HomeViestejäSuzanne Ward4.5.2020 - Viesti Matthewilta

4.5.2020 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
4.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Viestiemme tarkoitus on aina ollut antaa henkistä opastusta, valaistusta ja kannustusta tänä ainutlaatuisena aikakautena universumissa. Teitä taotaan huolestuttavalla informaatiolla koronaviruksesta, joten katsotaanpa ensin tämän tilanteen rohkaisevia puolia.
 
Näette ja osoitatte ihmiskunnan parhaita ominaisuuksia – rakkaus, myötätunto, empatia, yhteistyö, ystävällisyys, huomaavaisuus, avuliaisuus, rohkeus ja sinnikkyys voittaa esteet.
 
Tarkkailette kiitollisuuden vuodattamista kaikille, jotka hoitavat sairaita ja auttavat muita tarvitsevia, ja myös osallistutte siihen.
 
Käytätte elämän hidastunutta tahtia introspektioon, yhdistyen jumalaitseenne ja korkeampaan tietoisuuteenne ja arvostaen yltäkylläistä hyvyyttä ja kauneutta maailmassanne.
 
Innovoitte tapoja tehdä töitä, kouluttaa lapsia, opiskella valmennus- ja college-kursseja kotona, ja puhelimella ja tietokoneella pysytte läheisessä kosketuksessa perheen ja ystävien kanssa.
 
Ihmisten yhteishenki ympäri maailmaa tekee siltaa jakautuneisuuden kuiluun ja korostaa tarvetta lopettaa systeeminen ennakkoluulo ja parantaa sen aiheuttamat haavat.
 
Nämä kollektiiviset tunteet ja teot generoivat massiivisen määrä valoa, joka saa aikaan tietoisuuden kohoamista sekä halua saada valaistusta koronaviruksen puolista, joita ei raportoida "uutisissa".
 
Yhteiskunta liittyy laajemmin niihin yksilöihin, jotka ovat jo kysyneet, miten tuo virus putkahti yhtäkkiä esiin Kiinassa. Miksi se spekulointi, että se on peräisin lepakosta – ja miten se ylipäätään jäljitettiin tuohon lepakkoon? – vaihtui vahinkoon, joka tapahtui laboratoriossa Wuhanin maakunnassa? Miksi virus joka voi aiheuttaa niin tarttuvan taudin, ylipäätään ilmestyi laboratorioon?
 
Tavallinen kansa on ollut ohjelmoitu uskomaan, että informaatio joka leimataan "salaliittoteoriaksi" on arvotonta – pelkästään ajatuksia joita kumpuaa sekavista mielistä. Mutta tämä kysymys on looginen: miksi se mahdollisuus, että koronavirus tehtiin laboratoriossa USA:ssa ja vietiin Kiinaan, sivuutettiin vain salaliittoteoriana tutkimisen sijasta?
 
Yhteiskunta kysyy, miksi "asiantuntijat" sanovat, että suurin osa ihmisistä ei saa covid-19-virusta, useimmat sen saavista toipuvat, useimmilla kuolevista on aiempia terveysongelmia ja sairauden oireet voivat olla niin lieviä, etteivät monet ihmiset tiedä, että heillä on tai on ollut se – ja kuitenkin nuo samat asiantuntijat väittävät, että Maan koko väestö täytyy rokottaa.
 
Tuo johtaa tähän kysymykseen: miksei ole samanlaista kiinnostusta lopettaa ennalta ehkäistävät kuolemat, jotka johtuvat aliravitsemuksesta, ala-arvoisten elinolosuhteiden aiheuttamista sairauksista, opioidiriippuvuudesta ja itsemurhista, kun näiden aiheuttamien kuolemien määrä ylittää covid-19-viruksesta johtuvat kuolemat?
 
Kyselevät mielet "seuraavat myös rahaa". Kuka hyötyy taloudellisesti, kun miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa hoidetaan sairauden vuoksi, joka vaatii ostamaan testejä, lääkkeitä, sairaalavarusteita ja suojatarvikkeita hoitohenkilökunnalle?
 
Tuon kyselemisen laajuus on täysin vastakkaista sille, mitä ne pimeät sielut aikoivat, jotka suunnittelivat ja patentoivat aids-, sars- ja kaikki muut virukset laboratoriossa USA:ssa ja sitten useita kuukausia sitten vapauttivat Kiinassa yhden, jonka nimi on koronavirus. Eivätkä sen vaikutuksetkaan ole, mitä pimeät sielut aikoivat. He halusiat aidon globaalin pandemian, miljardien kuolemien kera. He tarvitsevat selviytyjien surua ja pelkoa sekä maailmaa täydellisessä kaaoksessa tuottamaan ne matalat energiavärähtelyt, joita he tarvitsevat olemassaoloaan varten.
 
Epäonnistuminen sen saavuttamisessa johti varasuunnitelmaan. Tästä syystä "asiantuntijat" ovat puhuneet sen todennäköisyydestä, että tulee toinen covid-19-aalto ensimmäisen hiipuessa ja tuollainen vuoristorata voi jatkua jopa kolme vuotta, tai kunnes kaikilta maailman ihmisiltä on testattu vasta-aine ja heidät on rokotettu.
 
Testejä tuottavien ja rokotetta kehittävien yritysten rikastumisen lisäksi, tarkoituksena on jälleen rokote, joka on tappava useimmille maailman ihmisille. Mutta lisäksi tuo rokote istuttaa ohjelmoidun mikrosirun, joka on vuorovaikutuksessa 5G-säteilyn kanssa, aiheuttaen fyysistä ja tunnetraumaa ja aivosolujen vahingoittumista sekä mahdollistaen selviytyneiden yksilöjen jäljittämisen.
 
Yhteiskunta on oikeassa kysyessään, mitä tämän "globaalin pandemian" taustalla on!
 
Emme näe pakollisten rokotteiden materialisoituvan, mutta jos niin tapahtuu, tiedemiehet maanulkopuolisissa erikoisjoukoissa vähentävät rokotteen tehokkuutta ja poistavat sirujen ohjelmoinnin. Ja kun värähtelytaajuus planeetalla kohoaa, kaikki virukset menettävät elinkelpoisuutensa. Silti protestoikaa äänekkäästi rokotteita vastaan, kunnes ne tuhotaan, ja protestoikaa 5G-palveluita vastaan, kunnes laitteita muokataan niin, että niiden taajuudet ovat yhteensopivia kehon sähköjärjestelmän kanssa.
 
Nyt sitten, covid-19-viruksen jälkiseuraamukset ovat jokseenkin vaikeita, mutta kaukana, kaukana siitä, mitä pimeät sielut haluavat: globaalin talouden täydellinen romahtaminen sekä hillitön köyhyys, nälkä ja epätoivo. Sitten he vetäisivät yhteen oman kontrollinsa sirpaleet ja saavuttaisivat tavoitteensa maailman hallinnasta. Sitä ei tapahdu. Heidän pitkä hallintansa on ohi.
 
Hyvä tahto, yhteistyö, anteliaisuus ja vaihtokauppa – tavaroiden vaihtaminen palveluihin ja toisinpäin – palvelevat teitä hyvin, kunnes rehellinen globaali talousjärjestelmä korvaa sen korruption ja ahneuden, joka sai aikaan miljardöörejä, jotka pyörittävät ja tuhoavat kaikkea maan päällä. Rakkaat ystävät, älkää pelätkö, mitä on edessä – päästyään ohi tilapäisestä hämmennyksestä ja lyhyestä vastoinkäymisestä, sivilisaatio on tiellään oikeudenmukaisuuteen ja hyvinvointiin kaikille.
 
Meitä on pyydetty kommentoimaan sitä roppakaupalla internetistä saatavaa informaatiota, jossa tutkijat, lääketieteen ammattilaiset ja muut tiedemiehet antavat todisteita tilanteista, joita kuvasitte "järkyttäviksi", "kohtuuttomiksi", "pirullisiksi" tai "hirvittäviksi". Nuo kuvaukset tosiaankin sopivat sen salaseuran toimintaan, jota kutsutaan Illuminatiksi, salaseuraksi, yhdeksi maailman järjestykseksi, varjohallitukseksi tai viime aikoina syväksi valtioksi.
 
Koronavirusvitsaus on heidän waterloonsa. Tehokas valovoima syyttää kulissien takana heitä rikoksista ihmisyyttä vastaan. Niihin ihmisiin jotka jatkuvasti yrittävät tappaa miljardeja ihmisiä, tekevät satanistisia rituaaleja, kontrolloivat valtavirtamediaa ja vaikuttavat epäsuotuisasti kaikkiin muihin elämän aspekteihin maan päällä, sisältyy laajasti tunnettuja ja ihailtuja yksilöitä. Heidän pidätyksensä tulee järkytyksenä suurimmalle osalle ihmisistä.
 
Pimeyden huipulla olevat tekevät katalia suunnitelmia, toiset ovat innokkaasti mukana rikoksessa ja useimmat ovat käskyläisiä, jotka osallistuvat lahjusten, mustamaalauksen tai perheensä uhkaamisen vuoksi. Joissain tapauksissa syytteet perustuvat keksittyyn informaatioon, valokuviin ja videoihin, mutta totuus jokaisesta syytteeseen asetetusta ihmisestä tulee esiin aikanaan.
 
Rakas perhe, henkistä opastusta varten kiitämme lukijaa, jonka kysymys on: "Mitä muuta valotyöntekijät voivat tehdä, kuin "olla valo", auttaakseen lopettamaan kaiken pimeyden planeetalla?" Pysykää positiivisena, tyynenä, tasapainossa ja optimistisena. Meditointi antaa mielen ja sydämen rauhaa, joka pitää energianne virtaamassa tasaisesti ja säteilemässä korkeita värähtelyjä, jotka ilmentävät suotuisaa muutosta.
 
Visualisointi on tehokasta. Kuvitelkaa Maan pyörivän kultavalkoisessa valossa. Kuvitelkaa kaiken ikäisten, väristen ja kulttuuristen ihmisten hymyilevän, nauravan, halaavan ja tanssivan eläinten keskellä, myös niiden joita kutsutaan villeiksi. Sellaisen visualisointi, mikä antaa teille iloa tai antaa teidän tuntea itsenne rakastetuksi, lähettää korkeita värähtelyjä, jotka kirjaimellisesti valaisevat/piristävät maailmaanne.
 
Tämä kysymys liittyy NESARA/GESARA:aan. "Miten voimme pyytää apua taivaallisilta voimilta, jos ei ole mitään järkevää rakennetta korvaamaan sitä, mikä meillä on?" Lukijoille joille nuo kirjainyhdistelmät eivät ole tuttuja: NESARA on USA:n lainsäädäntöä, laki kansantalouden turvasta ja uudistuksesta, ja GESARA on sama, mutta siinä "globaali" korvaa "kansallisen", joten lakia voidaan soveltaa maailmanlaajuisesti.
 
Alusta saakka on ollut "apua taivaallisilta voimilta". Ajatus NESARA:sta tuli Maan kultaisen ajan korkeimman universaalin neuvoston suunnittelijoilta, ja St. Germain oli yksi päätekijä ideoimassa lain, joka allekirjoitettiin noin 20 vuotta sitten.
 
Se on lainopillinen asiakirja, joten sen säädökset voivat olla vain poliittisia ja taloudellisia, mutta sen tarkoitus on maailman transformoiminen. Merkkinä tuon lain elintärkeästä merkityksestä on, että Illuminati esti sen aikataulun mukaisen julkaisemisen 12.11.2001 lavastamalla sen terrorismin, joka tunnetaan nimellä 911.
 
Koska myös seuraavat yritykset julkaista NESARA olivat hyödyttömiä, sen aspekteja on otettu käyttöön vähitellen, kiitos muiden sivilisaatioiden vapaaehtoisten valotyöntekijöiden sinnikkyyden.
 
Lyhyesti sanottuna, rakenne maailmanne pahansuovan kontrolloinnin korvaamiseen on ollut alusta saakka, ja sielut joilla on henkistä ja moraalista lahjomattomuutta, jatkavat tämän jumalaisen suunnitelman viemistä eteenpäin. [Monet viestit joita on arkistoituna www.matthewbooks.com-sivuilla, sisältävät kattavaa informaatiota tästä laista. Kirjoittamalla "NESARA" hakulaatikkoon pääsee käsiksi noihin viesteihin.]
 
Rakkaat sisaret ja veljet, kunnioitamme päättäväisyyttänne auttaa Maan sivilisaatiota ilmentämään kultaisen ajan, ja tuemme teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >