Päivän uffo

Ei omena kauaksi uffosta putoa
HomeViestejäTaryn Crimi5.11.2018 - Tunteet ovat energiahermojanne

5.11.2018 - Tunteet ovat energiahermojanne

TUNTEET OVAT ENEGIAHERMOJANNE

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
5.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään haluaisimme keskittää huomionne tunteisiin. Olemme otsikoineet tämän viestin "Tunteet ovat energiahermonne", ja haluaisimme käsitellä lisää tätä toteamusta, jotta voitte ymmärtää paremmin, miten tätä ymmärrystä voidaan käyttää hyödyksenne.

Jokainen teistä on tehty energiasta, ja sykitte ja värähtelette tietyllä taajuudella, joka vuodostaan sanelee kokemuksenne. Jokainen teistä lähettää jatkuvasti energiavärähtelyaaltoja. Tähän mennessä monille teistä on tullut jo tutuksi vetovoimanlaki. Voitte kokea vain sitä, minkä kanssa resonoitte. Mutta miten tiedätte, mitä sykitte ulospäin?

Tunteet ovat indikaattorinne kertomaan, mille "värähtelykanavalle" olette virittyneet. Kuitenkin useimmat ihmiset sallivat olosuhteidensa määrätä ajatuksensa, kun he reagoivat jatkuvasti kokemuksiin ympärillään.

Nimittäin jos seisoisitte kuumilla hiilillä, jalkojenne hermot kertoisivat, että se sattuu. Lähtisitte nopeasti pois kuumien hiilien päältä. Ette kertaakaan jatkaisi hiilillä seisomista ja sitten keskustelisi ympärillänne olevien kanssa, miten pahasti jalkoihinne sattui. Ettekä pitäisi jalkojanne hiilillä oikeuttaaksenne tuskan, jota tunnette. Kuitenkin katselemme, kun hyvin monet ihmiset tekevät juuri näin negatiivisilla tunteilla, kuten pelko, tunnetuska, suru, ahdistus ja monet muut negatiiviset tunteet.

Tunteet oli tarkoitettu pelkästään toimimaan energiahermoina, jotka auttavat teitä nopeasti selvittämään, mikä aiheuttaa tunnetuskaa, ja siirtymään siitä pois – aivan kuten fyysiset hermot on tarkoitettu hälyttämään teitä nopeasti fyysisestä kivusta, jotta voitte poistaa syyn välittömästi. Teidän oli tarkoitus käyttää tunteita saadaksenne selkeyttä siitä, mistä pidätte ja mistä ette.

Kun käyttäisitte tunteita energiasensoreina tai -hermoina pelkästään kertomaan, että koette jotain positiivista tai negatiivista, kokisitte paljon vähemmän olosuhteita, joita pidätte haastavina, negatiivisina tai tuskallisina.

On tärkeää ymmärtää, ettemme vihjaa, että negatiiviset tunteet ovat väärin. Hyvin monet teistä tuntevat syyllisyyttä ja turhautuvat negatiivisista tunteistaan. Jokainen tunne joka teillä on käytössänne, oli tarkoitettu hyödyksenne – jotta voitte ohjata sitä kohti, mikä tuntuu hyvältä teistä, ja poispäin siitä, mikä tekee olostanne huonon.

Yrittäkää olla lempeämpi itsellenne, kun navigoitte tämän jatkuvan muutostilan myrskyisiä meriä. Kaksinaisuudessa voitte aina valita positiivisesta ja negatiivisesta. Tämä voi olla suuri etu teille, kun teillä on jotain, mihin jatkuvasti verrata kokemuksianne. Ilman yötaivaan pimeyttä ette pystyisi nauttimaan tähtitaivaasta. Sallikaa sen moninaisuuden jossa elätte, palvella teitä.

Muistakaa, että se mihin keskitytte, laajenee aina. Siis kun käytätte tunteita laivanne peräsimenä, voitte ohjata poispäin siitä, mikä aiheuttaa tuskaa, ja sitä kohti, mitä rakastatte, mistä nautitte ja mikä saa olonne hyväksi. Tästä syystä sanomme, että tunteet ovat pelkästään energiahermojanne. Vetäytykää kaikesta, mikä aiheuttaa tuskaa teille, ja keskittäkää huomionne kaikkeen, mitä rakastatte.

Toivomme, että olemme palvelleet teitä jollain tavalla. Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >