HomeViestejäSuzanne Ward21.7.2013 - Viesti Matthewilta

21.7.2013 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
21.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakastavin terveisin kaikilta sieluilta tällä asemalla, tässä on Matthew.
 
Puhumme mielellämme niistä kysymyksistä, joita monilla lukijoilla on kahdesta tilanteesta ja jotka kiinnostavat myös monia muita. Kumpikin liittyy USA:n kansalaiseen ja vaikkei niillä näytä olevan mitään yhteyttä, nämä kaksi kovasti julkisuutta saanutta asiaa ovat ytimeltään samanlaisia ja kumpikin on esimerkki pitkistä harppauksista yhteiskuntanne etenemisessä.
 
Ensimmäinen: Johtaako Edward Snowdenin paljastamat luottamukselliset asiakirjat suurempaan läpinäkyvyyteen hallituksen toimissa vai mutkistaa lisää hataria kansainvälisiä yhteyksiä?
 
Jos voitaisiin sanoa maailmanne muuttumisen vaativan jotain pääainesosaa, se olisi totuus. Energiatasot joilla maa kiertää, viitoittavat tietä totuuksien paljastumiselle, muttei ole mitään tiettyjä keinoja, millä tämän on tapahduttava, koska sielusopimukset ovat joustavia.
 
Sanotaanpa tämän suhteen selittämiseksi, että päätätte ansaita huomattavan määrän rahaa jonkin elämän epätoivoisen köyhyyden tasapainottamiseksi. Tämän sopimuksen toteuttamiseksi valitsette tekijöitä, jotka auttavat sen saavuttamisessa - kuten asuinmaa, luontaiset taidot ja taipumus ajatella ja toimia itsenäisesti. Muttei ole mitään kiinteää menetelmää tai yhtä ainoaa aluetta, mikä johtaa valitsemanne elämäntyylin hankkimiseen.
 
Ilman tietoista muistoa sielusopimuksestanne reagoitte pelkästään ajatuksiin, vaistoon, intuitioon, haluihin ja omatuntoon - sielunne viesteihin tietoisuudessanne, mitkä ovat linjassa sopimusvalintojenne kanssa - kun syntyy sopivia tilaisuuksia.
 
Silloin kun tätä sovelletaan ihmisiin, joita kutsutaan paljastusten tekijöiksi, sitä Edward Snowden teki. Samalla kun jotkut pitävät häntä maanpetturina ja toiset sankarina, analyytikkonne keskustelevat hänen lapsuudestaan ja murrosiästään, persoonallisuuspiirteistään ja epäkypsyydestään ja he spekuloivat hänen motiiveillaan julkaista oman maansa hallituksen luottamuksellisia asiakirjoja.
 
He eivät tiedä eikä tiedä Snowdenkaan, että hän reagoi sielunsa viesteihin, silloin kun syntyi sopiva tilaisuus. Sama energiatekijöiden yhdistyminen motivoi Bradley Manningia paljastamaan virallisia asiakirjoja ja Julian Assangen perustamaan WikiLeaksin. Millään muotoa nämä kolme eivät ole ainoita, jotka ovat toimineet vastuuntunnosta "tuoda totuus valoon" - puhumme ainoastaan ihmisistä, jotka ovat tällä hetkellä uutisissa.
 
Mitä julkaistun informaation vaikutuksiin kansainvälisiin suhteisiin tuleen, niin mainituilla yksilöillä ei ole mitään kiinnostusta tehdä kärpäsestä härkästä - heillä on paljon tärkeämpiä sisäisiä kysymyksiä käsiteltävänä. Lisäksi vallitsevat värähtelyt suosivat johtajia, jotka tasoittavat erimielisyyksiä ja päätyvät kansainväliseen sopimukseen.
 
Mitä hallinnon läpinäkyvyyteen tulee, niin se tapahtuu kansalaisten vaatimuksesta - ei ainoastaan vaatimuksesta lopettaa salailu, vaan myös poliittinen itsensä palveleminen, korruptoituneet oikeusjärjestelmät ja yritysraha, mitä on monien hallintoelinten menettelytapojen ja lainsäädännön taustalla. Muutosta ei huudeta ainoastaan USA:ssa, siitä voitte olla varmoja! Muun muassa egyptiläiset, brasilialaiset ja venäläiset vaativat, että heidän hallituksensa palvelee kansan parhaita intressejä. Jokaisessa maassa missä tarvitaan suotuisia muutoksia, juurenruohotason liikkeiden rohkeus ja sinnikkyys ilmentävät sen - joskus ulkoisella tuella.
 
Toinen laajaa kiinnostusta herättänyt kysymys on George Zimmermanin oikeudenkäynti, mikä johti hänen vapauttamiseensa tapon ja toisen asteen murhan syytteistä, kun hän ampui Trayvon Martinin kuoliaaksi. Samalla kun useimmat ihmiset keskittyvät tuomioon - oikeudenmukainen vai ei? - monet lukijat kysyvät: Suostuivatko he ja heidän perheensä tähän sielusopimuksessaan?
 
Kyllä, mutta tämä vaatii selitystä. Trayvon ja George sekä heidän perheensä - kuten kaikki muutkin sielut tarvittaessa - valitsevat karmallisia kokemuksia tasapainottamaan muita elämiään. Eli he suostuivat kokemaan tappamista, kuolemaa ja traumaattisia jälkiseuraamuksia ja heidän sopimuksensa antoi jossain määrin joustavuutta siinä, missä, milloin ja miten se tapahtuisi.
 
Sopivia tilaisuuksia syntyy runsaasti ympäri maailmaa erityisesti tänä ainutlaatuisen aikana universumissa, niin että ainoastaan karmavalintoja ei voida toteuttaa, vaan myös palvella suurempaa tarkoitusta. Näin on Martinin ja Zimmermanin perheiden osalta. Puolustusasianajajat ja valamies väittävät, ettei rotu vaikuttanut asiaan. Silti läpitunkeva havainto on, että rotusyrjintä tai -profilointi on asian ydin, ja monet protestoivat tuomion vuoksi.
 
Oikeudenkäynti ja sen lopputulos tuovat pakosti valoon, että tuolla rotukiihkoilulla mikä on ollut kauan ihmiskunnan tahra ja rasite, ei ole sijaa tämän päivän maailmassanne. Koulutus voi muuttaa mielen näkemystä rodusta, mutta vasta sitten kun sydämiä kosketetaan syvästi, todellisia muutoksia toteutetaan yhteiskunnassa. Tästä syystä Trayvon ja George sekä heidän perheensä suostuivat rooleihinsa tässä henkilökohtaisessa tragediassa.
 
Samanlaista rotukiihkoilun aiheuttamaa katkeraa erimielisyyttä on myös uskonnoissa, etnisissä ja kulttuuriperinteissä ja yhteiskunnallisissa kastimääritelmissä, mitkä hallitsevat järjestelmiä sekä sukupuolista ja taloudellista asemaa. Kaikki nämä erimielisyysalueet jotka ovat aiheuttaneet suunnatonta kärsimystä vuosituhansia, tulevat loppuunsa.
 
Yksilöt reagoivat ympäri maailmaa pelottomasti voimakkaaseen vastuuntuntoon ja toimivat sen mukaan, minkä he tietävät sielu- ja tietoisella tasolla oikeaksi, ja universumi antaa heille tilaisuuksia toimia sopimusvalintojen mukaisesti. Useimpia heistä ei tunneta lähipiirin ulkopuolella eivätkä ne harvat jotka ovat tunnettuja kansainvälisesti, ole sen tietoisempia kuin tavallinen väestö siitä, että ennen syntymää nämä yksilöt päättivät olla, kuka ovat, ja tehdä, mitä tekevät.
 
Yksi joka on hyvin tunnettu ja suuresti kunnioitettu, on Malala Yousafzai, nuori pakistanilaistyttö, jota ammuttiin, koska hän taisteli tyttöjen koulutusoikeuden puolesta, ja hän jatkaa ponnistelujaan tavoitteen hyväksi. Ainoastaan sen vuoksi hän ei toipunut hengenvaarallisesta päähaavasta, että hän sai asiantuntevaa lääketieteellistä hoitoa ja myriadeja rukouksia. Hän päätti sielusopimuksessaan omistaa elämänsä tälle arvokkaalle palvelulle, mikä lopulta on hyödyksi tytöille kaikkialla, missä heiltä kielletään sama koulutus kuin pojilla.
 
Paavi Franciscus on yksi tunnettu ja hyvin arvostettu ihminen. Henkisesti kehittynyt sielu joka ruumiillistui Jorge Bergoglioksi, teki tämän korkeimman universaalin neuvoston pyynnöstä, jotta hän voisi myöhemmin täyttää hyvin vaikutusvaltaisen paavin viran. Sielusopimuksen pitämisen myötä universumi viitoitti tietä sopivalle tilaisuudelle. Näin Bergogliosta tuli paavi ja suuresta Vatikaanin vastustuksesta huolimatta hän toimii sen mukaan, minkä hän tuntee vastuukseen, ja oikaisee vääryyksiä, joihin tuo elin on syyllistynyt alusta saakka.
 
Maapallo on saanut koko ylösnousemuspolullaan astronomisia valomääriä toisilta sivilisaatioilta. Mutta rakas perheemme, se valo mitä jokainen sellainen generoi joka ottaa vaarin sisäisestä äänestä, liikuttaa yhteiskuntaanne aina lähemmäs rauhallista ja harmonista maailmaa, missä kaikki jakavat tasavertaisesti maapallon valtavassa yltäkylläisyydessä.
 
Kaikki tämän universumin valo-olennot syleilevät teitä valotyöntekijöitä ehdottomassa rakkaudessa ja suuresti arvostaen!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >