HomeViestejäSuzanne Ward1.3.2023 - Viesti Matthewilta

1.3.2023 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
1.3.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Osa valon ja pimeyden taistelusta käydään kulissien takana, mutta muut osat ovat siirtyneet rohkeasti maailman näyttämölle. Kansalaiset monessa maassa kapinoivat hallituksen menettelytapoja vastaan, jotka henkivät pimeyttä, ja toiset hallitukset kieltäytyvät yhteistyöstä Illuminatin pyrkiessä tukemaan nopeasti näivettyviä globaaleja lonkeroitaan. Syvävaltio, salaliitto, varjohallitus, yksi maailmanjärjestys ja uusnatsismi ovat muun muassa nimikkeitä tälle salaseuralle, jonka monilla erilaisilla ryhmäkunnilla on sama pirullinen ideologia ja tavoite – kontrolloida maailmaa.

He tarvitsevat matalia värähtelyjä selviytyäkseen, ja he hyökkäävät kasvavaa vastarintaa vastaan aiheuttamalla pelkoa, miten tahansa pystyvät. He tietävät, että tämä matalavärähteinen tunne on voimakas ja tarttuva – yhden ihmisen pelko saavuttaa kaikki lähellä, ja nämä levittävät sitä, minne menevät.

Mutta ihmiset eivät tiedä sitä, eivätkä he tiedä, että heidän pelkonsa jotka kumpuavat pelottavista, vanhoista ennustuksista, jotka ovat pantu taas kiertämään, tai suoranaisista valheista joita Illuminatin kontrolloima valtavirtamedia toistuvasti raportoi, ovat tarpeettomia. Mikään seuraavasta vakavalta kuulostavasta informaatiosta ei päde Maan tulevaisuuteen.

Jos Venäjä voittaa Ukrainan, Putin voi tunkeutua NATO-maihin. Kiinan ollessa Venäjän liittolainen, on suuri vaara, että nämä kaksi aggressiivista maata voisi aloittaa ydinmaailmansodan. Illuminati haluaa epätoivoisesti propagandansa aiheuttavan uuden maailmansodan, mutta ei tule kolmatta maailmansotaa, ei ydinsotaa.

Se puhdistustehtävä johon Venäjä ryhtyi Ukrainassa, lopettaa Illuminatin yli puolen vuosisadan katalat toimet siellä. Niin oleellinen kuin tämä tehtävä onkin valonvoimille, se aiheuttaa syvää surua. Useimmat ukrainalaiset joukot ja siviilit eivät tiedä tuosta läpitunkevasta pahanteosta maassaan, jota on usein strategisesti asuntokompleksien, sairaaloiden ja koulujen kellareissa, joten he eivät ymmärrä, miksi Venäjän joukot hyökkäävät noihin paikkoihin. He eivät tiedä myöskään, että julmuudet joista syytetään Venäjän joukkoja, ovat Illuminatin kustantamien palkkasoturien työtä. Ihmiset noissa kahdessa maassa jakavat samat sukujuuret, kulttuurin ja historian, ja on traagista, että ihmiset jotka eivät olleet vihollisia, tappavat nyt toisiaan.

Meidän ei ollut tarkoitus puhua näin tunteellisesti, mutta tämä tilanne on koskettanut meitä syvästi. Kaikki elämät jotka tuhotaan pimeyden aikeilla, vaikuttavat meihin tällä tavalla, ja suremme Gaian kanssa. Mutta emme voi sallia surun viipyä, tai muuten se himmentäisi kollektiivisen valomme tällä asemalla, emmekä voi antaa sen tapahtua. Valoamme tarvitaan, jotta autetaan universumia pysymään tasapainossa ja Maata parantamaan verestävät haavansa.

Nyt katsomme Maata jatkumolla, jossa vallitsee rauha, rakkaus, ilo, yltäkylläisyys kaikille ja elämä harmoniassa luonnon kanssa. Rakkaat ystävät, tämä on se upea maailma, jota autatte maaperhettämme ilmentämään, ja kaikki tämän universumin valo-olennot ovat kiitollisia teille. Maan tiheydessä se on enemmän, kuin voitte kuvitella, mutta kun palaatte voitokkaasti kotimaihinne, tiedätte.

Nyt sitten, se Kiinan hallitussiipi joka on ottanut ohjakset, keskustelee Venäjän ja muiden maiden kanssa parhaista tavoista muodostaa rauhanomainen maailma, palauttaa Maan tuhottu ympäristö ja jakaa oikeudenmukaisesti maailman vauraus.

Osoitettuaan Kiinaa sormella "vakoojailmapallosta", Yhdysvallat ampui sen alas ja pian sen jälkeen teki saman muutamalle tunnistamattomalle kohteelle. Se herätti loogisen kysymyksen: jos ne ovat Maan ulkopuolisista lähteistä, iskevätkö avaruusolennot, jotka lähettivät ne, takaisin tunkeutumalla Maahan?

Vuosia sitten galaksienvälinen tiimi rakensi suojelevan valoverkon Maan ympärille, eivätkä mitkään matalavärähteiset olennot voi lähestyä sen kirkkautta. Kaikki maanulkopuoliset avaruusalukset jotka ympäröivät Maata, ovat auttamassa planeettaa ja sen sivilisaatiota.

Koska hologrammina toteutettu maanulkopuolisten invaasio on kuitenkin Illuminatin agendalla, he saattavat yrittää sitä. Jos näin käy, valonvoimat muuttavat sen loistavaksi viihteeksi.

Tiedehenkilöt väittävät, että pandemiat ovat tulleet jäädäkseen. Väestöä suojellakseen Maailman terveysjärjestö voi lain mukaan määrätä, että kaikki rokotetaan, ja siihen myöntymistä vaaditaan standardipalvelujen saamiseen. Jos Illuminatin kontrolloima WHO asettaa tuon vaatimuksen, sen voi panna täytäntöön vain hetkeksi. Tavallinen kansa herää, ja pimeiden voimien aika on lopussa.

Yhdysvaltain terveydenhoitoyhteisö on huolissaan "superbakteerisienestä" (superbug fungus), joka leviää. Nyt jokin sieni uhkaa myös ihmisten terveyttä? Miten tahansa se tapahtuu, se on yksi Illuminatin viime yrityksistä edistää pelkoa ja kaaosta.

Edessä olevina kuukausina monia kuolemia aiheuttavat rokotusten vaikutukset, sekä kaikki muut syyt, joihin ihmiset kuolivat ennen "pandemiaa". Aivan kuten nyt, valtaosa niistä on sielusopimusten mukaisia. (Viestissä 1.2.2023 selitetään tätä.)

Kaikkien valoa sisäistävien immuunijärjestelmä vahvistuu suuresti. Valo transformoi hiilipohjaiset solut kristallisiksi soluiksi, jotka ovat vastustuskykyisiä sairauksille, tekevät keholle mahdolliseksi elää niillä korkeammilla astraalivalotasoilla, joille Maa on matkalla, ja aktivoivat uudelleen käyttämättömät DNA-säikeet. Valon sisäistäminen tulee elämisestä jumalisilla tavoilla, ja kuten Jumala sanoi: "Se on niin yksinkertaista, kuin olla lempeä."

Ilmastomuutoksen vuoksi valtameret tulvivat rannikoille ja sisämaahan aina vuorille saakka, hukuttaen kaikki reittinsä varrella. Vedet jotka ovat vähitellen nousseet vuosikymmeniä, saavuttavat lopulta muutaman jalan maksimikorkeuden. Joihinkin alueisiin ei vaikuteta lainkaan, ja ihmisillä joihin merenpinnantasolla olevissa yhteisöissä vaikutetaan, on runsaasti aikaa muuttaa. On ennustettu myös äkillistä "minijääkautta", joka tuhoaa suurimman osan elämästä. Maan ylösnousemusmatka määränpäähänsä, korkeaan viidenteen tiheyteen, ei sisällä kumpaakaan näistä.

Ilmastomuutos saa aikaan useammin toistuvia myrskyjä, jotka ovat tappavia ja tuhoisia. Yli puoli vuosisataa Illuminati on teknologialla manipuloinut säätä ja aiheuttanut "luonnon" katastrofeja. Sitten kun heidät on kukistettu – ja se häämöttää aina suurempana horisontissa – ei ole enää tuhoisia säätapahtumia tai katastrofaalisia maapinnan kohoamisia, ja lopulta Äiti Maa voi alkaa luoda kohtuullista ilmastoa globaalisti.

Raha pankeissa, eläkerahastot ja osakemarkkinat voidaan menettää, kun talousjärjestelmä muuttuu digitaaliseksi. Se on Illuminatin suunnitelma, eikä se toteudu. Käyttöönotettava järjestelmä joka perustuu arvometalleihin, turvaa laillisesti ansaitut rahat ja investoinnit ja kumoaa valtioiden ja henkilöiden velat kiskurikorkotasoilla, jotka mahdollistivat Illuminatille osittain valtavien omaisuuksiensa keräämisen.

Sotaa laittomia huumeita vastaan ei voi voittaa, koska kartellit ovat niin vaikutusvaltaisia. Tuon sotaa koskevan harhakäsityksen on pannut alulle Illuminati, joka käy huumekauppaa yhteistyössä kartellien ja joidenkin "toimeksiantajien" kanssa hallituksissa. He ovat myös rahanpesubisneksen huipulla, ja sitten kun he eivät ole enää kuvassa mukana, kumpikin ala alkaa purkautua. Kaikki mikä perustuu pimeään tarkoitukseen, hajoaa, kun värähtelytasojen kohoaminen jatkuu.

Tekoäly muuttaa kansan puoliroboteiksi digitalisoidulla ohjelmoinnilla. Tätä, kuten Illuminatin muitakaan kohtuuttomia suunnitelmia Maan ihmisten varalle, ei tapahdu, ja tekoälyä tullaan käyttämään vain suotuisilla tavoilla.

Rakkaat ystävät, totuuden jakaminen näistä asioista kohottaa kaikkia, jotka ovat vastaanottavaisia, ja toisen asian selittämisellä voidaan myös välttää tarpeetonta pelkoa. Jokin aika sitten, kun puhuimme uudesta sulkutilasta, sanoimme sen olevan mahdollisuus. Nyt se on vahva todennäköisyys. Vaikka emme tiedä tarkkaan, milloin se tulee, se vaikuttaa olevan paremminkin lähellä kuin kaukana, ja tiedämme, ettei se kestä kauan. On kuitenkin suositeltavaa, että on ylimääräistä ruokaa ja muita tavaroita, jotka ovat tarpeellisia missä tahansa odottamattomassa tilanteessa. Jos (sota)joukkoja kutsutaan, se tapahtuu teidän turvaksenne, ei sotilasvallankaappausta varten, ja voitte olla varmoja, että valonvoimat varmistavat, että jälkiseuraamukset ovat täysin teidän ja maailmanne eduksi.

Te vapaaehtoiset olette tosiaankin voimakkaita sieluja, mutta kolmannen tiheyden sivilisaation, joka nukkui pimeyden kontrolloidessa elämää heidän maailmassaan, kaikkien tarpeiden tyydyttäminen on paljon enemmän, kuin missionne vaatii. Myriadit muut sielut auttavat teitä auttamaan Maata ja sen asukkaita.

Jotkut kokonaiset sivilisaatiot säteilevät valoa planeetalle pitääkseen värähtelyt vakaassa nousussa. Yhden pilvimuodostelmina näyttäytyvän sivilisaation jäsenet vähentävät kovasti myrkyllisiä saasteita taivaalta. Siihen saakka kunnes ns. rokotuksia ei enää käytetä, tiedehenkilöt maanulkopuolisissa erikoisjoukoissa jatkavat nanosiruohjelmoinnin poistamista ja niiden elementtien tehon vähentämistä, jotka toimivat yhdessä 5G-teknologian kanssa. Noiden joukkojen jäsenet tiedustelupalveluissa tietävät, mitä Illuminatin agentit suunnittelevat, ja varoittavat "valkohattuja", jotka valmistautuvat sen mukaisesti.

Kuten olemme maininneet aiemmin, muut erikoisjoukoissa ja miehistöissä, jotka kiertävät avaruusaluksissa planeettaa, estävät ydinkärkien räjähtämisen, jos sitä tarvitaan. Suojelusenkelit ja muut sielut enkeliulottuvuuksissa säteilevät ehdottoman rakkauden valoa, ja henkioppaat antavat käytännön ehdotuksia, joita yksilöt pitävät ahaa-elämyksinään.

Rakkaat veljet ja sisaret, olette osa mahtavinta auttajajoukkoa, jonka tämä universumi on koskaan tuntenut!

"Valon viestintuojat kehottavat meitä kysymään sisältä vastauksia. En tiedä, enkö saa mitään vai enkö saa niitä tarpeeksi selvästi analysoidakseni, jotta voin erottaa, mihin informaatioon uskon. Mitä voin nyt tehdä?" Vaikka on mahdollista kuulla äänen kertovan sinulle selvästi, mikä on totta ja mikä ei, on paljon todennäköisepää, että vastaukset tulevat intuitiona, sielun viestinä tietoisuuteen. Sielu-itsesi on kosmisessa tietoisuudessa tai Luojalähteen älykkyydessä, ja sieltä tuo informaatio tulee intuitiivisesti. Sitä ei tarvitse analysoida – sinun täytyy luottaa välittömään reaktioosi.

Jos informaatio virtaa luonnollisesti ja kevyesti sydäntilassasi, hyvin todennäköisesti se on totta. Jos tunnet vastustusta, esimerkiksi hetkellisen nykäisyn tai tukkivan/torjuvan tunteen, hyvin todennäköisesti tuo informaatio on väärä. Luottaminen siihen, minkä tunnet totuudeksi tai valheeksi, on erottelukykyä.

Kotimaissanne opastus sielulta saavutti tietoisuutenne yhtä luonnollisesti, kuin hengititte. Kuitenkin kolmannen tiheyden kehossa oppiminen luottamaan intuitioon on kuin minkä tahansa taidon kehittämistä – se vaatii harjoittelua.

Lisätäänpä toinen kommentti intuitiosta ja erottelukyvystä. Tämä kyky erottaa sen, mikä sinun on tärkeää tietää ja mikä ei – älä käytä sitä etsiäksesi vastauksia triviaaleihin kysymyksiin.

"Jos valo maan päällä voimistuu, miksi väkivalta lisääntyy? Eikö sen pitäisi vähentyä?" Väkivalta on voimistuvan valon varjopuoli, mutta näin on vain siihen saakka, kunnes valo on niin voimakasta, ettei matalia väkivaltavärähtelyjä voi enää olla, ja se aika lähenee päivä päivältä.

Suurimman osan väkivallasta aiheuttavat nyt pimeät voimat, jotka taistelevat valonvoimia vastaan kynsin hampain matkan joka askeleella. Väkivalta jota kutsutaan "sattumanvaraiseksi", on tulosta valon voimistumisesta ihmisten luonteenpiirteissä ja käyttäytymisessä – "hyvästä" tulee parempaa, "huonosta" tulee pahempaa.

Yksilöt jotka tuntevat, että heitä on kohdeltu epäreilusti, ohjaavat tunteensa niitä ihmisiä kohtaan, joita he pitävät vastuullisena. Yksilöt jotka tuntevat yhteiskunnan sivuuttaneen heidät, hyökkäävät vieraiden ihmisten kimppuun, jengiläiset käyttäytyvät vihamielisemmin muita jengejä kohtaan, ja yksilöt jotka tuntevat itseään kiusatun, kostavat. Jotkut yksilöt toteuttavat syventynyttä uskonnollista tai rodullista ahdasmielisyyttä, toiset toteuttavat väkivaltaa tietokonepeleissä ja elokuvissa. Monet noista tapahtumista ovat karmallisia oppitunteja, jotka kaikki ne ovat valinnet, joihin vaikutetaan suoraan.

Rakas perhe, maan päällä on paljon, paljon enemmän hyvää kuin huonoa! Lukemattomia ystävällisiä, anteliaita ja avuliaita tekoja tapahtuu joka päivän joka hetki ympäri maailmaa. Maan päällä on mittaamattoman runsaasti hyvyyttä, ja valonne auttaa sitä virtaamaan ja kasvamaan!

Valo-olennot ympäri tätä universumia kunnioittavat teitä päättäväisyydestä missiossanne ja kannustavat teitä alati eteenpäin maamatkallanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >