HomeViestejäSuzanne Ward3.8.2020 - Viesti Matthewilta

3.8.2020 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
3.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Sitä minkä näemme Maan mahdollisuusenergiakentässä, voidaan verrata innostukseen jatkuvasta ilotulituksesta. Tämä on heijastus toiminnasta planeetalla, kun heränneet sielut heittävät pois tuhansia vuosia hallinneen pimeyden ikeen.
 
Koronavirus ja protestiliikkeet ovat ensisijaisia tässä toiminnassa, ja puhumme ensin viruksesta. Todenperäistä informaatiota tulee kasvavalta määrältä lääketieteen spesialisteja, jotka puhuvat viruksista, rokotteista, maskeista, immuunijärjestelmistä, covid-19-potilaiden hoidosta ja tilastoista, jotka liioittelevat niitä tapauksia ja kuolemia, joita pidetään tämän sairauden aiheuttamana.
 
Me voimme kertoa teille – mitä he eivät voi, koska heillä ei ole tieteellisiä todisteita – miksi sairaus lisääntyy äkillisesti alueilla, joilla se oli jo huomattavasti vähentynyt. Pimeät voimat jotka vapauttivat viruksen Kiinassa useita kuukausia sitten, ovat vapauttaneet lisää, ja ihmiset joiden immuunijärjestelmää ovat heikentäneet stressi sairauden saamisen pelosta, rajoittaminen, taloudelliset taakat, työttömyys ja maskinkäyttömääräykset, ovat nyt alttiita, siinä missä he eivät muutama kuukausi sitten vielä olleet. Yksi stressin aiheuttaja on erillisyys perheestä sairaalassa tai ne, jotka ovat kuolleet ilman rakkaita ihmisiä vierellään lohduttamassa.
 
Ei ole yllättävää, että valtavirtamedianne huutaa "salaliittoteoria!" niille totuuksille, joita tulee esiin, mutta saatatte ihmetellä, miksi hyvin monet terveydenhuollossa neuvovat tottelemaan "auktoriteettien" ohjeita teidän ja muiden turvallisuuden vuoksi. Jotkut jotka tietävät totuuden, ovat mukana noissa valheissa, jotkut on lahjottu olemaan hiljaa, jotkut pelkäävät puhua, ja huomattava määrä ei ehkä tiedä samaa, minkä virologit, immunologit, epidemiologit ja muut tiedespesialistit tietävät.
 
Illuminatin kontrollointiin maapallolla sisältyy koulutus, ensimmäisestä luokasta yliopistoon ja tohtorintutkintoon saakka, eikä mikään informaatio lääketieteellisessä ja farmakologisessa standardiopintosuunnitelmassa voisi puuttua siihen, että salaseura lisää omaisuuttaan terveydenhoitojärjestelmän ja ison lääketeollisuuden avulla. Ne ovat osa sen tavoitetta eliminoida suurin osa maailman väestöstä ja olla pelastuneiden palvelema.
 
He ovat nähneet vaikutusvaltaisen globaalin verkostonsa hajoavan kappaleiksi ja maailmanhallinnan luisuvan kauemmas ja kauemmas. He tarvitsivat epätoivoisesti koronavirusta saamaan heidät takaisin raiteille, mutta miljoonien kuolemisen sijasta päivässä, ihmiset ympäri maailmaa korottavat yhdessä äänensä siitä kunnollisen terveydenhoidon puuttumisesta, josta köyhät ja värilliset ihmiset ovat kauan kärsineet.
 
Ja se kansainvälinen ryhmä joka on ottanut monumentaalisen tehtävän vapauttaa maailmanne kaikista pimeistä toiminnoista, on saartamassa Illuminatin. Emme tiedä, milloin pidätyksiä tehdään, mutta heti kun se tapahtuu, covid-19 loppuu omia aikojaan eikä Maan ihmiset koskaan enää joudu alttiiksi sellaiselle vitsaukselle.
 
On valitettavaa, mutta ei odottamatonta, että rettelöijät soluttautuisivat rauhanomaisiin mielenosoituksiin rasismia ja sen suurta epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Älkää sulkeko pois Illuminatin kädenjälkeä myös tässä – he tukevat mellakoijia. Tämä yksilöryhmä joka tuntee oikeutusta hallita maailmaa, joka aloitti kaksi maailmansotaa ja lukuisia kansalaissotia ja on kontrolloinut maailmantaloutta vuosisadan, on heikentynyt maksamaan vain vähäpätöisille käskyläisille omaisuuden tuhoamisesta ja rauhanomaisten protestoijien ja lainvalvojien kimppuun käymisestä. Ja tämäkään ei toimi. Se ei jarruta ponnisteluja – yhteisötasolta kansalliselle tasolle – lopettaa epäoikeudenmukaisuudet, jotka ovat kestäneet aivan liian pitkään. 
 
Muutosta tulee monilla rintamilla ja joissain maissa nopeammin kuin toisissa. Mutta ne jatkuvasti nousevat värähtelyt, jotka savustavat ahdaskatseisuuden ulos maailmastanne, kaatavat myös tyrannijohtajat ja murentavat miesten hallitsemat kulttuurit, joissa naisia kohdellaan omaisuutena.
 
Nyt sitten, on tärkeää tietää, mitä maan päällä tapahtuu, ja niin on myös tuntea universaali perheemme. Kysymyksenne ja kommenttinne osoittavat, että on väärinkäsityksiä, ja puhumme mielellämme niistä.
 
Kyllä, matelijoita asuu maan päällä ja jotkut heistä ovat pimeitä, mutta se ei ole totta, että koko rotu on pimeä. Monet matelijat, myös jotkut keskuudessanne elävät, ovat valovoimissa, ja myös matelija-ihmishybridejä on siellä ja muualla. Matelija-DNA:ssa on aspekteja, joita ihmis-DNA:ssa ei ole, mm. parempi kyky käyttää aviokapasiteettia. Yksi sellainen käyttötapa on muuttua fyysisesti ulkomuodosta toiseen. [Viesti 24.6.2009 sisältää valaisevan esityksen laivueen matelijakomentajalta.]
 
Olennot joita kutsutte "pieniksi harmaiksi", eivät ole matelijoita. He ovat zeta reticuli -humanoidirotu, eivätkä he tehneet USA:n hallinnon kanssa sopimusta, joka salli heidän siepata ihmisiä kokeiluja varten. Tietyn sivilisaation jäsenet tekivät syntymää edeltäviä sopimuksia sielujen kanssa, jotka inkarnoituisivat Maahan ja antaisivat heille kudosnäytteitä, joissa on kyky tunteisiin, mikä noiden olentojen omasta geneettisestä rakenteesta puuttuu. [Viestissä 20.11.2017 on taustainformaatiota sielutason sopimuksesta ja sitä seuraavista tapahtumista, jotka johtivat harmaiden elämiseen maan alla.]
 
Maan ulkopuoliset sivilisaatiot eivät ole enkeleitä – enkeliulottuvuuksien sielujen taajuudet ovat niin korkeita, että he ovat puhdasta valoa. Kuitenkin ne jotka ovat alemmissa ulottuvuuksissa, saattavat inkarnoitua johonkin heräävään maailmaan antamaan esimerkin ihmiskunnan parhaista ominaisuuksista tai vierailla hetkellisesti tietystä syystä, kenties johtamaan eksyneen ihmiseen tuttuun paikkaan. Ja jokaisella ihmisellä maan päällä on suojelusenkeli tai portinvartija, joka on hänen elämänmittainen suojelijansa. [Viestissä 5.12.2010 on enemmän informaatiota enkeleistä.]
 
"Vaihdokkaat" eivät tule toisesta sivilisaatiosta. Nirvanan sielunsiirto-ohjelma yhdistää sielut siellä, jotka haluavat tulla kehoon, sieluihin maan päällä jotka haluavat lähteä kehostaan. Kun kaksi sielua suostuu siirtoon, kehossa oleva siirtyy henkielämään ja Nirvanassa oleva kehoon.
 
Laajamittainen esimerkki sieluista jotka auttavat sieluja, ovat ns. vaihdokkaat, jotka ovat paljon yleisempiä kuin millään muulla jaksolla maan päällä. Alkuperäiset sielut jotka asuvat kehoissa, täyttävät sopimuksensa, joka edellyttää myllerrystä tai sairautta tai ankaraa puutetta, ja sielut jotka suostuvat tulemaan noihin kehoihin, lisäävät niihin valoa ja tahtoa voittamaan vaikeat olosuhteet ja alkavat toteuttaa omia syitään ruumiillistua. Etuna jälkimmäisille sieluille on, että monissa tapauksissa ne tulevat aikuiseen kehoon, jolla on akateemisia ja kokemuksellisia oppeja – ns. lentävä lähtö onnistukseen auttamaan valitsemillaan tavoilla kultaisen ajan ilmentämisessä. [Ote viestistä 20.1.2009]
 
"Vaihdokkaat" eivät mene klooneihin, joilla ei ole sielua, jonka kanssa tehdä luovutussopimus. Kehittynyt sielu voi kuitenkin päättää tulla klooniin, ja harvinaisissa tapauksissa on tehty niin. Muutama sielu kloonattiin vastoin tahtoaan, sitten salamurhattiin ja vastoin Illuminatin odotuksia, nuo sielut jotka tulivat klooneihin, jatkoivat "oikean persoonan" hyviä töitä mahdollisuuksien mukaan. [Kattava selitys ihmisen kloonausprosessista ja sen käyttösyistä maan päällä on viestissä 12.10.2016.]
 
Jotkut tiedemiehenne päättelevät, että jos älykästä elämää on jossain muualla omassa galaksissanne tai toisessa, etäisyys estää matkustamasta Maahan. Kenties heidän pitäisi pohtia sitä teoriaa, että elämä alkoi merestä. Jos näin on, mistä se yksisoluinen ameba ja tohvelieläin tuli aloittamaan asiat? Miten jotkut noista alkeellisista elämänmuodoista saavuttivat tietoisuuden muuttuakseen muiksi muodoiksi, siirtyäkseen maalle ja tullakseen alemmiksi apinalajeiksi, jotka kehittyivät ihmisiksi?
 
Lukuisten sivilisaatioiden jäseniä on tullut planeetalle kautta aikain. Monet alukset pystyvät kulkemaan ultraäänen nopeudella, jotkut oman tietoisuutensa avulla ja kehittyneet sielut matkustavat ajatuksennopeudella. Ne voivat käydä missä tahansa maailmassa, jossa värähtelytaso on yhteensopiva niiden oman värähtelyn kanssa, ja halutessaan materialisoida kehon, joka sopii yhteen tuon sivilisaation kanssa.
 
Olennot jotka tuntevat moniulotteiset kykynsä, voivat materialisoitua, dematerialisoitua, levitoida ja ilmentää visualisoimalla. Esimerkkejä ovat patsaat Pääsiäissaarilla, Stonehengessä ja muualla, geoglyfit Perun Nazcan erämaassa, pyramidit jotka ankkuroivat energiaa globaaliin verkkoon ja palvelevat majakkoina avaruusaluksille, ja monien alueiden muinaiset muurit ja rakennukset, jotka on rakennettu hyvin istuvista mammuttijärkäleistä.
 
Planeetan ensimmäisten vierailijoiden negatiiviset vaikutukset – ryhmä Lyyralta joka etsi kultaa – ovat pysyneet tähän päivään saakka. Universaaleja lakeja rikkoen, he tulivat saamatta Galaksienvälisen neuvoston lupaa ja esittämättä louhinta-anomusta, koska he eivät halunneet jakaa kultalöytöä, ja he kohtelivat väärin ali-ihmislajia, jonka he toivat tekemään louhintaa. Heidän petoksensa, ahneutensa ja julmuutensa aloittivat matalat värähtelyt aiemmin turmeltumattomalla ja säteilevällä planeetalla, joka tunnettiin silloin nimellä Shan tai Terra ja jota pidettiin universumin jalokivenä.
 
Ja tämä tuo meidät pimeisiin voimiin, jotka eivät ole sivilisaatio. Ne ovat perusajatusmuotojen massiivinen voimakenttä, joka kulkee tässä universumissa sinne, mihin matalat värähtelyt vetävät sen. Missä tahansa sivilisaatiossa ne yksilöt joilla on taipumusta olla ahneita, petollisia, julmia tai kontrolloivia, lähettävät matalia taajuuksia, jotka vetävät tätä voimakasta kenttää. Sen energia voimistaa näitä piirteitä, kunnes noiden yksilöjen omatunto lakkaa toimimasta, heidän valonsa himmenee kipinäksi, joka on heidän elämänvoimansa, ja heistä tulee pimeyden sätkynukkeja.
 
Muinaisajoista saakka väkeä on kehittyneistä maailmoista vieraillut planeetalla tai asettunut sille. Jotkut varhaisista saapujista risteytyivät primitiivisten asukkaiden kanssa, sen lajin jälkeläisten jonka lyyralaiset toivat. Se antoi tuolle lajille lisäpotkun älykkyydessä, ja tietoisuustaso nousi vähitellen seuraavissa sukupolvissa. Muitakin kylvämisohjelmia suunniteltiin kohottamaan geneettisesti planeetan pysyviä asukkaita.
 
Myös "pimeiden" sivilisaatioiden jäseniä tuli planeetalle ja heillä oli häijy vaikutus, mutta ketään heistä ei ole nykyväestössä. Noin 50 vuotta sitten teidän aikakäsityksellänne, valovoimat ympäröivät Maan korkeiden värähtelyjen suojaverkolla. Verkon rakentamisen alkaessa pimeät voimat lähtivät aurinkokunnastanne, koska valo on kauhistus tuon voimakentän koostumukselle, eivätkä pimeiden, maan ulkopuolisten olentojen matalat värähtelyt voi tulla tuon verkon loisteeseen. Niiden vapaan tahdon valintojen matalat värähtelyt, joita tekivät maan päälle syntyneet ihmiset, johtivat siihen, että heistä tuli "pimeitä sieluja".
 
Vierailijoita muista maailmoista useina viime vuosina on ollut mm. St. Germain, joka ideoi suurimman osan NESARA:n ehdoista. Hän, Ashtar ja yksi Sanandan henkilöhahmo käyvät ajoittain neuvottelemassa päätekijöiden kanssa siinä kansainvälisessä ryhmässä, joka pyrkii vapauttamaan planeetan kaikista pimeistä toimista, ja toiset maan ulkopuoliset olennot käyvät viettämässä aikaa ystävien kanssa, jotka asuvat Himalajalla tai Andeilla. Kaikilla noilla vierailijoilla on korkeampi värähtelytaso, kuin maan päällä vallitsee, ja lyhyenä aikanaan siellä he vahvistavat itseään valoenergialla, jotteivät he jää vangiksi planeetan tiheyteen.
 
Toivomme, että voisimme antaa teille ajankohdan paljastukselle, muttemme voi, koska mikään ei ole muuttunut sen jälkeen, kuin puhuimme siitä jokin aika sitten:
 
Kuten mainitsimme aiemmissa viesteissä, korkein universaali neuvosto oli aiemmin vastuussa saapumis- ja esittelyajoituksesta, ja nyt Jumala on vastuussa. Jumala vapautti neuvoston raskaasta vastuusta päättää, milloin Maan asukkaat ovat psyykkisesti valmiita näkemään avaruusalusten laskeutuvan joukolla ja tervehtimään epätavallisen näköisiä olentoja. Jumala sanoo "antaa mennä!", sitten kun kohtaaminen voi tapahtua toivottaen tervetulleeksi ja pelkäämättä, ja hän on aivan yhtä innoissaan tuosta iloisesta tapahtumasta, kuin me kaikki jotka tiedämme sen olevan tulossa. [Viesti 29.12.2012]
 
Ne myriadit tavat joilla muut sivilisaatiot auttavat teitä ja Maata, jatkuvat niin pitkään, kun niitä tarvitaan, ja rakkaat veljet ja sisaret, kun aika on oikea, tapaatte universaalin perheenne muita jäseniä. [Viesteissä 21.8.2009 ja 23.4.2011 useat maan ulkopuoliset olennot puhuvat omien sivilisaatioidensa avusta.]
 
Kaikki valo-olennot tässä universumissa kunnioittavat teitä päättäväisyydestänne matkalla, joka on vaatinut runsaasti sinnikkyyttä, kärsivällisyyttä ja horjumatonta uskoa rakkauden voimaan.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >