HomeViestejäSuzanne Ward2.7.2020 - Viesti Matthewilta

2.7.2020 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
2.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Erityisesti silloin kun teille tulvii mediaraportteja myllerryksestä ympäri maailmaa, on tärkeää mielenne, kehonne ja henkenne terveyden kannalta hengittää usein syvään sisään ja sitten hitaasti ulos vapauttamaan stressiä, jottei se keräänny ja aiheuta epätasapainoa. Rakas perhe, tehkää sitä nyt hetki itsenne hyväksi. Kiitos!
 
Nyt sitten, kaksi globaalia tilannetta pitää Maan mahdollisuusenergiakentän kiihkeän aktiivisena. Puhutaanpa ensin niistä protesteista rasismia ja poliisin liiallista voimankäyttöä vastaan, jotka alkoivat USA:sta ja nopeasti leimahtivat myös monissa muissa maissa. Oleelliset muutokset eivät ala johtajista, vaan kansan vaatimuksista.
 
Olette ehkä nähneet filmejä George Floydin kuolemasta ja huomanneet epätavalliset olosuhteet: poliisi jolla oli polvi herra Floydin niskan päällä, näytti "tyhjältä", kun hän tuijotti itseään kuvannutta henkilöä, ja kolmella poliisilla jotka seisoivat lähellä, näytti olevan vähän kiinnostusta tapahtumia kohtaan.
 
Sillä juuri hetkellä kun tuo tapahtuma alkoi, nuo viisi sielua ja muut korjasivat syntymää edeltävää sielusopimustaan, jotta he voisivat osallistua sillä tavalla. Poliisien ilmeinen tunteettomuus ja herra Floydin kauhuttomuus oli seuraus heidän alitajuisesta prosessoinnistaan, kun he toimivat vastikään sovittujen rooliensa mukaisesti.
 
He tekivät sen työntääkseen rasismin globaalille näyttämölle niin dramaattisesti, ettei tätä ihmiskunnan turmiollista aspektia voisi enää lakaista sivuun. Maan sivilisaatio ei voi kehittyä henkisessä ja tietoisessa tajunnassa, ennen kuin epäoikeudenmukainen systeeminen ahdasmielisyys loppuu ja yhteiskunnassa voi tapahtua parantuminen.
 
Tuo toinen globaali tilanne on jatkuva koronavirussaaga. Pitäen mielessä, että useimpien valtioiden rajat on suljettu matkailijoilta, saatatte kysyä, miten tämä sairaus saavutti ne maat, jotka olivat olleet ilman sitä. Se tapahtui samalla tavalla kuin Kiinan Hunanin provinssissa – virus vapautettiin droneilla tai uusissa maissa kenties myös viljan suihkuttamisella ilmasta käsin.
 
Vaikka nämä kaksi aihealuetta eroaa kovasti, kumpikin niistä oli Illuminatin pääkohteita viruksensa vapauttamiselle. Sakeiden ilman saasteiden lisäksi, Hunan on täynnä 5G-teknologiaa, jonka päästöt vahingoittavat kehoa – kumpikin olosuhde vaarantaa immuunijärjestelmän ja tekee asukkaat alttiiksi tarttuvalle hengityselinsairaudelle. Ihmiset maissa johon covid-19 vasta hiljattain tuli, ovat yhtä haavoittuvia. Heillä on huono immuniteetti, joka johtuu aliravitsemuksen ja muiden ala-arvoisten elinolosuhteiden aiheuttamista terveysongelmista.
 
Piikki USA:n tartunnansaaneiden ja kuolleiden lukumäärässä oli ennustettavissa. Maskit estävät normaalin hengittämisen, ja se vaikuttaa vakavasti immuniteettiin. Stressillä on myös haitallisia vaikutuksia immuunijärjestelmään, ja suuren osan stressistä on aiheuttanut "pysy kotona", massatyöttömyys, taloudelliset vastoinkäymiset, lastenhoito-ongelmat työssäkäyvillä ja sairaalahenkilökunnan ja "ensiaputoimijoiden" uupumus.
 
Pandemian taustalla olevat voimat haluavat teidän uskovan muuta, joten osoitetaan sormella ihmisiä, jotka eivät käytä maskia tai pidä sosiaalista etäisyyttä, ja yrityksiä jotka avaavat ovensa liian pian. Toinen kasvavien määrien aspekti ovat ne lukuisista lääketieteellisistä syistä aiheutuneet tapaukset ja kuolemat, jotka on virheellisesti raportoitu covid-19-viruksen tai siitä johtuvien komplikaatioiden syyksi.
 
Vaikka pimeät voimat saattavat vaikuttaa voittavan tämän kierroksen, niin ei tapahdu. Ne kaivavat ns. syvempää hautaa itselleen. Totuutta laboratoriossa suunnitellusta ja patentoidusta koronaviruksesta ei voi piilottaa suurelta yleisöltä paljon pidempään. Niiden yksilöjen todistusten poistaminen internetistä, jotka tietävät totuuden, ei estä muun totuudenmukaisen informaation postaamista, eikä sen leimaaminen salaliittoteoriaksi myöskään toimi pimeyden voimien hyväksi.
 
Lukijoille jotka kysyivät myös, onko Bill Gates ja tohtori Anthony Fauci tästä pandemiasta vastuullisten joukossa, niin kyllä, kumpikin on kovasti mukana. Kuten myös CDC (Yhdysvaltain kansanterveysjärjestö), jonka suosituksia usein vaaditaan.
 
Nyt sitten Q:sta ja Qanonista. Nirvanan Maan valvojien mukaan Q on muutama yksilö, joilla on laajaa henkilökohtaista tietoa "syvävaltiosta", siitä salaseurasta jota me kutsumme Illuminatiksi ja johon muut viittaavat "kabaalina", yhtenä maailmanjärjestyksenä, varjohallituksena ja muilla nimillä. Qanon, se löyhästi liittoutunut ryhmä yksilöitä jotka tutkivat informaatiota tai joilla on henkilökohtaista tietoa informaatiosta, joka ei ole helposti suuren yleisön käytettävissä, seuraa Q:n internetiin postaamia arvoituksellisia viestejä ja tulkitsee niitä vaihtelevalla täsmällisyydellä. Koska kaikkien näiden yksilöjen tarkoitus on paljastaa pimeät voimat, Q:lta tai Quanonilta tulevaa informaatiota pilkataan myös salaliittoteoriana.
 
Valtavirtamediaa kontrolloidaan, internetin informaatio on osittain aitoa ja osittain väärää ja sosiaalinen media on faktojen ja mielipiteiden pesäke, joten käyttäkää erottelukykyä kaikkien lähteiden informaation osalta. Kysykää sisältänne – totuudet joita etsitte, ovat sielutasolla.
 
"Kuulin, että presidenttinne [USA:n presidentti Trump] määräsi armeijan tuhoamaan ne maanalaiset tukikohdat, joista löydettiin monia lapsia häkeissä, ja vapauttamaan nämä. Kysy Matthewilta, tapahtuiko tämä todellisuudessa."
 
Nirvanan valvojat eivät pysty vahvistamaan, että pelastusmääräys olisi tullut presidentti Trumpilta, mutta on totta, että armeijan joukot vapauttivat satoja lapsia, joita pidettiin vankina Illuminatin mammuttimaisissa maanalaisissa tukikohdissa, ja sitten tuhosivat nuo tukikohdat. Lapset saavat lääketieteellistä ja psykologista hoitoa.
 
Pirullisinta planeetan kaikesta pimeydestä on saatananpalvonta. Sen lisäksi, että tuhansia lapsia on kidnapattu ympäri maailmaa rituaaleja varten, palvojat tekevät raskaaksi vangitsemiaan naisia, jotta näiden pieniä lapsia voidaan uhrata.
 
Aioneita sitten pimeät voimat tähdensivät kokemattomille sieluille sitä ajatusta, että ihmisten uhraaminen "miellytti tai lepytti jumalia", ja vuosituhansia sitten Maan sivilisaatio teki sitä. Myöhempinä vuosisatoina Illuminati on käyttänyt noita jumalattomia tekoja luodakseen pelkoenergiaa, jota he tarvitsevat polttoaineeksi selviytymiselleen, ja he uskovat, että uhrattujen keho-osien syöminen antaa heille rajattomat voimat.
 
Toinen lukija joka kirjoitti tästä aiheesta, kysyi: "Onko parempi pysyä ulkona kaikesta ja antaa ihmisten olla valoisia ja onnellisia (itseni mukaan lukien), vai onko parempi kertoa ihmisille?" Niin järkyttävä kuin totuus onkin, sen täytyy tulla laajasti tietoon, jotta nämä käsittämättömät harjoitukset lopetetaan ja pimeät sielut jotka osallistuvat, laitetaan vastuuseen rikoksistaan ihmisyyttä vastaan. Tuota informaatiota on saatavilla internetistä, ja yllytämme teitä tekemään muut tietoiseksi siitä.
 
Vastauksemme seuraavaan otteeseen eräästä sähköpostista, pätee aina, mutta tunteiden ollessa voimakkaita maailman tapahtumien vuoksi, se on erityisen oleellinen nyt: "Jokapäiväisessä perhe-elämässä kohtaamme loputtomasti tunneristiriitoja ja myllerrystä, mikä usein vie ilon elämästä. Tunnekontrollin menettäminen johtaa vääjäämättä ei-toivottuihin seuraamuksiin. Siis miksi meille annettiin tunteet, kun järjenkäyttö enimmäkseen on paljon parempi selviytymistyökalu?"
 
Ensin sanomme, että Maa tunnetaan universaalisti erinomaisena kouluna erityisesti siksi, että se tarjoaa hienoimmat tunneoppitunnit, ja sieluja monista sivilisaatioista inkarnoituu sinne, jotta ne voivat ylittää alemman värähtelyn tunteet ja korvata ne korkealla värähtelyllä.
 
Rakkaat ystävät, tiedämme omista elämistämme maailmoissa, jotka höllentävät kolmannen ulottuvuuden kahleita, että on äärimmäisen vaikeaa olla aina positiivinen ja luottavainen.
 
Tulette sivilisaatioista joissa on vain iloa, ystävällisyyttä, rehellisyyttä, anteeksiantoa, kiitollisuutta ja muita tunteita, jotka ovat korkeaa värähtelyä. Ja nyt sitten olette Maan tunnekirjon keskellä, joka sisältää kärsimättömyyttä, vihaa, pettymystä, pelottelua, lannistumista, toivottomuutta, pessimismiä, turhautumista ja pelkoa. Noiden negatiivisten tunteiden kumoaminen säteilemällä korkeiden tunteiden valoa ja inspiroimalla näin Maan ihmisiä ilmentämään parempi maailma, jota he haluavat, on syy, miksi päätitte olla, missä olette.
 
Kyllä, järjenkäyttöä on todellakin mukana, mutta teidän ei tarvitse karttaa tunteita käyttääksenne hyvää arvostelukykyä, tehdä viisaita päätöksiä ja käyttää maalaisjärkeä. Lisäksi elämä ilman tunteita olisi himmeää ja onttoa olemista. Se estäisi ilon uuden perheenjäsen syntymisestä. Innostuksen hankkeen onnistumisesta. Sykähdyksen luonnon vaikuttavan kauneuden näkemisestä. Onnellisuuden ystävän vierailusta. Sympatian niitä kohtaan jotka surevat, empatian niitä kohtaan jotka kamppailevat. Nautinnon eläinkumppaneista. Toisten uskollisuuden arvostamisen itseänne kohtaan ja kiitollisuuden huomaavaisuudesta ja ystävällisyydestä.
 
Miksi emme maininneet rakkautta? Koska rakkaus on paljon enemmän kuin tunteet – rakkaus on sitä, mistä sielut on tehnyt. Rakkaat sisaret ja veljet, te olette rakkautta! Edellä mainitut tuntemukset korkeasta värähtelystä ovat sen rakkauden ilmaisumuotoja, jota säteilette valona, joka tukee kaikkia ponnisteluja kanssaluoda Maan kultainen aika.
 
Kunnioitamme teitä keskeisestä palvelustanne tässä monumentaalisessa hankkeessa. Olemme tukeneet teitä koko Maa-matkanne ajan ehdottomalla rakkaudella, tämän universumin suurimmalla voimalla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >