HomeViestejäSuzanne Ward4.7.2013 - Viesti Matthewilta

4.7.2013 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
4.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaita terveisiä kaikilta sieluilta tällä asemalla, tämä on Matthew. Meidän näkökulmastamme maapallo näyttää kuin välkkyvältä valomereltä, kun ihmiset reagoivat vallitseviin värähtelyihin. Tunnette paljon enemmän sen, mitä tapahtuu, kuin näette kehitysaskelia.
 
Palaamme tähän, mutta ensin haluamme antaa teille tärkeän kurkistuksen historiaan. Se liittyy USA:n itsenäistymiseen Englannista, mitä juhlitaan heinäkuun neljäntenä päivänä paraatein, isänmaallisin puhein ja ilotulituksin.
 
Korkein universaali neuvosto tarkoitti ne siirtomaat, jotka taistelivat itsenäisyyden brittihallinnosta, sielun täysivaltaisuuden näyteikkunaksi. Yhdistyttyään tämän valtion oli tarkoitus näyttää muulle maailmalle, että ihmisten ollessa vapaita käyttämään Jumalan antamia oikeuksia, he elävät rauhallisesti, luovasti, hyvinvoiden ja yhteistyötä tehden.
 
Varhaiset uudisasukasaallot seurasivat tarvettaan olla vapaa ja USA:n perustajat toteuttivat jumalaisesti inspiroidun tehtävänsä ja muodostivat valtion, mikä takasi kansalaisten perusoikeudet - niin rajallisia kuin ne olivatkin alussa, koska monet kansasta oli jätetty ulkopuolelle. Pimeys mikä oli juurtunut raskaasti planeetalle, mahdollisti orjuuden kukoistamisen ja kielsi naisilta oikeuden äänestää.
 
Nuo ulkopuolelle jättämiset eivät merkinneet vähääkään Illuminatille, jonka voima oli osittain Englannin kuningasperheessä. He eivät aikoneet luopua "vapaan" kansan kontrolloimisesta tai maan valtavista luonnonvaroista ja he ulottivat nopeasti eurooppalaisen imperiuminsa Atlantin yli. Teollisuuden, pankkien ja hallituksen johtohahmojen kautta - ja myöhemmin hiipimällä Keskuspankkijärjestelmään, mikä ei ole millään tapaa liittovaltion instituutio - Illuminati sai USA:n hallintaansa.
 
Vuosisatoina sen jälkeen kun tuo majakka oli sammutettu, mikä tämän valtion oli tarkoitus olla maailmallenne, se jatkoi korruptio- ja petosverkostonsa levittämistä, kunnes siitä tuli maailmanlaajuinen. Nyt kun tuo verkosto on menettämässä viimeisetkin jäänteet aiemmasta vallastaan, vaaditte askel askeleelta tietoisesti sitä täysivaltaisuutta, mikä on aina ollut teidän niinä jumalina ja jumalattarina, joita olette.
 
Aina kun viesteihimme sisältyy politiikkaan liittyvää informaatiota, lukijat lähettävät sähköpostina vastalauseitaan. Tämä on yksi loistavimmista kommenteista: "Jos viestien on tarkoitus valmistella meitä henkisesti ylösnousemukseen, kuten Matthew on sanonut, hänen pitäisi pitäytyä siinä ja lakata vaikuttamasta poliittisiin mielipiteisiimme."
 
Sen sijaan että selittäisimme, miksi puhumme poliittisista kysymyksistä ja niiden merkityksestä ylösnousemuksessa - maapallon ja yhteiskuntanne - olen pyytänyt äitiäni kopioimaan tähän, mitä Jumala on sanonut aiheesta.
 
[Seuraava on ote kappaleesta "Olkaa informoituja ja toimikaa" kirjassa "Voices of the Universe" ja se kanavoitiin 4.10.2003.]
 
"Politiikka mikä kontrolloi planeettakotimaanne kaikkia maita, kaikkia ihmisiä, kaikkia talouksia ja kaikkia resursseja, on ollut väline maailmanne saattamisessa siihen katastrofaaliseen tilaan, missä se on.
 
Missään maapallon maassa ei ole vapaita ihmisiä. Vuosituhansia planeettaanne ulkopuolisten sivilisaatioiden pimeät sielut ovat vaikuttaneet halukkaisiin maaveljiinsä ja -sisariinsa johtoasemissa, jotta nämä huijaavat ja pelottelevat muuta kansaa. Riippumatta siitä, keitä on kansallisissa johtorooleissa, he hallitsevat niiden voimien sanelemana, jotka ovat tuntemattomia kansalle ja kenties myös hallitsijoille.
 
Noiden pimeiden nukketeatterin esittäjäliittolaisten vaikutusvalta on johtanut kaikkiin sodanjulistuksiin ja kaikkiin päätöksiin maailman taloudesta ja resursseista. Niiden toissijainen tarkoitus on lisätä niiden maan johtajien kontrollia ja varallisuutta, joiden vallanahneus tekee heistä innokkaita sätkynukkeja. Näin ollen teillä on tänä päivänä maailma, missä on ennenkuulumatonta valtavien rikkauksien keskittymistä, kurjistuneita maita, tahallista ympäristön tuhoamista ja hallituksia joiden suuryritysyhteydet ovat täynnä korruptiota.
 
Nukketeatterin perimmäinen päämäärä on planeettanne hävittäminen. Tätä EI tapahdu, mutta kaikkien kannalta suotuisat muutokset vaativat muutosta maailmanne johtohahmoissa. On korotettava ääntä vaatimaan henkisesti rehellisiä johtajia - tällaista ominaisuutta on osoitettava esimerkillä, ei pelkästään julistettava. En tarkoita, ettei koskaan ole ollut ketään voimakkaita johtajia tai ettei koskaan ole korotettu ääntä protestoimaan epäoikeudenmukaisuutta vastaan - sellaisia yksilöjä on tosiaan ollut. Monet noista sieluista ovat kärsineet tai kuolleet sen vuoksi ja suuren osan heidän hyvästä työstään ovat mitätöineet seuraavat sukupolvet, jotka seurasivat sokeasti itseä palvelevia johtajia.
 
No niin, kansan kollektiivitahto nousee paljastamaan tämän tilanteen ja vastustamaan sitä. Kun valheita paljastetaan, lisää valheita kerrotaan ja nekin paljastetaan. Tyrannimaisten hallintotapojen on muututtava ja ne muuttuvat. Vaikka on suunnitelmia tämän rauhaomaisen vallankumouksen tapahtumiseen teidän sivilisaationne ja monien tähtiperheidenne yhteisponnistuksena, se ei vapauta ketään teistä, jotka haluatte parempaa ja kirkkaampaa maailmaa, vastuusta olla auttamassa sen luomisessa. Te kaikki päätitte olla siellä, missä olette tällä hetkellä, sen vuoksi että voisitte tehdä juuri sen! Itse asiassa jotkut teistä ovat ruumiillistuneet toisiin elämiin suuriksi johtajiksi maan päälle ja kauas sen ulkopuolelle ja nyt olette takaisin ottaaksenne samanlaisia inspiroivia ja rakentavia rooleja.
 
Teidän on toimittava kolmella tasolla, jotta noita kunniakkaita hallintoelimiä saadaan. Ensimmäinen taso on henkinen ja kerron teille, mitä henkisyys EI ole. Se ei ole minkään uskontonne jäsenyyttä. Se ei sitä itseoikeutusta, mitä näkyy runsain mitoin. Se ei ole pakenemista "pää pensaaseen" -tyyppiseen rukouselämään. Se ei ole uskomista siihen, ettei hyvää ja pahaa ole olemassa, koska ne ovat vain tuomitsemista. Se ei ole sen hyväksymistä, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä ja kulkee omaa kulkuaan ilman osallistumistanne. Se ei ole pidättäytymistä sen näkemisestä, mitä maailmassanne tapahtuu, koska teille on kerrottu, että se on kaikki joka tapauksessa harhaa. En sano, ettei tässä kaikessa ole mitään totta - sanon vain, ettei henkisyys ole luontainen osa niitä.
 
Se henkinen taso on sydämessänne, miltä muutatte johtajanne pimeyden johtamista yksilöistä ihmisiksi, jotka ovat johtajuuden arvoisia - todellisia johtajia joilla on henkistä tinkimättömyyttä. Tämä on tavallinen tulkintanne rakkauden asuinpaikasta, eikö niin? Itse asiassa rakkausaistimus on sielun provinssia, mutta sillä on voimakkaita fyysisiä vaikutuksia sydämeen, mikä leviää välittömästi teihin kokonaisuudessaan ja kohottaa henkeä, mieltä ja kehoa.
 
Rakkaus alkaa itsestä, eläen niin, että itsensä rakastaminen on yhtä luonnollista kuin hengittäminen. Vasta sitten voitte antaa ja saada rakkautta. Rakkaus on tarttuvaa, rajatonta ja kaikkialla läsnä. Se muuttaa hengen synkkyyden hengen täyteydeksi, sairauden terveydeksi ja puutteen hyvinvoinniksi. Rakkauden poissaoleminen saa aikaan kaikki maailmanne huolet ja rakkaus täyttää tuon tyhjiön ja parantaa huolet. Tämä ei pyydä teitä rakastamaan sitä, mikä tuo kurjuutta, puutetta ja haittaa! Se pyytää teitä vain tuntemaan rakkautta, jotta voitte lähettää tuota energiaa - se etsii tiensä tyhjiöön.
 
Toinen taso on mentaali - syvällinen ajatteleminen erottaakseen, mikä on totta ja mikä ei, sen sijaan että uskoo kaiken, mitä ehdokkaat sanovat. "Juonena" on tietää, mikä informaatio on todenperäistä ja mikä ei. Mihin lähteisiin voi luottaa? Teitä ovat huijanneet sukupolvi toisensa jälkeen muutamat sielut, joiden aikomuksena on säilyttää kontrolli teistä, joten totuus ei helposti löydy. Miten voin ilmaista tämän niin, ettei siitä tule joukko kieltoja. Pidän aina parempana positiivisia lauseita ja olen jo tehnyt tähän myönnytyksen selittämällä, mitä henkisyys ei ole.
 
Hyvä on, tiedän, miten edetään. Ajatelkaa, mitä haluatte maailmaanne. Jos se on rauha, harmonia ja yhteistyö, keskittäkää ajatuksenne siihen. Mikä tuo sen maailmaan? Ajatelkaa, mikä tuo: kaikkien rotujen, uskojen ja sukupuolien kunnioittaminen ja arvostaminen, avun antaminen tarvittaessa, maapallon massiivisten rikkauksien tasapuolinen jakaminen, kaikkien sairauksien parantaminen, koulutus, tyydyttävä työ ja mukava koti kaikille, rehellisyys, ystävällisyys, myötätunto, reiluus, harmonia, jakaminen, oikeudenmukaisuus, anteeksianto.
 
Ajatelkaa kaikkia noita ominaisuuksia ja olosuhteita ja antakaa sydämen ja omatunnon opastaa teidät niiden ehdokkaiden luo, joissa tunnistatte niitä eniten. Kampanjan lupaukset ovat arvottomia ilman ehdokkaan sydäntä ja sielua niissä. Antakaa sydämen ja sielun, ei ainoastaan silmien ja korvien, johdattaa teidät niiden ihmisten luo, jotka ovat esimerkkejä rakkaudesta ja valosta, mitä tarvitaan maailmanne kohottamiseen.
 
Kolmas taso on toiminta. Jos haluatte johtajia, joihin luotatte ja joita arvostatte, tehkää sitä kohti työtä. Tukekaa taloudellisesti ja julkisesti niitä ihmisiä, joita haluatte virkoihin, mutta jos se ei ole mahdollista, niin ilmaiskaa aikomuksenne ja keskittäkää energianne voima niihin, jotka ovat tällä hetkellä virassa. En voi korostaa liikaa aikomuksen voimaa! Voitte olla varmoja, että tällä hetkellä vallassa olevat ihmiset saavat tukijansa toimimaan aktiivisesti, koska anteliaisuus tihkuu noille ihmisille vastaavasti. Te jotka haluatte rakkautta, rauhaa ja harmoniaa, saatte noita verrattomasti suurempia voittoja vastineena siitä energiasta, mitä lähetätte luomaan niitä."
 
Kiitos, äiti.
 
Ja nyt palaamme toteamukseemme, että tunnette enemmän sen, mitä tapahtuu, kuin näette sen. Kukaan ei ole immuuni niiden korkeimpien värähtelyjen vaikutuksille, joihin kehon on ollut koskaan sopeuduttava. Tämä kaikki on jokaisen valoa imevän hyödyksi. Hänen solunsa muuntuvat hiilipohjaisesta rakenteesta kristalliseen ja jos muutokseen liittyy epämukavia fyysisiä, tunne- ja mentaaliaistimuksia, ne menevät ohi.
 
Järkyttävin vaikutus voi olla hetkellinen muistin menetys. Kenties ette muista jonkun nimeä, jonka tunnette hyvin, tai ette saa päähänne tiettyä sanaa. Kun menette ulos ovesta tai nousette autoon, unohdatte, minne olitte menossa ja miksi. Tai kenties kaupassa ette saa päähänne sitä asiaa, mitä lähditte ostamaan. Jos koette näitä tai samanlaisia lipsahduksia, rakkaat ystävät, älkää hermoilko sitä!
 
Äiti, kopioi se, mitä ystävämme hyvin kehittyneestä sivilisaatiosta sanoi tästä muistitilanteesta. Lukijat ehkä ovat kiitollisia, kun kuulevat toisesta lähteestä saman informaation, mitä me voisimme antaa.
 
[Saminten selitys yhden keskustelumme aikana 2003 on luvusta nimeltään "Valaistusta uutta aikakautta varten".]
 
"Arvostelette kärkkäästi ajan katoamista, kun se näyttää sujahtavan ohi, ja toinen menetys mitä harmittelette, on muisti. Kumpikaan näistä kolmannen ulottuvuuden tietoisuuspiireistä ei katoa, rakkaat ystävät. "Aika" ei ole koskaan ollut sellaista, miten laaditte sen: 24 tuntia vuorokaudessa, 12 kuukautta vuodessa jne. Tämä on palvellut teitä hyvin, mutta enää tätä ei tapahdu. Aikarakenteenne romahtaa, kun energia siirtyy kevyemmän tiheyden vauhtiin ja valoisat ja pimeät jaksonne tulevat vauhdikkaammin. Siis katoamisen sijasta aika nopeutuu.
 
Muistot joista monet teistä puhuvat "menneinä", eivät ole sitä. Kun kaikki nopeutuu universumissa, on luonnollista, että kehonne solut reagoivat nostamista korkeampaan selviytymistilaan. Ennen kaikkea tämä vaikuttaa aivoihinne - tietokone mikä käynnistää ajattelu- ja perusteluprosessinne - ja tämä on välttämätöntä! Solujenne imemä valo sallii aivojenne pudottaa pois ne unohdus- ja ohjelmointikerrokset, jotka ovat kieltäneet niiltä täyden toimintakyvyn.
 
Jos teillä ei ole mitään muistikatoksia tai tunnetta pirstoutuneesta ajattelusta, niin olette jumissa kolmannessa ulottuvuudessa, mikä ei ole enää kovin kauan maapallo-olennon tila. On siis toivottavaa, että te ette tunne olevanne tiukasti kosketuksissa päivittäiseen todellisuuteen tai ympäristöön."
 
Kiitos, äiti.
 
Vallitsevat värähtelyt muuttavat myös fyysisiä tarpeita ja tietoisuutenne ja henkisen tiedostamisenne laajentamisen rinnalla on hyvin tärkeää sopeutua kehonne vaatimuksiin.
 
Riittävä uni on oleellista. Antakaa kehollenne se uudistumisaika, minkä se tarvitsee suoriutuakseen hyvin. Runsaan puhtaan veden juominen on myös oleellista. Se auttaa poistamaan myrkkyjä, joita imette saastuneesta ympäristöstä ja "väärennetystä" ruuasta, ja se auttaa kehon sähköjärjestelmiä pysymään hyvässä toimimassa. Fyysisten kykyjen mukainen liikunta auttaa myös tässä mielessä ja se auttaa verenkiertoa ja hengityselimiä toimimaan tasaisesti.
 
Jos ette ole yhtä nälkäinen kuin ennen, se on hyvä asia - mitä enemmän valoa on kehossanne, sitä vähemmän se tarvitsee ruokaa. Syökää viisaasti. Tuoreet hedelmät ja vihannekset, ruuat jotka sisältävät eniten valoa, nopeuttavat kristallisolukasvua ja lisäävät energiatasoa. Vähentäkää maitotaloustuotteita - ne eivät sisällä väitettyä ravintoarvoa ja ne tukkivat verenkiertoanne.
 
Jos ette ole valmis poistamaan lihaa ja mereneläviä ruokavaliostanne, vähentäkää määrää. Useimmat ruuaksi käytettävät eläimet elävät ja kuolevat kammottavissa olosuhteissa ja niiden traumojen energia välittyy kuluttajille. Ymmärtäkää, että tämä on tarkoitettu vain valaisemaan teitä eikä aikomuksena ole kritisoida mitenkään ei-vegetaristeja!
 
Vastoin "sokerihumala"-ilmaisuanne, prosessoitujen sokerien nauttiminen alentaa energiatasoa. Valitkaa kokojyväviljoja ja -leipiä ja jos teillä ei ole pähkinäallergiaa, mantelit ja saksanpähkinät ovat parhaita vaihtoehtoja. Kaikki hyvin, jos suklaan, kahvin ja teen himoajilla ei ole huonoja vaikutuksia kofeiinista. Jos teillä kuitenkin on ruuansulatusongelmia, kofeiini voi edistää niitä. Kohtuullisen punaviinimäärän juominen voi parantaa verenkiertoa. Tämä ehdotus ei päde ihmisiin, joilla on juomisongelmia! Limsat eivät ole hyviä kenellekään.
 
Nämä ovat yleisiä ruokasuuntaviivoja tyypilliselle terveelle ihmiselle, mutta asian ytimenä on: kiinnittäkää huomiota kehoonne. Se kertoo teille, mitä se tarvitsee optimitoimintaa varten. Kun siunaa ruuan, pyytää sitä palvelemaan korkeinta parastanne ja tuntee kiitollisuutta sitä tuottaneita kasveja ja eläimiä kohtaan, se lisää valoa ruokaanne. Tämän tekeminen hiljaa on yhtä tehokasta kuin ääneen sanominen.
 
Kevyempään energiaan sopeutumisen aikana mielialavaihtelut, velttousvaiheet tai epätavallinen hermostuneisuus ovat tavallisia ja näitä helpottamaan määrätäyt lääkkeet pahentavat vain tilannetta. Jos otatte lääkkeitä muihin terveysongelmiin, puhukaa hoitajanne kanssa annostuksen vähentämisestä.
 
Vielä parempi, kysykää voivatko luontaisia ainesosia sisältävät lääkkeet antaa saman hoidon. Kemikaalien runsas määrä lääkkeissä ja prosessoiduissa ruoka-aineissa puuttuu kehon itseparannusmekanismiin ja muihin luontaisiin prosesseihin ja tämä tekee vaikeaksi tasapainon pitämiseen. Selvittäkää, johtuko väsymys hormonitasojen tai kehokemian epätasapainosta. Jos johtuu, opetelkaa, mitkä luontaiset ravintolisät voivat hoitaa tuota tilaa.
 
Emme voi korostaa riittävästi tasapainon merkitystä! Universumi ja kaikki sen elämänmuodot tasapainottuvat jatkuvasti. Kuitenkin pitkiä aikoja jolloin pimeys verhosi maapalloa, planeetta ja sen asukkaat jätettiin kovasti ilman sitä valoa, mitä tasapainon saavuttaminen vaatii. Jos ajatellaan tasapainottumista sisäisenä sahana, joka liikkuu jatkuvasti kehon, mielen ja henken tilan mukaisesti, voidaan nähdä, että optimiliike on lempeä keinunta.
 
Meditointi on erityisen hyödyllistä tuon liikkeen säilyttämisessä tai saavuttamisessa, ja on myös muita tapoja kuin istuminen hiljaisuudessa tai kauniiden äänien kuunteleminen, jotka on sävelletty nimenomaan rentouttavan meditatiivisen tilan saavuttamista varten. Viettäkää aikaa luonnossa, nauttikaa eläinten seurasta, lukekaa runoja. Kuunnelkaa lempimusiikkianne, ellei se ole hevimetallia, mikä rikkoo tasapainon, ja klassiset sävellykset ovat tehokkaimpia tasapainon palauttamisessa. Tehkää aikaa yksinolemiselle - jo lyhyt aika voi olla palauttava.
 
Nauru tekee hyvää sielulle ja myös kaikki, mikä herättää rauhallisuuden tunteita. Valitkaa vapaa-aikana iloista lukemista ja samanlaatuisia tv-ohjelmia ja elokuvia. Viettäkää aikaa rakkaiden ystävien ja perheen kanssa. Silloin kun on mahdotonta välttää epämiellyttäviä kohtaamisia, stressaavuutta lievittää, kun kuvittelee valon leviävän tilanteeseen. Kiittäkää elämänne siunauksista. Kiitollisuus, samoin toivo ja optimismi ovat täynnä valoa.
 
Vallitsevat värähtelyt voimistavat myös energiaeroja ja monet yksilöt tuntevat voimakasta halua tehdä jonkin merkittävän muutoksen. Kenties etsiä eri työpaikan, lopettaa suhteen tai aloittaa uuden, opiskella jotain uutta, muuttaa alueelle, jonka tuntee, tai paikkaan minkä tuntee, mutta missä ei ole koskaan käynyt. Emme puhu tässä harkitsemattomasta toiminnasta hetken mielijohteesta, vaan kasvavasta kiireen tunnusta toimia jonkin ajatuksen perusteella, mikä on kytenyt. Tässä sielu puhuu kovemmalla äänellä tietoisuudelle: tämän valitsit sielusopimuksessasi.
 
Miksi annamme opastusta, mistä olemme maininneet aiemmissa viesteissä, joskin lyhyemmin tai mitä on saatavissa suuresta määrästä maaläheisiä lähteitä? Kerromme teille, rakas maaperheemme: huolehtikaa itsestänne!
 
Energiaserpentiinit joita pyörii voimakkaammin, ovat merkittäviä tilaisuuksia imeä valoa, ja mitä vakaampi olette fyysisesti, mentaalisesti ja tunteellisesti, sitä enemmän hyödytte. Valitsitte tämän elämän, jotta voisitte osallistua maailmanne transformaatioon ja henkiseen uudistumiseen, ja sielukehitys on jokaisen elämän tarkoitus. Kumpikin vaatii kehon, mielen ja hengen tasapainoa. Se aiheuttaa epätasapainoa, kun annatte arkisten asioiden puuttua itsestänne huolehtimiseen tai sivuutatte sielunne viestit, ja tämä himmentää valoanne - valoa mitä tarvitsette kokeaksenne sen, mitä valitsitte, ja kehittyäksenne!
 
Rakkaat ystävät, rakastakaa itseänne yhtä paljon, kuin me rakastamme teitä, ja pitäkää huolta itsestänne!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >