Päivän uffo

Ensin mennään saunaan ja sitten syödään uffo
HomeViestejäTaryn Crimi30.10.2018 - Täytyykö kasvaakseen saada negatiivisia kokemuksia?

30.10.2018 - Täytyykö kasvaakseen saada negatiivisia kokemuksia?

TÄYTYYKÖ KASVAAKSEEN SAADA NEGATIIVISIA KOKEMUKSIA?

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
30.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Teille joiden on vaikeampaa luottaa, että unelmanne oikeasti ilmentyvät: te ette ole yksin. Tänään haluaisimme keskittää huomionne siihen, että luotatte haluamienne tavoitteiden ilmentymisprosessiin.

Kuten monet teistä tulevat tietoiseksi siitä valtavasta voimasta, joka teillä kullakin on roolissanne oman todellisuutenne luojana, huomaatte ihmettelevänne: "Miksi olen ilmentänyt tämän kokemuksen, tämän haasteen ja tämän ongelman itselleni? Miksi päättäisin kokea jotain negatiivista?" Sallikaa meidän käsitellä tätä laajemmin ja auttaa teitä ymmärtämään paremmin tätä prosessia.

Annamme teille usein analogioita auttamaan viestiemme ymmärtämisessä paremmin, joten sallikaa meidän antaa teille analogia jousipyssystä ja nuolesta. Jos vetäisitte jousta taaksepäin niin pitkälle, kun pystyisitte, ja sitten antaisitte nuolen lentää, työntö eteenpäin olisi valtava. Jos kuitenkin ottaisitte tuon saman jousipyssyn ja nuolen, mutta tällä kertaa ette vetäisi jousta lainkaan taaksepäin, niin miten kauas nuoli lentäisi? Ei ollenkaan pitkälle, eikö niin?

Nimittäin negatiiviset kokemukset jotka ilmentyvät elämäänne, ovat tulosta siitä värähtelystä, jota olette sykkineet ulospäin pääasiallisimmin. Ne voivat kuitenkin hyödyttää teitä kovasti. Negatiiviset kokemukset antavat teille suuren työnnön vastakkaiseen suuntaan, koska haluatte luonnostaan siirtyä pois siitä, mikä satuttaa teitä, ja siihen, mikä tuntuu paremmalta. Jokainen teistä, poikkeuksetta, haluaa tuntea olonsa hyväksi.

Aivan kuten nuoli lensi kauas teistä, kun olitte vetäneet jousen taaksepäin niin pitkälle, kuin voitte, käyttäkää kokemuksia, jotka ovat tuoneet tuskaa teille, jonkin hyvin erilaisen luomiseen.

Siis kysymys kuuluu, täytyykö teidän kokea negatiivisuutta, haasteita ja ongelmia voidaksenne kasvaa? Vastauksemme on: "Ei välttämättä." Voitte kasvaa missä tahansa tilanteessa, voitte kasvaa myös upeista kokemuksista. Voitte tuntea, nähdä ja tietää hyvin selvästi, mikä tuntuu upealta teistä, ja tästä on myös mahtavaa hyötyä teille. Mikään ei kuitenkaan saa huomiotanne samalla tavalla kuin se, mikä saa teidät tuntemaan surua, vihaa, turhautumista tai tuskaa. Mutta teidän ei tarvitse ilmentää negatiivisia kokemuksia varmistamaan, että kasvatte.

Sanasta "kasvaa" on henkisessä kontekstissa tullut sellainen, minkä useimmat samaistavat jonkinlaiseen tuskaan, mutta tietäkää, että kasvatte ehdottomasti jokaisesta kokemuksesta, joka teillä on. Ette voi lakata kasvamasta, kehittymästä ja etenemästä. Olette ikuisia luojaolentoja.

Vaikka saatatte löytää itsenne haastavista tilanteista, joista jotkut tuntuvat olevan ehkä täysin kontrollinne ulkopuolisilta, haluamme muistuttaa, että teillä on aina kontrolli fokuksestanne, ajatuksistanne ja värähtelystänne.

Kaksinaisuudessa on aina valo ja pimeys, positiivinen ja negatiivinen, hyvä ja huono. Se oli valikoima, joka ilahdutti teitä, kun päätitte tulla tänne. Miksi? Koska tiesitte, miten loputtoman inspiroitunut olisitte luomaan ja innovoimaan jatkuvasti sille, mitä oli jo luotu fyysisesti.

Jatkakaa luomista, tutkimista ja kehittymistä ikuisina luojaolentoina, joita olette. Yrittäkää olla sättimättä itseänne jostain negatiivisesta tunteesta, haastavasta tilanteesta tai vaikeasta ongelmasta, jonka kohtaatte. Sen sijaan kannustamme teitä muuttamaan fokustanne ja etsimään ratkaisua, joka esittäytyy teille vaivattomasti.

Toivomme, että olemme palvelleet teitä jollain tavalla. Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >