HomeViestejäSuzanne Ward18.8.2019 - Viesti Matthewilta

18.8.2019 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
18.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Meillä on ollut elämiä maan päällä tai muissa muodon maailmoissa, ja tiedämme, miten vaikeaa on nähdä sielujen kestävän äärimmäisiä vastoinkäymisiä ja olla tuntematta surua, ahdistusta ja kenties vihaa niitä aiheuttavista olosuhteista. On erittäin vaikeaa pitää mielessä, että suurin osa heistä valitsi nuo kokemukset saattaakseen loppuun kolmannen tiheyden karmaoppitunnit, jotta he voisivat kehittyä tietoisesti ja henkisesti neljänteen tiheyteen.
 
Emme hetkeäkään ehdota olemaan tunteeton elämiä kohtaan lähellä tai kaukana! Maa tunnetaan yhtenä universumin hienoimmista tunnekouluista, koska elämä siellä tarjoaa loputtomasti tilaisuuksia oppia esimerkiksi, että ilo kohentaa elämän kaikkia puolia. Ahneus lisää halveksuntaa, kun taas anteliaisuus kohottaa antajan ja saajan sydäntä. Myötätunto, anteeksianto ja kiitollisuus ovat vaalittavia ominaisuuksia. Nauru keventää sydäntä. Vihalla ja pettämisellä voi olla vakavia seuraamuksia. Itserakkaus ja itsekunnioitus mahdollistavat toisten rakastamisen ja kunnioittamisen.
 
Miksi puhumme tästä? Koska kaikki on maan päällä nopeutumismoodissa, mikä suurentaa kaikkia tunteita, eikä emotionaalinen keskittyminen toisten ahdinkoon lopeta heidän vastoinkäymisensä aiheuttavia tilanteita. Vain valon voima voi tehdä sen, eikä niissä tunteissa ole valoa, joita maailman asiat herättävät monissa, monissa ihmisissä. Universaali vetovoimanlaki ei osaa erottaa, mitä he haluavat ja mitä he eivät halua – se tuo takaisin "universaalista keitosta" sitä, mikä lähimmin sopii yhteen heidän lähettämänsä energian kanssa.
 
Tästä syystä, rakkaat sisaret ja veljet, valo jota säteilette, on tällä hetkellä yhtä oleellista, kuin on ollut koko ajan, Maan ihmisten herättämisessä ja kaikkein niiden ponnistelujen vahvistamisessa, jotka ovat päättäneet oikaista maailman vääryydet. Päivästä päivään autatte heitä ilmentämään Maan kohtalon: rauhallinen maailma jossa kaikki jakavat yltäkylläisyydessä, ja elämä on harmoniassa luonnon kanssa – maailma joka kukoistaa jo täysin jatkumolla.
 
"Rodullisen, etnisen, uskonnollisen ja kulttuurillisen suvaitsemattomuuden lisääntyminen ympäri maailmaa on hälyttävää. Mitä me valotyöntekijät voimme tehdä estääksemme tätä vihaa ja fanaattisuutta leviämästä lisää?"
 
Mainittakoon ensin se korruptio, petos ja ahneus, jota paljastuu hallituksissa, monikansallisissa yrityksissä ja niiden kontrolloimassa valtavirtamediassa. Teillä on taipumusta ajatella niitä persoonattomina jättiyksikköinä eikä sellaisina, mistä ne koostuvat – miljoonista yksilöistä jolla on eroavat kiinnostukset, ideat, mielipiteet, uskomukset ja käyttäytymistavat. Kollektiivisesti nuo miljoonat vaikuttavat elämään – eikä ole liioittelua sanoa "kontrolloivat elämää" – maan päällä, kuitenkin tahattomasti kaikkien muiden osalta, paitsi niiden jotka ovat ylimmässä johdossa ja joilla on pimeät sydämet ja mielet.
 
Ja toistetaanpa erään aiemman viestimme alku: Meiltä on kysytty, onko maan päällä tiettyä yhtä elämän aspektia, johon valotyöntekijät voivat fokusoitua ja näin nopeuttaa sivilisaation evoluutiota. Planeetan sivilisaatiot ovat lukemattomia aikakausia taantuneet, koska ovat kohdelleet epäinhimillisesti toisiaan ja eläimiä. Siksi vastakkaisen käyttäytymisen – rakkaus, ystävällisyys ja kaiken elämän kunnioittaminen – täytyy olla polku sivilisaation evoluutioon.
 
Nyt sitten, kun sivilisaatio kehittyy, sen maailma kehittyy vastaavasti. Ja toisinpäin. Se mitä tarkkailette ns. omakohtaisesti, on ensisijainen syy, että Maan aiempi henkisesti, tietoisesti ja teknologisesti korkealle kehittynyt sivilisaatio alkoi taantua. Kun pimeiden voimien sätkynuket manipuloivat kokemattomien sivilisaatioiden DNA:ta, he poistivat tiedon kaiken ykseydestä, jossa kaikki on rakkautta, ja istuttivat erilaisuuden pelon ja vihan. Aina siitä lähtien kun jotkut noista sieluista inkarnoituivat maan päälle aioneita sitten teidän aikakäsityksenne mukaan, nuo tunteet ovat kasvaneet, kun jokainen sukupolvi juurrutti ne seuraavaan.
 
Siis kyse ei ole siitä, että fanaattisuus ja viha alkavat lisääntyä, vaan niistä syntyvät tapahtumat ovat globaalissa valokeilassa, jolloin kaikki voivat nähdä niiden tuhoisuuden ja jakavuuden. Tämä heikkous jonka pimeys istutti fyysiseen rakenteeseen, oli tuotava valoon, jotta ne syvät aikakausia vanhat haavat joita se on aiheuttanut, voidaan parantaa. Ja parantumista tapahtuu: asukkaat niissä yhteisöissä joihin traagiset tapahtumat vaikuttavat suoraan, vastaavat vihaan yhdistymällä rakkaudessa, ja ihmiset ympäri maailmaa liittyvät heihin.
 
Valotyöntekijät, te olette auttaneet tätä parantumisprosessia kaiken aikaa olemalla sitä rakkaus-valoa, joka on maailman transformoitumisen perusta. Maailma ei muutu toivomalla sitä – ihmisten rakkaus-valon voima käynnistää ja työntää eteenpäin suotuisia muutoksia.
 
"Olkaa kilttejä ja puhukaa eläinten ahdingosta maan päällä, erityisesti niistä joita kasvatetaan voiton vuoksi. Niiden kärsimys on hyvin äärimmäistä ja ne ovat hyvin viattomia."
 
Tämä kietoutuu erottamattomasti siihen, miksi Maan sivilisaatio alkoi taantua. Olemme puhuneet usein eläimistä, ja pyysin äitiäni kopioimaan joitain kappaleita aiemmista viesteistä:
 
Kun tietoisuuden lisääntyminen jatkuu, ihmiset oppivat, että eläinsielut – eivät vain ihmissielut – kehittyvät, ja ne ansaitsevat samaa huolenpitoa ja kunnioitusta kuin ihmiset. Jotkut eläimet – tavallisesti ne jotka ovat lemmikkejä – ovat ihmissielujen aspekteja, jotka päättivät kokea eläinkehossa, ja silloinkin kun tilanne ei ole tämä, niillä on samanlaisia tunteita ja ominaisuuksia kuin ihmisillä, mutta niiltä puuttuu vain sellaiset hankitut piirteet, kuin tahdikkuus, petos ja oveluus. Ylempien luokkien eläinten tarvitsee antaa ja saada rakkautta yhtä paljon kuin ihmisten – monissa tapauksissa ne tekevät sen kernaasti ja uskollisesti – ja myös alempien luokkien eläimet muodostavat siteen ihmisiin, jotka huolehtivat niiden tarpeista. Kun kerromme teille, että jokainen sielu on osa Jumalaa ja kaikki sielut ovat yhtä, tämä sisältää eläimet.
 
***********
Sielutasolla eläimet ovat tietoisia hyväntahtoisista enkeleistä rinnallaan. Myös niillä joiden elämä on kurjaa, on jokin enkelivoima tai -vaikutus helpottamassa epämukavuutta tai lopettamassa kamalan tuskallisen fyysisen elämän. Joillain enkeleillä on suurempi määrä eläimiä tai älykkäämpiä eläimiä suojeltavana kuin toisilla, mutta minkään enkelin vastuut eivät ole tärkeämpiä kuin kenenkään toisen, koska kaikki nuo elämät ovat merkityksellisiä eläinenergian universaalissa tasapainottamisessa.
 
Enkelit tuovat näille eläimille ykseydentunteen lajin säilyttämiseksi, mutta niiden etuoikeus ei ole pyyhkiä maapallon pinnalta niitä ihmisiä, jotka ovat julmia yksittäisille eläimille tai koko lajille. Ympäristönsuojelijoita jotka toimivat hyvässä uskossa – eli eivät itsekkäistä poliittisista, henkilökohtaisista tai taloudellisista syistä – inspiroivat ponnistelemaan nämä eläinten enkelit.
 
***********
Niiden noin 70 vuoden aikana jolloin Maa on ollut ylösnousemuskurssissaan, valo on nostanut yhteiskuntanne tietoisuutta nähdä eläinten kriittinen merkitys koko elämän tasapainossa maan päällä.
 
Kun muutama ääni oli julistanut, että eläimillä on oikeus tulla kohdelluksi inhimillisesti, arvokkaasti ja kunnioittavasti, alkoi muodostua ryhmiä toimimaan tuosta lähtökodasta, ja muutama rohkea yksilö inspiroitui elämään luonnossa ja tallentamaan havaintojaan tietyistä lajeista. Noista aluista kehittyi tämän päivän paikalliset, kansalliset ja kansainväliset organisaatiot, joiden missiona on pelastaa eläimet ja niiden luonnolliset elinympäristöt. Jotkut tekevät tai laajentavat suojelualueita vahingoittuneille ja orvoiksi jääneille villieläimille, toisilla on suojapaikkoja tai pelastus- ja kuntoutusohjelmia huonosti kohdelluille kotieläimille, ja monet ihmiset tukevat taloudellisesti näitä ryhmiä.
 
Raivo niistä epäinhimillisistä olosuhteista joissa ruokaeläimet elävät ja kuolevat, pakottaa parannuksiin noilla alueilla. Eläintarhat luovat tai laajentavat villieläinympäristöjä eläimilleen, ja kasvatusohjelmat pelastavat uhanalaisia eläimiä. Sirkukset vastaavat vetoomuksiin huolehtia elämistään tietoisesti ja ystävällisesti. Kansalliset lait kieltävät kotoperäisten eläinten viennin, osa metsästyksenvastaisten lakien säätämistä on auttaa metsästäjiä löytämään muu elinkeino, ja lait vaativat lemmikkien kasvattajia toimimiaan korkeampien standardien mukaisesti.
 
Eläinten käyttäytymisen, älykkyyden ja viestinnän laaja tutkiminen osoittaa niiden samankaltaisuuden teidän kanssanne tässä mielessä. Seuraeläimiä adoptoidaan lisääntyvässä määrin, ja koululaisille opetetaan lemmikkien sterilointitarpeesta sekä terveydenhoidosta ja ravinnosta. On monia kansalaisadresseja, jotka puolustavat eläinten hyvinvointia – sellaisen allekirjoittaminen lähettää valoserpentiinejä – ja internetissä on runsaasti filmejä ja valokuvia lajien välisestä ystävyydestä, jopa saalistajan ja saaliin välillä, sekä joidenkin villieläinten valmiudesta ystävystyä ihmisten kanssa.
 
Kiitos, äiti. Pyydämme, että kiinnitätte erityishuomiota viimeiseen kappaleeseen, koska kaikki eläimiin liittyvät viestinne ovat vuosien saatossa olleet täynnä epätoivoa niiden asemasta. Rakkaat ystävät, ottakaa onkeenne, mitä sanoimme aiemmin tässä viestissä vetovoimanlaista: keskittykää merkittäviin kehitysaskeliin, joita on otettu niiden hyväksi! Ja vuosina sen jälkeen kun luettelimme joitain niistä, eläinten elämässä on tapahtunut monia suotuisia muutoksia lisää.
 
Värähtelynne nostaminen tuntemalla kiitollisuutta näistä parannuksista auttaa laajentamaan tällaisia ohjelmia ja nopeuttamaan kaikkien ponnistelujen etenemistä. Kuvitelkaa leijonat, kirahvit, elefantit, apinat – kaikki eläimet jotka eivät ole kesytettyjä tai työlajeja – kultavalkoiseen valoon viidakoissa, metsissä, erämaissa, tasangoilla, pelloilla ja napa-alueilla ja merielämä kristallinkirkkaisiin vesiin. Tehkää sama karjalle ja hevosille niityillä, sioille ja sipikarjalle jotka juoksevat vapaasti maatiloilla, kaikille seuraeläimille jotka elävät onnellisena rakastavissa kodeissa. Visualisointi tuottaa suuren määrän valoa!
 
Jos voitte, osallistukaa paikallisiin eläinten hyvinvointiryhmiin, tai tukekaa taloudellisesti niitä tai jotain kansallisia tai kansainvälisiä projekteja. Kasvis- tai vegaaniruokavalion valitseminen on hyödyllistä, mutta tietäkää, että jotkut eläinlajit tekivät rakastavasti sielutason sopimuksia ihmiskunnan kanssa antaa ravintoa vastapalveluna hyvästä elämästä ja armollisesta lopusta. Jotta ihmiset tietävät tästä sopimuksesta ja täyttävät oman osansa, jatkuvasti voimistuva valoa nostaa maailmanlaajuisesti sitä tietoisuutta, että eläinten kohteleminen ystävällisesti, kunnioittavasti ja kiitollisena on tärkein tekijä ihmisen hyvinvoinnissa.
 
Rakkaat veljet ja sisaret, kun palaatte maailmoihin, joista lähditte vapaaehtoisesti auttamaan Maan ihmisiä, näette, miten uutterasti, urheasti ja päättäväisesti suorititte tehtävänne. Kaikki valo-olennot tässä universumissa kunnioittavat korvaamatonta palveluanne ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden voimalla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >