HomeViestejäSuzanne Ward1.2.2023 - Viesti Matthewilta

1.2.2023 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
1.2.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Dynaaminen alkusoitto Maan vapauden koittamiselle pimeydestä, tuo joitain erittäin vaikeita tilanteita, ja sen vuoksi monet sielut valitsivat olla siellä nyt. Ennen syntymää he tiesivät, mitä tapahtuisi suurin piirtein tähän aikaan – aivan kuten te vapaaehtoiset tiesitte – ja he tekivät sielusopimuksia ja syntymää edeltäviä suostumuksia sen mukaisesti.

Sielut ympäri tätä universumia tiesivät, että jumalainen armo tarjoaisi ennenkuulumattoman tilaisuuden saattaa loppuun kolmannen tiheyden karmaoppitunnit yhdessä maaelämässä, useiden inkarnaatioiden sijasta. Ne jotka halusivat hyödyntää tämän ainulaatuisen tarjouksen, määrittivät sopimuksissaan halutun eliniän ja ne maantieteelliset alueet, joilla vakavat olosuhteet ja kuolemat olisivat yleisiä. Tulevat tilanteet täyttävät nuo sopimusehdot useimmilla, jos ei kaikilla sieluilla, jotka valitsivat saattaa loppuun oppituntinsa ja näin saavuttaa tasapainoisen 3D-kokemisen ja kehittymisen neljänteen tiheyteen.

Silloin kun yksilöt suorittavat tavoitesiirtymänsä fyysisestä elämästä henkielämään, he riemuitsevat tietäessään onnistuneensa. Jos kuolema ennen valittua elinaikaa estää ihmisiä kokemasta kaikkea, mitä heidän tarvitsi kokea päättääkseen 3D-oppitunnit, he voivat kehittyä viimeistelemällä loput paljon helpommin henkimaailman elämässä. Yksilöt jotka tarvitsevat työläintä/uuvuttavinta kokemista, energisoidaan vahvemmilla sieluilla, jotta he pystyvät oppimaan valitsemansa oppitunnit. Ja yksilöt jotka saavuttivat henkilökohtaisen ylösnousemuksen neljänteen tiheyteen ja joiden elämä loppui lyhyeen ns. ristitulessa, voivat hioa kehittyviä taitojaan, lahjojaan ja muita kykyjään henkielämän aikana, rikastaakseen ja parantaakseen seuraavaa ruumiillistumaansa jossain 4D-sivilisaatiossa.

Rakas perhe, luonnollisten myötätunto- ja empatiatunteiden ohella niitä ihmisiä kohtaan, joilla on suuria vastoinkäymisiä, pitäkää mielessä, että ne joihin vaikutetaan eniten, kokevat sitä, minkä he valitsivat sopimuksissa ja syntymää edeltävissä suostumuksissa, jotta he voivat kehittyä, ja tämä on joka sielun tavoite jokaisessa fyysisessä elämässä.

Olisi harhaanjohtavaa sanoa, että purjehditte tasaisesti tulevien kuukausien läpi. Henkisesti ja tietoisesti olette ehdottomasti hyvin valmistautuneita tekemään sen, mutta kun valonvoimien energiat ja viimeisiä hengenvetojaan ottavan pimeyden energiat törmäävät yhteen, se voi vaikuttaa teihin, kuten se vaikuttaa moniin muihin, väsymys- ja surumielisyysaaltoina sekä pettymyksen tai epätoivon hetkinä. Nuo jaksot eivät ole pitkäkestoisia, ja voitte lievittää niitä tekemällä, mikä on aina hyödyllistä, mutta mitä ei aina muisteta: hengittäkää syvään ja rytmisesti, juokaa paljon puhdasta vettä ja nukkukaa tarpeeksi.

Olemme puhuneet aiemmin mielen, kehon ja hengen tasapainon arvosta, ja silloin kun olette ihmisten raivo-, pelko-, suru-, hämmennys- ja järkytysenergian keskellä, tasapaino on vankkumaton liittolaisenne. Teitä tarvitaan vakuuttamaan kaikille, jotka haluavat kuunnella, että sitten kun myllerrys loppuu, maailma käy läpi merkittäviä, suotuisia muutoksia.

Lukuisista tavoista säilyttää tai palauttaa tasapaino, paras on luonnossa oleminen. Kyllä, olemme puhuneet tästä myös aiemmin, mutta ehkä meidän täytyy olla selkeitä sen roolista yleishyvinvoinnissanne.

Maan mikrokosmoksena kehonne sisältää kaikkia planeetan elementtejä/alkuaineita, ja käveleminen puiden keskellä puistossa ja metsässä tai rannoilla tai pelloilla ja niityillä, antaa energianne sekoittua planeetan energiaan. Tämä pitää elementtinne hyvin virittyneinä ja sieluitsenne harmoniassa kosmisen tietoisuuden kanssa. Saadaksenne tämän yhteyden voimakkaimmat vaikutukset, kävelkää paljasjaloin, kun sää ja alue sen sallivat.

Aktiivinen ulkoilmaelämä aurinkoisena päivänä on terveellistä – makaaminen joutilaana rusketusta varten ei kuitenkaan ole – ja vastoin, mitä isot lääkefirmat sanovat, niiden voiteet eivät ainoastaan ole suojaamatta ihoa, vaan ne ovat myös haitallisia. Aloegeeli toimii hyvin. Luonnon aineet ovat aina parempia kuin synteettiset tuotteet, jotka sisältävät kemikaaleja, jotka eivät ole yhteensopivia kehon kemikaalikoostumuksen kanssa.

Ajan viettäminen kumppani- ja maatilaeläinten kanssa on erinomaista tasapainon kannalta ja niin on myös oleminen villieläinten energiassa, kuten peura, linnut, oravat, jänikset ja muut luontokappaleet. Ne ovat herkempiä energiavaihteluille kuin useimmat ihmiset, ja ne imevät automaattisesti auringonsäteiden korkeita värähtelyjä – Sol on Maan ja kaikkien sen elämänmuotojen hyväntekijä. Vaikutukset näkyvät selvästi siinä, että jotkut villieläimet pelkäävät ihmisiä vähemmän ja eri lajien yksilöt ystävystyvät toistensa kanssa.

Ihmiset jotka ajattelevat, että eläimet käyttäytyvät ainoastaan vaiston ja koulutuksen mukaisesti, antavat niille kamalan vähän huomiota. Ne ovat sieluja, joilla on älykkyys- ja tunneskaala niin kuin ihmisillä, mutta niillä ei ole ihmisten hankkimia luonteenpiirteitä tai tunteita, kuten viha, petollisuus, ahneus, tekopyhyys, pettäminen, kauna tai kostonhimo. Eläimet ovat moniulotteisia, ja unitilassa ne käyvät muissa maailmoissa – niin käyvät myös ihmiset, mutta he eivät tiedä sitä, mutta eläimet tietävät. Joillakin eläimillä on kyky päätellä, aistia vaara ja pelastaa henkiä, ja lemmikkien energia voi helpottaa kipua ja stressiä ihmisperheessään. Kun sivilisaatio kehittyy, myös eläinkunnan sielut kehittyvät, eikä ole epätavallista, että ihmissielut kokevat elämän eläinkehossa.

Ihmiskunnan suhteen merkitystä eläinkuntaan ei voi korostaa liikaa. Se miten ihmisten kohtelevat eläimiä, jotka ovat Jumalan lapsia, on tärkeä tekijä sivilisaation kehitysstatuksessa.

Kerrotaanpa vähän historiaa tässä. Silloin kun tuntemanne eläinlajit tuotiin planeetalle kauan sitten Jupiterista, jossa ne suunniteltiin Gaian toiveiden mukaisesti, leijonat ja lampaat makasivat tosiaankin vierekkäin. Eläimet ja ihmiset elivät rauhanomaisesti yhdessä, kunnioittivat toisiaan jumalaisina, täysivaltaisina sieluina, joita he kaikki olivat, tiesivät erottamattoman yhteyden toisiinsa ja planeettaan, ja kommunikoivat telepaattisesti. Tietäkää, että kasvit olivat myös sieluja, joilla oli tietoisuustaso, ja ihmiset ja eläimet olivat kiitollisia puille, kukille, ruoholle ja kaikelle muulle elämälle kasvikunnassa siitä, että ne antoivat ruokaa, varjoa, suojaa ja kauneutta. Rakkaus ja harmonia olivat elämän perusta tuossa idyllisessä maailmassa.

Sitten, tietäen tuon ihmisten ja eläinten välisen suhteen elintärkeyden kehityksen kannalta, pimeät voimat – matalien värähtelyjen valtava ja voimakas kenttä, joka kuljeskelee tässä universumissa – hyökkäsivät tuohon paratiisiin. Se iskosti saalistaja-saalis-vaiston eläimiin ja istutti kollektiiviseen ihmispsyykeen sotamentaliteetin, julmuuden ja sen käsityksen, että eläimet olivat tunteettomia ja tyhmiä elukoita. Ihmiset alkoivat kohdella toisiaan ja eläimiä julmasti, ja se aloitti planeetan aionien mittaisen laskeutumisen korkeasta viidennestä tiheydestä matalaan kolmanteen tiheyteen, jääden jumiin sinne.

Jossain kohtaa Maan uudemmassa historiassa, suhteellisesti sanottuna, jotkut eläimet suostuivat sielutasolla ihmisravinnoksi, saaden vastineeksi hyvää hoitoa elämänsä aikana ja armollisen kuoleman. Kuitenkin vasta muutamana viime vuosikymmenenä yksilöt ja ryhmät ovat alkaneet seurata intuitiotaan ja taistella ravintoeläinten hyvän kohtelun ja inhimillisen tappamisen puolesta, ja pelastaa ja pitää huolta eksyneistä, rääkätyistä ja surullisesti laiminlyödyistä kotieläimistä. Iloiten näemme useampien ja useampien ihmisten osallistuvan näihin valontäyteisiin hankkeisiin.

Muutama vuosisata sitten pimeät voimat vaikuttivat valaiden, pääkohteidensa, tappamiseen. Ne tietävät, että nämä sielut asettuivat vapaaehtoisesti valtaviin kehoihin, jotta ne voisivat ankkuroida valoa meren syvyyksiin, jossa pimeys ei voi sammuttaa sitä, ja lajina valaat ja delfiinit ovat henkisesti ja tietoisesti kehittyneimpiä sieluja planeetalla. Meitä innostavat kovasti ne monet ryhmät, jotka ponnistelevat sinnikkäästi merinisäkkäiden ja muun merielämän suojelemiseksi, mihin sisältyy valtavana tehtävänä puhdistaa jätteet Maan vesistä.

Tietäen sen trauman, joka aiheutuisi perheistään erotetuille luonnonvaraisille eläimille, nuo voimat laittoivat ilmoille energeettisen ajatuksen, että niiden näyttäminen häkeissä olisi suuren yleisön opettamista ja niiden kouluttaminen tekemään temppuja olisi viihdettä suurelle yleisölle. Yksi näiden voimien idea oli, että eläinten tappaminen on urheilua ja niiden pään laittaminen esille palkintona osoitti ihailtavaa ampumistaitoa. Ja ne vaikuttivat ihmisten haluun saada norsunluukoristeita ja keksivät sen hölynpölyn, että joidenkin eläinten tietyt keho-osat tuovat viriiliyttä.

Pimeät voimat olivat vastuussa biisonien joukkolahtaamisesta, ja näin tehdessään ne käyttivät kaksiteräistä miekkaa. Biisonit olivat elintärkeitä Amerikan alkuperäisheimoille, jotka muiden alkuperäiskansojen tapaan tietävät erottamattomuutensa tämän universuminen ylimmästä olennosta ja kaikesta, mitä maan päällä on. Nämä voimat halusivat tukahduttaa tuon tiedon ja vaikuttivat yksilöihin hallituksissa niin, että näiden "raakalaisten ja tietämättömien" alkuperäisten kansojen määrää vähennettiin kaikkialla. On askel eteenpäin valaistumisessa, että jotkut johtajat myöntävät ne kamalat epäoikeudenmukaisuudet, joita tehtiin tuon Maan historian synkän jakson aikana.

Rakas perhe, valo jota säteilette, heikentää näiden voimien vaikutusta ja inspiroi ihmisiä ottamaan pidempiä ja rohkeampia askelia lopettaa kaikkien eläinten kaltoinkohtelu, palauttaa niiden luonnolliset elinympäristöt, suojella lähes sukupuuttoon kuolleita lajeja ja estää lääke- ja kosmetiikkayrityksiä käyttämästä eläimiä tuotteidensa testaamiseen. Edistyminen noilla alueilla nopeuttaa Maan ihmisten evoluutiota.

Kun ihmiskunta jatkaa kehitystään henkisessä ja tietoisessa tiedostamisessa, niin jatkavat eläimetkin. Kaikista ruokavalioista tulee kasvipohjaisia, mikä lopettaa saalistaja-saalis- ja ravintoeläinketjut. Sitten kun Maan kultainen aika kukoistaa täysillä, ihmiset ja eläimet kunnioittavat taas kerran toisiaan ja keskustelevat telepaattisesti, kun he elävät yhdessä rakastavasti, yhteistyötä tehden ja harmonisesti koko luonnon kanssa.

"Minulla on tilaisuus tietää, että Matthewin arvio Venäjän tehtävästä Ukrainassa pitää paikkansa. Tietääkö hän, milloin nuo joukot lopettavat kaikki syvävaltion operaatiot tuossa maassa?" Ei, emme tiedä. Maanulkopuoliset erikoisjoukot tiedustelupalveluissa ja Venäjän armeijayksiköissä kertovat meille, että he kuulevat edelleen paikoista, joissa lapsia pidetään vankina, valmistetaan tai varastoidaan bioaseita ja tuotetaan adrenokromia. Energiamielessä ja käytännössä, päämedian valheellinen informaatio, joka on aiheuttanut vihamielisyyttä noita joukkoja kohtaan, on ollut pelotuskeino niiden etenemiselle. On merkkejä siitä, ettei faktoja voi salata enää paljon pidempään, ja sitten kun ne tiedetään, energiamuutos mahdollistaa mission nopeamman loppuunsaattamisen.

"Onko globaali talous todella romahtamassa, vai onko se pelkopornoa?" Emme tiedä, mikä informaatio herätti tuon kysymyksen tai muut jokseenkin samanlaiset, joten kerromme teille, mitä tiedämme. Useat maat ovat olleet konkurssissa melko pitkään, monet muut horjuvat sen partaalla, eikä kansallisia ja henkilökohtaisia velkoja voida maksaa takaisin. Noilla tilanteilla on kaksi syytä. Yksi on noidenkin hallitusten johtajien suoranainen varastaminen, ja toinen Illuminatin hienovarainen varastaminen pankki-, lainaus- ja sijoitusalojen kautta, jotka he perustivat ja joita he kontrolloivat, kuten Maailman talousfoorumi, Kansainvälinen valuuttarahasto, Kansainvälinen järjestelypankki, Yhdysvaltain keskuspankkijärjestelmä ja osakemarkkinat.

Vuosien ajan maailmankauppa on ollut lukemattomia tietokonetransaktioita ilman mitään rahallista perustaa, eikä se voi jatkua. Se ei romahda ainoastaan kestämättömän painonsa alla, vaan sen tarkoitus perustuu pimeyden mataliin värähtelyihin, ja korkeat valovärähtelyt musertavat ne.

Kansantaloudet eivät mene äkkiä nurin ja jätä kansalaisille arvottomia valuuttoja. On suunnitelmia, jotta se voidaan välttää ja kaaos minimoida, kun globaalissa talousjärjestelmässä tapahtuu dramaattisia muutoksia, ja ryhdytään kaikkiin toimenpiteisiin, jotta siirtymä vanhasta uuteen tapahtuu mahdollisimman tasaisesti. Uuden järjestelmän käyttöönottoa ja hallintoa johtavat kunnioitettavat yksilöt, joilla on viisautta, moraalia, henkistä tinkimättömyyttä ja bisnesasiantuntijuutta.

Rakastetut sisaret ja veljet, pelkästään olemalla lähetätte valon korkeita värähtelyjä, jotka auttavat kohottamaan alastallattuja, herättämään nukkujia ja kannustamaan vastikään heränneitä. Luottamuksenne Maan säteilevään tulevaisuuteen auttaa sen ihmisiä seisomaan selkä suorassa edessä olevina transformaatiokuukausina.

Kaikki tämän universumin valo-olennot kunnioittavat ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >