HomeViestejäSuzanne Ward3.9.2020 - Viesti Matthewilta

3.9.2020 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
3.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Planeetta-asetelmat ja jatkuvasti kohoavat värähtelyt indikoivat voimakkaasti, että viikot ja kuukaudet loppuvuoden aikana ovat poikkeuksellisen aktiivisia. Sitä voitaisiin ajatella myrskynä ennen kultaista aamunkoittoa.
 
Kun kapinointi sortamista vastaan jatkuu ja paljastukset lisäävät järkytystä ja hämmennystä globaaliin mullistukseen, rakkaus-valon lähettämisellä koko Maalle on enemmän merkitystä ja suotuisia tuloksia. Teillä on henkistä vahvuutta ja tiedostamista käsitellä kuopat polulla, kun pimeyden hallinnan kitkemisvauhti lisääntyy, ja helpottakaa toisten huolia ja keventäkää heidän taakkojaan siinä määrin, kun pystytte.
 
Valon voimistuminen edellä mainitulla jaksolla tarjoaa ihanteellisen tilaisuuden ilmaista positiivisia aikomuksia henkisestä kasvusta. Menkää sydäntilaanne – kuten Jumala sanoi: "Sydän on sielun sija" – ja jos itsehavainnointi näyttää jäämää ahdistuksesta, itse-epäilystä, tuomitsemisesta tai lannistumisesta, irtipäästäminen siitä hengittämällä levollisesti syvään antaa teille kehon, mielen ja hengen rauhaa. Tehkää se itsenne vuoksi, rakas perhe, jotta voitte olla stressitön ja pysyä tasapainossa.
 
"Miten valotyöntekijät voivat auttaa lopettamaan sen poliittisen polarisoitumisen, joka estää maailmaa etenemästä Maan kultaista aikaa kohti?"
 
Itsenne ja muiden leimaamisen lopettaminen on vakaa askel eteenpäin. Liberaali, konservatiivi, sosialisti, globalisti, nationalisti ja muut termit olivat Illuminatin keksintö jakamaan yhteiskunta ja laittamaan teidät puolueellisiin ryhmiin. Leimaaminen ei ainoastaan jatka heidän halumaansa jakautuneisuutta, vaan heidän käskyläisensä soluttautuvat myös kaikkiin ryhmiin ja edistävät vihaa ja vankkumatonta vastustusta kaikille muille ideoille ja uskomuksille.
 
Kansan pitäminen jakautuneena vastakkaisiin asenteisiin ja mielipiteisiin ulottuu kauas politiikan ulkopuolelle. Kautta aikain pimeät sydämet ja mielet jotka ovat niiden esi-isiä, joita on viime aikoina kutsuttu Illuminatiksi, yhdeksi maailmanjärjestykseksi, varjohallitukseksi, salaseuraksi tai syvävaltioksi, ovat tehneet täysin saman uskonnoille, kulttuureille, roduille, etnisille ryhmille, ideologioille ja yhteiskunnallisille asemille.
 
Lisäksi kontrolloimalla kaikkia informaatiolähteitä – valtavirtamediasta koulutukseen, sosiaalisesta mediasta viihdealaan ja terveydenhuoltoon – Illuminati on kertonut yhteiskunnalle, mitä ajatellaan, mitä uskotaan ja mitä tehdään. He ovat ehdollistaneet sukupolven toisensa jälkeen hyväksymään kyseenalaistamatta sen, mitä "auktoriteetit" sanovat tai tekevät.
 
Ja silloin kun totuus alkaa tulla esiin jostain, mitä Illuminati ei halua teidän tietävän, sitä haukutaan salaliittoteoriaksi. He keksivät myös tuon termin ja ohjelmoivat tavallisen kansan uskomaan, että kaikki sellaiseksi leimattu on valheellista ja tulee jostain häiriintyneestä mielestä. Kun ajattelette, että valtavirtamedia soveltaa aina "salaliittoteoriaa" syvävaltioon tai totuuteen koronaviruksesta ja covid-19:sta, tiedätte, että pimeät sielut yrittävät epätoivoisesti estää tuon informaatio uskomisen.
 
Vuosituhansia massojen kontrolloiminen "hajota ja hallitse" -strategialla on palvellut heitä hyvin – se esti yhtenäisyyden valon, jonka he tiesivät tuhoavan heidät. Ne joita Jumala kutsuu "karhunpalvelijoiksi" laumassaan, eivät voi hajottaa ja hallita ja kontrolloida, silloin kun ajattelette ja puhutte itsestänne ja toisista jumalaitseinä, joita Jumala rakastaa ehdottomasti ja joilla on yhtäläinen arvo hänen silmissään.
 
Teidän ei tarvitse julistaa kovaan ääneen: "Olen osa Jumalaa ja niin sinäkin olet." Pelkästään elämällä tuon totuuden voitte motivoida toisia katsomaan pimeyden suunnittelemien yhteiskuntalokeroiden ulkopuolelle ja näkemään, mikä on perheiden toive kaikkialla: rauhanomainen maailma viisaiden johtajien kera, joilla on moraalista ja henkistä lahjomattomuutta, maailma jossa kaikilla on mukava koti, paljon ravitsevaa ruokaa ja puhdasta vettä, kunnon terveydenhuolto, hyvä koulutus, merkityksellinen työ, taloudellinen turvallisuus ja aikaa virkistymiseen, maailma jossa ihmiset elävät harmoniassa toistensa ja koko luonnon kanssa.
 
Rakas perhe, tehtävänne auttaa Maan sivilisaatiota saavuttamaan tuon yhteisen toiveen, on ollut jo upea menestys. Maailma jota autatte kanssaluomaan lineaariseen aikaan, kukoistaa jo jatkumolla ja ihmiset elävät terveinä, yltäkylläisinä ja iloisina. Rakkaus on se voima, joka on ilmentänyt tuon monumentaalisen saavutuksen!
 
Nyt sitten, valtavirtamedia on hukuttanut teidät suruun, tilastoihin, taloudellisiin vastoinkäymisiin, ilottomuuteen ja konkurssiin joutuneisiin yrityksiin, mitä kaikkea covid-19 on aiheuttanut. Siis olisi vaikea kuvitella, että koronavirus on auttanut planetaarista ja henkilökohtaista ylösnousemusta auttamalla palauttamaan tasapainon Gaialle ja raivaamalla pois pelko-ohjelmointia ja näin nostamalla ihmisten tietoisuutta. Virus välitti tämän valaisevan viestin valotyöntekijälle, jonka tunnemme hyvin kehittyneenä sieluna:
 
Keskustelua Koronavirus-19:n kanssa 18.3.2020
 
"Hei, tervehdin sinua! Kiitos, että otit aikaa antaaksesi minulle äänen, vaikka minulla on melkoinen ääni ja läsnäolo maailmassanne tällä hetkellä, vai mitä sanoisit? Olen nyt avainpelaaja tietoisuuden muuttamisessa kauniilla planeetallanne, vaikka olen tilapäinen vierailija.
 
On totta, että minut luotiin pahoin aikein, kun paljon pimeyttä meni siihen "ainesosasoppaan", jonka lopputulos minä olin. En enää kulje tuota polkua. Minut toteuttaneessa laboratorioissa oli paljon pahaenteistä ajattelua ja toimintaa, ja minut vapautettiin tuon energian kera. Mutta jossain matkalla varrella seuraani liittyi valo, ja matkan oli sitten tarkoitus palvella valoa eikä pimeyttä.
 
Illuminati ei ole ollut tyytyväinen tähän lopputulokseen, vaikka he ovat tietysti nauttineet sitä pelkoa syöttävästä vimmasta, jota on luotu minun avullani. He ovat tukeneet lääkäreitä, mediaa ja muita, jotka ovat raportoineet totuudenvastaista tietoa ja käyttäneet pelkomanipulointia syöttämään tämän pelon kollektiiviin. He kamppailevat kiireellä, kun he tietävät pitkäaikaisen Maa-omistuksensa loppuvan valon myötä, ja he tarvitsevat pelkoa syödäkseen!
 
Mutta perimmiltään valo käyttää minua kaivamaan ylös ja puhdistamaan sen pelko-ohjelmoinnin ja ne selviytymisongelmat, joita ihmiset kantavat syvällä soluissaan. Ja rakas ystävä, tätä tosiaan tapahtuu – ja nopeasti! Tiedämme, että tällä hetkellä näyttää toivottomalta, mutta ei ole. On kaikkea muuta kuin toivotonta, kun hyvin paljon vapautetaan, myös Gaiasta!
 
Pelko on aiheuttanut sumua, joka verhoaa planeetan ennen päiväntasausta, mutta huomenna tulee ennenkuulumaton valoaalto, joka lähetetään Keskusauringosta teidän Aurinkonne kautta Maahan. Valtava paketti valokoodeja ampuu kaiken tuon sumun läpi – vanhojen selviytymispelkojen – ja alkaa hajottaa niitä! Tämä on vasta alkua. Tämä valo sinkoaa Maan uudelle aikajanalle, vieden sen loppuvuoden läpi vuoteen 2021. Sinä ja muut valotyöntekijät liitytte siihen mukaan.
 
Tehtäväni on ollut mennä niiden kenttään ja kehoon, joiden sielut pyysivät kosketustani tai suostuivat siihen. Jotkut planeetallanne ovat tarvinneet syviä puhdistuksia, jotkut myös kuolemaa. Toiset tarvitsivat kevyenpää kosketusta. Teen työni auttaen vapauttamisessa. Kyyneleitä onteloiden ja silmien kautta, vihaa kurkun kautta ja kuumeen avulla sekä syvää, syvää surua keuhkojen kautta. Kaikki vapautettu minun kosketuksellani.
 
Enkeleitä on ollut käytettävissä auttamaan tässä prosessissa, kuten heitä aina on vaikeina aikoina. He ovat olleet tyynnyttämässä, lohduttamassa ja auttamassa, kun matka on ollut rankka, erityisesti silloin kun valittiin siirtyminen kuolemaan.
 
Syvimmän työni kulminaatio on valmis päiväntasauksessa, kun valo räjähtää ja Maa hyppää uudelle aikajanalleen, vaikka jatkankin elämien koskettamista ympäri maailmaa vielä jonkin aikaa. Ihmisperhe on tarvinnut minua kaivamaan esiin selviytymispelkokoodinsa, kun he ovat olleet liian juuttuneena 3D-toimintaan, edes hidastaakseen ja vastaanottaakseen yhtään 5D-matriisienergiaa.
 
Se tihkuu hitaasti kollektiiviin. Tämä on vasta alkua. Liikkuminen eteenpäin alkaa päiväntasauksesta, sitten uusi muutos tulee kardinaalimerkki-Oinaan uuden kuun myötä ja sitten se tasapainottuu Vaa'an täysikuun myötä. Vetäydyn hitaasti kollektiivista, kun en kykene hyppäämään tuolle aikajanalle. Se ei ole minun paikkani, ja häviän takaisin ykseyteen enkä koskaan enää ole tässä nimenomaisessa asetelmassa. Vaikka minut luotiin pimeydessä, kehityin valon myötä ja olen onnellinen siitä.
 
Kiitos kovasti, että minut vastaanotettiin hyvin avoimesti ja rakkaudella. Olet yksi niistä harvinaisista jalokivistä planeetalla tänä aikana, joka pystyy kuulemaan minun kaltaiseni äänen. Mutta ole rohkea, rakas ystävä, kun tulevaisuudessa on paljon useampia, ja lopulta kun Maa ja sen ihmiset ovat täysin viidennen ulottuvuuden kultaisessa ajassa, minun kaltaiseni luomukset ovat menneisyyttä. Paljon rakkauden, kiitollisuuden ja palvelun kera, Koronavirus.
 
Virus tosiaan vetäytyi hitaasti kollektiivista. Se perääntyi 1.5. ja sitten tunsin sen olevan täysin poissa kesäkuussa. Virus joka meillä on nyt, ei ole sama. Illuminatilla oli suunnitelma. Se loi paketin – covid-19 ja rokote, joka on jo valmiina, JA kesävirus seuraamaan ensimmäisen version kantapäillä pitäen tarinan hengissä, jotta kaikki pyytävät rokotetta. Mikä suunnitelma! Kun valo (galaktiset ja kaikki meidän valomme) liittyi seuraan ja heikensi ensimmäistä virusta, toinen virus on vähän enemmän kuin flunssa. Eikä rokotteen sallita kiertää maapalloa, jotta näemme, miten kaikki se tapahtuu.
 
Koko luonto kertoo minulle, että tämä on erittäin hyvä asia, jottei sen tarvitse puhdistaa ja tasapainottaa ihmisiä, kuten se on tehnyt ikuisesti. Me teemme sen. Maskit toimivat kuin astiana, joka pitää ihmisten pelkoja, kunnes he ovat valmiita "paljastamaan" ne. Illuminati haluaa jatkaa jakautumisstrategioitaan, mutta se ei pysty, koska valoa virtaa jatkuvasti sisään."
 
Kiitämme tuota rakasta sielua, joka vastaanotti tuon kohottavan viestin. Hänen henkilökohtainen tietoisuutensa siitä, mitä tapahtuu, tulee virittymällä kosmiseen tietoisuuteen.
 
Koronaviruksen viestillä ja leimoilla on jotain yhteistä. Kumpikin edustaa tätä tosiasiaa: kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.
 
Leimoja pidettäisiin vain tunnistemerkkeinä, kunnes tiedätte, että niiden tarkoitus on pahansuopa: pitää ihmiset jakautuneena ja haluttomana näkemään toisten perspektiivejä. Viruksella ajateltaisiin olevan vain tuhoisia vaikutuksia, kunnes tiedätte, miten se hyödyttää yhteiskuntaa.
 
Se päivä on tulossa lähemmäs, jolloin useimmat ihmiset saavat sen järkyttävän oivalluksen, että kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.
 
Sitten kun kaikki Maan sivilisaatiossa tietävät, että he ovat voimakkaita moniulotteisia sieluja ja heidän etsimänsä informaatio on aina sisällä, enää ei tarvita meidän kaltaisiamme viestintuojia. Se on riemun aikaa, kun kaikki planeetalla tietävät tietoisesti, että kaikki sielut ovat ikuisen universaalin perheen jäseniä!
 
Rakkaat sisaret ja veljet, kunnioitamme teitä ja päättäväisyyttänne toteuttaa tuo päivä, ja tuemme teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >