HomeViestejäSuzanne Ward6.3.2023 - Muistinmenetys

6.3.2023 - Muistinmenetys

MUISTINMENETYS

Samintenia kanavoinut Suzy Ward (goldenageofgaia.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Steve Beckow: Tämä hyvin hyödyllinen kommentti tuli juuri Suzy Wardilta.

Näin Saminten sanoi kirjassa Illuminations for a New Era (= uuden aikakauden valaisua) ...

Arvostelette ajan katoamista, kun se tuntuu vilahtavan ohi, ja toinen menetys jota valitatte, on muisti. Kumpaakaan näitä kolmannen ulottuvuuden tietoisuuden aspektia ei menetetä, rakkaat ystävät. "Aika" ei ole koskaan ollut sellaista, kuin suunnittelitte – 24 tuntia vuorokaudessa ja 12 kuukautta vuodessa jne. Tämä on palvellut teitä hyvin, mutta näin ei enää tapahdu. Aikarakenteenne purkautuu, kun energia liikkuu kevyemmän tiheyden vauhdillaan, ja valoisat ja pimeät jaksonne tulevat nopeammin. Niinpä katoamisen sijasta aika nopeutuu.

Muistot joista monet teistä puhuvat "menneinä", eivät ole sitä. Kun universumissa kaikki nopeutuu, on luonnollista, että kehonne solut reagoivat, kun ne nostetaan korkeampaan olemassaolomoodiin.  Ennen kaikkea se vaikuttaa aivoihinne – noihin tietokoneisiin jotka käynnistävät ajattelu- ja päättelyprosessinne - ja tämä on välttämätöntä! Valo jonka solunne imevät, sallii aivojen luopua niistä unohdus- ja ohjelmointikerroksista, jotka ovat estäneet niitä toimimasta täysillä.

Jos teillä ei ole mitään muistinmenetystä tai ette tunne ajattelunne pirstoutuvan, silloin jumitatte kolmannessa tiheydessä, joka ei enää kauan ole Maan olemisen tila. Siis on suotavaa, että te ette tunne olevanne tiukasti selvillä päivän tai ympäristön todellisuudesta.

Suzanne Ward, Illumination for a New Era, Matthew Books ja Amazon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >