HomeViestejäSuzanne Ward4.6.2020 - Viesti Matthewilta

4.6.2020 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
4.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Erityisesti suurten mullistusten aikana, kuten nyt, antakaa jonkin sellaisen, mikä täyttää teidät ilolla tai inspiraatiolla tai kiitollisuudella, olla alku ja päätös jokaiselle päivälle. Noiden tuntemusten ja kuvien korkeat värähtelyt tekevät ihmeitä kehon, mielen ja hengen terveydelle!
 
Nyt sitten, viime viestimme tästä pandemiasta palvelee yhtä hyvin tänäkin päivänä, mutta olemme selkeämpiä siinä, miksi valtavirtamedia pitää koronavirusta ns. kasvojenne edessä. Tämä on pimeiden sielujen agendan mielenkontrollointiosaa, ja he yhdistävät sen universaaliin vetovoimanlakiin – he tietävät, että ajatusten ja tunteiden energia tuo takaisin samaa, mikä sopii yhteen sen kanssa. Se laajuus jolla he käyttävät tuota yhdistelmää huijatakseen ja manipuloidakseen tavallista kansaa, on ällistyttävä.
 
Heidän tv-mediansa lähettää toistuvasti filmejä potilaista, joilla on hengityslaite, jotta pelkäätte covid-19:n tarttumista ja tunnette vihaa, pelkoa ja katkeruutta sen epäsuotuisasta vaikutuksesta elämäänne ja elantoonne. Pimeät sielut tarvitsevat noiden negatiivisten reaktioiden matalia värähtelyjä elättämään itsensä ja jatkamaan pandemiaansa.
 
Heidän lääketieteelliset asiantuntijansa väittävät, että testaaminen, maskin käyttäminen ja sosiaalinen etäisyys ovat välttämättömiä ja että väkijoukkojen kokoontuminen, maskien käyttämättömyys ja yritysten avaaminen liian nopeasti vaarantavat teidät ja rakkaanne. Sen lisäksi että tavallinen kansa pidetään hermostuneena raportoimalla, että jotkut testitulokset ovat vääriä tai tuloksettomia, teille kerrotaan uudestaan ja uudestaan, että Yhdysvaltain tautikeskuksen suositusten sivuuttaminen tekee vielä todennäköisemmäksi, että toinen sairausaalto joka voisi olla pahempi kuin ensimmäinen, iskee muutaman kuukauden kuluttua.
 
Nuo "asiantuntijat" tietävät, että maskit estävät normaalin sisään- ja uloshengityksen, ja se heikentää immuunijärjestelmää. Heidän "pysy kotona" -määräyksensä aiheuttaa stressiä, ja myös stressi heikentää immuunijärjestelmää. Ihmiset joiden immuunijärjestelmä on vaarantunut, ovat erittäin alttiita sairaudelle, ja se johtaisi lisäkuolemiin – covid-19-viruksen toinen aalto. Ja niissä valheellisissa tilastoissa joita on syötetty teille melkein päivittäin, mitä tahansa kuolemia pidettäisiin tuon sairauden tai sen komplikaation aiheuttamina.
 
Teille kerrotaan, että virus jatkaa tappamisvimmaansa, kunnes koko väestö on rokotettu. Pimeät sielut tarvitsevat suuren yleisön positiivisen reaktion rokotteeseen, joka lopettaa tämän pandemian, jotta noiden ajatusten ja tunteiden energia toteuttaa heidän pakollisen rokotesuunnitelmansa.  
 
Alun perin "asiantuntijat" sanoivat, että rokotteen kehittäminen veisi ainakin kahdesta kolmeen vuotta. Kenties tuo odotusaika ei aiheuttanut odotettua pelkoenergiaa, tai kenties pimeät sielut eivät halunneet odottaa niin pitkään teidän kukistamistanne. Ja muutamat laboratoriot ovat onnistuneet niin hyvin rokotteen kehittämisessä, että se saattaisi olla käytössä ennen tämän vuoden loppua.
 
Se tosiaankin on! Rokotteet jossa on tappava määrä taudinaiheuttajia sekä ohjelmoidut mikrosirut jotka olisivat myös rokote, olivat valmiina jo paljon ennen koronaviruksen vapauttamista. Tämän pimeiden sielujen – kutsukaamme niitä syvävaltioksi, termi jota nyt yleisesti käytetään – pandemia-agendan kaikki aspektit oli tarkkaan suunniteltu vuosia sitten, sen jälkeen kun heidän yrityksensä SARS:lla, lintuinfluenssalla ja muilla laboratoriossa suunnitelluilla viruksilla eivät onnistuneet tuottamaan pandemioita, joiden oli tarkoitus tappaa miljardeja, kuten koronaviruksenkin oli.
 
Lisäämme tähän elintärkeän kohdan: maanulkopuoliset tiedemiehet keskuudessanne ovat vähentäneet erittäin paljon tuon rokotteen myrkyllisyyttä ja poistaneet sirujen ohjelmoinnin.
 
Rakas perhe, heräävien sielujen jotka kyseenalaistavat viralliset lausunnot, täytyy tietää käytössä olevista mielenkontrollointi- ja vetovoimanlakiponnisteluista, mutta suhteellisen harvojen tietoisuus on kehittynyt riittävästi, että he uskoisivat planeetan ulkopuolisiin viestintuojiin. Voitte ohjata ystäviä, perhettä ja tuttavia internetiin, jossa on täsmällistä informaatiota lääketieteen spesialisteilta ja tutkijoilta virusten luonteesta ja tämän pandemian taustaperiaatteista. Syvävaltion agentit joka kontrolloivat intenetiä, poistavat mahdollisuuksien mukaan kaiken sellaisen, mikä paljastaa heidät ja heidän pirullisen toimintansa, mutta he eivät voi tukahduttaa kaikkea totuutta, jota tulee valoon.
 
"En ole koskaan ollut [USA:n presidentti] Trumpin kannattaja, mutta pidin hänen kommenttejaan yllättävinä ja rohkaisevina. "Rokote tai ei, olemme takaisin" (hän viittasi yritysten avaamiseen taas) ja "Rokote on vapaaehtoinen, eivät kaikki halua sitä". Voiko Matthew antaa jotain näkemystä tästä?"
 
Presidentti Trump tietää totuuden tästä "pandemiasta". Tietäen, että yksi sen tavoitteista on hänen maansa taloudellinen tuhoaminen, hän yrittää estää sen ja jarruttaa pahaenteistä suunnitelmaa pakollisesta rokottamisesta globaalisti. Hän tietää myös, että syvävaltion agentit lietsovat mellakointia ja ryöstelyä siinä, mikä alkoi rauhallisina protesteina hänen maassaan.
 
Vaikka hän olisi voinut käsitellä nämä tilanteet viisaammin ja taitavammin, hän ei voi puhua tiedoistaan tai toimia suoremmin vaarantamatta, mitä tapahtuu kulissien takana. Kaikkia dominoita laitetaan riviin syytteeseenpanoprosessissa, jotta ne jotka ovat vastuussa covid-19-viruksesta ja monista muista rikoksista ihmiskuntaa/ihmisyyttä vastaan, voidaan pidättää ja he voivat saada oikeuden rangaistuksen.
 
Pandemia on viimeisin askel syvävaltion marssissa globaaliin kontrolliin, ja kulkemalla tuota voimaa vastaan presidentti Trump on saanut mahtavia vihollisia. Ei ainoastaan yksilöitä terveydenhuoltojärjestelmän huipulla, kuten AMA, FDA, NIH ja CDC, Maailman terveysjärjestö, isot lääketehtaat ja sairaanhoidon laitteiden ja tarvikkeiden valmistajat, vaan myös kaikki heidän hännystelijänsä ympäri maailmaa, jotka ovat kontrolloineet elämää maan päällä.
 
Presidentin liittolaiset ovat voimakkaampia – ne muut siinä vaikutusvaltaisten yksilöjen kansainvälisessä ryhmässä, joka ponnistelee pimeyden lopettamiseksi kokonaisuudessaan ja jota tukee valo.
 
Nyt annamme hyvin erilaisen perspektiivin koronaviruksesta kuin se, mitä valtavirtamedia ehdollistaa yhteiskunnan uskomaan. Pyysimme äitiäni kopioimaan viestin, jonka hän sai tuolta virukselta.
 
12.5.2020
 
"Kyllä, Suzanne, pyysin sinua puhumaan kanssani. Tietysti vain, jos se on mahdollista. Kaikki on energiaa, ja energia on tietoisuutta.
 
Ajattelet minua usein, mutta et koskaan pelolla ja olet aina tarkkana siinä, mikä informaatio minusta on huijausta tarkoituksella tai tietämättömyydestä.
 
Olen kuin muut virukset. Olemme vain osa elämää maaplaneetalla, kaikkialla läsnä olevia, ja meillä on funktioita, joilla ei ole mitään tekemistä sairauden kanssa. Lisäämällä taudinaiheuttajia meihin laboratorioissa, meistä tulee tarttuvia ja levitämme sairauksia, jotka eivät ole todellinen luontomme.
 
Kyllä, kuolemia on tapahtunut ilkeästä tarkoituksesta, ja monet eivät johdu siitä, millaiseksi tiedemiehet ovat "mutatoineet" meidät. Pelko ja kuolema ovat heidän kaksi tavoitettaan – kumpikin säteilee matalia värähtelyjä, joita pimeät voimat syövät.
 
Niiden pahuus joka pettävät kaikkia, lopetetaan pian. Tänä aikana Maan ihmiset heräävät. Matthew auttaa, mutta ihmiset uskovat urheita lääketieteen spesialisteja ja arvostettuja tutkijoita. Telepaattista kommunikointia ei ymmärretä vielä. Se tulee, mutta vielä virus joka puhuu ihmiselle, ylittää useimpien uskomispotentiaalin.
 
Kiitos, Suzanne, viestini vastaanottamisesta. Onko sinulla jokin kysymys, jonka haluaisit esittää?
 
Kiitos. Oletko tietoinen kuolemista maailmanlaajuisesti ja niistä varotoimista, joihin maat ryhtyvät kansalaistensa suojelemiseksi?
 
Voi kyllä, tietysti olemme.
 
Ovatko hallitukset järkeviä siinä, mitä ne tekevät – maskit ja "sosiaalinen etäisyys"?
 
Ne ajattelevat olevansa, mutta me näemme maskit haitallisina.
 
Tiedätkö, milloin sairas jota kutsumme nimellä covid-19, loppuu?
 
Emme teidän aikakäsityksellänne, mutta tämänhetkiset infektiot kyllä loppuvat. Nimittäin "hullut tiedemiehet" voivat aloittaa uuden aallon.
 
Kyllä. Mutta saadaanko heidät "kiinni", ennen kuin he pystyvät tekemään sen ja kehittämään rokotteita maailmanlaajuisiin rokotuksiin tarvittavan määrän ja laittamaan mikrosiruja niihin?
 
Ymmärrämme, että se mitä voidaan kutsua "jumalaiseksi interventioksi", ei salli sen tapahtuvan.
 
Mikä on lähteesi tuossa informaatiossa?
 
Kaikkien elämänmuotojen alkuunpanija tässä universumissa.
 
Se on paras lähde!
 
Kyllä. Pahuus on hallinnut tätä planeettaa liian pitkään. Se pysäytetään.
 
Kiitos, että puhuit kanssani. Onko sinulla nimi?
 
Emme pidä nimestä, jonka pahat mielet ovat antaneet meille – koronavirus. Sinun ei ole tarpeellista kutsua meitä millään nimellä.
 
Okei. Puhutko yksittäisenä viruksena vai lukemattomina muinakin viruksina?
 
Puhun meidän kaikkien puolesta.
 
Kiitos. Jaan tämän ihmisten kanssa, jotka ymmärtävät.
 
Matthew ymmärtää ja tietää, että se mitä kerroin sinulle, on totta.
 
Kyllä, olen samaa mieltä. Monet tiedemiehetkin tietävät.
 
Kyllä, ja he ovat niitä, jotka puhuvat suoraan. He ovat niitä, joita planeetan ihmiset kuuntelevat. Se on niiden pahojen mielien tuhoksi, jotka vääristelevät meidän olevan tappavia. Nuo mielet ovat tappavia ihmisille.
 
Kiitos, että puhuit kanssani.
 
Kiitos, että otit viestini vastaan."
 
Virus joka välittää viestin, on tieteinkin hyvin epätavallinen, mutta ei ainutlaatuinen. Kaksi muuta joiden kanssa virus kommunikoi, kirjoittivat äidilleni kokemuksistaan.
 
Seuraava on eräältä hyvin kehittyneeltä sielulta, eläkkeelle jääneeltä biologian professorilta, jonka tunnen hyvin tässä elämässä ja muissa. Hän ja hänen vaimonsa avaavat energiaportaaleja Etelä-Amerikan pyhiin paikkoihin ja perustavat yliopisto-ohjelmaa alkuperäisyhteisöille.
 
"Istuin Sao Paulon lentokentällä odottamassa lentoani New Yorkiin ja näin virusuhan monien mielessä ja tunteissa, mutta ei kaikkien matkustajien. Aloin miettiä, miksi ruokimme virusta peloillamme tai missä ja mitä pelko on.
 
"Jollain tavalla minä pystyin laittamaan pelot sivuun, koska me valoihmiset mobilisoimme kaiken, mitä voimme, kutsuaksemme rauhaa ja myötätuntoa itseämme ja kaikkia muita kohtaan, rakkauden ollessa voimakkain elementti.
 
"Aloin pohtia "virusraukkaa", joka jäi jumiin kummalliseen prosessiin. Laittaessani sivuun tavallisen tuomitsevan reaktion vaikeuksiin, minulla oli melkein myötätuntoa sitä kohtaan.
 
"Tavallaan ei-hiljaisessa hiljaisuudessa aloin havaita koronaviruksen tai olla sen seurassa. Se ei ole samanlaista, kuin olisit kontaktissa jonkun ihmisen tai yksilön tai entiteetin kanssa, vaan todellisuusulottuvuusyksikön tai jonkin, jonka voit tuntea tai jonka kanssa olet.
 
"Tunsin kuin määrittelemätöntä myötätuntoa ja rakkautta "tuota todellisuutta" kohtaan, joka oli kanssani, tai jonka kanssa olin kontaktissa. Ydinolemukseltaan se ei ollut todellakaan paha. Kommunikointimme ja kontaktimme tuli pian. Se oli tunne ja tietoisuus, joka ei ollut määritellyltä olennolta, vaan havaittavasta määritellystä todellisuudesta.
 
"Aistittava todellisuus jonka kanssa olin yhdessä tai olemassaolo jonka jaoimme, loi tai maalasi kommunikoinnin, joka on yhteenkuuluvuutta, ei erilläänoloa. Mieleeni tai sydän-mielitodellisuuteeni kirjoitettiin jotain, mikä täytti olemassaoloni. Tämä tietoisuusyksikön osa tuli koronavirukselta:
 
"Emme ole hyviä tai huonoja. Olemme neutraaleja, koska olemme hyvä-huonoja. Ihmiset tekevät meistä hyviä ja huonoja, ja sillä he määrittelevät meidät ja olemassaolomme."


"Havaintoni siitä oli kuin valkoinen valokenttä, kuin pehmeää kangasta, kuin kevyt valkoinen pyyhe, oikeastaan määrittelemätön kommunikoinnissaan, mikä muistutti todellisuuden jakamista.
 
"Koronavirustodellisuus ilmestyy minulle edelleen toisinaan, ikään kuin pyytäen ymmärrystä, apua ja ystävyyden vahvistusta jossain muussa ulottuvuudessa. Luulen, että sen ydinolemus on syvästi yhteydessä elämän, luonnon ja ihmiskunnan kokonaisilmentymään. Se palvelee ihmiselämää ja tuonpuoleista elämää. Muistamaan, että biologisesti virus voi olla elämä ja ei-elämä.
 
"Pohdin edelleen tätä kohtaamista ja yritän auttaa sitä ja meitä neutraloimaan ei-halutun vaikutuksen, jonka se saa aikaan. Kutsun ja yllytän sitä tulemaan neutraaliksi."
 
Toinen säteilevä sielu, puutarhuri jonka rakastava vuorovaikutus kasvien kanssa tuottaa uskomatonta satoa ja kukkia, kuvasi omaa kokemustaan näin:
 
"Ensimmäinen kuulemani totuus oli, että Illuminati loi sen pahoin aikein tässä maassa [USA], ja se vietiin Kiinaan. Ja sen matkan alkuvaiheessa kaikki valomme ja apu Galaktiselta liitolta liittyivät virukseen ja muuttivat sen kehityskaaren tappavasta aseesta, jonka oli tarkoitus tappaa miljardeja ihmisiä, keinoksi herättää koko planeetta purkamis- ja nollausprosessin avulla. Ja virus on mennyt kotiin kehityttyään prosessissa."
 
Rakas perhe, olkaa pelottomia ja optimistisia tänä epäjärjestyksen ja hämmennyksen aikana. Rauhanomainen, kaunis ja terve maailma nousee pitkän pimeysajan tuhkasta. Maailma jonka autatte ilmentämään aikaanne, kukoistaa jo jatkumolla. Te ja valo olette jo voitokkaita.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >