HomeViestejäSuzanne Ward5.4.2024 - Viesti Matthewilta

5.4.2024 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
5.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Gazan kansanmurha, jota johtaa Netanjahu, Illuminati joka on järjestänyt Hamasin hyökkäyksen Israeliin, katkaisee tuon salaseuran selän. Tulee tietoon, että se perusti ja rahoitti kaikkia terroristiryhmiä, ja sen tavoite on tappaa 6 miljardia ihmistä.

Kansalaiset protestoivat Illuminatin kontrolloimien hallitusten menettelytapoja, muut kansalliset johtajat kieltäytyvät taloudellisesta ja kaupallisesta yhteistyöstä, ja kohoavat värähtelyt ja ”valkohatut” estävät pirullisia suunnitelmia toteutumasta. Älkää olko peloissanne niistä pelottavista ennusteista, joita olette ehkä kuulleet auringonpimennykseen 8.4. liittyen.

Newagelaisten keskuudessa on se yleinen odotus, että kuluu vuosisata tai enemmän, ennen kuin Maan sivilisaatio elää viidennessä tiheydessä, ja joukko vapaaehtoisia ei usko, että Arnoldin väen 35–40 vuoden aikakehys on mahdollinen. Kysyimme Arnoldilta, haluaisiko hän puhua tästä, ja hän välitti vastauksensa äidilleni, kun tämä oli palannut perheen iloisesta jälleentapaamisesta Panamasta.

Äitini on vaikea hyväksyä ”elämän väärää järjestystä”, kuten hän sanoo. Viime heinäkuussa hän toipui 90-vuotiaana laajasta sydäninfarktista, ja kaksi viikkoa sitten rakas veljeni Michael, neljästä sisaruksestamme nuorin, menehtyi omaansa. Tämä on surullista aikaa koko perheelleni maan päällä.

No niin, tässä on Arnoldin vastaus.

ARNOLD: Suzy, tervehdykseni ja kiitos viestini vastaanottamisesta. Matthew, kiitos, että tarjoat minulle tilaisuuden muuttaa ajoitukseen liittyvät matalat epäilyvärähtelyt, luottamuksen ja innostuksen korkeiksi värähtelyiksi. Aikakehys on määrätty, mutta kuten tiedätte, hyvät värähtelyt edesauttavat siirtymäprosesseja. Vaikka yleiskatsaukseni maalataan isolla pensselillä, ihmiset tietävät yleensä, mitä odottaa, ja he tietävät, että lopputulokset ovat ihmeellisiä.

Rakkaat ystävät, maa kokee yhtä suurenmoisimmista ja ikimuistoisimmista transformaatioista tämän universumin historiassa. Kaikki on yhteydessä energeettisesti, ja se mitä on tulossa maalle, hyödyttää myös muuta universumia. Se ei ole ainoa syy, miksi kaikki valo-olennot kaikkialla kannustavat teitä eteenpäin – teidän on aika tietää, että olette osa universaalia perhettä.

Se mitä pidätte lineaarisena aikana, on itse asiassa energiaa, ja koska planeetta on siirtynyt aina vain kevyemmille energiatasoille, havaitsette sen ajan kulkemisena nopeammin ja nopeammin. Kaikki se mitä tapahtuu aikakäsityksenne aikana, nopeutuu myös, kuin haitari, jonka palkeita työnnetään tiiviimmäksi ja tiiviimmäksi. Erityisen merkittävää on ihmisten kasvava tietoisuus, ja tästä syystä voisimme vakuuttaa teille, että kaikki merkittävät muutokset voidaan saada aikaan 35–40 vuodessa.

Tämä varmuus perustuu voimakkaaseen rakkausenergiaan. Älkää koskaan aliarvioiko tuota voimaa! Rakkaudella vapaaehtoisemme herättävät maaperheen, ja sillä ne jotka ovat hereillä, ovat muuttaneet asenteitaan, näkemyksiään ja pyrkimyksiään, ja heidän toimensa ovat merkityksellisiä ja suotuisia. Rakkaus on perusta, jolle he rakentavat uuden maailman itselleen, Maan kultaisen ajan, ja jatkumolla ne kukoistavat rakkaudessa, joka on elämän perusta tuossa ajassa.

Koska menee melko kauan, ennen kuin siitä on todisteita, voisi olla hyödyllistä tietää, mitä odottaa matkan varrella. Muissa maailmoissa elävät auttajanne haluaisivat kaiken soljuvan tasaisesti ja nopeasti, ja lopulta kaikki soljuu, mutta ajoittaista myllerrystä on todennäköisesti seuraavien kuukausien aikana. Navigoitte yleisen hämmennyksen ja raivon energiaa, kun syvävaltiolaiset käyvät päälle, koska ”valkohatut” sotalaitoksessa pidättävät ja poistavat kollegoitaan, samaan aikaan kun toiset luovat laajoja turvatoimia sekä tuhoavat pimeiden voimien tiloja, kun niitä löydetään.

Siitä miten ja milloin järkyttäviä totuuksia kerrotaan julkisesti, keskustellaan edelleen – kuka on kansainvälisesti tarpeeksi kunnioitettu uskottavaksi? Maailmassanne ei ole kovin paljon luottamusta tässä kohtaa – melkein kaikki tietävät, että merkittävät mediat valehtelevat eikä monilla kansallisilla johtajilla ole kansalaistensa parhaat intressit sydämessään.

Joitain uudistuksia on jo valmiina lähtemään liikkeelle, ja toisia on viimeisissä suunnitteluvaiheissa, mutta mitään ei voi ottaa käyttöön tehokkaasti, ennen kuin pimeys on hävitetty. Annan teille esimerkin siitä, miksi näin on. On vilpittömiä tarkoituksia antaa humanitaarista apua ihmisille, jotka elävät vaikeissa olosuhteissa kaikkialla, ja joissain tapauksissa tuo vastoinkäymisten ja puuteen vyöry alkoi monta vuotta sitten. Pimeyden sätkynuket ja heidän käskyläisensä eivät ole ainoastaan luoneet esteitä estämään apua saavuttamasta ihmiset epätoivoisessa ahdingossa, vaan he ovat lisänneet puutteessa olevia ihmisiä käynnistämällä kansallisia konflikteja, taloudellista epävakautta ja terrorismia maassa toisensa jälkeen.

Toimille ja menettelytavoille jotka vaikuttavat haitallisesti mielen, keho ja hengen terveyteen, annetaan pikaista huomiota syvävaltion jälkeen, mikä sisältää tehostettua avun toimittamista. Kemikaalien suihkutus ja kaikki muut myrkylliset saasteet loppuvat; vesistöjen rojut puhdistetaan; ja laittomien huumeiden, kemiallisten ja biologisten aseiden, rokotteiksi kutsuttujen pilaantuneiden liuosten ja adrenokromin etsintä ja tuhoaminen jatkuu. Epäreilut lait ja kaikki muu mikä liittyy lainopilliseen epäoikeudenmukaisuuteen, kumotaan. Valtavirtamedia alkaa raportoida todenperäistä informaatiota, ja viihde- ja urheiluteollisuudessanne on odotettavissa suuri puhdistava uudelleenjärjestely.

Alkutoiminta merkittävissä projekteissa, kuten esimerkiksi ympäristöä vahingoittavien käytäntöjen lopettaminen, nykyisten energialähteiden vaihtaminen vapaaseen energiaan ja suuret erot ravintoketjun eläinten kasvattamisessa, on puuskittaista. Organisoitu pelottelu jostain, mikä kohottaisi sorrettuja tai paljastaisi kätkettyjä totuuksia, on poissa, mutta tutut rakenteet, kuten hallitukset ja byrokraattiset politikat, menettelytavat ja säännöt ovat raunioina, eikä sivilisaatiolla ole kokemusta vapaasta ja päättäväisestä toiminnasta vision kera. Kun viisaita ja kunnioitettavia yksilöitä joilla on asiantuntemusta monilla alueilla, astuu esiin paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, toiminta joka vain puksuttaa eteenpäin, alkaa liitää.

Yksi laaja projekti on koulutus, joka rukataan lastentarhaa edeltävästä ajasta tohtorinarvoon saakka. Oppilaille joka tasolla opetetaan universaalisti ja historiallisesti täsmällistä informaatiota. Kehitysaskeleet myös muilla aloilla, kuten sairaanhoito, energia, maatalous, kuljetus, rakentaminen ja viestintä, varmistavat, että kaikilla maailmassa on yltäkyllin sitä, mitä he tarvitsevat ja haluavat.

Riippumatta siitä, liitetäänkö nimi NESARA globaaliin talousjärjestelmään, joka korvaa nykyisen korruptoituneen toiminnan, tuon lain soveltaminen lopettaa köyhtymisen, mitätöi maiden velat Maailman talousfoorumille, Kansainväliselle valuuttarahastolle ja kansainvälisille rahoitusorganisaatioille, mitätöi jonkinlaiset henkilökohtaiset velat, ja lopettaa Yhdysvaltain keskuspankkijärjestelmän, Yhdysvaltain verohallinnon ja pankkien kiskurikorot.

Digitaalinen pankkitoiminta jota on kovasti markkinoitu, on osa korruptoitunutta järjestelmää, ei uusi järjestelmä. Järjestelyjä on tehty, jotta tulot hallinnoilta ja investoinnit jatkuvat järjestelmävaihdon aikana, mutta maksut voivat keskeytyä lyhyeksi aikaa. Tavaranvaihto joka toimi hyvin ”vanhaan aikaan”, toimii jälleen sille väestönosalle, joka saa tyydytystä jonkin taidon vaihtamisesta saappaisiin, tai jonkun auttamisesta, kuka sitä tarvitsee, eikä siihen liity koskaan rahaa.

Vaikuttaa siltä, että edistysmielisten liikkeiden johtajat ottavat itselleen yhden yhteiskunnan suurimmista vastuista, järjestäen pysyvän majoituksen suurelle joukolle kodittomia. Kukaan ei kieltäisi, että tämä tilanne on kriittinen, mutta toimintaa on vaikeuttanut pelko, ahneus, ahdasmielisyys ja apatia. Kohoavat värähtelyt helpottavat ja sitten lopettavat pelon syyt, samaan aikaan ne vähentävät negatiivisia piirteitä ja vahvistavat positiivisia. Sitten monumentaalinen kodittomuushaaste laitetaan vakaalle polulle tyydyttävää lopputulosta kohti.

Monia käsiä tarvitaan raivaamaan rauniot sodan repimiltä alueilta ja rakentamaan uudelleen kaupunkeja ja liiketoimintoja. Vaikka jotkut aiemmat asukkaat ovat innokkaita muuttamaan takaisin kotiin ja aloittamaan alusta, toiset eivät halua taas jättää kotiaan. Maahanmuuttajat jotka ovat sulautuneet yhteisöön, joka otti heidät vastaan, ja menestyneet osallistumalla sen vahvuuteen, tuntevat olevansa ”kotona”.

Ihmiset jotka pakenivat väkivaltaa, poliittista sortoa ja tulojen puutetta, haluavat lupauksen turvallisuudesta sekä koulutus- ja työmahdollisuuksia, ennen kuin he palaavat isänmaahansa. Ja kansainvälinen organisaatio perustetaan valvomaan tuota valtavaa suursiivoustyötä, kuten sitä voitaisiin kutsua.

Kansalaisten kodittomuuden lopettamiseen Yhdysvalloissa ja niiden olosuhteiden korjaamiseen, jotka aiheuttavat tuon tilanteen, ryhtyy useita ryhmiä maan yksityisellä sektorilla, mukaan luettuna vaihtoehtoisen terveydenhoidon spesialistitiimi.

Tiedustelupalvelut käyvät myös läpi puhdistuksen, ja jotkut, mm. CIA ja Mossad, poistavat epäluotettavan aineksensa tai hajoavat kokonaan. Jos valtakunnan rajat muuttuvat, tärkein näkökohta on yhteiset juuret – esi-isät, historia, kulttuuri ja filosofia. Silloin kun sotien voittajat muodostavat uudet rajat, ajatustakaan ei uhrata niiden ihmisten tunteille, joihin se vaikuttaa.

Tilanteet jotka on suunniteltu saamaan pienet maatilat pois alalta, poistetaan, kamppailevia pienyrityksiä autetaan taloudellisesti, ja monikansalliset yhtymät jotka monopolisoivat markkinansa, jaetaan. Jos yritykset jotka palvelivat pimeitä tarkoituksia, voidaan mukauttaa ja uudistaa – esimerkiksi yritykset ja tehtaat jotka tuottavat varusteita sotaan – se tehdään. Ei ole mitään itua keksiä pyörää uudelleen, jos sen hiominen palauttaa tasaisen pyörimisen.

Ei ole pakko valita, tehdäänkö maailma, jonka luonnollinen kauneus on palautettu ja jokainen ihminen on terve, onnellinen ja kukoistava, vai lähdetään avaruustutkimuksen suureen seikkailuun. On enemmän kuin tarpeeksi resursseja – lahjoja, tietoa, nerokkuutta, kiinnostusta ja rahaa – tehdä loistavaa työtä kummassakin. Ja aina silloin tällöin tulevien vuosien aikana universumi yllättää teidät vaikuttavilla tapahtumilla ja jumalaisilla lahjoilla, jotka parantavat teidän ja Gaian evoluutiota.

Tässä risteyksessä Gaialla ei ole muita suunnitelmia, kuin imeä sitä voimakasta valoa, joka antaa sen planeettakehon ylösnousta vakaasti neljännen tiheyden läpi, matkalla määränpäähänsä viidenteen tiheyteen. Sinne se, Jumala ja Sol kanssaloivat tämän planeetan paratiisiksi, jalokiveksi tähän universumiin. Siellä Gaian tuleva väestö elää rakkaudessa, ilossa, vauraudessa ja kunnioittaen koko luontoa majesteettisen kauniissa maailmassa, maan kultaisessa ajassa.

Monet sielut jotka elävät maan päällä tänä päivänä, palaavat tuona aikana, jolloin uudelleenaktivoidut DNA-säikeet mahdollistavat hyvin pitkän ja terveen elämän, ja toiset inkarnoituvat planeetalle ensimmäistä kertaa. Niin idyllistä kuin elämä onkin, asukkaat menevät lopulta eteenpäin korkeammalle kehittyneisiin maailmoihin jatkamaan henkistä ja tietoista kasvamista.

Rakas perhe, katsokaa taivaalle ja inspiroitukaa universumimme valtavuudesta ja ihmeestä – se sisältää lupauksen upeista kokemuksista. Rakastakaa itseänne, ja antakaa elämän annin tulla näkyviin.

Matthew, toivon, että kiertelemätön yleiskatsaukseni karkottaa aikaepäilykset. Kiitos tilaisuudesta puhua, ja Suzy, kiitos, että otit vastaan sanani. On ilo ja etuoikeus tulla kutsutuksi osallistumaan näihin viesteihin.

MATTHEW: Kiitos valaisevasta informaatiostasi, Arnold. Ja kiitän sinua ja kaikkia kollegoitasi kaikesta, mitä teette auttamaan Gaiaa ja sen elämänmuotoja.

ARNOLD: Se on rakkauspalvelua, aivan kuten omanne, Matthew, ja nyt hyvästelen. Näkemiin sinulle, ja myös sinulle, rakas Suzy.

MATTHEW: Näkemiin sinulle, rakas ystävämme.

Kaikki valaistut olennot tässä universumissa tukevat teitä ehdottoman rakkauden voimalla.

[Arnold on niiden maan ulkopuolisten erikoisjoukkojen jäsen, jotka elävät keskuudessamme. Viestit 16.9.2019, 1.11.2022 ja 3.7.2023 sisältävät informaatiota hänestä.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >