HomeViestejäSuzanne Ward11.6.2013 - Viesti Matthewilta

11.6.2013 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
11.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakastavia terveisiä kaikilta sieluilta tällä asemalla, tämä on Matthew.
 
Kun puhumme ongelmista, joita kohtaan lukijat ovat ilmaisseet suurta kiinnostusta, pitäkää mielessä, että kaksinaisuusasteikon negatiivinen pää on huipussaan ja kun tuo energia on laitettu liikkeelle, sen on hiivuttava omia aikojaan. Näette yksilöjen, joilla on väkivaltaisia taipumuksia, seuraavan voimistunutta tarvettaan tehdä väkivaltaa - ovat ne sitten satunnaisia tekoja tai johtajia jotka sortavat kansaansa - ja tuon energian ilmenevän monissa eri tilanteissa ympäri maailmaanne.
 
Turkin myllerryksen, näennäisen puiston suojelemisen, laittoi alulle CIA:n "peiteoperaatio" kohentamaan tulta sunnien ja shiiojen välillä ja johtamaan roihuavaan sotaan. Aivan kuten maailmanne kaikilla mailla, Turkilla on menettelytapoja, jotka eivät tyydytä kaikkia kansalaisia, mutta se on taloudellisesti vakaa ja edistyksellinen ja tämän Illuminati haluaa tuhota.
 
Vaikka sen maailmanverkosto on revennyt liitoksistaan, muutama huippuyksilö on juuttunut siihen itsepetokseen, että he valtaavat koko Lähi-idän ja siirtyvät kontrolloimaan myös muuta maailmaa. Tätä ei taatusti tapahdu ja sitten kun levottomuus Turkissa laantuu - ja se laantuu pian - tulee joitain uudistuksia ja se vahvistaa edelleen maan edistyksellistä polkua.
 
Niissä Lähi-idän maissa missä kansa on syrjäyttänyt despoottiset tai dynastiset hallitsijat, vapaus on uutta ja on luonnollista, että on hämmennystä johtajuudesta ja hallinnosta. Lopulta yhteisymmärrys saavutetaan joka maassa ja otetaan käyttöön sellaiset demokraattiset säännöt, jotka sopivat parhaiten kullekin.
 
Syyria on vähän erilainen, koska erilaiset ryhmät taistelevat Assadin hallintoa vastaan. Niiden tarkoitus on sama, mutta kullakin ryhmällä on ns. oma agendansa. Sitten kun voitto tulee, on vakavien erimielisyyksien aika, mitä johtaa radikaalein ryhmä, kunnes terve järki ja viisaus vallitsee. Silloin muodostetaan koalitio, mikä johtaa maan kohti rauhallista vakautta.
 
Kiinan intressi ei ole USA:n taloudellinen kukistaminen, vaan omien vakavien sisäisten ongelmiensa käsitteleminen. Puhuttaessa maailman taloudellisesti merkittävistä valtioista, Kiinalla ja USA:lla on suurimmat sisäiset haasteet. Koska Kiinan hallitus on autoritaarinen, mutta sitä keventää selkeä visio, niin se työstää ratkaisuja ongelma-alueilleen. Koska USA:ssa demokratia on mennyt vinoon, siellä toimenpiteet vaikeilla alueilla ovat suhteellisen pysähdyksissä.
 
Tämä on sopiva paikka puhua kysymyksistä, joita monet lukijat ovat esittäneet. Miten USA:n presidentti Obama voi puolustaa sitä, että Kansallinen turvallisuusvirasto (NSA) kerää tietoa kansalaisten yksityisistä puhelinkeskusteluista ja internet-tiedostoista? Miksi hän allekirjoitti Monsanton suojeluasetuksen? Kongressin toimet ovat julkista tietoa, mutta sitä ei tiedetä, mitä tapahtuu suljettujen ovien takana, ja kerromme teille sen, mikä on oleellista näissä kahdessa tilanteessa.
 
Presidentti Obama puolusti NSA:n tiedonkeräystä, mikä valtuutettiin George W. Bushin hallinnon aikana hyväksytyssä Patriot Actissa sillä aidolla perusteella, että se on johtanut monien terroristisuunnitelmien löytämiseen ja estämiseen. Sitä presidentti ei voi sanoa - eikä Bush koskaan sanoisi - että laajimmat terroristitoimet, jotka epäonnistuivat, ja suurin osa vähäpätöisemmistä juonista, jotka myös ammuttiin alas, keksi CIA-siipi Illuminatin kontrolloimana.
 
Obama ei voi paljastaa sitäkään, että maan ulkopuolisia toimii NSA:ssa ja muissa virastoissa tässä maassa ja useissa muissa. He keräävät ja analysoivat informaatiota kaikista Illuminatin toimista ympäri maapalloa ja käyttävät sitä heikentämään sen operaatioita ja antamaan syytetodisteita. Sitten kun tämä on palvellut tarkoituksensa ja tuonut Illuminati-hallinnan loppuunsa, Patriot Act ja myös Kotimaan turvapalvelu loppuu.
 
Mitä Monsanton suojeluasetukseen tulee, niin Illuminatin puhemiehet sanoivat presidentille, että jos hän käyttää veto-oikeuttaan siinä, kongressi kumoaa sen. Lisäksi se voimistaisi ponnistuksiaan kaataa edullista terveydenhoitoa koskevan lain, estäisi lainsäädäntöä, mikä voisi helpottaa maahanmuutto-ongelmia ja tuomitsisi yrityksen ratkaista kansainväliset konfliktit rationaalisilla keskusteluilla hyökkäävän vastakkainasettelun sijasta.
 
Tämän voitaisiin sanoa olevan käytännön syy, että Obama allekirjoitti asetuksen, mutta tässä on toinenkin puoli, mitä Illuminati-blokki ei tiedä. Presidentti ei aikonut sen uhkauksista huolimatta allekirjoittaa asetusta, mutta hän teki sen, koska häntä lähellä olevat maan ulkopuoliset neuvoivat näin. Heidän korkeampi perspektiivinsä oli, että kansalaisten raivon tätä salakavalaa asetusta vastaan täytyy motivoida heidät pakottamaan sen mitätöinti.
 
Ihmisten on käytettävä oikeuttaan ja vastuutaan vaatia, että heidän valitsemansa edustajansa lopettavat jääräpäisen puolueellisuuden, lakkaavat antamasta lobbareiden rahan sanella äänestystapansa lainsäädännössä ja alkavat palvella maan parhaita intressejä.
 
Tämä ei mitenkään päde vain USA:han! Hallitusten on kaikissa maissa alettava palvella kansansa tarpeita, koska tämä menee maapallon kultaisen ajan ja sielukehityksen ytimeen.
 
Kuten mainittiin aiemmissa viesteissä, maapallon tavallinen kansa on neljännessä tiheydessä, mutta monet eivät ole saavuttaneet tätä tiheyttä vielä tietoisesti tai henkisesti. Aivan kuten maapallon ylösnousemus oli ennalta määrätty, niin oli myös kultainen aika, mutta se milloin tuo aika kukoistaa koko loistossaan lineaarisessa ajassanne, riippuu ihmisten kollektiivisista ajatuksista, tunteista ja teoista. Emme voi korostaa liikaa, miten kovasti valoanne tarvitaan auttamaan yhteiskuntaanne kehittymään tietoisessa ja henkisessä tiedostamisessa!
 
Universaali vetovoimanlaki on oleellinen osa kehittymistä. Keskittymällä tyytymättömyyteen hallitsevien järjestelmien epäoikeudenmukaisuutta ja rikollisia toimia kohtaan, tavallinen kansa lähettää energiaa, mikä pitkittää niitä tilanteita, joiden se haluaa loppuvan!
 
Heidän on tiedettävä, että keskittymällä sen sijaan siihen, mitä he haluavat, he generoivat energiaa ilmentämään sen. Heidän on käytettävä erottelukykyä kaikkien lähteiden lähettämään informaatioon ja kysyttävä sisältä, missä totuus tunnetaan, onko jokin faktaa vai fiktiota, totta vai valetta.
 
Puhuimme ensimmäisen kerran Barack Obamasta ennen vuoden 2008 vaaleja, kun totesimme, että hänen valittaisiin presidentiksi. Olemme puhuneet hänestä lukuisia kertoja sen jälkeen, myös ennen vuoden 2012 vaaleja, kun sanoimme, että hän jäisi virkaan, ja selitimme miksi.
 
Jokaisen viestin jälkeen, missä mainittiin Obama, äidilleni tulvi sähköposteja, joissa republikaanipuolueen ideologioiden kannattajat tuomitsevat kiihkeästi sen, mitä kerromme teille hänestä, ja hänen tukijansa haluavat tietää, pystyykö hän selviytymään siitä mahtavasta vastustuksesta, mitä hän kohtaa. Jotkut kysyvät: onko hän edelleen valon täyttämä olento? Kyllä, hän on!
 
Teemme tähän pienen lisäyksen, mutta ensin sanomme, että politiikka on alistanut maapallon monet peräkkäiset sukupolvet sodankäynnin kamalalle määrälle kuolemaa ja tuhoa ja aiheuttanut maailman valtavien rikkauksien tiedostamattomasti vinoutuneen jakautumisen. Emme ylenkatso uskontojen esittämää roolia, mutta ne jotka hallitsevat kirkkoa ja valtiota, ajavat seuraajansa taistelukentälle.
 
Pitkiä aikakausia maailmanne poliittisen järjestelmien perusta oli hullu valloittaminen, verenvuodatus, korruptio ja petos. Lopulta tämä sai aikaan sellaisen negatiivisuusmassan, että maapallon elämä oli vaarassa. Gaia, planeettananne ruumiillistunut sielu, ei halunnut kehonsa ja kaikkien sen elämänmuotojen kuolevan.
 
Näin Gaian pyynnön ja Jumalan siunauksen mukaisesti, kaukaiset sivilisaatiot täyttivät planeettaa elämää pelastavalla valolla ja korkein universaali neuvosto teki sen uuden aikakauden pääsuunnitelman, mikä alettiin tuntea maan kultaisena aikana. He pyysivät erästä sielua hyvin kehittyneestä sivilisaatiosta ottamaan yhden vaikeimmista tehtävistä - USA:n presidenttiyden, roolin mikä kohottaisi politiikkaa maailmanlaajuisesti.
 
Kyllä, Barack Obama on ehdottomasti yhtä valon täyttämä, kuin suostuessaan tehtävään oikaista vääryydet tuossa maassa ja olla maailman rauhantuojien eturintamassa! Koko virka-aikansa hän on uutterasti tehnyt kulissien takaista työtä purkaakseen sen verkoston, mikä mahdollisti Illuminatin kontrolloida kaikkea, mikä vaikuttaa elämään maailmassanne.
 
Sen voima estää tai täysin suistaa raiteiltaan hänen ponnistelunsa, on ollut valtavaa ja onnistunut laajasti, mutta sitten kun sen vaikutusvalta kongressissa ja sen ulkopuolella loppuu, näette totuuden sanoissamme Obamasta.
 
Laitetaanpa negatiivisuus nyt säätilan ja geofyysisten tapahtumien taustaa vasten, joita ette ehkä ole pitäneet sellaisena todisteena muutoksesta, mitä ne ovat. Se voimakas valo mikä pelasti maapallon elämän, antoi sille voimia aloittaa negatiivisuuden vapauttamisen niiden voimakkaiden maanjäristysten, vulkaanisten purkausten ja rajujen myrskyjen avulla, jotka ovat johtaneet massiiviseen määrään kuolemaa ja tuhoa.
 
Viimeinen "vanha" negatiivisuus eliminoitiin noin puoli vuotta sitten, mitä mahdollisti maapallon siirtymisen neljänteen tiheyteen. Se "uusi" negatiivisuus mitä aiheuttaa jatkuva väkivalta, vapautetaan sarjana maanjäristyksiä alueilla, missä tapahtuu vähän, jos lainkaan, henkien menettämistä tai maa-alueiden tuhoutumista, ja sama pätee vulkaanisiin purkauksiin. Lisää sitä hajotetaan kaatosateina joillain alueilla ja maastopaloina toisilla - vesi ja tuli ovat luonnon puhdistavat elementit.
 
Enää koskaan negatiivisuus ei keräänny planeetalla eikä mitään ennustettuja mullistuksia tapahdu! Se pimeys mikä on pitkän aikaa verhonnut maapalloa, on poissa, mutta sen siivoaminen, mitä se jätti vanaveteensä, jatkuu, kunnes maapallo saavuttaa ne tasot, missä väkivaltaa ei ole.
 
Maapallo ei pääse sinne ensi viikolla tai ensi kuussa, mutta maapallon sisäisten, päällisten ja ulkopuolisten valovoimien avustamana se siirtyy kohti tuota tilaa vauhdilla, mikä on ainutlaatuista tässä universumissa, ja koko matkan ajan väkivalta vähenee ja näin myös myrskyt, järistykset ja vulkaaninen toiminta.
 
Siirrytään nyt tosiin aiheisiin, mistä lukijat kysyvät. Jokin aikaa sitten radioaktiiviset päästöt Japanin vaurioituneesta ydinvoimalasta neutralisoitiin siinä määrin, ettei altistuttu uusille terveysriskeille. Lopulta kaikki ydinvoimalat, varastoidut jätteet ja muut myrkkysaasteet dematerialisoidaan teknologisesti. Siihen saakka joukot taivaallanne käyttävät aluksiensa teknologiaa suojaamaan ydinvoimaloita, jotka ovat edelleen käytössä.
 
Huoli ydinasemaiden harkitsemattomasta toiminnasta, toisten maiden ydinaseiden kehittämisestä tai hankinnasta sekä vahinkolaukaisuista on täysin tarpeeton. Luojan julistuksella ja Jumalan valtuutuksella sivilisaatiot joilla on kyky estää tahalliset tai vahingossa tapahtuvat ydinaseiskut, jatkavat niiden estämistä.
 
Bilderberg-konferenssin aikana Illuminati pystyi hädin tuskin naamioimaan huolensa siitä, miten kauan enää se pystyy kontrolloimaan pankkitoimintaa, rahanlainausta ja investointeja ympäri maailmaa. Se on melkein kuluttanut loppuun ne keinot, joilla se on pystynyt pitämään omaisuutensa koskemattomana.
 
Kuten mainittiin aiemmin, yksilöt NSA:n sisä- ja ulkopuolella ovat keränneet todisteita siitä, että Illuminati on hankkinut nuo omaisuudet laittomasti ja epäeettisesti. Kuitenkin siihen saakka, kunnes kaikki dokumentit on esitetty pitävinä tapauksina eri tuomioistuimissa ja niistä on sitten oikeudenmukaisesti päätetty, varat jäävät Illuminatin käsiin.
 
Ilolla kuulimme, että Kanadan puolustusministeri tunnusti muiden sivilisaatioiden läsnäolon! Sitä ei vielä tiedetä, miten paljon tämä ehkä vaikuttaa laskeutumisten ajoitukseen ja siihen, milloin keskuudessanne elävät maan ulkopuoliset ilmaisevat itsensä.
 
Äiti, lisää mukaan Hatonnin vastaus kysymykseesi tästä aiheesta.
 
"Niin kannustavaa kuin tunnustaminen onkin, se ei riitä laskeutumisiin huomenna. Saamme sanan, että teidän on laittava talonne parempaan järjestykseen ensin. Kukaan ei odota teidän tekevän sitä yksin. Siksi me olemme täällä!
 
"Suzy, ystäväni, sinä tiedät, ettemme aio valloittaa maailmaanne, mutta useimmat ihmiset eivät tiedä. He ovat uteliaita meistä, mutteivät vakuuttuneita siitä, että laskeutuisimme auttamaan. Heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä olemme tehneet maan päällä vuosisatoja. He sanovat paremminkin, miksi maan ulkopuoliset olisivat kiinnostuneita meistä.
 
"Sitten kun he näkevät asioiden siirtyvän hyvään suuntaan ja tuntevat enemmän luottamusta siihen, mikä muuttuu, he eivät ole ehkä niin varuillaan vieraiden pistäytymisestä. Mutta se Illuminatin propaganda, että "maan ulkopuoliset voivat näyttää ystävällisiltä, mutta aikovat orjuuttaa teidät", kiertää edelleen internetissä.
 
"Joka tapauksessa asian ydin on, että Jumala on ohjaksissa. Hän tietää, milloin olette valmiita toivottamaan tervetulleeksi meidät, ja sitten hän antaa neuvostolle "antaa mennä" -merkin. Me olemme vielä innokkaampia kuin te, Suzy!"
 
Kiitos, äiti, ja kopioi tähän linkki lyhyeen videoon, mikä myös lisää energiaa sen päivän nopeuttamiseen, milloin tapaatte "avaruushyväntekijänne". Toivomme, että inspiroidutte tukemaan tätä ryhmäponnistusta sanan levittämiseksi. www.youtube.com/watch?v=b3RYMb9uoZ0
 
Rakas maaperheemme, miljardit sielut haluavat samaa kuin te - elää rauhallisessa maailmassa, missä kaikkien tarpeet tyydytetään runsaasti, missä kaikki johtajat ovat viisaita ja kunnioittavia ja elämä on harmoniassa luonnon kanssa. Mutta he eivät tiedä, miten auttaa tekemään maailmasta sellaisen, ja te tiedätte - te olette tiennäyttäjiä!
 
Elämällä sydämestä olette esimerkkinä kaikille ympärillänne siitä, että rakkaus on tapa luoda se maailma, mitä he ja te haluatte. Muistakaa, että katkeamattomassa tapahtumasarjassa maailmanrauhan, ilon, kauneuden, ystävällisyyden, keskinäisen kunnioituksen, yltäkylläisyyden ja upean seikkailun aika on jo!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev