HomeViestejäSuzanne Ward3.2.2014 - Viesti Matthewilta

3.2.2014 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
3.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Kiitollisuusvirta "apostoli Matteus" -viestistä oli juhlimisen aihe täällä. Kunnioitamme aina sielujen jumalaista oikeutta uskoa, mitä haluavat, ja olemme iloisia, silloin kun valintana on ottaa vastaan totuuksia. Paljon enemmän kuin toistamamme vakuuttelu siitä, että tiedätte sielutasolla, mikä on totta ja mikä ei, henkilökohtaiset kokemuksenne ovat kiistämätön todiste, että sielunne tieto saavuttaa tietoisen tajuntanne.
 
Vielä enemmän kuin viime vuonna - maapallon ensimmäisenä vapausvuotena pimeyden verhosta - planeetalle tuleva ja generoitava energia tuottaa tänä vuonna valoa niin runsaasti, että sielut voivat hypätä tietoiseen ja henkiseen kasvuun, millä on eksponentiaalisia vaikutuksia ympäri maailmaanne. Kun valo lisääntyy, lisääntyy myös värähtelytaso mineraali-, kasvi- ja eläinkunnassanne. Planeetan jokaisen muodon tietoisuus voi laajentua, kun maapallon ylösnousemus jatkuu - ainoastaan ihmisasukkailla on vaihtoehtona virrata tuon sytyttävän kohotuksen myötä tai vastustaa.
 
Jakautuneisuus tärkeimmissä kysymyksissä jotka vaikuttavat yhteiskuntaanne, jatkuu, kunnes valosta tulee niin voimakasta, että äärinäkemykset eivät voi enää estää rakentavia askelia rauhallista ratkaisua kohti. Järkevät keskustelut jotka ovat käynnissä ja joita alkaa, jumiutuvat toisinaan, mutta yleisesti ottaen ne saavat vauhtia ja se mitä kutsutaan "maalaisjärjeksi", ilmestyy lopulta tilanteisiin, jotka ovat tällä hetkellä pysähtyneet paikalleen tai räjähdysherkkiä.
 
On paljon puhetta terrorismin pelosta Sotshin talviolympialaisten yhteydessä ja se on tarpeetonta. Pelko ei ole aina ainoastaan tarpeetonta, vaan se on haitallista, koska se luo negatiivisuutta maapallon käsiteltäväksi. Universaali perhe aluksissa ja maan kamaralla kommunikoi jatkuvasti aktiivisista ja potentiaalisista "levottomuuspesäkkeistä" ja Gaian toiveiden mukaisesti heidät on valtuutettu estämään vakavat terrorismiyritykset. Jos jotkin pienimittaiset yritykset johtavat vammautumiseen tai kuolemaan, ne ovat osallisten sielujen sopimuksia, kuten kaikissa vastaavissa tapauksissa.
 
Haluamme myös rauhoittaa mieltänne Fukushiman ydinvoimalan tilanteen osalta. Planeettaa ympäröivien avaruusalusten teknologia laimentaa myrkkyjä radioaktiivisessa maaperässä ja vedessä ja uutterat joukot tekevät kaiken mahdollisen estääkseen heikentyneiden reaktorien lisävahingot. Se mitä tuossa laitoksessa tapahtuu, on vakuuttava syy lopettaa tuollaisen energialähteen käyttäminen ympäri planeettaa, ja voitte kovasti auttaa maata sen parantumisprosessissa siirtymällä pois ydinvoimasta ja fossiilisista polttoaineista ja kehittämällä uusiutuvia ja vapaita energiamuotoja.
 
Epätavalliset myrskyt, ennätyksellisen korkeat ja matalat lämpötilat, tulviminen, kuivuus, maastopalot, maanjäristykset ja tulivuorenpurkaukset puhdistavat maan sisäosaa, pintaa ja ilmakehää ja ne johtavat kohtuulliseen säätilaan maailmanlaajuisesti.
 
Meitä on pyydetty myös kommentoimaan kahta suurta pistettä kuussa. Itse asiassa kuussa ei ole mitään - ne ovat varjokuvia suurista aluksista, jotka voivat hävitä ja ilmestyä takaisin, ja tämä osoittaa liikkumisen. Maapallon ihmisten vakuuttaminen siitä, että lähellä on muita sivilisaatioita ja ne ovat täällä rauhanomaisessa tarkoituksessa, on oltava orientoimisprosessi estämään massapelkoa ja psyykkistä järkytystä.
 
Viime kuun viesti herätti paljon enemmän reaktioita ja kysymyksiä kuin mikään muu viesti kymmenen vuoden aikana, kun niitä on ollut saatavilla, ja on sopivaa, että puhun nyt vain omasta puolestani. Ensinnäkin kiitän teitä äitini puolesta - tämä on ensimmäinen kerta, kun lukijat ovat lähettäneet hänelle vain positiivisia reaktioita, ei ainuttakaan ilkeähenkistä. Aloitan innokkaasti kysymyksiin tarttumisen, koska vastaukset antavat paljon näkemystä omaan elämäänne ja elämään tässä universumissa. Hyvin monet teistä esittivät raamatullisesta elämästäni tai vastaavista aiheista kysymyksiä, joiden näette koskevan kaikkia, joten joitain otetaan mukaan tässä ja loput seuraavassa viestissä.
 
Jos ei ollut viimeistä ehtoollista, mikä on Graalin malja?
 
Tarina viimeisestä ehtoollisesta innosti ihmisiä etsimään maljaa, mikä oli sisältänyt Jeesuksen verta - esine jota pidettiin pyhimpänä ja voimakkaimpana maan päällä. Sellaista esinettä ei koskaan ollut, mutta on tosiaankin jotain pyhää, mikä on voimakkaampi kuin mikään muu maan päällä - Graalin malja on sielu. Mikään tässä universumissa ei ole voimakkaampi kuin sielun rakkaus-valoenergia!
 
En koskaan uskonut, että Jeesus palaisi samana henkilönä, joka hän oli 2000 vuotta sitten, mutta onko hän inkarnoitunut maan päälle?
 
Ei, mutta Jeesuksen rakkaus-valo-olemus on aina maan päällä ja kaikkialla muualla tässä universumissa.
 
Koska se ajaton jatkumo, missä monet moniulotteiset elämät tapahtuvat samanaikaisesti ja kaikki vaikuttaa kaikkeen muuhun, on epämääräinen käsite, mitä on melkein mahdotonta tajuta, reinkarnaatio on lähin, millä valon viestintuojat voivat kuvata prosessia ja mikä sopii lineaariseen aikakehykseenne. Mutta kyse ei ole siitä, että Albert Einstein reinkarnoituu tänä tai tuona henkilönä, ja teen parhaani todellisuuden selittämiseksi.
 
Jokainen lukemattomista sieluista ympäri kosmosta on ainutlaatuinen, itsenäinen ja loukkaamaton ikuinen olento samaan aikaan, kun se on energeettisesti yhteydessä kaikkiin toisiin. Jokaisen sielun alku oli se hetki, kun Luoja antoi rakkaus-valoitsensä räjähtää - alkuräjähdys - ja sielut ovat yhdessä luoneet kaiken, käyttämällä Luojan energiaa ideoidensa laittamiseksi liikkeeseen ja muotoon.
 
Sanotaanpa, että sielu A haluaa inkarnoitua ensimmäistä kertaa. Laitettuaan ideansa sielusopimukseen, se sopii niiden toisten sielujen kanssa, joiden kanssa se haluaa jakaa elämän ("syntymää edeltäväksi sopimus"). Sitten se suunnittelee ja kanssaluo henkilöhahmolleen kehon, mikä sopii siihen, mitä se haluaa kokea kuolevaisena. Välittömästi tämän jälkeen sielu a:sta tulee kumulatiivinen sielu ja se säilyttää ainutlaatuisen ikuisen itsensä ja jakaa kaiken tietonsa uuden henkilöhahmon sielun kanssa. Sana "kumulatiivinen" pätee sieluun A, koska se käynnisti yhden sielun fyysisen elämän, mutta kuten tulette näkemään, se on kumulatiivisen kokemuksen alku.
 
Kutsutaanpa tuota ensimmäistä henkilöhahmoa sieluksi B. Kaikki sielu B:n ominaisuudet, jotka sielu A antoi, ja kokemukset elämän ajalta - älykkyys, taidot, kehomuoto, piirteet, persoona, ideat, suhteet, koulutus, tavat, suunnitelmat, saavutukset, pettymykset, sydänsurut, ilot, epäilykset, epäonnistumiset, kiinnostukset, pelot - lisätään sielun A "tietokantaan", kun sielulla B on kaikki kokemukset, ja se säilyttää kaiken, kun sen keho kuolee.
 
Sitten kun sielu A haluaa lähteä erilaiseen fyysiseen elämään, se käy läpi saman prosessin. Nyt sillä ei ole ainoastaan alkuperäistä tietoaan, vaan myös sielun B elämänkokemukset jaettavana toisen henkilöhahmonsa kanssa. Kun sielu B haluaa laittaa liikkeelle omat ideansa, se tekee sielusopimuksen jne. Sielun A tapaan se pysyy ainutlaatuisena sieluitsenä ja jakaa tietoonsa omista henkilökohtaisista kokemuksistaan ja sen, mitä sielu A antoi, ensimmäisen henkilöhahmonsa sielun kanssa.
 
Sielujen A ja B kokemus, tieto ja viisaus kasvaa jokaisen henkilöhahmon myötä, joista jokainen on ainutlaatuinen, itsenäinen ja loukkaamaton ikuinen sielu, ja yhdistelmä on monimuotoinen, keskenään yhdistyneiden elämien voimakenttä, mikä kasvaa jokaisen henkilöhahmon myötä, mitä sillä on ympäri universumia. Sielut valitsevat sopimusjärjestelyjä täyttämään aukkoja tai vahvistamaan tiettyjä alueita kumulatiivisissa kokemuksissa, kaikkien elämien tasapainottamiseksi. Näin jatkuvasti laajentuva tietoisuusvarasto on kaikkien sukulinjan sielujen käytössä.
 
Kehittymistä tapahtuu, kun henkilöhahmot käyttävät tietoisesti tuota varastoa, joten kyse ei ole uuden oppimisesta, vaan itsen löytämisprosessista muistaen sen, mikä on tiedetty sielutasolla alusta saakka. Ja aivan kuten te elätte tällä hetkellä, niin elävät myös kaikki ne olennot, joita pidätte menneinä tai tulevina eläminänne. Te ja kaikki nuo muut ainutlaatuiset sielut elätte jatkumon nyt-hetkessä.
 
Omien elämieni perusteella kolmannen tiheyden sivilisaatioissa tiedän, miten vaikeaa on yrittää ymmärtää jotain, millä ei ole mitään tietoista viitekehystä, ja oma selitykseni on saattanut lisätä hämmennystä eikä selkeyttää monia moniulotteisia elämiä. Tietäkää siis, että kaikki mitä kuvasin, tapahtuu yksinkertaisesti ja jumalaisesti, kuten näette taas itse jonain päivänä!
 
Jos ristiinnaulitsemista ja kuolleista nousemista ei tapahtunut, millainen oli se kohtaaminen Jeesuksen kanssa, mikä sai hänen seuraajansa levittämään opetuksia niin pelottomasti ja intomielisesti?
 
Voin puhua tietysti vain omasta puolestani. Koskaan ei ollut pelkoa, mutta innostusta oli, koska tiesin sydämessäni, että Jeesus puhui aina totta ja teki sen rakastavasti. Ja kuten mainitsin viime viestissäni, minulla oli runsaasti tilaisuuksia kertoa ihmisille hänen opetuksistaan. Kuitenkin sen perusteella mitä olen oppinut ja muistanut raamatun päivien elämieni jälkeen, katolisen kirkon herpaantumaton, oman versionsa korostaminen Jeesuksen elämästä, kuolemasta ja kuolleista nousemisesta, on syynä kristinuskon laajaan levinneisyyteen.
 
Voitko selittää, miksi jotkut kanavat sanovat, että ristiinnaulitseminen tapahtui, ja toiset, ettei sitä tapahtunut?
 
Voin antaa mahdollisia syitä tähän ristiriitaisuuteen ja yksi on, että ristiinnaulitseminen tapahtui rinnakkaismaailmassa. Yksilöt laittavat energiaa siihen suuntaan, mihin he ajattelevat mennä, ja sitten kun he saavuttavat päätöskohdan, tietoiset itset etenevät valittuun suuntaan. Mutta polkuun panostettua voimakasta energiaa ei voi pysäyttää, se jatkaa virtaamista omaan suuntaansa ja ilmentää matkan varrella loogisia tilanteita sen mukaisesti, mitä yksilöt ovat pohtineet ennen päätöksentekoa.
 
Ristiinnaulitsemistapauksessa - kun Jeesuksen seuraajien määrä lisääntyi jatkuvasti, valtion ja kirkon johtajat huolestuivat aina vain enemmän sitä, että hänen opetuksensa olivat uhka heidän otteelleen väestöstä. Jotkut johtajat pitivät parempana Jeesuksen karkottamista maasta kuin riskiä hänen marttyyriudestaan tapettaessa, ja toiset halusivat tappaa hänet. Näin energiaa laitettiin kumpaankin suuntaan ja ristiinnaulitsemiseen keskitetty energia eteni tuohon lopputulokseen rinnakkaismaailmassa. Koska nuo maailmat ovat jatkumolla, aivan kuten maailmat joissa todelliset tapahtumat sattuvat, eikä ole mitään nimilappuja erottamassa maailmoja toisistaan, niin jotkut informaatiota välittävät lähteet voivat raportoida tapahtumista rinnakkaismaailmassa.
 
Toinen mahdollisuus on, että tuo ristiinnaulitsemisen ja kuolleista heräämisen hologrammi, jonka kenties suunnittelivat Jeesus ja Maria tai muut heidän läheisensä, esitettiin maan päällä. Tuo julma rangaistus tyydytti monien noina aikoina elävien verenhimoisuutta ja kuolleista nouseminen antoi toivoa niille, jotka janosivat helpotusta kovan elämään.
 
Vielä yksi mahdollisuus liittyy mielen voimaan. Jos kanavat - vastaanottaja on täsmällisempi, koska te kaikki olette energiakanavia - uskovat horjumatta ristiinnaulitsemisen ja kuolleista heräämisen tapahtuneen, heidän uskomuksensa voivat ylittää informaation heidän vastaanottamissaan lähetyksissä. Mielen voima vaikuttaa jokaiseen olosuhteeseen yksilön elämässä - se mitä ihminen uskoo, on hänen todellisuutensa, vaikka se olisi miten kaukana tosiasioista.
 
Sanoit, että ollessasi apostoli Matteus et tietoisesti tiennyt muista asioista, joista kirjoitit tuossa viestissä. Miksi et tiennyt? Miten sait selville ne?
 
Verrataanpa sitä, mitä tiesin tietoisesti tuossa elämässä, kaikkiin muistoihin aivojen muistipankissa. Jos kaikki nuo muistot tulvisivat mieleen samanaikaisesti, se olisi pakahduttavaa. Se olisi ollut sama asia, jos kaikkien henkilöhahmojeni tieto olisi tulvinut tietoisuuteeni silloin.
 
Minulla, meillä, voitaisiin sanoa olevan "kasvava viitekirjasto", missä kaikki informaatio on käytettävissä aina, kun päätämme mennä sinne. Tuon valinnan tekeminen on sitä itsen löytämistä, minkä mainitsin, ja silloin muistetaan, mitä sielu tietää, ja koska jokainen löytö tulee niin voimakkaan oikeuden tunteen kanssa, ilman epäilyn häivääkään, tiedät koko olemuksessasi, että se on kiistämättä totta.
 
Vaikka tilanne on sama jokaisen ihmisen osalta - sielutasolla kaikilla on täydelliset tiedot alusta saakka - muistaminen tapahtuu helpommin ihmisille kehittyneissä sivilisaatioissa ja henkimaailmoissa, missä kehoa ei kuormita silloin matalampien värähtelyjen tiheys. Erityisesti kolmannen tiheyden sivilisaatiossa kehon tiheys estää tietoisuuden siitä, mitä sielu tietää.
 
Puhutko tuon aseman sielujen puolesta, koska he ovat omia henkilöhahmojasi?
 
Jotkut miljoonista sieluista ovat henkilöhahmojani, mutta useimmat eivät ole. Yhteytemme tähän asemaan on kehitystaso. Muutama vuosi sitten puhuin tästä yhdessä viestissä:
 
"Meidän käyttämällämme tavalla "asema" ei liity mihinkään erityiseen paikkaan tai sivilisaatioon, vaan henkiseen kehitystasoon minkä sielu on saavuttanut riippumatta universaalista alkuperästään ja koettavien elämien lukumäärästä. Kun puhun "tämän aseman sielusta", viittaan vertaisryhmään jonka henkinen selkeys on kehittynyt harmoniaan ehdottoman rakkauden kanssa ja tietoisuuteen kaiken ykseydestä. Tätä voitaisiin sanoa "ryhmämieleksi" tai "kollektiivisieluiksi" yhteisen valaistumisen vuoksi, mutta laajemmassa mielessä kyse on lukemattomien henkilöhahmojen sieluitsejen sulautumisesta yhdeksi korkeammaksi sieluksi." [19/20.1.2009]
 
"Nimitys" ei liene oikea sana sille, miten sinusta muiden sielujen puhemies siellä, missä olet, mutta miten sait tuon aseman? Jos toinen sielu sieltä olisi puhemies, olisiko hänen informaationsa täsmälleen samanlaista kuin sinulla?"
 
"Valinta" on oikeampi sana kuin "nimitys" eikä kyse ole ehdokkaiden äänestämisestä, vaan siitä yksimielisestä ajatuksesta, että jotkut sielut pystyvät parhaiten ilmaisemaan ryhmätiedon tiettyjä puolia.
 
En ole ainoa, joka puhuu meidän kaikkien puolesta. Välitän tämän ryhmän viestejä ainoastaan äidilleni, toiset lähettävät informaatiota vastaaville vastaanottajilleen. Tällä tasolla on vain totuus, joten koskaan ei ole erimielisyyttä siitä, mitä kukin meistä välittää. Emme kuitenkaan lähetä täsmälleen samaa informaatiota. Kyse on eroavuuksista kollektiivikokemuksessamme. Esimerkiksi, Kryonin monilla henkilöhahmoilla on universaalisti laaja tieteellinen asiantuntemus, mitä monien muiden sielujen henkilöhahmoilla on vähemmässä määrin, kuten omillani. Toinen tekijä on vastaanottajiemme sanavarasto. Äidilläni ei ole koulutusta tieteessä, joten hän ei tiedä sanoja, joita tarvitsisin puhuakseni sen luonteisista asioista.
 
Tiesivätkö toiset sielut siellä, missä olet nyt, että olit apostoli Matteus, vai ettekö tunne toistenne henkilöhahmoja?
 
Tunnemme toistemme ne henkilöhahmot, jotka ovat kuuluisia yleismaailmallisesti, ja niitä on suhteellisen vähän. Yhteensä henkilöhahmojamme on määrä, mitä ette pysty kuvittelemaan - monen muotoisia ja näköisiä, myös eläimiä, jotka ovat tietoiselle mielellenne yhtä käsittämättömiä.
 
Joillakin sieluilla täällä oli henkilöhahmoja, jotka elivät tuona historianne aikana, mutta he tunsivat minut ainoastaan, jos elämämme liittyivät läheisesti yhteen. Arvokas ystävyyteni Jeesuksen kanssa ja tyydyttävät kokemukseni opettajana tekivät elämästäni Matteuksena hyvin ilahduttavan, mutta tämän universumin lukemattomien elämien taustaa vasten se ei ollut lainkaan merkittävä. Siitä tuli tunnettu maan päällä vuosisatoja myöhemmin, jolloin se räjähti valtaviin mittasuhteisiin, koska päiväkirjamuistiinpanoni johtivat "apostoli Matteukseen".
 
Kuitenkin nyt sielut täällä ja heidän henkilöhahmonsa voivat tietää tuosta elämästä viestini vuoksi - informaatiosta minkä kuka tahansa meistä välittää, tulee osa ryhmätietoamme ja se lisätään varastoon, mihin on pääsy kaikilla sukulinjassamme. Mutta tämä ei merkitse, että Matteuksen elämällä sinänsä on yhtään enemmän merkitystä kuin ennen. Merkittävää on se, että nyt on käytettävissä totuus eikä vain se, mitä on raamatussa. Vaikutus on sama, silloin kun totuus tulee esiin kenestä tahansa sielusta, jonka elämä on esitetty väärin, jota on epäreilusti mustamaalattu tai jonka pahasuovat teot tulevat valoon.
 
Kertoessani vähän muista henkilöhahmoistani kuin raamatun Matteus, vastaan moniin lukijoiden muihin kysymyksiin.
 
Ei, yhdistetyt elämäni eivät mahdollista, että tunnen tietoisesti tai sielutasolla kaikki tapahtumat ja ihmiset maan päällä tai kaiken maailmanne tulevaisuudesta. Toisten täällä olevien sielujen tapaan, näen suuren kuvan, muttei kukaan meistä tiedä jokaista yksityiskohtaa kunkin sielun kaikista olosuhteista. Vain Jumala tietää, koska hän on kaikki ne ja hänen tietonsa kasvaa jatkuvasti koko siitä rajattomasta muutosmäärästä, joita tapahtuu koko ajan.
 
Silti meillä on informaatiolähteitä omien elämiemme lisäksi ja Jumala on yksi. Tarkkailemme toimintaliikettä maapallon mahdollisuuksien energiakentässä, kommunikoimme Nirvanan henkilöiden kanssa, jotka valvovat planeettaa, sekä muiden tällaisten asemien sielujen ja kehittyneiden sivilisaatioiden jäsenten kanssa ja voimme yhdistyä maan kollektiivitietoisuuteen ja universumin massatietoisuuteen.
 
Voitaisiin sanoa, että arkkienkeli Mikaelin ensimmäisenä henkilöhahmona tässä universumissa, olin "varustettu" syntymään henkisesti kehittyneeksi sivilisaatioksi ja se mikä minulle valittiin, elää ihastuttavassa vesimaailmassa Linnunradan kaukaisimmalla reunalla teistä katsottuna.
 
Monia henkilöhahmojani on elänyt maan päällä kuluneiden 100000 vuoden aikana teidän aikaanne, mutta kaikki aiemmat elämät ja monet noiden vuosituhansien aikana olivat Siriuksella, Plejadeilla ja tämän ja muiden galaksien muissa osissa.
 
Muinaisaikoina eläessäni sain kurkistaa maaparatiisin - mikä sitten tunnettiin nimellä Terra tai Shan - kehitysvaiheisiin ja tarkkailla Gaian stressiä niinä aioneina, kun sen planeettakeho putosi spiraalina alkuperäisestä viidennestä tiheydestään ja lopulta juuttui syvälle kolmanteen. Näin voimakkaampien sivilisaatioiden progressiiviset vaikutukset, mitkä muuttivat heikompien sivilisaatioiden DNA:n ainoastaan kahdeksi säikeeksi, ja näin maapallon muinaisväen hukkaavan astraaliharmonisoitumistilaisuuksia nousta ylös kolmannesta tiheydestä. Jotkut henkilöhahmoistani elivät planeetalla noina pitkinä ja synkkinä aikoina ja yksi oli, silloin kun kaikki elämä menetettiin Gaian karistaessa negatiivisuuden kehostaan, jottei se menehtyisi. En tunne noita aikakausia ainoastaan henkilöhahmojeni hyvin kapeasta perspektiivistä, vaan tuo informaatio on universaalissa massatietoisuudessa. Teillä on sama informaatio sielutasolla ja luultavimmin siihen sisältyy muutamia, kenties monia elämiänne.
 
Maapallon kultaisen ajan pääsuunnitelman yhtenä korkeimman universaalin neuvoston suunnittelijana voin antaa teille ensikäden informaatiota siitä ja kertoa myös, että koska jotkut sielut rikkoivat sopimuksensa liittyä valovoimiin, yhteiskuntanne eteneminen viivästyi vuosikymmenellä. Neuvosto tuntee sen sielun, joka oli Gaian valinta tulemaan maan päälle ja ruumiillistumaan Barack Obamana, ja koska olemme tarkkailleet häntä kaikkien näiden vuosien ajan, tiedämme hänen olleen horjumaton omistautumisessaan palvelemaan valoa ja tunnemme hänen vaikutusvaltaiset vihollisensa hallituksessa ja sen ulkopuolella.
 
Jotkut muista henkilöhahmoistani vaikutusvaltaisissa asemissa - kuten niiden liittojen johdossa, jotka auttoivat halukkaita sivilisaatioita ylösnousemaan pimeydestä - saavuttivat ihailtavia tavoitteita ja toiset epäonnistuivat. Jotkut henkilöhahmot olivat käsityöläisiä, lainlaatijoita, neuvonantajia, lääkäreitä, maatyöläisiä, hallintoviranomaisia, muusikoita, tukkukauppiaita, opettajia tai kulkukauppiaita ja heillä oli vaihtelevassa määrin merkittäviä saavutuksia. Toiset olivat tiedustelulaivueissa ja hyvin harvat jotka olivat sotureita, vaativat hiljaisia elämiä, mm. joitain hyvin henkisesti rajoittuneita, kumulatiivisen psyyken toipumiseksi.
 
Olen kokenut terveitä ja hyvin pitkäikäisiä elämiä, iloisia elämiä rakkaan perheen, uskollisten ystävien, kunnian ja hyvinvoinnin kera, sekä hyvin lyhyitä elämiä, vankeutta, köyhtymistä, sairautta, pettämistä, epäonnistumista, yksinäisyyttä ja eristyneisyyttä. Lyhyesti sanottuna, laajan valikoiman kokemuksia hyvin, hyvin pitkän ajan kuluessa - aivan kuten tekin. Miten voin tietää sen? Koska luette tätä viestiä. Seuraatte intuitiotanne etsien henkistä valaistumista ja itsenne löytämistä enemmän.
 
Kumulatiiviset sielut arvostavat jokaista henkilöhahmoa yhtä paljon. Ne eivät mittaa varallisuudella, vallalla tai kuuluisuudella, vaan sillä, miten lähelle vapaan tahdon valinnat ovat noudattaneet sielusopimuksen valintoja. Riippumatta siitä, missä henkilöhahmot ovat tässä universumissa, niiden sopimukset on suunniteltu tasapainottamaan kumulatiivisia kokemuksia, koska korkeiden värähtelyjen saavuttaminen tasapainossa on jokaisen sielun tavoite. Kaikki me tällä asemalla olemme kuin te ja kaikki muut sielut - olemme kaikki omalla polullamme yhteistä määränpäätämme kohti, mikä on uudelleenintegroituminen Jumalan kanssa. Hän on sanonut, että vasta sitten kun tämä tapahtuu, hän tietää, mitä tulee seuraavaksi.
 
Ehdoton rakkautemme ja ihailumme valopalvelustanne maapallolle ja sieluitseille on aina kanssanne, kun matkaatte eteenpäin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >