekemisessä.

"Toivon, että tämä uusi vauhti herättää koko väestön, jotta he voivat ylösnousta Maan kanssa!" Se olisi todellakin upea lopputulos, mutta sitä ei luultavasti tapahdu. Heräämisessä ei ole kyse vauhdista, siinä on kyse valon sisäistämisestä, ja vaikka valoa virtaa planeetalle ennenkuulumattoman paljon, pimeyden sätkynuket kieltäytyvät järkähtämättä ottamasta sitä vastaan.

"Miten nopeutuminen vaikuttaa vuorovesiin? Tuleeko pienemmistä terveysongelmista suuria liian nopeasti, jotta hoito tehoaisi?" Jumalaisen armon ja maanulkopuolisten myötä, nopeutuminen ei vaikuta vuorovesiin, ja terveysongelmiin vaikutetaan samalla tavalla, kuin aina on vaikutettu. Kehon solut kemiallisissa, sähköisissä, hormonaalisissa, metabolisissa, verenkierto-, hengitys- ja immuunijärjestelmissä ja kaikissa elimissä ja luissa ovat vahvoja tai heikkoja sen valomäärän mukaisesti, jonka henkilö sisäistää, ja tämän määrää se, huokuvatko hänen ajatuksensa, tunteensa, tekonsa ja aikomuksensa korkeita värähtelyjä vai matalia.

"Matthew sanoi "paljastukset lisääntyvät vähitellen". Miten ihmiset voivat kehittyä tietoisesti ja henkisesti, jos he eivät tiedä totuutta kaikesta?" Se on tosiaankin looginen kysymys. Vastataanpa pyytämällä teitä kuvittelemaan, miltä teistä tuntuisi, jos kuulisitte kaiken seuraavan kertaheitolla:

"Olet jumalainen, kuolematon sielu ja vuorottelet satojen tai tuhansien fyysisten ja henkielämien välillä. Et ole ihminen, jolla on sielu. Olet sielu, joka on tehty puhtaasta rakkaus-valoenergiasta ja asuu kehossa, joka on suunniteltu erityisesti sellaisiin henkilökohtaisiin kokemuksiin, joita valitsit syntymää edeltävässä sopimuksessa. Sopimuksesi on osa sopimusta muiden sielujen kanssa, jotka jakavat elämäsi, mutta se kaikki unohtuu, kun sinä ja nuo muut inkarnoidutte.

Kaiken sen alkuperä mitä kosmoksessa on, on Luojan, Lähteen, "minä olen" -olemuksen, kaiken ykseyden, kokonaisuuden rakkaus-valo-olemus. Luoja valitsi jumalat ja jumalattaret, jotka ilmentäisivät omat universuminsa ja hallitsisivat niitä. On seitsemän universumia, ja tässä universumissa ei ole taivasta tai helvettiä. Universaali fysiikanlaki vie automaattisesti yksilöjen eetterikehot ja psyyket sille henkimaailman alueelle, jossa energia on samanlaista, kuin kunkin yksilön elämän energia. Akaasiset tiedostot jotka ovat loukkaamattomia, sisältävät sielun jokaisen elämän jokaisen hetken.

Kaikki mitä on olemassa, on energiaa, joka vaihtelee taajuudesta toiseen – mikään ei ole kiinteää. Kuten kaikki muukin olemassa oleva, ajatukset, tunteet ja sanat huokuvat värähtelyjä. Tiede ja henki ovat yksi ja sama asia, kosminen tietoisuus. Maa on yksi organismi, joka koostuu ihmiskunnasta, eläimistä, kasveista ja deevakunnasta, ja kaikki ovat erottamattomasti yhdistyneitä sieluja, tämän universumin Ylimmän olennon osina. Kivillä, maaperällä, tulella, vedellä, ilmalla, tuulella ja kaikilla valmistetuilla tavaroilla on vaihtelevassa määrin tietoisuutta.

Se mitä tapahtuu missä tahansa tässä universumissa, vaikuttaa kaikkeen muuhun kaikkialla muualla. Se mitä pidätte aikana, on todellisuudessa erilaisia energiatasoja. Todellisuus on ajaton jatkumo, jossa kaikki on sarja tapahtumia, jotka tapahtuvat samanaikaisesti. Universaali vetovoimanlaki tuo teille takaisin kollektiivitietoisuudesta sitä, mikä on ajatustenne ja tunteidenne fokus. Tällä tavalla kaikki yksilöt kanssaluovat elämänsä ja kollektiivisesti maailman. Kanssaluominen on Luojan energian käyttämistä niin, että laitetaan ideanne muotoon tai toiminnaksi.

Lukemattomat sivilisaatiot ovat paljon, paljon kehittyneempiä henkisesti, tietoisesti ja teknologisesti, kuin Maan ihmiset. Jotkut elävät emäaluksilla, joilla on korkealle kehittynyt tietoisuus ja joiden läpimitta on kilometrejä. Maan ympärillä on pieniä avaruusaluksia, ja joitain maanulkopuolisia asuu planeetalla. Planeetalla on historiansa aikana asunut monta kertaa ihmisiä muista sivilisaatioista.

Joitain vuosia sitten voimakas valoverkko jonka kehittyneet sivilisaatiot rakensivat, pakotti pimeät voimat pois Linnunradalta. Pimeät voimat ovat massiivinen energiavoimakenttä, joka kuljeskelee ympäri universumia. Sitä vedetään niiden yksilöjen ja sivilisaatioiden puoleen, joilla on taipumusta ahneuteen, julmuuteen ja valtaan. Noista yksilöistä ja kansoista tulee näiden voimien sätkynukkeja.

Nämä sätkynuket ovat maan päällä kontrolloineet hallituksia, globaalia taloutta, pankkijärjestelmää, uskontoja, länsimaista lääketiedettä, koulutusta, kaupankäyntiä, kuljetusta, viestintää, yhtymiä, viihdeteollisuutta, laki- ja oikeusjärjestelmiä, maanviljelystä, energialähteitä, armeijoita – kaikkea mikä vaikuttaa elämään maailmassanne. He aloittavat sotia, tekevät julmuuksia, aiheuttavat sairauksia, köyhyyttä ja nälkää, luovat erimielisyyttä ja fanaattisuutta ja laittavat valheita uskontojen pyhiin kirjoihin.

Kahdenlainen ylösnousemus – planeetan ja henkilökohtainen – on käynnissä, kuten myös maailman transformaatio. Valo on jo voittanut sen valon ja pimeyden välisen taistelun, jota käydään lineaarisessa ajassa, ja Maan sivilisaatio kukoistaa iloisesti jatkumolla."

Tämä informaatiosekamelska ei ole tärkeysjärjestyksessä tai hyvin esitetty, ja epäilemättä olemme unohtaneet monia alueita, joilla totuudenmukaisen informaation täytyy korvata se räikeä petos ja massatietämättömyys, joka on pimeyden tarkoitus. Mutta varmasti se riittäisi pakahduttamaan vahvimmankin mielen, jos kaikki se esitettäisiin yhdessä seminaarissa.

Rakkaat veljet ja sisaret, jos ette ole oivaltaneet aiemmin, miten laajaa tietonne on ja miten rajoittunutta Maan sivilisaation tieto on, niin nyt käsitätte. Ja jos koskaan olette ihmetelleet, miksi tämän universumin kaikki valo-olennot kunnioittaisivat teitä peräänantamattomuudesta omassa tehtävässänne, nyt varmasti tiedätte.

Tuemme teitä ehdottoman rakkauden ainutkertaisella voimalla, maamatkanne joka askeleella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >